Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

A auzit cineva din presa de accidentul de ieri de pe Autostrada Soarelui ? Ca era cat pe ce sa il prind "live". Cand am ajuns pe la km 70 un TIR (sau o prte din el) ardea cu flacari mari si fum f.f. gros. Am ajuns la circa 300 m de el. Nu am putut trece, am luat-o pe la Lehliu, iar la intoarcere (dupa vreo 3-4 ore) inca mai era politie si pompieri la locul faptei si am observat ca fusesera 2 TIR-uri implicate, dar sifonate rau. Traficul pe A2 era blocat si la ora aceea in sensul spre CT.

Share this post


Link to post

Dap, au zis aseara ca era un tir plin cu butoaie de diluant...incendiul a distrus TIR-ul in totalitate, vreo cativa metri de balustrada metalica si cativa metri de covor asfaltic...soferul a scapat...

 

...se pare ca accidentul a avut loc din cauza unui cauciuc care a explodat& viteza...

 

...la TV au zis ca era un singur TIR ;)

Edited by sebian

Share this post


Link to post

Lumina ochilor mei...  <img src= ("> post-367-1129826425_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Dumnezeu s-o ierte.

Share this post


Link to post

Stie careva detalii despre incidentul de azi dimineata de la Lujerului? Un papuc + Matiz rosu = Love. Matizul era intors cu 180 grade (nu peste cap, ci cum ar veni pe contrasens) si toata partea stanga lovita. Nu pareau victime, dar impactul la lateral parea ca Matizul s-a comportat destul de bine. Nu am stat pe acolo, ca nu mergeau semafoarele si trebuia sa degajez repede, dar daca are cineva mai multe detalii, sunt curios care a fost faza.

Share this post


Link to post

Inca un exemplu de ceea ce face inconstienta si smekerismul la volan.

 

Azi dimineata, intre 10-10:30, era bariera pusa la trecerea de la Domnesti (eu veneam de la Carrefour).

 

Din cauza ca idiotii aia de acolo intotdeauna pun bariera cu minim 15minute inainte de a trece trenul, mai ales dinspre Bucuresti se facuse o coada imensa. Cum sint multi care "ei nu sta" la coada, aia e pentru prosti, unul cu un mertan negru, dar mai vechi (cred ca inainte de 95) a depasit toata coloana, probabil si in viteza (chiar, de ce naiba or fi mergind repede, ca in afara de ei nu prea mai misca nimeni!).

 

Ideea e ca exact in fata cimitirului un nene probabil ca a traversat printre masinile oprite si nu s-o fi uitat si in stanga, de unde la luat mertul in plin. Din pacate se pare ca a murit pe loc, era politia dar nu si salvarea. Oricum, era cu picioarele facute zob, asta am remarcat, dar eram in miscare si nu m-am uitat mai mult, oricum nu imi place sa privesc astfel de imagini.

 

Offf!

Share this post


Link to post

azi pe coborarea de la academie un copac la 60 de grade si un logan infipt in el... si ma gandeam ca o fi fost un liniutza man care si-a testat loganul si a scapat-o de sub control

Share this post


Link to post

Ieri dupa-amiaza, la 14.03, accident urat in fata la Metro Iasi ... o Dacie papuc nu a dat prioritate la intrarea in parcarea Metro si a fost izbita in portiera fata dreapta de un camion ce transporta nisip/balast/pietris. Femeia soferului a decedat pe loc, iar pe el l-au scos niste insi din masina, inca mai traia. La locul accidentului au sosit in ordinea urmatoare : echipaj descarcerare (14.15), ambulanta nr. 1 (14.18), politia rutiera (14.20), ambulanta nr. 2 (14.30). A fost aiurea ca am vazut "live" accidentul...mi-au tremurat mainile si picioarele cam 2 ore dupa accident.

Mi se pare o mare idiotenie faza ca sunt semafoare "plantate" acolo, dar nu functioneaza ... ar fi putut fi evitate multe accidente daca functionau .

Share this post


Link to post

Azi eram in mare graba. Ajung la o intersectie super aglomerata si superblocata. Din fata imi venea un taxi. Ii dau doua flashuri sa ma lase (ca ma grabeam rau). Nu ma lasa. Se opreste in fata mea si-mi zice vreo doua. Nu stiu ce, ca erau geamurile inchise. Nici nu ma interesa (n-avea ce sa-mi zica nou). Pina la urma se satura si pleaca. Dupa ce pleaca dau sa intru in intersectie. Din stinga, cu aceleasi intentii, apare un nene cu o Dacie rosie. Pun frina si-l las, ca avea prioritate si oricum imi luase fata. Tipul se opreste o clipa si tot prin geamurile inchise imi zice ceva. Banuind ca sunt alte cuvinte de duh, nu-i acord mare atentie. Trece Dacia rosie si dau sa ma bag, luand nitel fata unei Dacii albe care il urma pe cel rosu. Moment in care aud un "pac" si dacia alba se opreste. Cel rosu (care trecuse) se opreste si vine la mine la geam urlind si gesticulind. N-am inteles de ce si grabit fiind nici n-am incercat. Mi-am continuat drumul stiind ca masina mea nu fusese atinsa. Si bag goana. La un semafor ma prinde din urma ala cu Dacia rosie. Tot respectul, nu stiu citi m-ar mai fi prins! Vine iar la mine la geam. M-a contrariat si pt ca era inca rosu la semafor am ascultat ce-avea de zis. Asa am inteles si ce se petrecuse de fapt.

Ce facusem? Incercand sa intru in intersectie dupe ce asta cu Dacia rosie a trecut, repet i-am luat un pic fata celui cu Dacia alba. Ce n-am observat eu la momentul respectiv a fost ca Albul era tractat de cel Rosu! Iar pac-ul auzit a fost bara Albului care s-a rupt cind a pus frina ca sa ma evite. Iar ala rosu, cind se oprise o clipa in fata mea, nu ma injurase ci imi spusese ca are remorca. Ma rog, dupa gesturi eu vazusem ca-i destul de nervos, d-aia n-am priceput ca lumea.

I-am dat numarul meu de telefon Rosului, i-am zis sa ma scuze da' chiar ma grabesc si ca-l sun eu cind ma mai eliberez si vedem cum rezolvam cu bara aia.

Am vorbit cu ei la telefon, tipii lucrau la un service din asta obscur si tractau masina cea alba exact acolo. M-am dus la ei la locu' de munca, am mers sa luam piesele bulite din vina mea (adica o bara de dacie veche, un flaps, un suport de bara si nu mai stiu ce alt rahat), in total cam 1 mil lei vechi, le-am mai dat vreo 500.000 pt "manopera" si deranj, mi-am cerut scuze ca nu am fost mai atent, ei si-au cerut scuze ca s-au enervat si se pare ca ne-am despartit prieteni! Bine c-a fost doar atit!

Share this post


Link to post

=)) Sergiule asta fuse tare de tot frate!

Ar fi trebuit s-o postezi la bancuri... N-am mai ras asa de vreo saptamana... Bine ca nu ai agatat sufa, sa-l tragi cum tragea rechinul din Jaws butoaiele =))

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Ok, este exceptia care intareste regula. Accidentele pot fi distractive!

=))

Share this post


Link to post

Acu e tare, cind o povestesc... da' daca ala albu' nu era pe faza si nu-si sacrifica numai masina lui, acu bagam casco la greu si ma faceam si de-o neacordare de prioritate.

Share this post


Link to post

da, sau daca avea vreo servo din aia de nu poti sa apesi pe frana cand nu merge motorul sa fi vazut faza tare... vedeai si tu cat costa o aripa de Santa Fe

Share this post


Link to post

Mai... sunteti de belea  <img src= )">

 

PS Bine ca s-a terminat totul cu bine #-o

Share this post


Link to post

Primul topic legat de accidente la care rad de ma stric... =)) Stan si Bran! =)) Bine ca a fost doar atat [-O<

Share this post


Link to post

Well, in seara asta am vazut unul ca-n filme.

 

Veneam tacticos de la Ploiesti, spre Bucuresti. Cam in dreptul intrarii la Silistea Snagovului, pe la 19:30, coada. Coada mare de tot, nu vedeam unde se termina sirul de stopuri aprinse. Zic "mah ce naiba, doar nu s-au apucat astia sa toarne duminica seara, pe frigul asta, asfalt :-? " Mai ma uit nitel si trag concluzia ca e altceva, pentru ca pe celalat sens se mergea bine. In fata, coada in continuare.

 

Mai merg nitel, bara la bara, si-ncep sa vad cioburi de separatoare de sens (alea rosu cu alb). Cam multe. Zic "hopa, accident". Si asa era.

 

Intr-o curba dreapta, o Skoda Octavia gri (asa parea, si spun "parea ... veti vedea mai incolo de ce) lasa impresia ca nu a luat curba si a iesit in decor, trecand pe contrasens si lovindu-se de un stalp de iluminat.

 

Cam ca in poza asta:

 

acc_1.jpg

 

Dar de ce se uita lumea ca la urs, si se mergea bara la bara ? e, poate din cauza ca masina respectiva era in pozitia pe care-am desenat-o in poza urmatoare (vedere din laterala, cu negru e desenat nivelul soselei, cu gri stalpul):

 

acc_2.jpg

 

Nu pot sa ma pronunt asupra cauzelor accidentului, dar nu cred ca s-ar fi putut intampla asa ceva fara o viteza semnificativa; moment in care mai ma gandesc daca sa ma bucur sau nu ca s-au instalat radare fixe.

Share this post


Link to post

De pe Forumul Autoshow, un coleg forumist vine cu urmatoarea rugaminte:

 

"se cauta opel vectra negru cu numere straine implicat in accident mortal

 

mama unei prietene a fost ucisa azi intr-un accident auto provocat de un opel vectra negru cu numere straine , de franta sau belgia . accidentul s-a petrecut 16 km de centura bucurestiului spre oltenita . faptasul a fugit de la locul faptei .

opelul are o avarie pe aripa dreapta spate .

o solenza si un logan au incercat sa-l urmareasca sa noteze macar numarul dar nu au reusit .

 

orice informatie este binevenita .

 

multumesc"

 

Link: http://www.autoshow.ro/forum/viewthread.php?tid=11097

Share this post


Link to post

Astazi am vazut in Calimanesti-Caciulata, in dreptul campingului, un BMW model destul de nou infipt intr-un stalp de electricitate. Si stalpul si masina erau zob.

Share this post


Link to post

Acuma chiar ati bagat frica in mine, mai ales numai vreau tico sau logan  <img src= S"> Oricum daca e sa mori n-ai cum sa scapi! Dar majoritatea accidentelor sunt din cauza vitezei, a oboselii si alte prostii asea ca CONDUCETI PRUDENT! Bafta in continuare si lasati viteza! :)

Share this post


Link to post

Aseara in rondul de la fintini de la Unirea sensul spre Alba Iulia un Renault Clio Bicorp a confundat strada cu pista de concurs si a facut un 180 de grade la iesirea din bucla; avarii: partea stinga fata. Inca doi pretenari cu masini modificate se chinuiau sa faca coaja sa plece pe roti; fantasticul abia urmeaza: In Clio, pe scaunul din dreapta statea cuminte o pasagera, cam speriata dupa figura; bre, cum o fi sa faci cascadorii cu pasager in dreapta? ...

Share this post


Link to post
Aseara in rondul de la fintini de la Unirea sensul spre Alba Iulia un Renault Clio Bicorp a confundat strada cu pista de concurs si a facut un 180 de grade la iesirea din bucla; avarii: partea stinga fata.

 

In ce s-a avariat partea stanga fatza?

Share this post


Link to post

Parapeti fintinatici.

Share this post


Link to post
Well, in seara asta am vazut unul ca-n filme.

 

Veneam tacticos de la Ploiesti, spre Bucuresti. Cam in dreptul intrarii la Silistea Snagovului, pe la 19:30, coada. Coada mare de tot, nu vedeam unde se termina sirul de stopuri aprinse. Zic "mah ce naiba, doar nu s-au apucat astia sa toarne duminica seara, pe frigul asta, asfalt :-? " Mai ma uit nitel si trag concluzia ca e altceva, pentru ca pe celalat sens se mergea bine. In fata, coada in continuare.

Cica era Ciolpani:

post-182-1130779309_thumb.jpg

post-182-1130779331_thumb.jpg

post-182-1130779337_thumb.jpg

Edited by Zmeul cel rau

Share this post


Link to post

Ala, ala. Coada incepea unde am zis eu, si se continuaaa... hat departe. N-au zis si cum a ajuns in pozitia aia ? Ce s-a intamplat cu cei din masina ?

Share this post


Link to post

A fost ceva scurt, maxim 30 de secunde, nu au zis decat abureli, de abia am avut timp sa fac capturile. Uite-te la reluare ca e la noapte daca esti curios! :mrgreen:

Edited by Zmeul cel rau

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...