Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

E extrem dixtractiv ca tu vrei ca sa-ti fie invalidat propriul vot :) ) Adica tu ai votat NU, dar astepti sa iasa DA. Este o logica beton! :) )

Share this post


Link to post

Cand spui normala, evident spui ca ti se pare normal sa fie cvorum. Sa iti spun de ce cvorumul este o idiotenie. Sa zicem ca tu si altii ati stat si ati gandit: Ba, nu ma duc la referendum, nu se face prag si Base ramane acolo. Ok, respect asta, no problem, ai putea sa si recunosti. Dar exista alti multi romani care nu s-au dus la vot pentru ca-i doare la basca, nu-i intereseaza si li se falfaie de Base si Ponta. De ce aceste persoane au dreptul sa influenteze referendumul ? De ce 6-7 sute de mii de romani carora li se falfaie au dreptul sa dea de pamant cu votul a 8 milioane si jumatate de romani care sunt interesati de ceea ce se intampla cu politicienii ?

 

Pentru ca referendumul de demitere nu este vot la termen. Este ceva fortat. Exista rezultat doar atunci cand presedintele este demis. Cand nu este demis, nu se intampla nimic, presedintele nu isi prelungeste in vreun fel mandatul nu primeste niciun avantaj. Intr-o astfel de situatie este necesar sa existe consens, nu sa existe un grup restrans care mearga la vot.

 

Daca presedintele ar fi incalcat grav Constitutia, ar putea sa dea 1000 de mici pe cap de cetatean furajat, ca nu ar avea succes, nu? Ar fi o nimica toata sa se adune cvorum.

Share this post


Link to post

E extrem dixtractiv ca tu vrei ca sa-ti fie invalidat propriul vot :) ) Adica tu ai votat NU, dar astepti sa iasa DA. Este o logica beton! :) )

Mde, ce poti cere de la un taximetrist mincinos.

 

este necesar sa existe consens, nu sa existe un grup restrans care mearga la vot.

Daca 8.5 milioane e grup restrans si 88% nu e consens atunci chiar ca vorbim degeaba.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Pai cand spui ca nu e o miza sa furi la vot la referendum (si ca cei fara argumente sustin contrariul, desi toata lumea stie ca trebuie facut cvorumul) si spui ca votezi una dar astepti sa iasa alta, si tot nu te prinzi ca referendumul e pentru demitere si nu pentru confirmare... e clar ca nu avem cu cine discuta

Share this post


Link to post

@smailmiami

 

Tu poate esti dat pe spate de numere cu multe zerouri si procente de procente..Eu tocmai ti-am demonstrat 2-3 pagini mai in urma ca 7milioane jumate nu este un numar atat de mare. E mare dar nu destul. E mare ca ti se pare tie.

 

@Salex, cvorumul a fost scos in 2007 chiar inainte de precedentul referendum de demitere. De fapt, se facuse o exceptie numai pentru referendumul de demitere a presedintelui.

Share this post


Link to post

Eu nu-mi doresc decat sa se termine odata tot circul asta, indiferent de rezultat. Sa puna istoria un pixel albastru peste toata perioada asta si sa mergem mai departe. Dar nu foarte departe, ca poate daca ajungem pana la Monaco, de exemplu, ii deranjam pe unii care joaca table pe acolo.

PS: asa ca o curiozitate, am observat ca de cand cu demiterea, a incetat brusc si campania media, destul de agresiva si agasanta as zice, facuta de Gold Corporation pentru Rosia Montana. Nu mai are cine sa le faca lobby. As face pariu ca daca se intoarce Base la Cotroceni, in primul discurs va aduce vorba si despre Rosia Montana.

Share this post


Link to post

referendumul e pentru demitere si nu pentru confirmare...

 

Pe buletinul de vot erau doua alternative (variante de raspuns) ...

Share this post


Link to post

...Dar exista alti multi romani care nu s-au dus la vot pentru ca-i doare la basca, nu-i intereseaza si li se falfaie de Base si Ponta. De ce aceste persoane au dreptul sa influenteze referendumul ? De ce 6-7 sute de mii de romani carora li se falfaie au dreptul sa dea de pamant cu votul a 8 milioane si jumatate de romani care sunt interesati de ceea ce se intampla cu politicienii ?..

Acei romani carora li se "falfaie" platesc taxe si impozite in statul numit Romania. Participa la dezvoltarea societatatii; sunt cetateni romani care direct sau indirect contribuie la bunastarea ta si a familiei tale. Vrei sa-i tai de la drepturi ca ponta & co? Retrage-le cetatenia la toti care nu au fost la vot; poate asa va fi cvorum.

Te-ai gandit ca "falfaiala" asta este defapt rezultatul a peste 20 de ani de guvernare neproductiva pentru statul roman si pentru cetatenii sai? Te-ai gandit ca prin "falfaiala" se sanctioneaza aceste directii lipsite de scrupule ale clasei politice? Te-ai gandit ca astia carora li se falfaie nu vor sa cada in plasa luptii pentru ciolan a astora de la putere si refuza sa fie masa lor de manipulare?

Share this post


Link to post

cea mai buna solutie ar fi votul obligatoriu si atunci parerile ar conta cel mai bine!pana la urma si ignoranta este o stare de spirit, dar nenorocirea zilelor noastre este ca ea devine politica de stat si ma tem ca prea gros este praful care se genereaza in urma asezarii ei peste societatea romaneasca!trist dar adevarat!

Share this post


Link to post

Pe buletinul de vot erau doua alternative (variante de raspuns) ...

Domnuu' jurist, doua alternative doar la fotbalisti sunt, la baietii cu scoala, alternativa e una singura.

Share this post


Link to post

Normal ca e doar una, ca asa a avut si Adam posibilitaea sa-si aleaga nevasta ...

Dar daca ar fi 3 variante de raspuns pe bilet ? (ex Da/Nu/Abtinere) ? Tot "o alternativa" ?

 

Fudulia revine in forta

 

PS O ALTERNATIVA e doar in cazul in care cealata optiune e implicita (presupusa, directa, etc)

Cand ambele optiuni au acelas grad de "liber-arbitru" (stiu ca nu intelegi termenul) atunci fiecare e alternativa la cealalata, deci sunt DOUA (sau mai multe) alternative.

 

Dar, chiar daca ar fi asa si eu as fi facut o grava greseala de exprimare, cum rezolva interventia ta problema "pe fond" ? Ca la bla ... bla ... bla ... unii dau lectii.

Si, daca tot esti atat de pretios (si ... pretentios) la exprimari, cat de adevarat e numarul tau de inmatriculare ?

 

Vise ...

Edited by kaloman

Share this post


Link to post

Mie, ca posibil beneficiar al unor bani europeni, mi se rupe in paispe de rata de absorbtie a fondurilor europene. Daca eu stiu cum sa fac sa le obtin, mi se pare irelevant ca altii nu stiu. (ar fi bine sa stie toti, dar nu sunt eu responsabil sa ii invat) Daca eu fac parte din aia 10% care reusesc, consider ca eu pierd banii in cazul pierderii fondurilor, nu restul de 90%, care oricum nu ii iau si nu au sanse sa ii obtina.

 

 

Da. Tu stii?

 

 

 

Nu sunt astea chestii pe care le vrem pe plan extern? Nu sunt targeturi ale politicii noastre externe? Daca eu sunt prost si nu stiu care sunt țelurile Diplomatiei noastre, numeste tu altele! Eh, pe alea numite de tine o sa le pierdem. Doar daca telurile tin de Rusia, caz in care ai dreptate, nu o sa le pierdem.

 

 

 

Iti multumesc ca imi dai dreptate. Ba, si eu care credeam ca spalatura pe creiere e completa. Mai exista speranta!

 

 

 

Se da vreun premiu, ceva? M-am dus, pentru ca atunci pesedeaua tocmai schimbase legislatia. M-am simtit lezat, dupa aceea, atunci cand a iesit Voiculescu (sef de comisie suspendatoare pe atunci) si ne-a certat. Ma rog, a ras de Basescu ca nu a strans nici 50% din votanti si ca respectivul referendum nu a avut niciun fel de legitimitate. In orice caz, am luat aminte la vorbele lu' Domn Profesor de atunci si de aia nu m-am dus acum, mai ales ca legislatia a revenit la varianta initiala si normala.

 

Cred ca temerea ta privind taierea fondurilor din cauza actiunilor guvernului nu-si are rostul.

Apropo, daca tot traiesti din asta, macar nu-i mai certa atat de tare pe bugetari, pensionari si asistati, pretinzand ca lucrezi la privat, iar din banii tai ii platesti pe ei.

Uite ce zic astia: Practic, pe toate cele noua programe, incepand din 2007 si pana la jumatatea lunii iulie a anului in curs, Romania a facut plati din fonduri europene nerambursabile in valoare totala de circa 7,8 miliarde de euro. Pe de alta parte, in perioada 2007-2012, Romania a contribuit la bugetul Uniunii Europene cu suma de 7,9 miliarde euro.

 

http://www.capital.r...mit-170132.html

 

Cat despre votul tau, eram doar curios de ce anul asta nu te-ai dus sa votezi la "o prostie" (ca asa ai zis cu 2-3 pag. in urma) si lumea trebuie sa vina sa-L demita, nu sa-L sustina, dar in 2007 te-ai dus sa-L sustii, deci n-a mai fost o "prostie". Atat, fara premii.

 

 

Bun, sa lamurim odata cu sanctiunile, ca toata lumea din sfera basista (de la TB pana la ultimul sustinator) numai pe asta e setata si m-am plictisit rau de atatea vorbe goale si inutile.

 

Sanctiunile spuse de tine ar fi:

- taieri de fonduri, limitari de drepturi ca tara in Consiliul Europei, pa pa Schengen etc

- din partea americana: ciu ciu vize, presiuni diplomatice inspre europeni pentru ce am zis mai devreme etc.

 

Sa nu zici ca nu te ajut, propun si eu niste "inchizitori" vehiculati in aceeasi sfera portocalie: Comisia Europeana, Uniunea Europeana, SUA, Consiliul Europei, Barroso, Reading, Merkel, Gordon etc.

 

Presupun ca stii faptul ca Ungaria a fost sanctionata pe fapte concrete.

 

Asadar, facem un scurt exercitiu:

x = "inchizitorii"

y = sanctiunile

z = motivele

 

Si ca sa fie totul cat mai usor, ca nu vrem sa obosim, facem asa:

 

...X... sanctioneaza Romania cu ...y... pentru ca ...z...

 

Ce ma intereseaza in mod special:

 

z = ???????????????????

 

Atentionari !

 

Prin motive (z) ma refer la actiunile guvernului Ponta si ale parlamentului luate pana in prezent care pot fi incluse intr-un registru grav, inculpabil.

Motivele sa fie concrete, credibile si demonstrabile, asa cum ar suna din "gura" unei institutii, asa cum au fost si in cazul sanctiunilor aplicate Ungariei.

Motive sa nu fie de genul "ce cacaturi au facut astia", "lovitura de stat" sau "puci" (oare te-am lasat fara motive ??) :mrgreen:

 

P.S.: Nu tin cu guvernul Ponta, Crin sau useleii, nu-s portocaliu, n-am culoarea politica. Stiu ca e greu pentru unii, dar eu vreau sa vad macar putina seriozitate, elocventa si realism, ca traim in Romania reala, nu in Lumea lui Basescu (sau cel putin asa imi place sa cred).

Edited by Amentys

Share this post


Link to post

Asadar, facem un scurt exercitiu:

x = "inchizitorii"

y = sanctiunile

z = motivele

 

Si ca sa fie totul cat mai usor, ca nu vrem sa obosim, facem asa:

 

...X... sanctioneaza Romania cu ...y... pentru ca ...z...

 

Ce ma intereseaza in mod special:

 

z = ???????????????????

 

Atentionari !

 

Prin motive (z) ma refer la actiunile guvernului Ponta si ale parlamentului luate pana in prezent care pot fi incluse intr-un registru grav, inculpabil.

Motivele sa fie concrete, credibile si demonstrabile, asa cum ar suna din "gura" unei institutii, asa cum au fost si in cazul sanctiunilor aplicate Ungariei.

Motive sa nu fie de genul "ce cacaturi au facut astia", "lovitura de stat" sau "puci" (oare te-am lasat fara motive ??) :mrgreen:

 

De unde sa incep?

In lumea ponta&crin, era bine sa se arate (z) pentru care au dat cu cateva luni inainte de alegerile parlamentare guvernul jos. Tot asa de bine ar fi sa arate (z) care au stat la baza referendumului de demitere al presedintelui in exercititu. (Z) concrete si nu latraturi ce se aud din 2009 de cand psd a parasit guvernarea.

Instabilitate politica, ce duce la instabilitate economica si implicit sociala este creatia actualei guvernari, a carei prioritate este demiterea cu orice scop a presedintelui. Nu ti se pare ca ar fi motive de sanctionare? Consideri ca situatia incerta din Ro nu poate afecta restul uniunii? Gresesile guvernarii PDL puteau fi sanctionate drastic la parlamentare, poate ireparabil de catre pdl. Ce motive de incalcare grava a constitutiei au avut la baza usl pentru a rasturna guvernul si presedintele? Oare nu cumva privatizarea urgenta si prematura a unor institutii ale statului?

 

P.S. In lumea reala, clasa politica se lupta la sange pentru ciolan, pentru manipularea "poporului"; majoritatea au nevoie de "formatorii de opinii" de la A3 (asa cum cu mandrie se numeau ei insisi) pentru ca nu-i asa, de ce sa nu ne duca cineva gunoiul, sa ne faca curatenie in casa sau de ce sa nu gandeasca cineva si in locul nostru; Hidroelectrica se privatizeaza (probabil cu bani de nimic); la fel si cfr marfa; institutii care pot constitui elemente cheie pentru statul roman sunt dorite a fi date in graba altora. Condamnam proiectul Rosia Montana, dar rasuflam usurati ca scapam de cfr marfa, hidroelectrica si ce-o mai fi ramas. Asta e realitatea.

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

zeneseu -

1. guvernul a fost dat jos pentru ca s-a format o noua majoritate parlamentara prin faptul ca aliatii pedeleilor au trecut de partea cealalte baricade. La situatia nou-creata se adauga miscarile sociale (z) din iarna impotriva puterii. In orice democratie s-ar fi procedat la fel, nu mai astepta nimeni alegerile inca 6 luni cu un guvern fara sustinere in parlament. Ce sa faca MRU, sa scoata ordonante pe banda mai ceva ca Boc ?

 

2. Romania e republica parlamentara, deci parlamentarii "fac legea" in tara asta, nu presedintele. Dupa cum ai vazut, nu au avut nevoie de aprobarea CCR-ului (care pare sa fie o gashca maro-portocalie) pentru suspendarea presedintelui. O parte din motive unt concrete. TB chiar si-a depasit atributiile, in primul rand s-a substituit guvernului si primului ministru (sa vad cine poate nega asta ! ). Daca Boc a fost prea prost, trebuia sa vina altul ca prim-ministru, nu TB. Si sunt multe altele.

Iar actiunea parlamentarilor se vede f usor de ce a fost facuta: revoltele sociale si sondajele care-l indicau jos de tot pe Traian.

 

3. Guvernul nu poate sa demita un presedinte. Doar poporul poate face asta. In cazul acesta, 7.5 milioane de DA.

Dar miscarile sociale din iarna din cauza cui s-au produs ? Din cauza lui Ponta&Crin ?? Nu din cauza aerului expirat amenintator (cu demisia !!!) din gatlejul Portocaliului la adresa lui Raed Arafat ? Cine produce instabilitate ?!?!?

 

4. Situatia incerta din Ro de azi si cel putin pana pe 31 e cauzata de CCR, ca doar ei au amanat decizia, oricare ar fi ea, nu guvernul. Iar Ro nu prea afecteaza restul uniunii, poate doar prin faptul ca a crescut pretul importurilor (din cauza euro), prin urmare vanzarile lor (si sunt multe al naibii) s-au diminuat. Asta da problema, nu-i asa ?

 

5. Cu Hidroelectrica treaba e ceva mai complicata. Si s-a complicat f mult cat a fost Videanu ministru. Dar nu pot sa spun ca e doar vina lui, aici un rol major l-a avut clica portocalie de-a lungul timpului si baietii destepti, care-s tot portocalii, se stie. Mai adaugam si presiunile FMI de liberalizare a preturilor, precum si foamea distribuitorilor (straini !) de energie (adica cei care cumpara de la stat si ne vand noua mult mai scump) si iata falimentul. Daca din 2004 pana acum eram guvernati macar de niste urangutani cu coloana vertebrala rectilinie, nu de niste viermi portocalii, poate situatia ar fi stat altfel.

 

6. Desi au furat si fura f mult, partea privata din CFR persoane inregistreaza rezultate mai bune (calatori mai multi) si eficienta mai mare decat partea "de stat". Daca se va privatiza complet si CFR marfa, nu inseamna neaparat ca se duce totul la vale (desi e posibil sa se duca totul naibii oricum, evident)

Dar pana la urma de ce trebuie privatizat CFR marfa ? Eu stiam ca pedeleii care au fost ministrii transporturilor din 2004 incoace au restructurat si reformat intreg sistemul, iar acum e unul super-competitiv, modern si avantajos :lol: ...

 

Atat ?? Daca tu ai fi Comisia Europeana, asa motivezi sanctiunile ? Tare ma tem ca nu e suficient...

Dupa cum se pare, suspendarea a fost facuta, iar referendumul a trecut. Unde-s justitiarii europeni si americani care trebuie sa ne dea bate la spinare ?

 

---------------------------

 

P.S.: Nu-mi place sa-l citez pe CTP, dar de data asta nimerit-o: Este democratic ca votul a 9 romani sa inlocuiasca votul a aproape 9 milioane de romani? Daca raspunsul este da, atunci nu era mai bine sa nu mai fie intrebati degeaba oamenii si sa hotarasca, în cazul suspendarii presedintelui de catre Parlament, numai Curtea Constitutionala daca il demite sau nu?

http://www.gandul.in...e-curte-9946963

Edited by Amentys

Share this post


Link to post

Kaloman, pe fond, alternativa, care e si unica de altfel, era sa nu mergi. Adica cele doua sau trei optiuni propuse pe buletin (da, nu, nul) sunt de fapt, fara dubiu, una singura.

Restul intrebarilor tale sunt can can si offtopic, si imi permit un mic boicot la ele ;)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

... e clar ca nu avem cu cine discuta

Nimic nu mi-ar face o placere mai mare pe forumul asta decat sa nu mai interactionez in vreun fel cu tine. Asa ca, daca n-ai cu cine discuta, te rog eu frumos, nu mai discuta. Altfel, problema ta.

 

Vrei sa-i tai de la drepturi

Prietene, eu n-am o problema ca li se falfaie, nu vreau sa le fie retrasa cetatenia si nici alta aberatie de genu. Poa' sa stea acasa sau sa mearga la vot daca vor. Intrebarea mea e simpla: E normal ca pasivitatea unora putini sa afecteze interesul pentru vot al celor multi ? Asta am intrebat, nu aiurelile alea de le enumeri tu pe-acolo.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Pe buletinul de vot erau doua alternative (variante de raspuns) ...

 

Dar era o singura intrebare. Conform Constitutiei, in cazul de fata, sunt mai mult de 2 variante de exprimare. Faptul ca numai una dintre ele este impotriva Presedintelui nu este intamplatoare. Votul nu se da asa.

 

Restul este un bla-bla al celor care nu inteleg democratia.

 

Cat despre votul tau, eram doar curios de ce anul asta nu te-ai dus sa votezi la "o prostie" (ca asa ai zis cu 2-3 pag. in urma) si lumea trebuie sa vina sa-L demita, nu sa-L sustina, dar in 2007 te-ai dus sa-L sustii, deci n-a mai fost o "prostie". Atat, fara premii.

refer la actiunile guvernului Ponta si ale parlamentului luate pana in prezent care pot fi incluse intr-un registru grav, inculpabil.

 

Votul din 2007 a fost o prostie si mai mare. Dupa cum ti-a explicat atunci idolul tau, Voiculescu, nu am validat nimic. Eu totusi joc dupa reguli, chiar daca sunt strambe.

 

 

 

P.S.: Nu tin cu guvernul Ponta, Crin sau useleii, nu-s portocaliu, n-am culoarea politica. Stiu ca e greu pentru unii, dar eu vreau sa vad macar putina seriozitate, elocventa si realism, ca traim in Romania reala, nu in Lumea lui Basescu (sau cel putin asa imi place sa cred).

 

Zi "zau"! Si nici la Antena 3 nu te uiti.

 

La restul ti-au raspuns ceialti.

Share this post


Link to post

Atunci ia si joaca in continuare dupa regulile Strambului tau.

 

Sigur ca ma uit la Antena 3. Si la Romania TV. Dar si LaBe1 (postul tau preferat), Realitatea, tvr-euri sau protv. Mi se pare penibil cand ii aud pe unii cum zic ca si-au sters antena 3 din grila. Probabil ca nu vor sa se bronzeze cu dungi, ci perfect uniform la spectrul luminos oranj al televiziunilor basescului.  <img src= )">

 

Deasemena citesc atat presa basista (care, apropo, e uriasa al dracu' in online), cat si presa ailalta, inclusiv aia voiculista. Aaa, in caz ca ai ratat, acu vreo saptamana sau doua ti-a multumit idolul tau pentru prestatia de pa internet.

 

Cum am spus mai sus, eu ma uit si citesc minciunile tuturor pentru a-mi forma o parere.

 

Tu fa bine si uita-te doar in gura si ochii Chiorului ca si pana acum. Cred ca ai si ametit, deja observ ca ai nevoie de ochelari ca ai lui Zegrean (stii tu, alt idol de-al tau), pentru ca zeneseu e numai unul, nu "ceialti". ;)

---------------------------------------------

 

Oricum, avand in vedere noile schimbari, nu cred ca mai vine cineva din exterior sa ne sanctioneze (pfiuu !!!).

 

De ce: coboara dumnezeu iar la Cotroceni si-l alunga pe diavol !

Asa au hotarat cei 9 arhangheli in frunte cu Zegrean la Judecata de Apoi impotriva celor 7,5 milioane de prosti care n-au stiut ce fac.

 

P.S.: Ascundeti-va, voi, cei cu credinta in EL, ca pe 21, dupa pogorarea Sa, vor iesi pacatosii pe strazi cu zecile de mii > :) .

P.P.S.: Noroc ca n-au amanat decizia pana in decembrie si e cald inca afara. Au amanat-o doar un pic, sa se raceasca putin buletinele de vot.

Edited by Amentys

Share this post


Link to post

P.S.: Ascundeti-va, voi, cei cu credinta in EL, ca pe 21, dupa pogorarea Sa, vor iesi pacatosii pe strazi cu zecile de mii.

 

Amentys, de ce vrei neaparat sa dai impresia ca posturiile tale sint bolnave de ura?

 

Nu ma mir ca un user identic  <img src= "> de pe softpedia forum e specialist in posturi care instiga la fapte anti-sociale impotriva pe-de-leiilor inca din 2008 post-124-0-25034400-1344984863_thumb.jpg .

 

Apropo, daca stiam de la inceput ca esti citat de fostul user romaximusro (prietenii stiu de ce) nici macar nu mai ma oboseam sa-ti citesc postariile.

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Credeam ca se vede ca e o exagerare intentionata, o distractie, am spus-o si mai in spate.

Chiar vroiam sa scriu, special pentru unii, sa ia ultimele fraze drept un pamflet. Ma gandeam ca nu e cazul, dar vad ca m-am inselat.

 

Cine vrea sa inteleaga cu adevarat, intelege :) . Si nu e ura, cateodata mai raspund cu aceeasi moneda ca unii partizani portocalii: in spirit de gluma, dezinteresat, ironic.

Pacatul meu, iertati-ma :D . Iar "exagerez", nu ma pot abtine...

 

Si vad ca te-ai dat pe cercetari, ca Parchetul baselului.

Vezi totusi ca am 1 post sau 2 pe-acolo. Si daca nu citesti userii citati de maximus (ce chestie oribila), conform logicii tale cand intri pe softpedia tre' sa pui mana la ochi la cate posturi si citari are individul. In al doilea rand, eram ceva mai tanar, dar nu inseamna ca n-aveam dreptate.

Edited by Amentys

Share this post


Link to post

Ah, nu Amentys, stai calm, mesia Crin e acum in fiecare seara pe sticla. Daca ne zici si de ce a vrut sa il rastoarne pe Base, atunci e bine. Si nu vorbesc aici de motivele alea din lista Parlamentului, ca am vazut ca sunt doar apa de ploaie, intr-un timp foarte scurt reusind sa incalce Constitutia la fel cum il acuza pe Base si chiar mai rau. Adica. plm, sa participi la mitinguri de campanie din postura de Presedinte???

 

Se lauda el ca re in spate 7miliaoane jumate de oameni vii dar in curand se va demonstra ca sunt doar 7milioane jumate de semnaturi.

Share this post


Link to post

Zmeu - de motive am mai discutat, nici lui Ceausescu nu-i gasesti. Si oricine va veni ca sef al statului si va incalca prevederile Constitutiei, nu se va dovedi niciodata ca a incalcat legea, pentru ca nu vor exista semnaturi pe documente. Cum a zis si Base. Nimeni nu e atat de prost incat sa lase urme.

Dar daca altii vor putea sa-l suspende, o vor face. Pentru ca permit regulile jocului, pentru ca pot. Desigur, se poate si invers, si anume dizolvarea Parlamentului daca intregul demers al demiterii esueaza.

 

Dar te contrazic, Crin nu e mesia, e diavolul. Un om cu credinta in dumnezeu daca ti-ar spune, poate ai crede. Totusi, te inteleg daca nu ma crezi :) .

Uita-te 3-4 pagini in spate, Sebian pare un om intr-adevar credincios. Nu e post de-al lui fara sa-l ponegreasca pe satana.

 

@Ametitys: uIte povestiri din tineretile febletei tale, Chucky Chiulangescu http://www.evz.ro/de...iaa-996269.html

 

Sebianus - e genial mosu' ala: "......cred ca nici nu o stie pe maica-sa, dar cred ca nici maica-sa nu vrea sa stie de el" :) )

 

Totusi, credeam ca esti fidel evezistilor. Vezi ca ai ratat o gramada de chestii interesante proaspat "scurse": trecutul de revolutionar, umbra, branza, omleta. :mrgreen:

 

Si asta nu e nimic. Daca vei gugali mai abitir, sigur vei gasi ceva incriminari in cazul sinuciderii sotiei sale bolnave de cancer in 2004 (vecini care sa spuna ca s-a sinucis din cauza lui, ba chiar ca a aruncat-o el de la balcon). Cauta si pune aici, sa radem toti cu pofta.

 

LE: Hai ca pun eu macar astea de la evz :

http://www.evz.ro/de...onar-99644.html

http://www.evz.ro/de...rin-996351.html

http://www.evz.ro/de...ine-996349.html

http://www.evz.ro/de...scu-996573.html

:D

Edited by Amentys

Share this post


Link to post

100 de zile de la începutul guvernării Ponta: Întâlnirile cu oamenii de afaceri, pe ultimul loc în agendă. pe primul loc, cele 500 de numiri în administraţie

17 şedinţe de guvern

19 participări la emisiuni televizate

8 deplasări în străinătate

5 întrevederi cu oficialii statelor străine veniţi în România

Două întâlniri cu oamenii de afaceri de la camerele de comerţ

Două inaugurări de tronsoane de autostradă

500 de numiri în administraţie

16 ordonanţe de urgenţă, din care 7 pentru economie

17 proiecte de lege, din care 8 pentru economie

Ajutor de stat pentru giganţii din IT

Insolvenţa Hidroelectrica

Plus 8% la salariile bugetarilor

Fonduri UE în continuare în derivă

http://www.zf.ro/pol...agentii-9950705

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...