Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Sustinere Existenta Forum

Recommended Posts

Sato, hai sa fim seriosi: de alergat, alergi o singura data (e drept mai multe curse :) ), contabilitatea o platesti (mult mai putin decat "abonamentul" asta de care e vorba), daca treaba e organizata bine totul vine pe extrasul de cont (deci nu trebuie cine stie ce evidente), iar de chestia cu HoH si DoD (chestii peste chestii), hai sa fim seriosi, parca erau si juristi p-acilea (la cat avem nevoie :) )

 

Din pacate, membrii care se pricep cel mai bine ne-au spus ca e mare bataie de cap.

 

Nu e usor, dar drumul e batut de altii deja.

Club Opel are personalitate juridica de exemplu. E o asociatie facuta de membri fondatori, cu statut si tot ce vrei. Prietena unui admin e avocat, a altuia contabil, si se rezolva treburile "in familie". Plus ca altfel pun problema cand au personalite juridica, si in caz de divergente cu service-urile de exemplu membri sunt protejati.

 

Care dintre Club Opel? Realizezi ca majoritatea cluburilor Opel sunt create si intretinute de persoane care au legatura cu firmele ce vand aceste masini si/sau ofera servicii pentru ele contra cost? (si nu este numai cazul Opel) Acest forum nu a fost gandit ca o afacere.

Share this post


Link to post

Off-topic

Coane Metoade, ce draq garantat la Evolva? Ca ai portul Ethernet la server? Si in rest? (Raspuns probabil: noi avem retea Gigabit :D )

Share this post


Link to post
Eu am discutat cu cei de la Evolva si au un abonament de fibra optica de 100MB garantat pe metropolitan! Varianta asta nu va este de folos?

 

100MB e banda? :) )

Cat este banda? Cat din ea e garantata? Venim noi cu serverul? (Apropo, pentru cine nu stie, acesta a fost cumparat deja de Vaxxi din banii lui) Unde il tinem? Avem access fizic la el? Cat costa instalarea? De cand are Evolva peering cu RDS?

Share this post


Link to post

Offtopic: Cumnatu e la Evolva. :D Poate reuseste sa faca o oferta mai buna... :) .

PS: Sper sa nu ma injure ca l am dat de gol :-S .

Share this post


Link to post

Satori probleme de Peering nu sunt! Singurele probleme sunt in routerele RDS-ului. Eu cand am vb cu cei de la Evolva am intrebat doar de abonament! Am sa cer mai multe detalii si am sa revin.

Share this post


Link to post

Ori s-a schimbat ceva foarte recent, ori nu stii despre ce vorbesti (scuze, e doar o constatare). Desi e adevarat, e cam greu sa apara probleme in functionarea unor lucruri inexistente.

Sa intrebam un prieten mai vechi: http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

Spor la citit.

Share this post


Link to post
Acest forum nu a fost gandit ca o afacere.

 

Vezi, aici incep problemele. Acest forum a fost gandit intr-un fel atunci cand a fost lansat. Pe masura ce lucrurile evolueaza si implicit conditiile se schimba, gandirea trebuie si ea schimbata. Incapatanarea de a pastra o anumita forma (fie ea si de... gandire) poate sa duca la pieire. Si eu zic ca cei ce au gandit la inceput nu vor asta.

 

Nu va temeti de schimbare! Doar stagnarea trebuie sa va ingrijoreze. Iar dezvoltarea, vorba unor tatuci, nu inseamna doar acumulari cantitative, ci si salturi calitative :D

Share this post


Link to post

O sa putem discuta la nesfarsit, dar deocamdata timpul e foarte pretios. Eu am transferat azi in cont 100 ron.

Share this post


Link to post

Parerea mea, sa se faca o forma legala,cea mai simpla = persoana fizica autorizata. Cine se angajeaza sa se ocupe cu actele va beneficia de excesul de bani(daca va fi). Promovare intensa la forum si cautari de publicitate, cu factura tot tacamul. Publicitatea pe net este din ce in ce mai folosita in Ro si din ce in ce mai scumpa!

Nu m-ar deranja deloc existenta unor bannere!

Share this post


Link to post

Daca se merge pe ideea cu gold member, poate ar trebui sa aibe mai multe facilitati acesti gold member.

Adica sa aibe numai ei acces la partenerii forumului, autocolante, suporti si alte cele!

 

Depun si eu maine 20 de roni!

Share this post


Link to post

N-au trecut inca 10 ore de la declansarea SOS-ului. Sunt convins ca pentru primele trei-patru luni se va aduna suma necesara, ba chiar mai mult.Pentru ca zilnic sunt cel putin 50 de drogati de forum si se vor strange randurile. Pe urma va mai uita lumea, vor incepe concediile...Asa ca , la rece , dupa ce se trece de primul hop e bine si chiar necesar ca cei ce pot veni cu variante s-o faca fara temerea ca vor fi repede pusi la zid. N-are sens cearta sau chiar micile ironii in conditiile in care toti tragem pentru aceeasi caruta. (Unii ca mine foarte putin, altii - enorm).

Altfel, cred ca pentru prima luna 20 ron de la mine ajuta. Pe urma , mai vedem, functie de rezultatele chetei...

Se poate da un termen limita ? Evident ca , cu cat mai repede cu atat mai bine, insa maine (azi) mi-ar fi cam peste mana sa ajung la banca . Dar daca arde chiar asa de rau...

Share this post


Link to post

De mers o sa merga exact cum merge acum, suntem in 1 luna de abonament.

Share this post


Link to post

Pun si eu azi 20 lei. Momentan nu pot mai mult. Dupa data de 10, daca mai e nevoie, revin cu inca o contributie.

Share this post


Link to post

Unu' care sa i pun banii in plic sa i dea unde trebuie dati o adresa ca n satu meu (Campulung Moldovenesc ) nu i Raiffeisen. Doar BCR si BRD

Share this post


Link to post

@dorucioby, poti merge la orice banca si depune intr-un cont Raiffesen.

Am rugamintea ptr cei care depun sa-mi trimita un PM dupa ce au depus si sa nu uitati sa treceti la explicatii nickname-ul de pe forum.

Share this post


Link to post

Am sa incerc sa cotizez si eu cu 15 ron lunar pentru inceput!

Dupa ce am citit prin posturi as dori sa imi spun si eu parerea-si anume: Ar fi bine sa ne constituim intr-o forma juridica.Problema se pune in felul urmator:mergem pe asociatie nonprofit sau pe persoana fizica autorizata??? As dori sa va dati cu parerea (cu argumente pro sau contra) din acest punct de vedere.Pana una-alta pentru fiecare forma juridica e necesara o persoana pentru contabilitate.Eu as opta pentru constituirea unei asociatii nonprofit.In acest fel putem atrage mai multe tipuri de venituri (poate chiar cei 2% din impozitul pe venit).Poate si alte genuri de sponsorizari.Am deschis acum ceva vreme un topic despre publicitatea pe masini - existand o asociatie s-ar putea negocia cu anumite firme un contract de publicitate pe masinile membrilor (a tuturor utilizatorilor forumului) daca ar fi toata lumea de acord. Cat despre remunerarea celui (celei) care s-ar ocupa de administrarea asociatiei se poate face si asta cat se poate de legal. Astept parerile voastre! :thumbl:

 

edit: Personal am sa va ajut cu tot ce pot in sustinerea forumului!

Edited by BH ZNS

Share this post


Link to post

O sa depun si eu 20RON, cu parere de rau ca nu pot mai mult momentan. Daca o sa mai fie nevoie, o sa plusez.

Share this post


Link to post

In primul rand pentru gasirea unui sponsor ar trebui (parerea mea) luat legatura cu cineva de la Fabrica Daewoo Craiova poate ar fi interesati de un contract de publicitate pe forum

 

Aici intradevar ar fi problema conditiilor pe care le-ar impune cei de la fabrica dar si acestea se pot negocia.

 

Ideea este ca daca tot e sa facem reclama, macar sa se faca la ceva legat despre ce se discuta pe acest forum, inchipuiti-va cum ar fi sa facem reclama la "absorbante cu aripioare" de exemplu.

 

Problema este ca poate acum 1,2,3 luni se vor gasi banii necesari dar mai tarziu nu se stie si sa nu ne trezim ca ...doamne fereste [-O<

 

 

Depun zilele astea in cont 20 ron, care la nevoie or sa vina lunar

Edited by uskt2005

Share this post


Link to post

O idee buna ...dar cam greu de realizat fara forma juridica. Mai astept pareri in legatura cu ce am scris mai sus  <img src= ">

Share this post


Link to post

A-ti vizitat si link-ul asta?

 

http://www.livehosting.ro/

 

se pare ca ofera solutii de hosting la preturi bune. Sunt din Timisoara.

 

LHR Standard 39€/luna

10G Spatiu pe disc

60G Trafic Lunar

Conturi nelimitate

Domenii nelimitate

ASP.NET 2.0 & PHP5

baza de date nelimitate MSQL 2005 & MySQL5

SmarterMail WebMail

DotNetPanel Control Panel

casute de email nelimitate

SmarterStats

Edited by alins75

Share this post


Link to post

Nu, dar am vizitat altele la fel. Scrie ceva de banda? Nu. ;)

Share this post


Link to post

Bun! Revin cu idei de finantare! Tin de ce am scris mai sus ca orbu' de bata! :)

Sa zicem ca ne constituim in asociatie! Normal ca ar fi infiintata in Bucuresti de membrii fondatori (e dreptul laor sa mearga mai departe cred eu :) ); cu putin efort (sau cu mai mult) se poate face o oferta unor posturi de radio care emit si national, ceva de genul "suntem o asociatie care are 'n' membri toti detinatori de autoturisme in toata tara. Pentru o suma cuprinsa intre 1-5 euro/luna/masina va propunem sa va facem reclama postului de radio in toata tara!" Acum din peste 5000 de membri ai forumului tot se gasesc macar 500-1000 dispusi sa faca acest sacrificiu (ma gandesc - eu sunt primul :) ) Normal ca suma poate fi si fixa...in functie de costurile de mentinere a forumului. Ideea este ca impreuna putem fi o forta! (stiu...suna a politica...)

Sa traiti bine! :)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...