Jump to content
Sign in to follow this  
zet

Renault Symbol Fidji

Recommended Posts

Salut!

Mi-am cumparat la promotia curenta un Symbol Fidji 1,4, 75 CP.

Dotari:

ABS

Aer conditionat cu reglare manuala

Airbag sofer

Airbag pasager

Aripi fata din material compozit

Bancheta spate rabatabila 1/1

Bandouri laterale de protectie

Bare de protectie in ton cu caroseria

Centuri de siguranta fata reglabile pe inaltime, cu limitator de efort integrat

Computer de bord

Faruri cu reglaj din interior

Geamuri cu tenta

Geamuri fata cu actionare electrica

Imobilizator electronic codat

Inchidere automata a usilor la demaraj

Inchidere centralizata a usilor cu telecomanda

Luneta cu degivrare

Oglinzi retrovizoare electrice, cu degivrare

Oglinzi retrovizoare in ton cu caroseria

Proiectoare de ceata

Proiectoare dublu optice cu halogen

Radio mono CD 4X15W RDS codat, cu afisaj separat si satelit de comanda

carre2.gif Servodirectie

Sonda de temperatura exterioara integrata in oglinzile retrovizoare exterioare

Tapiterie material textil Astramix

Tetiere fata si spate reglabile pe inaltime

Turometru

Volan reglabil pe inaltime

Pret: 29.708 RON, pret integral de achizitie, inclusiv pachetul legislativ obligatoriu. La asta se adauga 190 RON RCA pt un an, 120 RON numerele provizorii, 810 RON asigurarea CASCO pt un an. O sa mai urmeze taxa de prima inmatriculare :wallbanger: .

2 fotografii, facute cu telefonul. Alte detalii nu imi vin acum in cap, daca va intereseaza ceva, raspund cu placere. Masina are 34 km la bord, am ridicat-o ieri de la dealer.

post-2646-1180698959_thumb.jpg

post-2646-1180698993_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Sa o folosesti sanatos si fara evenimente cati mai multi kilometri. :)

Taxa de inmatriculare platesti intre 500-600 lei. Las' ca scapi si de aia repede :D

Edited by BH ZNS

Share this post


Link to post
Taxa de inmatriculare platesti intre 500-600 lei. Las' ca scapi si de aia repede :D

:) Merci pt urari.

De scapat am sa scap de bani, din pacate, nu de taxa :D .

Share this post


Link to post

Salut! De la BRAS ai luat-o? Sa o stapanesti sanatos! :lavolan:

Share this post


Link to post
Salut! De la BRAS ai luat-o?

Merci pt urare.

Da, de la Bras. Pot spune ca este un dealer ok, sunt multumit spre foarte multumit de serviciile lor.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Sa te bucuri de ea multi km fara probleme! Arata bine si are dotari suficiente dupa parerea mea!

P.S. Cat inseamna in euro 29.708 roni :scarpin:

Share this post


Link to post
P.S. Cat inseamna in euro 29.708 roni :scarpin:

Pretul in euro ar fi fost 9060 de euro parca (e vorba de pret la promotia asta, pretul de lista este cu vreo 1000 de euro mai mult). Ei, de la pretul respectiv am mai primit o reducere de vreo 2 procente. Si inca un "ei", cursul de schimb nu este al bnr, ci al brd+0,5%.

Ce sa ne mai incalcim... in lei m-a ajuns fix suma respectiva. Plus comisioanele bancare :D . Trebuie platit totul numai prin banca.

Share this post


Link to post

Update (fericit): pentru rezultate deosebite in campul muncii, sefii mei au considerat ca merit o masina de serviciu de mare caracter. Cateva date preliminare:BMW seria 5, individual series (asta scrie pe praguri), 3000 cc, 240 cp, 500 nm, transmisie automata, full options (full piele, ornamente lemn, senzor de prezenta, scaune incalzite (inclusiv scaunele din spate), cruise control, dvd player, cd changer, etc). Masina a apartinut pana luni directorului tehnic, care a cumparat-o de noua acum 4 ani. Viteza maxima cu care am mers: 220 km/h (viteza aratata de gps) pe autostrada transilvania, fara sa ii dau blana. La depasiri si in general la demaraje, daca apas pedala complet are un clic suplimentar in care retrogradeaza 2 trepte (in plus pot actiona un comutator mod sport, care creste turatia cu 500 rpm) - efectiv te lipeste de scaun, si simt si organele interne cum mi se lipesc de spate :D . Sunetul motorului este absolut bestial, iti creste adrenalina numai cand auzi urletul acela de fiara.

Alte senzatii: imi este absolut imposibil sa fac diferenta intre 60 la ora si 120 la ora: motorul abia toarce, peisajul se misca la fel de molcom...

In curand poze, filme... deocamdata sunt in faza in care nu prea ma dau jos din masina: luni am adus-o din germania, marti am facut o deplasare cluj timisoara cluj, azi, ceva mai tarziu plec spre iasi. Daca ar sti sefii mei cate deplasari le-am anulat pt ca loganul firmei imi cauza la sale...

Symbolul, saracul, urmeaza sa fie vandut: produs in 2007, 20 mii km reali, facuti numai de mine, condus cu maxima raspundere (deh, masina mea, nu masina de serviciu), tinut in garaj,,, pretul va fi chilipir, cum a fost si tico anul trecut.

cam atat deocamdata.

Share this post


Link to post

Eeee trecere de la HC85 la Pentium 4 :) Cine baga benzina la fiara?

Share this post


Link to post

Masina a apartinut pana luni directorului tehnic

[...]

luni am adus-o din germania, marti am facut o deplasare cluj timisoara cluj, azi, ceva mai tarziu plec spre iasi.

Deci e "mearsă" pe unde trebuie :D Să te bucuri de... delegaţii  <img src= ">

Share this post


Link to post

Eeee trecere de la HC85 la Pentium 4 :) Cine baga benzina la fiara?

 

Motorina - firma plateste cheltuielile, chiar nu mi-as permite.

 

Deci e "mearsă" pe unde trebuie :D Să te bucuri de... delegaţii  <img src= ">

 

Multumesc.

Share this post


Link to post

Cunosc masina, am beneficiat de serviciile uneia similare ca masina de protocol vreo 2 ani in perioada 2005-2007.

 

Are un singur cusur: te lasa iute fara permis :) )

Share this post


Link to post

Cunosc masina, am beneficiat de serviciile uneia similare ca masina de protocol vreo 2 ani in perioada 2005-2007.

 

Are un singur cusur: te lasa iute fara permis :) )

 

mda... am ramas deja fara permis, luni, imediat dupa ce am intrat in tara :( . Am beneficiat de serviciile noilor radare, de fapt de camera deosebit de performanta: domnul politai mi-a aratat la o rezolutie incredibila desi ma filmase de la un kilometru, cum am depasit un tir imediat dupa semnul de depasire interzisa. Nu am avut nicio obiectie, am semnat procesul verbal, mai pot conduce pana pe 24 si apoi 30 de zile sunt pieton. Asta e... depasirea unui tir cu masina asta este exact ca un salt... nu m-am putut abtine (bine, nici nu am vazut semnul).

Acest incident nu imi umbreste bucuria de a avea asa o masina.

 

L.e.: pe de alta parte, s-ar putea ca retinerea permisului sa fi fost un noroc... cand am testat-o pe auto-straduta transilvania (zic asa ca are doar 40 km), la iesire ma astepta un echipaj politicos, care mi-a cerut actele si taxa de drum... taxa de drum stiam ca trebuie platita, dar nah... tot amanasem momentul... si tocmai cand se pregatea domnul politai sa imi retina certificatul de inmatriculare si sa imi arda o amenda serioasa, nu chibrituri ca in cazul depasirii liniei continue, afla ca ramasesem fara permis cu o zi inainte. Culmea, asta l-a sensibilizat in asa hal incat m-a iertat :) ).

Edited by zet

Share this post


Link to post

Da stiu cum :) ) scoti nitel "capul" la stanga si daca e loc nu ai decat sa apesi la blana acceleratia si sa tii de volan si in no time ai trecut. Cel mai tare imi place cum accelereaza ca nehalita fara sa aibe nici ce-a mai mica lipsa de putere de la 0 kmh pana la 250 kmh. Pur si simplu zici ca nu-i poate sta nimic in fata, tu doar apesi pe acceleratie... Si ce fun e sa mergi frumos cu 120 kmh in drive si cand vine cate un loganel in spate si-ti da flash-uri sa calci la blana, ea schimba pana la tr 2 si loganelul se face miiiic miiic in oglinda :) ) Pur si simplu nu te poti abtine!

Share this post


Link to post

Salut.

 

 

Revin cu pozele promise, am si niste fimulete, dar din pacate sunt de calitate cam slaba, o sa incerc sa le refac mai bine.

 

 

 

Share this post


Link to post

Numai cine traieste in Romania eterna (sau fascinanta) cunoaste senzatiile acela unice, stramosesti, cand ti se fura oglinzile de la BMW. Le-am simtit si eu acum cateva zile. Pret la dealer: doua sticle oglinzi exterioare = 3100 lei. Mentionez ca e vorba numai de sticla, nu de intreaga oglinda. Bine, sticla are niste tehnologii pe ea, e heliomata (impropriu spus, nu se intuneca la soare de exemplu, se intuneca doar cand te bate unu cu faza lunga din spate). Pretul e doborator, dar exista si o parte buna, masina e asigurata CASCO in Germania, inclusiv pentru evenimente externe. Sun asiguratorul neamt. Domnu de la societatea nemteasca, extrem de amabil si reconfortant de putin roman, mi-a spus sa trimit 3 acte intr-un plic si voi fi despagubit: 1. factura cu sticlele noi. 2. Raportul/procesul verbal de la politie in original. 3. un cont in care sa imi fie varsata suma (-franciza de 150 eur).

 

Buunn... si acum incepe...

 

 

Senzatia inefabila nr. 2: Politia nu iti da absolut nicio hartie la mana, tie ca persoana fizica! Da procesul verbal sau raportul de cercetare doar societatii de asigurari, daca societatea de asigurari face o adresa in acest sens!!!! Bre, domnu politist, zic io cu speranta in suflet ca voi fi inteles, dar societatea e acolo, la ei, in Germania, cum credeti ca o sa va faca adresa catre sectia 2 Politie Cluj? Politistu se scarpina dupa cascheta, se gandeste intens (ridurile de pe frunte o demonstreaza), si apoi imi cere o confirmare: e asigurata in Germania? Io confirm. Politistu face iar niste riduri pe frunte. Ia o decizie si mi-o comunica sententios: nu pot sa te ajut.headbang2.gif

Vorbesc iar cu neamtu. Neamtu nu ma crede. Nu se poate sa nu iti dea politia un act ca ai fost furat! In Germania se da automat, nici nu trebuie sa ceri! Domnule neamt, de aia Germania e Germania, pentru ca e diferita de Romania!

In fine, gaseste tot neamtu o solutie: vorbim cu corespondentul nostru din Romania sa ceara de la sectia 2 de politie din Cluj adeverinta ca ai fost furat. I-a trimis un mail domnului din Bucuresti, si mi-a dat si mie numarul. Il sun pe domnul respectiv. E roman! Nu vrea, nu se poate, nu ma crede nici el, nu are timp headbang2.gif

Om vedea cum se termina. Deocamdata merg cu oglinzile belite, ca niste babe stirbe.

Scuze pentru nervi. Totusi politia asta cand puii mei o sa fie in slujba cetateanului? Cum adica nu poate sa iti dea o hartie ca ai fost furat???

 

 

Share this post


Link to post

Fa o plangere in scris, din aia cu "domnule comandant". Cheama-l sa vina sa constate. Dupa constatare trebuie sa iti dea un PV de... constatare.

Share this post


Link to post

Zet, nu ai facut plangere pentru furt? Plangerea inregistrata frumusel la registratura? Obligatia lor l;a o astfel de chestie este sa-ti ia declaratie si sa intocmeasca un proces verbal de furt din auto. O copie trebuie sa ramana la tine. Ei nu fac asta pentru ca le este tarsa sa se inregistreze cu un dosar cu An, nu da bine la cv... Sper ca oglinzile noi ti le vei inscriptiona...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...