Jump to content
Sign in to follow this  
ovidiuc

Dealeri

Recommended Posts

auzi?? cum adica tzi'a adus'o pe rotzi??  cu un rulaj de 200shi ceva km de la craiova pana aici?? pai e ilegal sa vanda o mashina cu mai mult de 30 km la bord, parca..

La mine tot asa mi-au adus masina de la Constanta, au specificat in biblie kilometrii (250) si gata. Asa fac la toate. Dealerul de la care am luat-o (ENA Group) ne-a spus ca ei tin de centrul zonal Cta, de acolo le vin masinile si ca pentru a fi prompti prefera sa aduca masinile pe rotile lor decat sa puna lumea sa astepte pana aduna comenzi de-un trailer. Oricum au fost promti pentru ca au adus-o in 2 zile, mai ales ca era sky blue-ul cerut (in dec 2002 au fost un lot numai la culoarea asta, stiu multe sky luate in aceasta perioada). Alte detalii nu va pot da pentru ca subsemnatul nici habar nu avea ca are masina cand aceasta a venit, pot sa spun doar ca au fost alesi pe considerente de acordare a leasingului (si ei il aveau cel mai bun).

Share this post


Link to post

am tot stat strimb in speranta ca voi judeca drept si am ales sa fac imprumutul cel mare la Volksbank, ca-i dobinda mica si megre si pe 6 ani. Ideea e ca ei lucreaza numai cu Autonet (made in Giulesti via Sirbi), de unde si intrebarea mea... Ce PARERE AVETI DE ACEST DEALER? merge sau imi iau gindul de la Volksbank ? :gothigh:

Share this post


Link to post

Despre AUTONET ca dealer, nu pot sa-ti spun mai nimic!

In schimb , ca service, cam toti de pe aici, (inclusiv subsemnatu') suntem foarte multumiti!

Succes!

Share this post


Link to post

sunt tari aia de la autonet

multi baieti sunt de treaba si din service si de la dealer

si aia de la receptie numai sa nu i prinzi dimineata cand sunt maorocanosi

poti chiar sa te intelegi cu ei sa faci mici manevre ca peste tot

Share this post


Link to post

in ccp autonet service - nu stiu ca nu am avut ocazia . Dar ca dealer - sub orice critica . At cand am cump matizul am dat telefon la mai multi dealeri : ma interesa culoarea, etc , etc . Cei de la Autonet au pretins un comision de 0.5 % din valoarea masinii deoarece platesc cash !!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Am cerut explicatii : zice tipul " cand ridicati banii de la banca , banca va percepe un comision de 0.5 %" . Daca cineva intelege logica sa ma anunte si pe mine .

 

In schimb au fost de nota 20 cei de la City Center

Share this post


Link to post

Dragilor,

 

Sap si eu prin forum ca viitoare matizista, si revin cu intrebarea legata de dealeri (desi nu s-a mai scris aici de vreo jumatate de an :D ). Asadar, care este update-ul la dealeri? Cine este serios, cine iti fura din trusa, etc ...

 

Si un pic offtopic, se mai vand Matizele leaf green?

 

Multumesc!

Share this post


Link to post

Cei mai seriosi sau dovedit Autonet si Radacini.Culoarea dorita de tine se mai vinde.

Share this post


Link to post

Am citit zilele acestea in presa ca cei de la Radacini au inaugurat un nou 'complex' Daewoo : showroom, service si ce mai trebuie, dotari de ultima ora, etc.

Share this post


Link to post

Vreau sa-mi iau o Nubira in leasing si m-ar interesa citeva recomandari. Mai exista vreun dealer care sa ofere leasing si sa fie serios? Sau leasingul se face acum numai la firmele de leasing? In afara de Radacini Leasing din Otopeni, care nu mai are leasingul propriu. :osanale:

Mersi.

Share this post


Link to post

Salut,

 

Eu mi-am luat Nubira de la Radacini Otopeni si sa stii ca sunt foarte seriosi !

Leasing nu mai fac acum decat firmele de leasing. Oricum cred ca se ocupa ei de acte, nu cred ca te plimbi tu. Pune-le o intrebare..

Preturile sunt aceleasi la toti dealerii, deci poti sa vorbesti cu oricare.

Share this post


Link to post

Am cautat un topic despre dealeri Chevrolet din Bucuresti dar nu am gasit. Asa ca postez aici.

 

Nu stiu la ce dealer sa apelez pentru achizitionarea unui Lacetti Sedan. Variantele sunt urmatoarele:

 

1. DiBas - in familie mai avem un Kalos luat de la ei, nu pot sa spun ca m-ar incanta sa lucrez cu ei, pe de-o parte sunt in celalalt capat al orasului si ma gandesc cu groaza la cat timp am sa pierd daca am nevoie sa ajung acolo. Din pacate nici in interactiunea pe care am avut-o cu ei pana acum nu s-au dovedit a fi seriosi (am mai postat intr-un topic o faza de doi bani cand la sediul lor m-au lasat sa astept in ploaie pentru ca duduia se chinuia sa-mi deschida masina din telecomanda stand pe scaunul de dupa tejgheaua aceea imputita).

2. GTT - mi se pare mie sau chiar se straduiesc sa-si inbunatateasca imaginea? Vad ca isi dau toata silinta sa aiba site-uri frumoase, curate si inteligibile (spre deosebire de DiBas care sunt prapastiosi rau). Din acest motiv, acord GTT-ului UN MARE PLUS  <img src= )"> , pentru ca isi dau silinta sa cumpere niste domenii si sa ajunga mai aproape de clienti. Totusi, nu stiu daca nu cumva gardul este vopsit pe dinafara si ma asteapta altceva inauntru. A lucrat cineva cu ei ? As vrea sa stiu cat de seriosi sunt la livrarea masinilor, la revizii, etc... un sfat din partea voastra ar conta foarte mult :thumbl:

3. Radacini - Am trecut pe la reprezentanta din Bd Timisoara si mi s-au parut saritori. Au avantajul ca-mi sunt aproape de casa, dar in rest nu stiu absolut nimic despre ei. Iarasi, daca a apelat cineva la serviciile lor il/o invit sa posteze aici impresii.

Multumesc frumos.

Share this post


Link to post

Da, dar aici se vorbea mai mult despre dealeri :rolleyes:

Share this post


Link to post

Salutare tuturor!

Hai sa va povestesc,poate vi s-a intamplat si voua tot asa sau ceva asemanator...

Luna trecuta mai exact pe 5 iulie mi-am cumparat si eu un Matiz de la IATSA Tg-Jiu.Fericire mare,masina noua,stiti cum e...Hai sa plec cu ea acasa,sa ma plimb cu ea,sa-i pun benzina,betisoare parfumate,ce mai,bucurie mare.

Zic baietii,domne treci pe saptamana ailalta sa-ti iei cartea masinii ca inca n-a venit de la Craiova,ok ok la revedere la revedere.N-am mai stat sa-ntreb cat costa ce si cum.

Cand m-am dus sa-mi iau cartea au inceput baietii:pai asigurarea provizorie atat,ca numerele provizorii atat,ca autorizatia provizorie atat,pai cartea masinii atat,si-apoi cica 360.000 de lei benzina!Ha?Care benzina zic eu?

Pai domne" sa vezi c-a venit masina de la Craiova...Asa si,ce treaba am eu?Pai cica atata costa benzina de la Craiova la Tg-Jiu...auzi tupeu!

Pai zic mah nene,da" daca venea cu ea din Coreea ma puneai sa platesc avionul dus-intors din Coreea la Tg-Jiu si-napoi?

Aaaaa,zic baietii,ce domne" ce ne iei asa,hai ca mata esti carcotas,ca adica cum de-i jignesc cu glume din astea...ca bine domne" ca las" c-o platim noi atuncea-Bine mah baieti platiti-o voi atuncea,da" nu vreti sa platesc si soferul care-a venit cu ea ca doar a condus-o de la Craiova pana la Tg-Jiu,eventual sa-i decontez si-un suc si-o friptura de drum?...Ce domne" dumneata esti carcotas,las-o co platim noi...

Oricum am sunat si la Daewoo la Vanzari si le-am povestit intamplarea si-au ras aia de-acolo de s-au prapadit...

Asa ca sa nu va lasati prostiti de dealerii astia cu tot felul de smechereli din astea si daca mai stiti si voi patanii din astea dati si voi de stire!

Share this post


Link to post

Adica vrei sa spui ca aia ti-au adus masina de la Craiova pe rotile ei? Ce magarie, eu stiam ca se aduc doar pe trailer. Cel putin eu unul n-as accepta daca masina noua ar avea mai mult de 10km.

Share this post


Link to post

Salutari! Sunt nou pe-aici, de cateva zile tot urmaresc forumuri in legatura cu masini, intentionez sa-mi iau un chevrolet aveo in 5 usi in leasing de la chevrolet-victoria din brasov. Are cineva idee cum sunt, au service serios, ceva "lucraturi" ca cele de mai sus etc.? Alternative de service serios? Multumesc

Share this post


Link to post

Am fost azi la G&P Bucuresti sa vad Lacetti diesel. Intrucat dealerul de care aveam nevoie era nitel ocupat cu un alt client, am ales sa-mi petrec vreo 15 minute prin show-room, uitandu-ma pe la masinile expuse - 2 lacetti, un aveo, o captiva si o epica pe partea de chevy, o vectra opc, astra, corsa pe partea de opel. Well, bila alba, toate masinile deschise, le puteai vedea, te puteai urca in ele, ridica capote etc.

Bila neagra. Dupa ce am trecut in revista si butonat toate masinile de la chevy, apoi cele de la opel si apoi iar cele de la chevy - peste 15 minute, a aparut si un dealer sa ma intrebe daca ma poate ajuta cu ceva... Daca nu asteptam pe cineva, zburam de mult.

Share this post


Link to post
Adica vrei sa spui ca aia ti-au adus masina de la Craiova pe rotile ei? Ce magarie, eu stiam ca se aduc doar pe trailer. Cel putin eu unul n-as accepta daca masina noua ar avea mai mult de 10km.

 

Si mamei mele i-au adus Cielo-ul tot pe roti, de la Craiova. Iti poti doar imagina ce rodaj i-a facut ala de-a condus-o ... :rolleyes:

 

Later edit:

Ha! Acum am vazut ca este vorba FIX de acelasi dealer - IATSA Tg-Jiu! Din cate retin, mamei mele i-au oprit vreo 80ron "taxe de transport"

Edited by LYM

Share this post


Link to post

@unu'cuvise: cei de la Victoria Brasov (Chevy & Opel) au o reputatie destul de buna, singura lor problema fiind termenul destul de mare pe care il dau pentru livrare.

Partea de service e decenta, cel putin cat am avut de-a face cu ei (direct sau indirect).

Recent am fost la ei pentru revizia masinii unui coleg si am ramas cu o impresie mai mult decat satisfacatoare (incomparabil cu serviciile dacio-comuniste de la reprezentantele Daewoo).

Share this post


Link to post

Va salut, desi nu s-a mai scris de un an si ceva pe acest topic vin si eu cu o intrebare in speranta ca va raspunde cineva sa ma ajute si pe mine. :D In constanta la Expocar am achitat un Aveo (modelul 4 usi) mi s-a spus ca trebuie sa ma duc dupa el cel mai probabil luni sau marti si sa-l ridic din tara de la un alt centru Expocar ( si mai exact in Targoviste ). Intrebarea mea ar fi: stie cineva unde este Expocar Targoviste ? ( am inteles ca adresa este Aleea Manastirii nr. 205 ) Nu cunosc orasul nu am calcat pana acum acolo insa va trebui sa fac si asta :D Eu trebuie sa vin din ct pana acolo, ce ruta imi recomandati? ( a2 pana in bucuresti si pe urma Dn1 pana in Ploiesti, pe urma Dn72 pana la Targoviste ?) Cum este mai bine ? Se poate si pe A1 inspre Pitesti sa ajung la Targoviste ? O zi buna tuturor. Va multumesc anticipat pentru ajutor si raspunsuri. :lavolan:

Share this post


Link to post

Nu o lua pe ruta aia!. Vii frumusel pe A2 pana la Bucuresti, tai orasul in doua si iesi pe DN7 (sau o iei pe centura - Domnesti-Militari-Chitila- stanga catre Targoviste) pana la capatul localitatii Tartasesti, apoi faci usor dreapta catre Targoviste. Ajuns la Targoviste, intri in oras si mergi tot inainte fara sa te abati nici la stanga nici la dreapta pana ajungi la un sens giratoriu mare ( al treilea de la intrare daca nu ma inseala memoria) unde ai la dreapta indicator de Brasov - Sinaia. Faci dreapta, treci pe langa cladirea mitropoliei treci pudul si ajungi la un sens giratoriu, unde faci dreapta pe langa benzinaria Mol. Treci calea ferata si pe partea dreapta o sa vezi Expocar.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Multumesc frumos Mircea, in concluzie si la dus si la intors e recomandat sa ocolesc solutia ploiesti - dn1 - bucuresti ? O seara buna tuturor, si inca odata multumesc pentru raspuns.

Share this post


Link to post

Am o nelamurire. Vreau sa-mi duc Matizu la un schimb de ulei la Chevy ca au oferta aia si nu stiu unde. dealerii daewoo sunt acum si dealeri chevy? la autonet pot sa ma duc? e valabila oferta la ei?

Share this post


Link to post

Autonet a devenit dealer Suzuky!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...