Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Nimeni nu vad sa-si manifeste grija fata de cei care aduc bani in economie, pentru ca asa se construieste PIB-ul ...

O parte din ceea ce am spus mai sus exact asta avea ca substrat ... Insa oare cine ar trebui sa se ocupe de stimularea cresterii economice ? Nu aia de la putere ?!. Ideea pe care am sugerat-o e simpla ... PD-L va lua vot negativ tocmai pentru ca multi dintre oamenii lor (NU toti, mai sint si citeva exceptii) habar nu au ce sa faca, sint intr-o deriva totala, iau tot felulul de masuri/decizii aiurea pentru a avea ce modifica a doua zi sau anula peste alte 3 zile. Sint convins ca nici altii nu s-ar descurca mai bine in momentul asta fara o determinare politica de a face ceea ce trebuie CU RISCUL ASUMAT de a pierde urmatoarele alegeri. Una peste alta nu stiu care aplica o politica mai populista ... vad ca Metrorex-ul a fost linistit, o anumita parte a profesorilor de asemenea. Daca ar fi sa imi exprim o parere pur personala, se incearca aburirea de moment in speranta ca timpul va trece si se va petrece o minune. Si atunci, cum mama naibii sa nu mi se puna pata pe PDL, pe lipsa de reactie si de masuri cu adevarat constructive, pe faptul ca o sa ma arunce in maxim 2 ani in miinile altor hiene ??? Cum sa nu vezi rosu in fata ochilor cind in Parlamentul European avem o minunatie juna incapabila sa numere corect pina la 10, cind Guvernul Romaniei este plin de oameni valorosi de gen: Udrea, Baconschi, Funeriu. Banii luati cu imprumut din diverse locuri au fost tocati pentru a linisti o categorie sau alta. Unde sint masurile menite a redresa economia ? Fara a avea pretentia de a fi Mafalda sau Mama Omida, ma risc sa prezic ce vor sustine PDL-istii inainte de alegeri: "Nu am putut face nimic pentru ca nu am fost lasati sa lucram !!! PSDul a instigat anumite paturi sociale sa protesteze si sa solicite tot felul de majorari salariale ... de asta nu am avut bani, de asta am avut nevoie sa ne imprumutam !!!" OK ... va mai crede cineva asta ? Nu stiu insa nu prea cred. Si atunci, imi rezerv dreptul de a considera PD-Lul la fel de vinovat pentru ce va urma.

 

Sa incercam sa gasim si niste solutii in loc sa stam doar si sa criticam ? Putem, insa oricum nu ne va asculta nimeni. O solutie pe care o consider viabila ar fi inlaturarea tuturor capuselor si lipitorilor din pozitii cheie si numirea unor specialisti, a unor oameni bine pregatiti si competenti. Sincer nu cred ca asta se vrea, cita vreme doar ce a fost adoptata legea privind numirile politice in functii ... Cum altfel sa fie platite diverse datorii, electorale sau de alta natura ? Se vad doar coruptii din PSD ? Pacat ... din astia sint peste tot. Daca nu ma insel, primarul Craiovei este PD-List

Share this post


Link to post

Nu e singurul, sunt si primari pdl-isti chiar cu condamnare.

Dar sub psd nu mai vedeai nici macar atat, Voicu nu e o noutate :)

 

Reformele se fac cu bani, asa sa credem ca cineva avea vreo minune de solutie.. putem visa.

 

Pe liberali eu ii acuz pentru alegerea pe care au facut-o.

Probabil ca si acolo au fost si alte interese si apropieri decat cele doctrinare :)

A se vedea bunele relatii intre liberali si pesedisti si pe alte planuri.

Numai domnu Organ e un exemplu viu :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post
... Pe liberali eu ii acuz pentru alegerea pe care au facut-o.

Cine se aliaza cu unul care nu se poate abtine sa pocneasca peste bot in public un copil de 10 ani ?

Share this post


Link to post

Auch ce intrebare buna ai ridicat!

 

Raspund si eu cu alta, desi in fire nu-mi sta: de ce nu a dat Patriciul caseta inainte de turul 1 sa-l scoata direct presedinte pe Crin?

 

Cred ca nu trebuie sa amintesc nimanui cum urla crin in seara primului tur ca a fost furat de televiziunile mogulului ca a doua zi sa il ia de mana pe Gioana, la amiaza.

Ehe, stia el de ce urla, ca el stia de caseta care "prezenta urme de editare computerizata" care i-ar fi dat sansa vietii de a fi presdinte, dar nu a fost pt el cadoul ;)

Edited by Tommy
  • Like 1

Share this post


Link to post

Un presedinte labil si un premier impotent sunt mandria viitorilor impozitati progresiv, ponta, bag-o pe aia cu 75%, sa avem din ce sa platim datoriile facute de iresponsabilii astia (baselu-bok).

Share this post


Link to post

[...] Reformele se fac cu bani [...]

15-20 de miliarde de euro hapaite intr-un an n-or fi fost suficiente de niste reforme ? Macar cateva acolo ...

Share this post


Link to post

Păi la fel e şi cu Birchall: a luat şi n-a prea luat...

sau cu Băse la Câmpina: a dat şi n-a prea dat...

Share this post


Link to post

Birchall se simtea cu musca pe ... filmul cu "ea" e cu o unguroaica, care presteaza in filme xxx.

De aia s-a retras la primul avertisment greenguy.gif

Share this post


Link to post

Ponta: "cu cat invatati mai mult cu atat o sa munciti mai putin si o sa castigati mai mult".

Incep sa nu-l mai cred pe Gioana atat de prost.

Share this post


Link to post

La faza cu munca se refera clar la munca fizica ...

Share this post


Link to post

Nu te bucura prea tare:

 

 

Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, cere socoteala Comisiei Europene pentru laudele aduse DNA si se intreaba de ce e nevoie de procurorii anticoruptie

 

 

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7083322-europarlamentarul-pnl-ramona-manescu-cere-socoteala-comisiei-europene-pentru-laudele-aduse-dna-intreaba-nevoie-procurorii-anticoruptie.htm

 

Doctor, un borcan de medicamente la madam!

 

Si, daca va intereseaza cine e tanti:

 

 

Conform rezultatelor, euroaleşii Ramona Mănescu (PNL) şi Ciprian Tănăsescu (PRM) nu au luat niciodată cuvântul în plenul Parlamentului European (PE). Gigi Becali (PNG) şi Elena Băsescu (PD-L) au vorbit de cinci, respectiv de opt ori, iar cei mai activi au fost Silvia Adriana Ticău (PSD) cu 26 de intervenţii şi Petru Luhan (PD-L) cu 22.

 

Ei sunt "muţii" din Parlamentul European

Share this post


Link to post

DNA este un instrument politic, bun de dat NUP lui Udreea, inainte de-a se cere cercetarea. Apropo, cum mai merge cercetarea lui Ridtzi-Pitzi ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Fa o cerere scrisa la DNA, nu intreba pe forum. In schimb, pot sa iti dau cateva relatii despre niste primari PDL arestati.

 

Cat despre Udrea, le-ar fi trebuit ceva tupeu procurorilor ca sa inceapa urmarirea penala pentru bugetarea unor perdele. Ca prin jurnalul national au zis altfel, e treaba verticalitatii jurnalistilor de acolo.

Share this post


Link to post

Nu sunt interesanti aia, au mancat singuri, interesante sunt cele doua care au ajutat ilegal o proasta de notoritate mondiala sa ajunga, ca independent, in Parlamentul European. La fel de interesant este cum poti cumpara un apartament de 800.000 euro, din cartierul unui arestat preventiv DNA, din vanzari anterioare.

Share this post


Link to post

Clar lucru, aia au mancat singuri, nu ca toata presa abera crunt cu sabia lui Bercea mondialu' in timpul campaniei electorale.

 

Si acum e razbunare prezidentiala.

 

Medicamenteeeeeee!

Share this post


Link to post

Si acum e razbunare prezidentiala.

Deci, n-am gresit cand am afirmat ca DNA este un instrument (sabie) politic, asa ca, timp de inca 4 ani si ceva sa nu ma mai interesez despre cele doua. Nu-i nimic, toate la vremea lor.

Share this post


Link to post

Ăăăăăă, da..., exact asta vroiam sa zic.

 

irony-2.jpg

Share this post


Link to post

In schimb, pot sa iti dau cateva relatii despre niste primari PDL arestati.

Si aia, probabil ca si Solomon, au ales sa dea altora (care au plusat mai mult) contractele de asfaltare ... Toata Craiova stie ca lui Solomon i se trage de la faptul ca firma Delta a lu' tanti Udrea a pierdut 4 contracte de asfaltare la rand in dauna Domarcons-ului. Si pe prafu asta e dezastru ... Deci stai linistit, ca nu e dreptate, e rafuiala si metoda de intimidare ...

Share this post


Link to post

Toata Craiova e mai mult decat doi vecini?

Share this post


Link to post

Poti sa faci misto cat vrei. Daca te face fericit, ok, keep on dreaming ca DNA chiar isi face treaba si n u este instrument de presiun si control.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Asa-i, da, pe vrema lui nastase si iliescu nu vedeai decat ziaristi intimidati, acum daca politia face zilnic perchezitii si arestari, daca voicu are un dosar de 12 volume, daca in justitie incepe sa miste, e clar, basescu personal le ordona toate, fireste prin elena udrea, sau invers.

Share this post


Link to post

Io am asa, o presimtire, ca daca se alegea Gioana-flexiune, nu ar fi fost arestati nici primarii pedelici, nici voicu... Cu alte cuvinte, am o presimtire ca am votat bine in decembrie (or should I say postsimtire? =)) ).

Cat despre "argumentu" ca pedelicii au fost arestati ca nu cotizau, ce pot sa spun? Adica oamenii aia erau si cu muscoiul pe basca, si nici nu cotizau? Foarte bine ca i-au bagat "jos" daca erau vinovati. Sau, poate, erau nevinovati, si au fost saltati ca nu cotizau? He he... asta e buna... pai sa faca domnii din opozitie un protest sa elibereze nevinovatii pedelisti, ambuscati pentru ca nu mai cotizau =)) . Un singur cuvant acopera acest argument: ridicol.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...