Jump to content
Sign in to follow this  
tolin

Caposii Forumului

Recommended Posts

Salex deja de la "-" -tele vinate cu rigurozitate de Tommy s-a ajuns departe.

Comentariul meu nu a fost "inutil".

Am incercat sa-i atrag atentia amical lui Tommy ca nu-si are rostul sa faca ce scrie la postul 2 din linkul tau ... si ca mi-am insusit critica-nimeni nu e perfect...

Daca era vreo perla gen "succesuri" inteleg...

De la asta la a fi nesimtit e cale lunga.

Iar cu al 2 lea post am incercat sa clarific problema.

Daca asta inseamna ca esti "capos" , "mea culpa :osanale: "....

Share this post


Link to post

Te-am dat la gazeta nu pentru greseala de gramatica, stim ca erai plecat sa uzi buretele la lectia asta, nu mai e ceva nou,

ci pentru cum s-a legat m-i cu "trebuie sa casc ochii". Eh, si sensurile ie largi.

Pai esti capos, nu te-a dat Salex degeaba aici, faci ca Husca, gresesti si nu recunosti. De fapt, faci mult mai rau ca el. Si tu stii bine asta, nu-i asa?

Share this post


Link to post

"...Gata domnu' am corectat "tema"... "

"...Am scris mai sus ca "am corectat "tema" " (deci implicit recunoscut greseala) , nu am vrut sa ascund ceva pur si simplu mi-am insusit "critica"..."

 

"...gresesti si nu recunosti. ..."

 

Deja demonstrezi ca stai foarte bine cu gramatica si jocurile de cuvinte dar sa "citesti" "e grele"...

Si cu asta am incheiat polemica.

Share this post


Link to post
@Ileana nu e chiar asa, daca omu si-a dat seama de ce sa nu modifice ?

Nu omu' si-a dat seama, ci Tommy. Daca isi dadea singur seama, nu era nici o problema. Multi ne editam posturile fiindca vedem o greseala, o nuanta pe care nu am subliniat-o asa cum ne-am dorit, sau cine stie ce nu ne place.

Share this post


Link to post
...

Comentariul meu nu a fost "inutil".

...

 

Orice comentariu este inutil la gazeta. Altfel regulamentul e doar o utopie.

Share this post


Link to post

Aer IN ULEI era vorba, dar cuvintele mele au fost întorse înadins pe dos. IN ULEI, IN ULEI... alo,alo, mă aude cineva? IN ULEI!

Edited by EM!L
Înlăturarea citării integrale a mesajului anterior.
  • Like 2

Share this post


Link to post

Numai faptul ca insisti atat ma determina sa cred ca Tommy are dreptate cand te declara campion de vara! Succes!

  • Like 2

Share this post


Link to post

Deoarece nu avem un topic de genul "Consecventul forumului" (sau ... ceva similar) cred ca poate fi pus aici. E putin offtopic insa merge :)

 

Un Michelin Alpin A3 155/70R13 este mai credibil decat o Debica de care o fi ea! Pentru ca tot veni vorba, am schimbat Fulda Cristal Montero 2 145/70R13 cu Michelin Alpin A3 155/70R13. Cred ca merita. Merg cu ele de doua saptamani si parerea mea este ca merita, e super!

 

... am schimbat de curand Montana cu Michelin Alpin A3 155/70R13. Merg destul de mult cu masina si in oras si afara, pe drumuri extravilane, circulate, si bune...

 

Cu Michelin Alpin A3, pe o panta de cca. 10% unde un hidrant defect acoperise strada cu 15-20 m de polei, masinuta mea nu a avut nicio problema, tractiune pe gheata in draci, parca avea crampoane! Am dat 260 lei/cauciuc dar iarna asta si cel putin inca patru ierni de acum incolo merg fara probleme. In plus, pe drumuri obisnuite, uscate, masina parca merge singura ...

 

Am facut niste economii crancene pentru a-mi incalata Matiz-ul cu Michelin Alpin A3. M-am si imprumutat de bani, dar cred ca merita sa dau acum acesti bani pentru siguranta...

 

Eu am prins polei pe 15 m lungime la urcus 10% si am urcat cu Michelin Alpin A3, fara cuie.

 

Cauciucurile mele sunt aceasta dimensiune, sunt Michelin Alpin A3 si am dat pe ele 225 lei/buc. Sunt foarte bune ...

 

Practic, la 155/70R13 am gasit Michelin Alpin A3 si sunt foarte multumit de ele. :thumbl:

 

Numai ca este asa de relativa notiunea de "cea mai buna". Pentru mine, "cea mai buna" a fost Michelin Alpin A3 la 155/70R13. Toata stima mea pentru cei cu alte pareri si va multumesc tuturor pentru ca m-ati ajutat sa-mi formez parerea mea prorie. Cred ca foarte putini au ceva de spus impotriva lui Michelin Alpin A3, chiar daca talonul este cu 7.75 mm mai mare decat la cele omologate la Matiz.

 

Eu sunt foarte multumit de Michelin, fata de Montana este ca si cum te-ai fi mutat de la garsoniera confort III Ferentari intr-o vila de lux din insula Corfu. :thumbl: . Chiar daca Michelin are 155/70R13 si Montana avea 155/65R13.

 

A venit zapada si in Slatina. Gumele Michelin sunt extra! Are dreptate andrew, trebuie sa ma feresc de fitzosii cu 4x4, care au inteles ca anvelopele sunt pentru a te vedea in ele ca in oglinda. Plin in Slatina de saniute si masini de fitze cu gume de vara. =))

 

Eu m-am descurcat bine cu Michelin Alpin A3 (chiar mama anvelopelor), pe urcus de 10%, pe o portiune de 15 m de polei oglinda, cu masini in spate si din contrasens, singura scapare era inainte. Conduceam de parca aveam un morcov undeva, mi-a fost frica, dar m-am descurcat.

 

Nu conteaza ce scrie pe anvelopa, am testat anvelopele mele in cele mai dure conditii si sunt foarte bune ... aveti ceva impotriva lui Michelin Alpin A3?

 

Azi am probat in conditii de iarna veritabila gumele "mediocre" Michelin Alpin A3.

 

... am franat puternic de proba direct pe polei si a fost OK, nici urma de patinaj artistic sau de sanius. Dar eu am Michelin Alpin A3, superanvelope! Deci, in loc sa-mi cumpar Mecedes, am luat numai anvelope bune si este OK.

 

Poate nu ai citit ce anvelope am. Daca nu crezi, cumpara Michelin Alpin A3 sau vino in Slatina sa-ti fac o demonstratie!

 

Ba da ... Stim cu totii ce anvelope ai, ne-ai spus in citeva rinduri ...

  • Like 7

Share this post


Link to post

Ce invidiosi mai sinteti.  <img src= )">

Share this post


Link to post

Hmmm.. le-o fi luat in sezoane diferite de aveau preturi diferite...plus ca odata a inlocuit Montana cu Michelin, iar alta data Fulda cu MIchelin. Greu cu anvelopele astea...Michelin, parca ti-ar lua mintile :D :scarpin:

Share this post


Link to post

Cred ca este timpul pentru noul campion de iarna: -augustin pentru incapatanarea de a se certa cu un forum intreg!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Constat pentru a N-a oara incapatanarea unuia, cu nume, prenume si ID, sa pastreze dreptul de stergere postari cuiva lipsit total de simtul umorului, adica, pe romaneste, unui prost patentat. Se pare ca nu suporta sa-i lipseasca acest titlu (caposul forumului) din palmares.

Share this post


Link to post

Cine-i in fruntea clasamantului, de se permite intrebarea ...

 

Care-i "sefu" ...?

 

:) )

Edited by Viktor

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...