Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Evenimentul din Scanteia a fost de-a dreptul crunt, in special datorita numarului mare de victime. Daca ar fi fost vorba doar de un TIR impactul nu ar fi fost asa de mare. De accidentul de la Ciolpani nu pomeneste nimeni ?

 

http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/artic...rticol/1404288/

http://www.tv-net.ro/Stiri-CIOLPANI-ACCIDE...+2874?pmv_nid=3

 

Constat ca tot mai des au loc evenimente de genul asta intre Saftica si Pucheni :( . Chiar asa de mult au ajuns sa conteze 5 minute ?

Share this post


Link to post

Comentariile sunt savuroase, o mostra:

 

"Eu stiu ca niste nemti (care fac masini adevarate, nemtzesti, gen Audi si BMW) au facut un test cu un Logan nou noutz in urma caruia Loganul s-a rasturnat pe loc drept si i-au sarit rotzile, s-au spart geamurile, luat foc si a explodat de au zis aia ca era masina de teroristi. Eu nu pot intelege cum de sunt romanii asa de prosti incat sa mearga cu Loganul pe strazile pentru masini. E sinucidere curata, dar chiar si producatorul a spus ca Loganul e bun pentru mers la tzara, ca are loc de un porc, o chiuveta si patru saci de cartofi."

Share this post


Link to post
Aha, deci asta e strainatatea in care dadeai tu sfaturi mai ieri sa se mute lumea. Ca sa ia eventual pedeapsa cu moartea pe care o doresti.

Inteleg.. 50+80=130.. atat prinde matizul tau? Ca altfel nu stiu de unde scoti 80-ul ala.

Daca legile astea ar fi facute asa .. scurt si la obiect dupa cum fulgera unuia sau altuia prin cap, fix acolo am ajunge..in tara in care iti place tie.

 

 

Acolo se ia pedeapsa cu moartea pentru fapte foarte grave? Faci asa ceva? Si nu am sfatuit sa se mute lumea in China ci am propus adoptarea Codului Penal si (de ce nu ) ala de Procedura Penala de acolo. Poti face diferenta intre a emigra si a adopta?

De unde am scos 80? Pai aduna la 50 km/h cat ai voie sa mergi in localitate si vei avea 130 km/h... crezi ca e normal ca dementii sa goneasca cu 130 km/h in localitate sau cu 210 km/h pe autostrada? Nu are legatura cu ce tip de masina umblu ci cu faptul ca un asemenea nebun ii pune pe toti in pericol... poate chiar si pe tine Tommy si pe familia ta. Daca ti-ar muri copilul ucis de un astfel de dement nu ai mai avea atitudinea asta superioara... Ai fi fost indignat ca legea si autoritatile nu fac nimic... Si iar vorbim de sistemul legislativ care e de mare rahat in tara noastra. In parte si datorita celor care gandesc ca tine si care ne reprezinta prin Parlament...

 

Cu respect.

Share this post


Link to post

Da, de vina e incepand de la garcea din comuna scanteia pina la base de la cotroceni. Toti.

Altfel sunt multi care cred ca dictatura salveaza romania. PRM-ul are o nisa constanta.

E bine, astept sa apara meseria de calau in nomenclatorul de meserii sa ma recalific si eu.

Macar asa.. for fun. O fac gratis, nu-mi trebe bani de la buget. De fapt, mereu o fac gratis.

Share this post


Link to post

Legile asteapta, intotdeauna, un precedent. E nevoie de unul care sa treaca, mai intai, pe la caseria unitatii, sa achite contra-valoarea unui cartus pe care sa-l bage pe teava armei din rastel proptita de a sa tampla, care sa se impiedice de un prag cand este cu degetul pe tragaci dupa ce tocmai a scos siguranta. Ca in anunturile din ziare, astept provincia !

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Trebor ... si sa inteleg ca 125 km/h e ok nu?

 

Si sa inteleg ca ala care te omoara cu viteza regulamentara iar e ok nu? Eventual beat.

 

 

Nu mai intreb de capacitatile fiecarui vehicul sau ale soferului.

Share this post


Link to post
Pedeapsa cu moartea este o barbarie, o crima. Cine si-o doreste, sa mearga sa traiasca in China, Iran, USA ... Nu stiu ce respecti tu, din ce spui se pare ca respecti moartea, nu viata.

 

Daaa Tolin, inca mai visam la socialismul utopic, dar uite ca in adancul junglei din Africa se aplica legea "ochi pentru ochi". Si stii care era rata infractionalitatii? Pana si atunci cand erau cazuri de furt ele se desfasurau fara violenta. La unul dintre furturi, o gainarie, unul dintre hoti a vrut sa violeze una dintre victime, dar ceilalti hoti au intervenit stiind ca pentru furt mai treaca mearga, dar pentru viol razbunarea este mortala. Cat de rau sa fie?

"Town chief" decide in problematica infractionalitatii locale nu cei din sistemul juridic, cat despre acestia din urma ... fie vorba intre noi ... :spumelagura:

Share this post


Link to post

Cine-i da dreptul unuia sa ia viata cuiva, cand o face, e numit criminal, da ? Cine iti da dreptul tie sa-i iei viata criminalului, daca o faci nu te numesti criminal ? Pentru aceeasi fapta exista masuri diferite sau exista crima nejustificata si crima justificata ?

Share this post


Link to post

Ii ramane, pardon, asigura, totusi dreptul sa nu spuna nimic ;)

Norocul nostru ca suntem totusi in UE, asa cum e ea. Si nu in nigeria sau china.

Si daaaa.. alienii sunt printre noi.

Share this post


Link to post

a fost aseara un accident pe dn7 pe la 21.30 intre pitesti si rm valcea...stie cineva detalii...am inteles ca unul cu un cielo a omorat un pieton. eu am fost blocat in trafic in momentul ala in zona si nu am putut afla mai multe detalii.

ar trebui ca politia sa ia masuri si impotriva altor participanti la trafic. nu este admisibil ca pietonii sa se deplaseze pe sosea cu spatele la trafic.

Share this post


Link to post

rich1974,unii pietoni care nu au nimic de-a face cu circulatia au o replica care au mostenito din familie si o vor transmite mai departe,cum ar fi:ce,soferul ala ii chior,nu vede? sau, lasa baaa ca masina are frine.Deci, in final,nu prea ai ce sa le ceri, doar tu trebue sa-l vezi pe el,ca de' ce-i trebue lui sa te vada.

Share this post


Link to post

ba da prietene! am ce sa le cer...SA STEA ACASA DACA NU SUNT IN STARE SA MEARGA CORECT PE O SOSEA.

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Urarile astea nu prea isi au locul aici.

Share this post


Link to post

Greşeşti, Ileana!

 

Poate că de fapt astea

barbatilor; sa le moara la intrare!

femeilor; sa nu mai simta nici un orgasm in veci!

sunt nişte accidente suferite sau (ne)provocate. :D

Share this post


Link to post
Problema cu confiscarea masinii sa nu ne-o dorim: o sa se aplice tot oamenilor de rand daca va fi introdusa vreodata, pentru ca unii dau dovada de o nesimtire intinsa la extrem si asta cu concursul autoritatilor;

exemplu elocvent: http://www.realitatea.net/la-o-zi-dupa-ce-...ini_589362.html

si asta in conditiile in care, in timp ce fusese surprins de radar cu 205km/h avea deja permisul suspendat, iar dupa acest eveniment i s-a intocmit si dosar penal; dar de, suntem vip-uri domne...

 

Darnu se mai poarta dovada de 15 zile?

Share this post


Link to post

La depasirea vitezei cu peste 50 Km/h se da dovada fara drept de conducere.

Share this post


Link to post
Darnu se mai poarta dovada de 15 zile?

Avea deja permisul suspendat si davada de 15 zile inca se mai da. Eu am inteles ca in 2 zile isi recupera permisul!

 

La depasirea vitezei cu peste 50 Km/h se da dovada fara drept de conducere.

CE? Pentru ce pana mea iti mai da dovada, sa faci ce cu ea? A, si lasi masina in camp sau pe autostrada si faci autostopul ca de nu-ti poti lasa familia in camp, poate in plina iarna! Aberatii, tocmai de aceea se da dovada de 15 zile!

Share this post


Link to post

In aceasta dimineata s-a produs un grav accident de circulatie in judetul Galati intre localitatile Sendreni si Branistea. La prima vedere implicate in accident au fost doua autovehicule: un logan argintiu si o dacie break alba. Loganul avea aripa stanga indoita, nu foarte tare iar dacia break avea tot pe aripa stanga urme de impact. In plus break-ul alb era iesit in afara soselei, care in acel punct se afla la aproape 1m deasupra nivelului general al solului iar partea din spate era infipta intr-o buturuga masiva, masina fiind facuta acordeon pana la jumatate.

 

Cum cand am trecut eu, cei prezenti abia sunau la 112, presupun ca am ratat accidentul cu maximum 5 minute insa nu reusesc sa inteleg cum a intrat break-ul in buturuga. Din fericire nu au existat morti dar femeia ce parea ca ar fi condus break-ul era in stare de soc si fusese culcata pe o patura de catre cei opriti sa ii acorde primul ajutor.

 

De asemenea as dori sa remarc promptitudinea echipajelor SMURD care au ajuns la fata locului intr-un interval estimativ de circa 10 minute. Prima a fost o Skoda Octavia Combi, cea care de obicei transporta personalul de interventie, pentru ca la numai 5 minute distanta sa fie si cele doua autospeciale ce apartin de Galati si tin sa subliniez ca una dintre ele de obicei este parcata in celalalt colt de oras in incinta unitatii de pompieri.

Edited by raven84

Share this post


Link to post
La depasirea vitezei cu peste 50 Km/h se da dovada fara drept de conducere.

 

 

Asta s-a scos sigur acum un an sau doi. Eram curios daca s-a reinstituit de curand. Din ce zice martiz, aparent nu, doar ca trecusera cele 15 zile de "dovada".

Share this post


Link to post

Da, intr-adevar s-a scos. Nu mai stiam sigur.

 

a) conducerea unui autovehicul sau tramvai sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor ori produselor stupefiante sau medicamentelor cu efecte similare acestora, daca este constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice certificate;

b) conducerea vehiculului cu defectiuni tehnice grave la sistemul de frânare sau la mecanismul de directie, daca sunt constatate de politie împreuna cu specialistii institutiilor abilitate;

c) depasirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv si pentru categoria din care face parte autovehiculul condus, constatata, potrivit legii, cu mijloace tehnice certificate;

d) nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferata prevazute la art. 170 alin. (1) lit. a) si b) din prezentul ;

e) nerespectarea semnalelor politistilor la trecerea coloanelor oficiale sau intercalarea ori atasarea la o astfel de coloana;

f) neoprirea la semnalul regulamentar al politistului, în scopul sustragerii de la control, daca a fost necesara urmarirea pentru oprire;

g) nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului, a regulilor privind prioritatea de trecere ori a celor de depasire, daca prin aceasta s-a produs un accident.

h) neanuntarea si/sau neprezentarea la unitatea de politie competenta, în 48 de ore de la implicarea într-un accident, daca acesta a avut ca urmare pagube materiale.

(2) O data cu retinerea permisului de conducere, titularului i se elibereaza o dovada înlocuitoare cu drept de circulatie pentru o perioada de 15 zile, cu exceptia cazurilor prevazute la alin. (1) lit. a), b), e), f) si h), când aceasta e elibereaza fara drept de circulatie.

Share this post


Link to post

Astazi la intersectia strazilor Braziliei si Roma,sector 1,un accident destul de urat.Din fericire fara victime.Toyota avea semnul cedeaza,Renault-ul circula regulamentar iar Skoda era parcata.Nasol.

post-18944-1250701353_thumb.jpg

post-18944-1250701384_thumb.jpg

post-18944-1250701410_thumb.jpg

post-18944-1250701433_thumb.jpg

post-18944-1250701461_thumb.jpg

post-18944-1250701487_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Parca ma vad in locul celui cu Skoda,iiihhhh.

Share this post


Link to post

Skoda e lovita de vreo 2 zile si sta acolo. Strazile sunt Washington cu Roma, Roma fiind cu prioritate iar washington cu cedeaza. In fiecare luna este cel putin un accident in intersectia aia. Se vine cu 50-60 de pe roma iar de pe washington nu se respecta semnul de cedeaza trecerea. Skoda aia cred ca a avut accident acum cateva zile, tot acolo. E posibil sa-i mai fi dat si azi una skodei..

Edited by closchkutza

Share this post


Link to post

Asa se explica multe ! Eu unul chiar nu intelegeam cum s-a produs toata tarasensia. Toyota intra in Renault (se vede pe Renault urma impactului cu botul Toyotei), Renaultul ar fi trebuit sa fie catapultat in Skoda ... Eu nu imi dau seama cum ar fi putut Renaultul sa pocneasca Skoda, pe dreapta mi se pare a fi OK (desi nu avem poze din dreapta Renaultului, mie mi se pare a fi OK )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...