Jump to content
Sign in to follow this  
Akon

Cd Changer Lacetti

Recommended Posts

salut,am luat de curand un lacetti cdx.azi dimineata cand am plecat cu masina am pornit casetofonul care era dat pe caseta si apoi am dat pe cd.a aparut cd changer,nr cd-ului si nr melodiei...si atat s-a blocat.am dat apoi sa comute si nu aparea decat caseta si radio...nici cd-urile nu mai ieseau afara.pana la urma am reusit sa scot cd-urile...am bagat din nou cd dar tot nu aparea changer...i s-a mai intamplat cuiva ceva asemanator???precisez k atunci cand am scos cd-urile erau aburite...sa fie oare din cauza asta??

Share this post


Link to post

O fi de la limbajul irc sau de la lipsa majusculelor? :-W

Reseteaza cd-ul prin scoaterea sigurantei si vezi daca se repeta figura. Daca se repeta, mergi la garantie.

Share this post


Link to post

-e vorba de motorasul care trage / impinge si /schimba CD-urile , care se mai strica din cand in cand , du-te si rezolva pe garantie , o sa dureze cateva saptamani , timp in care o sa-ti tii singur de urat in masina , DAR asta e , ghinion + gaura in bord ,asta daca ai magazia de cd-uri o ai in bord ,daca o ai in alta parte NOROCUL tau

Share this post


Link to post

Nu cred ca este vorba de motoras. Am incercat si azi...acum trage cd-ul dar apare cd error. Poate e de la cd-uri. Treaba e ca pana acum a mers perfect tot cu aceleasi cd-uri(ce-i drept masina n-are decat 1 saptamana). O sa incerc si altele...daca nu merge alta solutie n-am decat la service :(

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Intreaba te rog si cat costa o magazie de cd-uri pt lacetti ca eu am doar RCD si m-ar interesa sa scap de gaura din bord.

Share this post


Link to post
Intreaba te rog si cat costa o magazie de cd-uri pt lacetti ca eu am doar RCD

 

Dupa ce scaparam de beep-uri hai sa scapam si de RCD. O magazie de CD pentru modelul instalat pe Lacetti ajunge de la 1000 - 1200 RON si necazul este ca nu citeste MP3. Deci te faci cu 20 x 6 melodii pentru o suma importanta de bani. Cu acesti banutzi gasesti un RCD MP3 adevarat care dispune de toate functiile. :thumbl:

 

Oferta Neomax

Share this post


Link to post

corect. dar o poti gasi si mult mai ieftin de atat ( pe modele mai vechi de 307 ) si scapi de gaura din bord si ti se potrivesc si comenzile de pe volan ( cel putin asa cred )

Edited by Mundexim

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...