Jump to content
Sign in to follow this  
smart_ass

Cum sa duc masina in service?

Recommended Posts

Ce ar trebui sa stiu daca duc masina in service la Autonet?

Sau ce ar trebui sa evit? O s-o las vreo trei zile, asa ca va sta ceva la ei fara supravegherea mea.

Poate ati patit voi ceva si as vrea sa ma feresc de chestii neprevazute.

Astept sugestii!

Share this post


Link to post

Eu de cite ori am lasat-o in service am luat tot ce se poate fura de pe ea... rezerva, casetofon, daca e detasabil, casete, chiar si odorizantele, le-am luat... acum depinde si ce lucrari ai de facut pe ea... spre exemplu eu am niste tinichigerie, si ca atare n-am sa le las antifurtul de la roti... am avut experiente in care am luat masina mai proasta decit am lasat-o in service, cu o caruta de lucruri schimbate... n-as vrea sa fiu in pielea ta cind vei pune capul pe perna... :wink: de-aia e indicat sa ai cunostinte unde te duci

Share this post


Link to post

Eu doar ce am venit de la Autonet. Am lasat-o ieri dimineata, am luat-o azi chiar la 5 cand toata lumea pleca. A fost lasata pentru inlocuit oglinda si reparat la usa. Am dat jos preventiv tot ce se putea da jos, trusa de scule, ce aveam prin torpedou, etc, rezerva nu am mai dat-o jos de lene. Nenea mi-a facut fisa cu nivelul benzinei, daca am cas / roata de rezerva, etc.

Cand am luat-o, masina fusese mutata doar 400m (de pe jurnalier), probabil pt. spalat, spalata impecabil, si interior si exterior, in portbagaj nici nu au umblat, ca lasasem o frunza pe plansa de cand am scos sculele si nu se miscase. Au pus oglinda, usa nu se mai vede infundata, din pacate la geamul electric nu au rezolvat treaba. Nu cred ca a fost revopsita, nu stiu cum au facut. Daca faceau si geamul (le-am zis de el, dar nu era trecut in foaia de la asigurare) as fi fost complet multumit, dar si asa...

Share this post


Link to post

- ţii minte kilometrii de pe jurnalierul zilnic (ăla cu buton)

- ochiometric, ţii minte nivelul de benzină

- laşi motorul cât mai jegos posibil; dacă au treabă în altă parte şi n-au de ce să umble la motor, tot compartimentul motor trebuie să fie la fel de jegos când ridici maşina, nici o piesă atinsă de vreo cârpă sau mânecă de mecanic

- dacă e un service serios, fac fişă cu tot ce e pe maşină (rezervă, casetofon - bine, eu nu las faţa la casetofon din principiu ;) etc)

- dacă eşti cu adevărat paranoic, poţi să pui semne la uşile din spate, compartimentul motor

 

Cam atât.

Share this post


Link to post

Cred ca e un subiect bun, tinand cont ca si eu sunt stresat ca trebuie sa duc masina in service si tot aman tocmai ca imi este frica ca aia or sa imi schimbe ceva la masina...

Ma tem ca masina este noua si ar putea sa fie tentati de orice e "stralucitor" pe masina:

-caucucuri noi;

-componente de sub capota;

-faruri, ornamente, scaune, etc;

 

Poate ca paranoia mea nu e justificata dar nici mie nu mi se pare justificat sa tii masina in service 2 sau 3 zile. Eu am de facut o reparatie la usa care presupune revopsirea usii. Normal si civilizat mi s-ar parea sa imi poata fi inlocuita usa cu una nevopsita si sa ma intorc sa mi se remonteze usa originala cand aceasta este gata. Teoretic o operatie de genul asta ar fi putut fi facuta si fara ca eu sa nu imi pot folosi masina in timp ce parti din ea sunt reparate...

Share this post


Link to post

Am rezolvat-o! Am avut-o la AutoNet Giulesti 4 zile. Au schimbat parbrizul, au vopsit complet o aripa, usa dreapta fata si bara fata, totul profesionist.

Dar, caci trebuia sa fie si un dar, mi-au produs o mica indoitura la usa dreapta spate, unde s-a luat un pic vopseaua (care avea sub ea rugina). Nu prea se vede, dar eu stiu ca e acolo.

Per total, sunt multumit, mai ales ca au si spalat-o. Fac treaba buna, sunt profesionisti, dupa parerea mea.

N-am avut alte probleme! Inca! Sper nici sa nu apara!

Share this post


Link to post

Cum sa iti indoaie usa??? De ce nu i-ai luat de guler?? Ce dracu au facut curse cu ea prin parcare pe acolo??

Share this post


Link to post
Cred ca e un subiect bun, tinand cont ca si eu sunt stresat ca trebuie sa duc masina in service si tot aman tocmai ca imi este frica ca aia or sa imi schimbe ceva la masina...

 

Paranoia e buna uneori dar nu in cantitate prea mare :lol:

Cind am lasat masina in service (Radacini vis a vis de Apaca) era plina de semne. Evident nu mi-au umblat la nimic.

 

Dar cine se arde o data...

 

Cei din servicele de la VENEREI au umblat destul de mult la masina au tas de pe ea ce era mai bun :( am gasit (la citiva ani dupa din pacate) ca inclusiv capetele de palnetara le-au schimbat. :rambo:

 

AM auzit multe lucruri naspa despre service-ul ala.

Te sfatuiesc sa te feresti cit poti de el!

Share this post


Link to post

Astazi am lasat masina la AUTONET Giulesti pentru 2 zile pentru o tinichigerie usoara de tot.

Faza care mi s-a parut nashpa e ca ala a trecut in fisa de inregistrare la Radiocasetofon (NU) desi eu il am acolo dar nu am fatza de la el...si in plus e un ditamai mp3 playerul de 7 mil.

I-am zis si el a zis ca nu conteaza oricum, ca daca nu am fatza se trece NU...si oricum la cat sunt ei de mari "nu se complica nu nimicuri"

 

Nu prea mi-a palcut faza dar asta e ...imi bag picioarele oricum in 3 ani vreau sa imi cumpar un Megane Sedan :lol:

Share this post


Link to post

Am luat masina de la Autonet dupa 3 zile...tabla e aranjata bine si vopsita frumos, dar culoarea e cu o nuanta mai inchisa decat originalul. Asta e ...ne resemnam iarasi!!

Share this post


Link to post

E un topic vechi, dar mie la Autonet mi-au inlocuit claxoanele cu unele care nu merg - adica le-au luat pe alea care mergeau. Au uitat sa puna firele la proiectoare. Iar vopsitul a fost facut numai pe acolo pe unde se vede, (de exemplu au ignorat buza aripii din spate)

Edited by cdorob

Share this post


Link to post
- dacă eşti cu adevărat paranoic, poţi să pui semne la uşile din spate, compartimentul motor

 

Webcam, microfoane... :rolleyes: A fost tare cu o masina de la serviciu. Printre altele trebuiau sa schimbe si bujiile. Inainte de a o baga in service i-am dat o linie cu markerul pe bujii. Evident ca nu le-au schimbat :mrgreen: I-am zis patronului de la service a chemat mecanicii. S-au jurat pana la urma au zis ca nu trebuiau schimbate, ca sa vezi ca cutare. In fine faceau ei mare furaciune 400 de mii. Gainarii. Pana la urma te oftici ca dai un ban si te iau de prost. In Romania e bine sa pui si semne cum ziceau cei de mai sus.

 

Eu am exagerat cu webcamul si cu microfonul...cu toate ca.. :-? / :)

Edited by dreaQ

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...