Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Uita-te putin mai sus in topic te rog :)

Share this post


Link to post

Linkul pus de Tommy nu mai functioneaza :)

Share this post


Link to post

Era coios rau daca pleca imediat de pe loc, fara avarii si chestii.

Asa iti dai seama ca sa cam ... pe el, pe buna dreptate.

Share this post


Link to post

La prima faza n-as fi ales sa depasesc masina care venea pe contrasens, ci as fi intrat in ea, eventual cu frecat balustrada inainte...

Share this post


Link to post

In cel de-al doilea filmulet, de departe cel mai periculos exemplu tipic de idiot inconstient mi se pare cel de la min. 4.12 (care face manevra de depasire in conditii de vizibilitate zero).

Share this post


Link to post

Fix inainte de Paste in rond la Alba Iulia mergeam incet urmand sa ies din rond catre Unirii si vazusem niste pietoni care urmau sa treaca si incetineam in frana de motor. Din spate veneau doua masini pe stanga un BMW pe dr un Ford ambii grabiti nevoie mare deranjati de masina mea care incetinea s-au hotarat sa ma depaseasca si sa imi taie calea reciproc...insa fiecare de pe parti diferite. Rezultatul a fost o coliziune laterala usoara cu oglinzi rupte intre cei doi fix in fata mea. Nu va imaginati ce satisfactie am avut. Am vrut sa ii felicit pe berbeci pe geam pentru isprava lor insa mi-am amintit ca eram foarte racit si abia se auzea ce vorbam asa ca am trecut mai departe.

Share this post


Link to post

E ceva cu rondul asta. De vreo 2 saptamini am observat o gramada de "morcovi" din rond culcati la pamint si mult ulei pe jos. Ca reper, intrarea in rond din fata Piraeus Bank

Share this post


Link to post

Se vine tare de pe bulevardul Unirii si se prind tarziu de curba aia destul de periculoasa. Noaptea cred ca e dezmat mare pe-acolo.

 

LE Defapt curba aia lunga imbie la derapaje controlate am vazut acum ceva timp unul cu un maserati cum o tot "dadea de cur" acolo si am mai auzit si de altii care isi testeaza noua lor suspensie si gume accelerand in rondul ala sa vada viteza maxima la care masina sta pe drum :)

Aia se intampla ;)

 

In ceea ce priveste filmuletul pe mine ma impresioneaza fazele gen minutul 8 si mai sunt cateva. Unii cred ca le fac intentionat.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

E misto in rondul ala noaptea. Pana atingi limita ta si/sau a masinii ;)

Share this post


Link to post

Acolo ai testat si tu noua alfa sa inteleg :D

Share this post


Link to post

Nu numai. Insa am stiut sa ma opresc de fiecare data la timp.

Share this post


Link to post

Salutare,

 

aseara pe str. Alexandru Serbanescu circulam dinspre Barbu Vacarescu spre Baneasa, inainte de pod, incadrat sa fac stanga la Agip, de pe linia de tramvai.

Din dreapta a iesit un nene libanez cu un Audi A4, venea de pe o strada laterala, masinile de pe benzile 1 si 2 l-au lasat iar cand a intrat pe linia de tramvai nu m-a vazut si poc, avarii putin usa dreapta spate si aripa (fix intr-un mare punct de rugina), am apucat sa-l vad si am accelerat altfel cred ca era mai nasol.

Imi zice ca poate sa mearga la politie azi, eu zic ca azi nu pot eu si ca ma duc atunci, ma duc pe Grivita si nenea agent imi zice ca mai bine sa venim amandoi, ca altfel mai fac doua drumuri.

 

M-a trecut in registru cu numele si nr.masinii, mi-a dat o declaratie cu data de ieri si nr.de inregistrare si sa revin azi cu libanezu'.

Incerc sa-i spun ce s-a intamplat si-mi zice ca sunt vinovat ca eram pe linia de tramvai.

Il intreb daca venea tramvaiul era vinovat vatmanul ca l-a urmarit ca pe M.Lucescu? :rambo:

 

Daca nu reusesc sa ajung azi ce se poate intampla?

Se considera ca am declarat accidentul daca m-a inregistrat nenea agent?

 

Multumesc!

Share this post


Link to post

Daca te-a inregistrat inseamna ca ai declarat accidentul. E OK!

Mai ciudat mi se pare ca a spus ca tu erai vinovat. Din cum ai descris tu accidentul, tu trebuie sa iei amenda ca ai mers pe linia de tramvai iar libanezul sa ia amenda si suspendare carnet pt neacordare de prioritate. Vezi poate dai peste alt politist astazi...

 

Nu era mai bine sa faceti o constatare amiabila? Scapai mai usor si tu (adica fara amenda).

Share this post


Link to post

E mai sigur la politie decat cu amiabila - sunt patit cu un cocalar cu numere de bulgaria.

Share this post


Link to post

Erai pe linia de tramvai, intr-o intersectie. Normal ca esti vinovat, nu aveai ce cauta acolo decat daca conduceai un tramvai...

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Am ajuns aseara la politie, am completat declaratia cu cele intamplate, domn' politist mi-a dat "autorizatie de reparatii" pentru Casco.

Sunt constient ca este culpa comuna, eu ca eram pe linia de tramvai si el ca nu s-a asigurat, nici nu avem pretentia la reparatii pe RCA-ul omului.

Mai departe am inteles ca-l vor invita la sectie pentru lamuriri, din cum l-am vazut pe agent era pornit sa-i suspende permisul, nu asta a fost intentia mea.

Share this post


Link to post
Art. 133. - Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului lânga axul drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia.

 

Unde zice ca n-ai voie sa fi pe linia de tramvai?

Share this post


Link to post

Uite ca am comis-o si eu. Am iesit ca boul cu spatele din garaj si am last usa la sofer deschisa :wallbanger: . Asa ca am cumparat alta usa de la dezmemrari pe care urmeaza sa o vopsesc si sa o montez pe masina.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Cand e masina nevestei cam este. :roll:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...