Jump to content
Sign in to follow this  
expero 16V

I' m sorry !

Recommended Posts

Sa inteleg ca sunt iertata?

Cat de spre sofer...

Oricum mai vorbim la Moeciu!!!!!!!!!!!!!! :drinkers:

Share this post


Link to post
@donraulo: Ne parasesti?!?   <img src= S">

N-avem noi norocul asta (asta asa, ca sa mai supar pe cineva in plus pe ziua de azi).

 

:ontopic: Eu imi cer iertare in fata lui claz ca l-am suparat astazi...am facut-o din interes :D ...ca sa-mi arate mai repede drumul spre hunedoara :drinkers:

Share this post


Link to post
[...] Oricum mai vorbim la Moeciu!!!!!!!!!!!!!! :drinkers:

Citat din : 2.3 Folosiţi un limbaj decent, fără atacuri la persoană sau expresii vulgare.

Eu personal ma simt amenintat! :tongue:

Share this post


Link to post
Guest donraulo

stati linistiti oameni buni, dupa cum spunea cineva, nu aveti voi norocul asta sa scapati de mine asa de usor... :twisted:

Share this post


Link to post

Reciproc. :) >-

Share this post


Link to post

Moaaamaaa, parca urmaresc o intalnire a Clubului Alcoolicilor Anonimi din USA! :D M-ati facut cu totii sa rad cu pagina asta! Asa-mi sunteti de dragi, cum va certati voi 2 cate 2 :wallbanger: si apoi va impacati cu totii :thumbl:

 

Va  <img src= "> pe toti si sper sa ne vedem la HUNEDOARA!!! :drinkers:

Share this post


Link to post

Bai frate de un an tot aud de hunedoara dar n-am intrebat nimic ca asa-s eu mai discret . Asa ca ce mama naibii e cu Hunedoara asta??

Share this post


Link to post

Numai de un an auzi de Hunedoara? Credeam ca e mai veche pe harta...

Daca zici de "In orasul Hunedoaraaaaaaa", lalaiala asociata cu :beerchug: si cu :banana: , atunci este vorba de un ritual specific DaewooClub care insoteste migratia constientului din zona de luciditate spre zona liberei exprimari si a impleticelii colective, daca pricepi ce vreau sa zic. Si ritualul acesta nu are un an, ci dateaza din 9 oct 2004, de la prima intalnire anuala.

Si ca sa raman cat de cat ontopic, doresc sa-mi cer iertare de la membrii pe care îi voi conduce spre Hunedoara si a doua zi o sa bâjbâie tulburi prin curtea pensionului.

 

E voie cu reclame aici? Da? Ia sa-mi fac reclama: "Calauzesc Hunedoara"  <img src= )">

Edited by claz

Share this post


Link to post
... este vorba de un ritual specific DaewooClub care insoteste migratia constientului din zona de luciditate spre zona liberei exprimari si a impleticelii colective, daca pricepi ce vreau sa zic.

:thumbl: Nici eu n-as fi putut s-o zic mai bine! :drinkers:

Share this post


Link to post
Guest donraulo

deoarece am observat ca unii membri au fost impotriva ideilor mele, vezi aluzia cu deschisul de topicuri, care cica nu sunt utile, sau cum ca as face ceva experiente sau mai stiu eu ce, sau cum ca NU SUNT MEMBRU, >>>>OK... am inteles>>>>

IMI CER SCUZE, pentru tot ceea ce am pricinuit, sau credetzi ca am pricinuit, in consecintza ma voi rezuma la a lectura topicurile si posturile, fara a mai initia unele noi, mai ales ca eu nu sunt posesor de woo si activitatea mea este cu precadere in ALTE SUBIECTE :) >-

 

:osanale:

Share this post


Link to post

:D :D ...bre, daca nici asta nu e victimizare... :D

Share this post


Link to post
Guest donraulo

nu este victimizare, este retragere... de.. daca lumea nu te vrea... cu fortza nu se poate :banana: :thumbl:

Share this post


Link to post

Nu e victimizare... pur si simplu nu intelege ca este forum auto si preferam sa discutam altceva decat filozofie sau alte probleme existentiale.

La fel cum eu nu inteleg de ce, daca ai chef sa discuti astfel de probleme nu-ti cauti un forum dedicat (unde n-o sa aiba nimeni nimic cu tine)... in loc sa poluezi atmosfera.

Share this post


Link to post

Paiiiiiii, din cate stiu eu, pe alte forumuri "dedicate" are BAN-uri la greu :thumbl: ...iar noi, fiind baieti buni...

Share this post


Link to post
Guest donraulo

NFS... in calitatea ta de membru fondator, dupa ce ca nu ca consideri un membru acum spui ca poluez atmosfera, dar am si eu o intrebare: eu am "poluat" in sectiunea CAFENEA "unde se specifica faptul ca discutiile din aceasta sectiune nu tin de domeniul auto, precum nici nu exista sau nu am vazut eu sa fie o lista de subiecte/domenii/interese ce se pot discuta in sectiunea Cafenea

 

din nou ma vad nevoit sa imi cer scuze celor carora le-am dat "batai de cap" cu }poluarea}mea.

 

PS> (asta ca o ultima dorintza), care sper ca imi va fi indeplinita>mi-ar place ca cel putin atat sa pot spera ca ultima dorintza imi va fi indeplinita, si anume>

 

ROG PE CEI CARE AU ACEASTA POSIBILITATE SA IMI STEARGA CONTUL (utilizator) de pe acest forum. :osanale:

Share this post


Link to post
NFS... in calitatea ta de membru fondator, dupa ce ca nu ca consideri un membru acum spui ca poluez atmosfera, dar am si eu o intrebare: eu am "poluat" in sectiunea CAFENEA "unde se specifica faptul ca discutiile din aceasta sectiune nu tin de domeniul auto, precum nici nu exista sau nu am vazut eu sa fie o lista de subiecte/domenii/interese ce se pot discuta in sectiunea Cafenea ...

1. Banuiesc ca ai vrut sa zic "dupa ce ca nu ma consideri un membru..."

Nu stiu de unde ai tras concluzia asta. Poate ti-a zis altcineva sau ai scos-o din vreun context. Eu unul nu am zis asa ceva.

2. Ai dreptate, nu exista o lista, la cafenea se discuta "altele"... dar totusi exista pe lumea asta niste limite (de bun simt, as adauga). Din cite raspunsuri ai primit la posturile respective, mai mult de trei sferturi sunt "la misto". Semn ca lumea nu le apreciaza la adevarata lor valoare. Atunci de ce perseverezi?

 

Ai vreo problema pe la Clio? Ia baga, sa vezi ca te ajuta lumea, fara misto!

Share this post


Link to post
Guest donraulo

spune-mi te rog frumos care subiecte puse de mine nu se incadreaza la "bun simt"

iar faptul ca lumea nu trateaza cu seriozitate anumite probleme, rezulta ca eu am o problema? nu crezi ca tocmai faptul ca nu constientizam anumite lucruri sau nu le apreciem la justa lor valoare, sau nu stam putin sa ne gandim sau avem anumite prejudecati vis a vis de anumite lucruri, iar cand cineva incearca sa abordeze toate astea si dintr-un alt punct de vedere, in acela trebuie "lovit cu pietre?"

si daca tot vorbeai de bun simt, daca ai dispozitia necesara sa revezi posturile mele, as fi foarte curios sa imi spui daca gaseste vreunul din care sa reiasa ca eu am jignit pe cineva, sau ca am atacat intr-un anume fel persoana si nu subiectul.

nu vreau sa para ca ma victimizez, eu am incercat, daca nu se poate, asta este ma predau, am solicitat stergerea uzer-ului meu tocmai din cauza ca eu neavand o masina WOO, nu am cum sa fiu activ in acele topicuri, care stau la baza acestui forum (privat).

oricum, cu cine trebuie sa vorbesc pentru a da un DELETE pe contul meu?

Share this post


Link to post

M-ai inteles gresit (si-mi cer scuze), nu am vrut sa zic ca posturile in sine depaseau bunul simt. Ma refeream la numarul lor!

Share this post


Link to post
Axa Pamantului strikes again!!! ©2005 VIPER Thinking Co., Ltd.

Share this post


Link to post

Ideea e simpla, si ai confirmat si ieri asta.

Ai incercat sa pari eminenta cenusie care studiaza din umbra. Ai creeat mai multe topicuri noi in care cereai pareri personale ale membrilor, fara ca tu sa-ti exprimi opinia, asa cum e normal, si ti s-a atrat atentia de mai multe ori.

Dovada faptului ca ai stat la pânda in mod constant sa "epatezi" cu subiecte noi este si faptul ca eu am scris in topicul de "CD-RW sunt un milog" ca nu-mi esti chiar simpatic (exact asa m-am exprimat) si hop! ai facut un topic nou cu "Antipatii".

Si intr-adevar, de pe monitorul meu asa se intelege: pozezi in victima.

Share this post


Link to post

DonRaulo skipped away...gata, a plecat! :dizzy:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...