Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Da Mircea. Si daca nu ma insel testul e facut la 64 la ora...

Share this post


Link to post

Exact, prin lovitura cu o bariera deformabila fixa.

Share this post


Link to post

Prin asta.. poate nu o sa mai vedem posturii cu viteze de genul peste 100Km/h si alte povesti.

 

Tragic ceea ce a fost acolo dar , ar fi putut fi oricine in locul lui Huidu.

 

 

Share this post


Link to post

Iar despre copii care fac galagie: hm, cei care nu au, nu stiu cum se manifesta uneori in masina.

Hai, ma leshi? Tu chiar nu esti in stare sa-ti trimiti copii prin posta la destinatie? Sau sa-i impachetezi in portbagaj?

Astia tineri fara familie si atotstiutori cam asa procedeaza. Ai uitat si de ala care-si ducea copilul de la Bucuresti pana la Paris cu 200km/h fara centura, cu o singura mana pe volan si cu un ochi inchis(sau era cu ambii?)?

P.S. Sunt cat de poate de ironic si nu tu esti tinta mea.

 

 

Pe pariu ca vor apare articole in exclusivitate cu "manaria" asta? Cu cumnata filmata la Paris...

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

Si marturiile celor care l-au vazut "crosetand" de atatea ori ?

Lasand la o parte credibilitatea unora dintre aceste marturii, d-alea date cu gluga pe fata, om care iti povesteste cu lux de amanunte cum mergea Huidu cu o roata pe linia continua, desi el se afla in curte... deci lasand la o parte treaba asta, ceea ce faci tu se cheama generalizare si nu are nici o relevanta in cazul in discutie.

 

 

Cum spui si tu, pur si simplu a omorat 3 oameni.

Nu. Eu am spus doar ca explicatia ar putea fi mult mai simpla ...

 

 

LE: Tocmai ce vad la Stiri declaratia lui Huidu legata de eveniment: pe scurt ... cica a intors capul sa se uite la cei mici, aflati pe locurile din spate ... dupa care s-a trezit in situatia stiuta ...

... si iete c-am cam avut dreptate!

 

 

NFS...mai bine nu spuneai ca "Eu am patit-o de cateva ori, din fericire n-a venit nimic din fata pana m-am trezit eu." se creaza precedent foarte grav ca la Pitesti [-X

M-am sucit, m-am invartit... da' sa-mi fie cu iertare, nu prea inteleg ce vrei sa sugerezi. Ca mi-am luat eu carnetul pe spaga? :scarpin: Hai ca esti haios.

Si chiar de-ar fi asa, ce legatura are cu cazul de fata?

Share this post


Link to post

Eu am afirmat inca de la inceput ca masina e deformata cam ca la Euro NCAP, dar si ca lucrurile sunt putin mai complicate decat insumarea vitezelor./calculul vitezei relative. Pentru cei interesati: Link cu testul de impact frontal

Off topic:

Bai nea` oarecare, revino pe aici cand mai cresti si esti capabil sa pricepi si altceva decat propriile ineptii. Pana atunci, pastreaza-ti sintagmele in spatele garajului.

Nea vedeta, ar fi fost mai indicat sa-ti pastrezi tu sintagma asta in spatele garajului. Partea proasta cu tine a ca tu "nu-ntelegi ca nu-ntelegi", asa ca in ce ma priveste am incheiat discutia cu tine. Iar prezenta mea pe aici nu e urmare a invitatiei tale, asa ca trimite-ti invitatiile cuiva interesat de ele

Edited by lucian107416

Share this post


Link to post

Mai relaxati, baieti, mai relaxati. Valabil pentru amandoi.

Share this post


Link to post

Catre toata lumea, vreau sa vad si eu unu' in tara asta plina de hoti, interlopi, pitipoance, bombe sexi etc, sa vina si sa spuna, da domne eu sunt de vina ca mergeam ca jmecheru pe contrasex ca am cu ce si i-am omorat pe aia 3 vinovati/nevinovati ca s-au aflat in locul respectiv la momentul respectiv.

Vreau sa vad unu care are coloana vertebrala/boase si recunoaste ce a facut. Ca rezultatul e acelasi mereu chiat daca recunosti sau minti cu nerusinare, 2-3 ani cu suspendare si gata s-a spalat pe maini toata lumea :) .

Sa fi tampit/prost sa pui botu' la toate aberatiile din presa sau ca aia citea cartea si soferul s-a intors el sa le spuna taceti ma cand bona ce facea in spate, banuiesc ca sa masturba sau cum???

 

LE. NFS nu sti ca asa sunt eu mai haios de fel :mrgreen: pana acum am fost ferit, nu am patit niciodata sa ma uit ca cdplayer(il stiu legat la ochi) si sa paraseasca carosabilul masina.

 

LE2. Emil, stiu zona aia,nimeni nu circula cu mai putin de 70-80km/h, acuma dupa mintea mea si a ta daca te bagi in depasire la 80km/h in curba sau te prinde depasirea in curba fara vizibilitate ce faci, depasesti cu 85km/h???

8 martori din 10 spun ca a depasit coloana pe linie continua pe contrasens, noi putem sa discutam 10 pagini de acum incolo degeaba si mai venim si cu aberatii de genul, avea sau nu avea viteza si ca din cauza ca nu a avut cauciucuri de iarna i-a hackuit pe aia 3 cand fapta cea mai grava dpdv al legislatiei rutiere care in afara de mine nu a adus-o nimeni in discutie este depasirea liniei continue in curba fara vizibilitate, d'aia spun ca toti ati luat permisul la Pitesti ca o dati ca pitipoancele in discutii legate de anvelope si ocoliti fapta grava cu depasirea pe linie continua in curba fara vizibilitate, de ce nu a stat in rand cu toata lumea ca nu pierdea nimic, doar cateva zeci de secunde pana gasea o portiune de drum unde putea sa depaseasca lejer...

Edited by Alezz

Share this post


Link to post

Mai Alezzule, esti prea expert, ti-as sugera sa fii mai ponderat. Mai mult decat sa recunoasca ca a intors capul in spate in loc sa se uite inainte ce vrei sa faca? Sa-si traga un glont in cap? Putea sa pledeze pe inconstienta temporara, putea sa zica ca i-a iesit o mata in fata si a ferit-o avea n motive plauzibile pe o sosea in Ro de invocat, dar a ales sa spuna adevarul. Culpa iti spune ceva? Sau, ca pe 90% din romani, pe tine te foote grija ca de ce avea ala ML si celalalt logan? Sau alte chestii de genul asta, din ciclul etern al caprei vecinului si a strugurilor acri?

Repet intrebarea, adresata tie si celor care sustin ipoteza cu depasirea: CE A DEPASIT???? Nu erau decat ei 2 in punctul respectiv. O eventuala masina depasita ar fi fost implicata in accident, sper ca asta e clar pentru toata lumea. Faptul ca el a depsit pe linie continua fie si cu 100 de m inainte de impact sau ca a "crosetat" coloana de la Bucuresti pana la Predeal este total irelevant! La fel cum irelevante sunt si sanctiunile pe care le-a avut inainte? Voi toti sunteti perfecti? Cati dintre voi merg cu 30 pe restrictie de 30??? Cati dintre voi nu au depasit o caruta, tractor sau camion vechi pe linie continua niciodata? Cati dintre voi nu v-ati intors la volan sa discutati cu cel din dreapta sau din spate, sau sa va uitati dupa 2 craci pe trotuar? Voi sunteti perfecti?

Share this post


Link to post

Care martori? Spun cui?

 

Catre toata lumea, vreau sa vad si eu unu' in tara asta plina de hoti, interlopi, pitipoance, bombe sexi etc, sa vina si sa spuna, da domne eu sunt de vina ca mergeam ca jmecheru pe contrasex ca am cu ce si i-am omorat pe aia 3 vinovati/nevinovati ca s-au aflat in locul respectiv la momentul respectiv.

Si eu as vrea sa vad unu care are macar boase sa spuna ca el e de vina pentru ca a luat amenda pentru depasirea vitezei legale si nu guvernul, CNADR sau militienii ascuni in boscheti sa-l ia pe el cu radarul. :)

 

Voi toti sunteti perfecti? Cati dintre voi merg cu 30 pe restrictie de 30??? Cati dintre voi nu au depasit o caruta, tractor sau camion vechi pe linie continua niciodata? Cati dintre voi nu v-ati intors la volan sa discutati cu cel din dreapta sau din spate, sau sa va uitati dupa 2 craci pe trotuar? Voi sunteti perfecti?

 

Noi nu, Alezzu da. :mrgreen:

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

Da fratele meu, daca am vizibilitate e liber si cunosc drumul circul si cu 80km/h in localitate, mai ales pe E85 care il fac cam odata pe luna, acum v-am dat motiv sa sariti sa-mi dati in cap voi sfintii de pe lume. Am facut si accident si am recunoscut ca e vina mea, am luat in 11 ani 2/3 radare in 500.000km parcursi si am recunoscut ca e vina mea, care e problema, hai sa-l facem pe prost ca tace si nu raspunde la atacuri, poate mai isi ia 6 luni de pomana la promotie nu?

Share this post


Link to post

Bun, facem un mic off topic.

Se da Alezz, prezentator radio care circula pe E85 cu 80 km/h in localitate si se da nea Gica Strambu' care vine pe E 85 cu maxi taxi, coboara la colt si traverseaza prin fata microbuzului iar Alezz il ia in bot. Apare presa care ia interviu lui nea Pacalici care zice ca Alezz venea tare, avea peste 100 se auzea antena de la statie vajaind, la Antena tnspe apare specialistul in accidente rutiere Bolandu' care zice ca Alezz circula neregulamentar, in ziarul Ideea se dau 15 martori care spun ca Alezzu' a avut 2/3 amenzi de radar in 500.000 km (btw, te-ai dat pe TIR si nu stiu eu?) si uite asa Alezzu' ajunge subiect de prime time. Si se pune intrbarea retorica: Cine e vinovat?

 

Nimeni nu-ti sare-n cap, incerc sa-ti explic omeneste ca ce i s-a intamplat lui Huidu i se poate intampla oricand oricarui dintre noi.

Share this post


Link to post

Hai ca o dam in balarii, ti se pare mult 45.000km/an in conditiile in care cu masina personala fac 15.000-18.000??? Nu o mai pun si pe cea de firma??? Dar asta e, la capitolul aroganta suntem cei mai tari. Oricum nu ma ridic la nivelul tau de 180-200km/h cu antena vajainda nu? Nu incerca sa-mi faci morala ca esti mai periculos decat mine pe drumuri :mrgreen: . S-a gasit hotul sa strige hotii =))

Cred ca e de ajuns nu?

Noi sa fim sanatosi, m-am lamurit ce si cum, pace tuturor si drumuri bune %%- .

Si vedeti ca daca va puneti cauciucuri de iarna pe masina iarna e ca vara :) .

Edited by Alezz

Share this post


Link to post

Mai omule, incep sa ma intreb daca citesti ce scriu eu sau altii sau, daca citesti, daca intelegi ceea ce citesti!

Am facut eu pe lupul moralist? Am cerut eu "sa moara Huidu" ca eu sunt perfect? As zice din contra!

Aia-ti zic si tie si altora ca tine: Ganditi-va ca ORICINE putea fi in circumstantele alea si ca ORICUI i se putea intampla un astfel de eveniment pe drumurile din Romania! Exemplul FORTAT pe care ti l-am dat era pur si simplu ca sa incerci sa te pui in pielea autorului accidentului si sa te gandesti la rece ca ti se poate intampla si tie, precum si ca sa analizezi prin proprii tai neuroni informatiile primite, nu sa iei de buna ce spun martorii inventanti de presa si babele cu radar in nara stanga!

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Eu zic sa-l omoram cu pietre pe National Arena pentru ce a facut.( sa nu se inteleaga gresit, pe Huidu nu pe Alezz)

 

P.S. De asta se duce tara asta de rapa, pentru ca e plina de specialisti(tzatze) in toate domeniile dar fara pregatire de specialitate. La asta nu ne intrece nimeni, vorbim(scriem) mult prost si fara rost.

Share this post


Link to post

Sa fi tampit/prost sa pui botu' la toate aberatiile din presa sau ca aia citea cartea si soferul s-a intors el sa le spuna taceti ma cand bona ce facea in spate, banuiesc ca sa masturba sau cum???

Cand o sa ai copil, printre alte chestii o sa intelegi probabil si cum e cu bonele. Bona nu-i chiar echivalenta cu "rezolvarea tuturor problemelor". Un copil asculta intr-un fel de bona si in alt fel de parinti. Asa ca explicatia lui Huidu mi se pare perfect plauzibila, cu atat mai mult cu cat nu pot sa nu recunosc ca si eu am facut la fel de nenumarate ori.

Share this post


Link to post

Intrebam de camere video intr-un post anterior; [...] Dar niste imagini filmate ne-ar fi ajutat foarte mult.

Sper, cândva, să se introducă și la noi obligativitatea unei camere video, montată în mașină, care să filmeze întreaga durată a fiecărei deplasări.

 

Prin asta.. poate nu o sa mai vedem posturii cu viteze de genul peste 100Km/h si alte povesti.

Greșești, Avea MULT peste 100kmph. Și depășea. Știu sigur că din cei 145km (de la B la Predeal) MULT PESTE 100 i-a petrecut pe contrasex, depășind. Dap. :mrgreen:

 

Catre toata lumea, vreau sa vad si eu unu' in tara asta plina de hoti, interlopi, pitipoance, bombe sexi etc, sa vina si sa spuna, da domne eu sunt de vina ca mergeam ca jmecheru pe contrasex ca am cu ce si i-am omorat pe aia 3 vinovati/nevinovati ca s-au aflat in locul respectiv la momentul respectiv.

Vreau sa vad unu care are coloana vertebrala/boase si recunoaste ce a facut. Ca rezultatul e acelasi mereu chiat daca recunosti sau minti cu nerusinare, 2-3 ani cu suspendare si gata s-a spalat pe maini toata lumea

Ce treabă au, în cazul de față, generalizările gratuite pe care le faci? Accidentele rutiere, din câte știu eu, sunt provocate de ȘOFERI. Și respectivii șoferi sunt oameni, nu "funcții".

Te-am mai întrebat, de ce crezi că minte? Cumva pt. că are ML? Ce ar avea de câștigat dacă ar minții? Ce ar avea de pierdut dacă ar spune adevărul? De ce ar trebui să cred ce spun "martorii" și ce motive aș avea să mă îndoiesc de spusele celui implicat? Nu-mi răspunde, știu.. e mincinos, iar nevastă-sa-i ... (gg logica)

Ce pedeapsă consideri că ar fi corectă/adecvată? (sugera cineva, anterior, Arena Națională .. :-> ) Cum am mai spus cuiva, anterior, legislația nu lasă loc de interpretări, și din fericire în stabilirea pedepsei se au în vedere doar probele și datele oficiale, nu subiectivisme ieftine și idei preconcepute.

De ce trăiești cu impresia ce te face să afirmi chestii de genul "s-a spălat pe mâini toată lumea"?

Emil, stiu zona aia,nimeni nu circula cu mai putin de 70-80km/h,

8 martori din 10 spun ca a depasit coloana pe linie continua pe contrasens, noi putem sa discutam 10 pagini de acum incolo degeaba si mai venim si cu aberatii de genul, avea sau nu avea viteza

fapta cea mai grava dpdv al legislatiei rutiere care in afara de mine nu a adus-o nimeni in discutie este depasirea liniei continue in curba fara vizibilitate, d'aia spun ca toti ati luat permisul la Pitesti ca o dati ca pitipoancele in discutii legate de anvelope si ocoliti fapta grava cu depasirea pe linie continua in curba fara vizibilitate, de ce nu a stat in rand cu toata lumea ca nu pierdea nimic, doar cateva zeci de secunde pana gasea o portiune de drum unde putea sa depaseasca lejer...

Nimeni? LOL ;)

Din nou te întreb, din cei 8 martori fac parte și cei cu gluga pe ochi?

Despre aberații.. ce să zic .. printre primele mele postări, după ce am pus linkul cu știrea, am făcut apel la răbdare și ponderație din partea tuturor, cel puțin până avem rezultatele oficiale ale anchetei (gen măsurători, viteze, etc). Dacă tu ai acces la mai multe info., între timp, nu ezita să le spui. Până atunci, am văzut în postările anterioare, imagine de la crash-testele unui ML, care arată, în urma impactului la 64kmph, zic eu, mult mai "'șifonat" decât cel implicat în accident. Ca unul care nu se pricepe (că mă provoci să-mi dau și eu cu părerea) întreb .. oare cât trebuia să aibă Loganul și cât trebuia să aibă ML-ul astfel încât în urma impactului să arate -ambele- așa? Intuiesc răspunsul .. 29 Loganul și 121 ML-ul.

 

Culpa iti spune ceva?

În cazul multora până și definiția accidentului e complicată.

Voi sunteti perfecti?

Mă comport exemplar, după standardele mele (includ și dubla măsură :D )

P.S. Era să uit, mie n-are cum să mi se-ntâmple :uff:

Share this post


Link to post

De unde stii daca avea unde "sa traga dreapta" sau daca putea sa traga dreapta?

Tu ai văzut imaginile de la locul accidentului (sau al crimei, după unele interpretări...), sau discuţi "în orb"??? Avea loc şi de parcare laterală cu spatele...

Rămân la părerea că accidentul a fost rezultatul unei coincidenţe, care l-a făcut inveitabil: în aceeaşi secundă şi în acelaşi loc s-au întâlnit doi "neatenţi". Din care cel puţin unul a încălcat codul rutier. Huidu, după toate aparenţele. Deşi nu ştim încă ce viteză avea Loganul... Că dacă Loganul avea 121 şi ML-ul avea 29, dar a ieşit puţin pe contrasens, lucrurile pot căpăta altă interpretare...

Share this post


Link to post

Si eu cred ca accidentul putea fi evitat daca ambii erau "ON", mai ales ca si configuratia drumului permitea asta in locul respectiv. Merg si eu destul de tare (eufemistic vorbind) insa niciodata nu depasesc in curbe fara vizibilitate iar nivelul de atentie la trafic este proportional cu viteza...

Share this post


Link to post

@rm.popa

Ai citat doar o parte din mesaj.

iti mai scriu o data partea pe care nu ai citat-o:

Nu poti sa stii daca cel cu Loganul avea sau nu unde sa traga dreapta sau daca putea fizic sau nu din cauza vitezei cu care circula la randul lui.

Da, am vazut imaginile si de asemenea am vazut si niste stalpi de beton pentru iluminat public pe marginea drumului.

Eu repet ceea ce am mai scris de vreo 3 ori pana acum. Astept expertiza facuta de politisti si abia apoi imi voi mai da cu parerea despre acest accident.

Astept sa vad cu ce viteza circula fiecare si care au fost cauzele care au dus la intrarea pe contrasens a masinii lui Huidu.

Share this post


Link to post

De acord cu stâlpii de beton... Dar ţine de natura umană ca, atunci când (dacă) observi că te îndrepţi către un obstacol (sau obstacolul spre tine), să fereşti obstacolul. Stâlpii sau orice alt obstacol de pe acostament cred că ajungeau să conteze doar după evitarea primului obstacol.

Ai dreptate, expertiza ne va lămuri, noi nu facem decât să ne dăm cu părerea acum, să formulăm ipoteze pornind de la imaginile pe care le-am văzut. Numai să nu stabilim şi vinovăţii, ca cetăţeanul din link-ul de mai sus...

Share this post


Link to post

Pusese Ciutacu o intrebare desteapta la o emisiune zilele trecute. Raman inregistreati undeva parametrii de circulatie dinainte de impact? Atunci viteza ar putea fi citita din memorie. Raspunsul nesigur a fost ca da. Aveti vreunul idee de raspunsul corect? Sa mai discutat ca in SUA ar fi o lege care obliga producatorii auto sa monteze niste mini-cutii negre pe autovehicole tocmai in acest scop. ML-ul este produs in SUA, dar nu se stie daca si modelele europene au montat asa ceva. Ne poate lumina cineva?

Share this post


Link to post

Dar trebuie sa avem INCREDERE in institutiile statului??? ...

Nu-l judec eu pe Huidu... Eu cred ca am facut prostii mai mari ca el de-l lungul timpului, dar am avut NOROCUL sa n-am un asemenea accident.

Da, trebuie ! Chiar daca, dupa parerea mea, in acest moment, Politia romana nu dispune de dotarea tehnica si nici expertiza pentru a face o analiza 100% pertinenta, nu i-as suspecta de tentative de musamalizare a cazului. Din acest motiv, cu siguranta vor iesi discutii insa asta ... e alta discutie. In ce-l priveste pe Huidu cred ca abordarea cea mai corecta a cazului ar consta tocmai in a face abstractie de faptul ca potentialul vinovat este o persoana publica, mai mult sau mai putin celebra, mai mult sau mai putin iubita de public. In fata legii asta ar trebui sa nu conteze si subscriu la cele spuse de colegul ZNS anterior. Legea trebuie aplicata indiferent de cine ar putea pica prost ... Extrapolind putin, cred ca este singura cale de vindecare (stiu, suna optimist !) a societatii romanesti.

 

Sper ca esti constient ca toate declaratiile sint date prin prisma pregatirii apararii. De acum incolo el este sfatuit de avocat ce sa spuna.

Sincer sa fiu nu vad in ce masura declaratiile respective l-ar putea ajuta ! Cu astfel de avocat, calea catre puscarie este destul de libera ...

 

... si iete c-am cam avut dreptate!

Cam asa se pare insa ... tot nu reprezinta o scuza si nici o consolare pentru familiile victimelor :( .

 

Si eu as vrea sa vad unu care are macar boase sa spuna ca el e de vina pentru ca a luat amenda pentru depasirea vitezei legale si nu guvernul, CNADR sau militienii ascuni in boscheti sa-l ia pe el cu radarul. :)

Sefu' ... io's ala :mrgreen: . Cred ca toti politistii s-au inchinat cind mi-au scris PVul, intotdeauna l-am semnat fara rezerve. Ultima data, la inceputul verii, am fost pus chiar in situatia sa mi se ceara scuze (de catre politist) pentru ca mi s-a stricat ziua :) ).

 

Sper, cândva, să se introducă și la noi obligativitatea unei camere video, montată în mașină, care să filmeze întreaga durată a fiecărei deplasări.

Colegu' ... vezi ca avem un topic legat de inregistrarea/arhivarea parametrilor in timpul condusului. Iti dai seama cit de mult ar fi simplificat o astfel de jucarie rezolvarea cazului de fata ???!?!?!

 

Ai dreptate, expertiza ne va lămuri, noi nu facem decât să ne dăm cu părerea acum, să formulăm ipoteze pornind de la imaginile pe care le-am văzut.

Sper dar, sincer spun, nu cred din motivele de mai sus. Teama mi-e ca si politistii vor face cam acelasi lucru pe care il facem si noi. Argumente ? Pot sa va dau si argumente cum ar fi de pilda declaratia unui politist: " Viteza va fi stabilita in functie de pozitia acului indicator blocat in momentul impactului ". Pe bune ?????

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...