Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Hai sa luam si cateva mai vesele, ca e frig al naibii afara :)

 

"Staţi, mă, cine-l sună pe Hrebenciuc? Să vină aici!... Băi, Viorică, nu mai număra, mă! Vino-ncoace, uite sunt cu colegii de la mass-media, îţi dăm datele noi! Pe cuvânt de onoare ţi le dăm! Zău! Pe cuvântul meu de onoare, păi sunt aici cu 20 de oameni, mă Viorică, mă. Tot, tot, tot, numai 76 de secţii din diaspora, recunosc, nu le am, dar alea ne mai aduc vreo 50.000 de voturi. PSD-ul se compară cu PD-L-ul?! Viorică, hai că de fiecare dată ne-aţi aburit, că faceţi numărătoare paralelă".

http://www.realitatea.net/videanu-l-a-sunat-pe-hrebenciuc--in-noaptea-alegerilor--sa-i-anunte-victoria-lui-basescu_691303.html

 

"Dacă judecătorii Curţii Constituţionale vor decide anularea alegerilor din 6 decembrie, Să se repete de la început, pentru că turul doi e rezultatul turului I", a declarat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, într-o emisiune la Antena 3.

http://www.realitatea.net/vadim-tudor-ar-vrea-si-anularea-turului-i_691227.html

 

Vedeti si poza :)

Un primar PSD acuză: Majoritatea aţi votat împotriva voastră! La Năvodari ne va fi foarte greu mie şi vouă! Jur că nu merităm asta!

http://www.realitatea.net/foto_1045763_primarul-din-navodari-ii-cearta-pe-alegatori_690988.html

 

Si bomba :) )

"E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest", a declarat Horia Patapievici, într-un interviu acordat La Vanguardia.

 

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu a declarat pentru REALITATEA.NET: "noi nu am avut, nu cunoaştem şi nu am avut niciodată o casetă de acest fel".

 

http://www.realitatea.net/patapievici--in-la-vanguardia--basescu-avea-o-caseta-cu-mircea-geoana-caruia-i-se-facea-sex-oral_691316.html

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Se pare că Mircică, înainte să ia (la alegeri), a şi dat.

Share this post


Link to post

@smail Stiam ca o parte din psd-ei jignesc , nu credeam ca si tu faci parte din ei . Sa-ti fie rusine !

Bai prietene, altadata sa nu-mi zici tu mie ca aberez, caci nu-ti permit. Nu esti tu detinatorul adevarului absolut ca sa-mi spui tu mie ca aberez. Am spus de nu stiu cate ori ca nu sunt nici membru PSD, nici nu-i simpatizez prea mult si am votat cu Antonescu in primul tur.

Ii spueam in gluma lui rm.popa sa plece afara ca sa fie printre covarsitor majoritar basesti, si vii tu ca musca-n lapte ca cica aberez. Cu ce, nu stiu, dar stai linistit, nu cred ca rm.popa sarise sa-si faca bagajele.

Edited by smailmiami
  • Like 1

Share this post


Link to post

Smail, te rog frumos, pentru ultima oara, controleaza-ti limbajul folosit! Inainte de a posta reciteste-ti postul si imagineaza-ti ca cineva iti vorbeste astfel. Daca nu-ti place, nu mai posta!

Share this post


Link to post

Pai cum sa mi-l controlez, cand eu ii zic in gluma lui rm.popa sa emigreze in strainatate ca acolo sunt ultrasii lui Basescu si se baga body in seama ca cica aberez (habar n-am exact la ce), ca cica sunt pesedist si mai stiu eu ce alte prostii, cand am spus de nu stiu cate ori cum sta treaba. Tie ti-ar conveni sa iti zic asa pe nepusa masa ca aberezi ? Eu consider ca jignesc o persoana daca ii spun asta. Poti sa-i ca n-are dreptate, ca se inseala, ca nu sunt de acord, dar sa-i spun cuiva ca abereaza, mi se pare o mare jignire si bataie de joc.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Daca aveti chef sa vedeti, la ora 21:00, pe postul B1TV, Nasul zice ca va difuza caseta video cu Geoana si cucul lui cel zgubilitic :P .

  • Like 1

Share this post


Link to post

Sa stii ca eu unul nu as vrea sa aud de astea, eu daca eram redactor sef la o publicatie nici nu dadeam asa ceva.

 

Eu am alte lucruri care ma enerveaza, cum ar fi ca il aud pe Crin ca el inca e in lupta.. pai bine frate, de astea sunteti in parlament, numai sa va luptati pentru ciolan? Numai si numai pt asta? Vad ca o face si el pe-a micul dictator, i-ar placea si lui sa fie un mic Basescu.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Am deschis acum TV-ul. Când zice naşu că bagă filmu'? Am timp să-mi fac floricele?

Deşi un "cunoscător" a zis cam aşa: "Pentru fani, nişte precizări. Nu e cu Mircea Geoană. Nu e înregistrare video. Nu e cu Mihaela Geoană. A fost online si a dispărut. Patapievici e dobi. Cine o dă nu are decenţă."

 

PS: Smailmiami, ai o problemă în special cu formele de adresare, care par să vină de undeva de foarte sus, de la o înălţime nejustificată. De genul "mister" sau "băi prietene". Cred că la asta se referă şi Mircea. Dincolo de termeni ca "nesimţit" sau "prost".

Share this post


Link to post

Surpriza mare ar fi sa-l vad pe caseta pe Patapievici cu vreo femeie. =))

Stiu,am fost rau..dar sunt tot mai surprins de preocuparile directorul Institutului Cultural Roman..

 

 

"La Paris se ploua afara"si se culeg capsuni. :dizzy:

Edited by Miste_R

Share this post


Link to post

Eu cred că e o înregistrare audio, în care cineva îi spune lui Geoană "M##e, mă!", iar Geoană îi răspunde pe un limbaj cel puţin la fel de trivial. Să fie asta?

Share this post


Link to post

http://www.adrianstanciu.ro/2009/12/10/ori-la-bal-ori-la-spital/

 

La ora când scriu acest articol, Curtea Constituțională deliberează dacă alegerile au fost fraudate în măsură suficientă pentru a afecta credibilitatea alegerii președintelui și dacă, în acest caz, va cere repetarea turului 2 al alegerilor. Eu cred că nu există nici o șansă ca Curtea să decidă repetarea alegerilor dar, totuși, eu m-aș bucura dacă ar face-o.

 

E, desigur, halucinant și de tot râsul faptul că Marian Vanghelie reproșează PDL că a fraudat alegerile prin pomeni electorale. E și mai hazliu faptul că fraudele cu pricina sunt reproșate în cele mai puternice fiefuri electorale ale PSD, Ilfov și Teleorman, tocmai cele girate de gealații la putere ai PSD, Vanghelie și Dragnea. Și nu cred deloc că PDL a furat mai mult, chiar și la aceste alegeri, decât PSD. De altfel, PSD a inventat toate tehnicile astea de fraudă electorală și le-a perfecționat până la artă sub domnia vizirului Năstase.

 

Practica asta generalizată, însă, de a manipula votul electoratului, de a profita de prostia, mărginirea sau naivitatea noastră pentru a ni se impune un rezultat al votului sau altul, mi se pare unul dintre principalele obstacole în calea unei societăți democratice la noi. S-a creat un fel de dans electoral în care toată lumea fură pentru că toată lumea fură și dacă nu furi tu, atunci te fură ceilalți. Asta e nociv și periculos. Cu 6 luni în urmă, STS propunea lui Dan Nica introducerea unui sistem de vot care să facă imposibil votul multiplu. A fost respins. De ce oare?

 

Cred că suntem acum, după cum ziceam, într-un moment astral. Cumva, alegerea lui Băsescu va duce la conflicte suficient de puternice încât să se spargă multe bube. Știu că toată lumea vrea consens și liniște, dar nu avem genul de societate în care liniștea să facă bine. Cred că, după ce am răbdat atât, putem să mai răbdăm 6 luni și să scoatem naibii la lumină odată toate porcăriile și mizeriile pe care ne-am obișnuit să le luăm de bune.

 

Deși eu cred că nu l-ar merita, un verdict contra lui Băsescu al Curții Constituționale ar putea fi semnalul unei curățiri a mediului politic, un prim pas spre a scoate odată și odată la lumină toată mizeria din viața noastră politică.

 

 

Share this post


Link to post

"...Cu 6 luni în urmă, STS propunea lui Dan Nica introducerea unui sistem de vot care să facă imposibil votul multiplu. A fost respins. De ce oare?....Deși eu cred că nu l-ar merita, un verdict contra lui Băsescu al Curții Constituționale ar putea fi semnalul unei curățiri a mediului politic, un prim pas spre a scoate odată și odată la lumină toată mizeria din viața noastră politică...."

 

1. Sa poata fura in liniste bazindu-se pe fatul ca frauda era la nivel de arta ridicata in PSD. Din pacate pt ei (si pt noi) oul a depasit gaina =))

 

2. Omul mai crede in duhul apelor apropo de curatirea mediului politic. Poate cu un potop dar pe arca sa fie eventual numai ADN-ul luat :)

 

Dupa 20 ani spuneti un om politic tinar care se poate spune ca e curat, vertical, etc... Crinul se pare ca nu era alb, era dat cu faina, a suflat Vintu si ...

 

Cei care intradevar au ceva la mansarda, si coloana din altceva decit gelatina sint in rindurile din spate si nu-i vede nimeni. Era unul Mihai R Ungureanu pe la externe dar a trecut matura peste el.

 

Apropo de tembelestiri: http://www.zoso.ro/2009/12/mitingul-spontan-al-studentilor.html

 

 

 

 

 

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Bogdan Aurescu? :-?

Share this post


Link to post
... Cred că suntem acum, după cum ziceam, într-un moment astral. Cumva, alegerea lui Băsescu va duce la conflicte suficient de puternice încât să se spargă multe bube. Știu că toată lumea vrea consens și liniște, dar nu avem genul de societate în care liniștea să facă bine. Cred că, după ce am răbdat atât, putem să mai răbdăm 6 luni și să scoatem naibii la lumină odată toate porcăriile și mizeriile pe care ne-am obișnuit să le luăm de bune ...

O minte lucida.

Paradoxal, alegerea lui baselu genereaza involuntar, prin revolta, o responsabilizare a clasei politice, fortant, prin actiunile sale iresponsabile, de neacceptat, schimbarea de atitudine a politicienilor. Cum majoritatea votantilor baselului umblau in picioare, cu mainile ridicate, pe sub masa, in anul 1990 si ziceau "uite mama militarii", nu pot vedea CC-ul (carbon copy) pe care-l face baselu la actiunile iliescului din perioada intra-uterina a democratiei din RO. Ca sa faca mascarea si mai buna, s-a declarat anti-iliestean, desi i-a rafinat actiunile bolsevice. Rememoram zile trecute cu un prieten perioada schizo a primei parti a lui 1990 si remarcam aceeasi scenariu, cu aceeasi actori, dar in roluri schimbate, un fel de execitiu de bridge (jocul, nu podul) in care pe aceeasi distributie de carti, se schimba axele. Cine a facut asa ceva stie ca, in majoritatea cazurilor, evolutia jocului este identica, eventual, invingatorul ia mai mult, daca joaca cu gionel. Sunt sigur ca in lungile calatorii pe mare baselu a fost practicant de poker si nu de bridge, de unde si obisnuinta ca invingatorul sa ia totul. La fel, sunt sigur ca a inteles foarte bine celebrul banc cu Avram Iancu, taranii revoltati si groful jucator la cazinouri, "ce vrei, nu i-a intrat cartea" este exact replica poporului pe care se bazeaza baselu in cazul in care ar trebui sa dea socoteala.

Un singur personaj nu si-a schimbat rolul, acela fiind piticul Utecila (jon crishtoiu). Poate ca, Regizorul n-a gasit un inlocuitor (as zice ca este imposibil) sau poate ca, l-a folosit ca pe o cheie de decriptare a mesajului. =))

Edited by tolin

Share this post


Link to post

@smail E ultima oara cand iti raspund. In loc sa dau report la jignirile tale , am tacut , ai decenta si recunoaste ca ai gresit . Nu eo rusine .

Share this post


Link to post
majoritatea votantilor baselului umblau in picioare, cu mainile ridicate, pe sub masa, in anul 1990 si ziceau "uite mama militarii"

 

Uite analiza voturilor în primul tur, în care votanţii lui Geoană erau ai lui şi nu ai lui + cei contra lui Băsescu:

 

Băsescu:

18-34 ani: 32,5%

35-49 ani: 33,3%

50-64 ani: 33,4%

peste 65 ani: 30,9%

 

Geoană

18-34 ani: 24,6%

35-49 ani: 28,3%

50-64 ani: 34,5%

peste 65 ani: 43,7%

 

sursa

 

Eu văd o distribuţie echilibrată la Băsescu, pe toate cele 4 categorii de vârstă. Practic pe el l-au votat cam toate categoriile, în proporţii aproximativ egale. Chiar nu se poate spune că se detaşează vreuna, că pe Băsescu l-au votat tinerii sau bătrânii.

 

Însă în cazul lui Geoană putem spune clar că a fost votat mai ales de bătrâni. Ceea ce nu văd cum ar trebui să fie interpretat ca un motiv de mândrie. Ca să nu mai pomenesc de analiza pe nivelul studiilor...

 

Descrierea "plastică" din citatul de mai sus nu-ţi face cinste, e maliţioasă şi lasă să se întrevadă ceva tendinţe discriminatorii.

Oamenii din citatul tău, preponderent votanţi ai lui Băsescu, plătesc azi pensiile unor oameni care sunt preponderent votanţi ai lui Geoană. O fi echitabil aşa, n-o fi? Probabil că e, pentru că - eu unul - nu mă gândesc că plătesc pensia votanţilor lui Geoană, ci pe a părinţilor mei.

 

Cumva nu mai e suficientă abordarea "să tăiem dreptul de vot diasporei" şi e necesar să ridicăm vârsta de la care se poate vota? Ar fi mai bine dacă s-ar putea vota doar după 50 de ani? Poate aşa câştigă şi Prostănacul măcar o dată în viaţa lui? Da' nu mai bine lăsăm dreptul de vot doar pentru prostănac şi soacră-sa? Şi dacă iese balotaj? :scarpin:

Share this post


Link to post

Parca s-a stabilit deja ca exit-pooll-ul Insomar comandat de realitatea TV nu e credibil (conform BEC)

Edited by kaloman

Share this post


Link to post

Este exit-poll-ul din turul I, care a fost cel mai aproape de rezultatul comunicat de BEC.

Share this post


Link to post

Toline, am jucat si bridge si poker cand eram mai tinerel si fara sa ma laud le cam jucam binisor pe ambele, fara a fi jucator "de cariera" ;)

Stii care e parerea mea? Cine joaca bine bridge va juca bine si poker, contrara reciprocei fiind de asemenea adevarata, asa am invatat eu la scoala generala.

Daca tot vrei sa intram in zona comparatiilor cu jocurile pe axe.. spune-ne si noua sa putem avea o imagine completa, cine e mana moarta? :)

Ca eu am o vaga banuiala ;)

Share this post


Link to post
... Oamenii din citatul tău, preponderent votanţi ai lui Băsescu, plătesc azi pensiile unor oameni care sunt preponderent votanţi ai lui Geoană. O fi echitabil aşa, n-o fi? Probabil că e, pentru că - eu unul - nu mă gândesc că plătesc pensia votanţilor lui Geoană, ci pe a părinţilor mei...

Argumentele tale vin sa sustina parerea mea, ca maturitatea nu depinde de varsta biologica.

Share this post


Link to post

Pai cum sa mi-l controlez, cand eu ii zic in gluma lui rm.popa sa emigreze in strainatate ca acolo sunt ultrasii lui Basescu si se baga body in seama ca cica aberez (habar n-am exact la ce), ca cica sunt pesedist si mai stiu eu ce alte prostii, cand am spus de nu stiu cate ori cum sta treaba. Tie ti-ar conveni sa iti zic asa pe nepusa masa ca aberezi ? Eu consider ca jignesc o persoana daca ii spun asta. Poti sa-i ca n-are dreptate, ca se inseala, ca nu sunt de acord, dar sa-i spun cuiva ca abereaza, mi se pare o mare jignire si bataie de joc.

Exact la asta:

 

 

PS: Smailmiami, ai o problemă în special cu formele de adresare, care par să vină de undeva de foarte sus, de la o înălţime nejustificată. De genul "mister" sau "băi prietene". Cred că la asta se referă şi Mircea. Dincolo de termeni ca "nesimţit" sau "prost".

ma refer!

Share this post


Link to post

Argumentele tale vin sa sustina parerea mea, ca maturitatea nu depinde de varsta biologica.

În citatul pe care l-ai reprodus n-am adus nici un argument. Discuţia se referea la vârsta preponderentă a votanţilor lui Băsescu, iar argumentele erau mai sus - procentele preluate din sondajul Insomar.

 

Ceea ce am exprimat în acel citat era un truism, un exerciţiu banal de logică. Anume că tinerii, adică cei care îl votează preponderent pe Băsescu, plătesc pensiile bătrânilor (în actualul sistem de asigurări sociale), adică ale celor care îl votează preponderent pe Geoană. Şi o opinie: că tinerii nu trebuie să-i discrimineze pe bătrâni pe criteriul opţiunii politice, aşa cum nici bătrânii n-ar trebui să-i discrimineze pe ei pe criteriul vârstei. E mai clar aşa?

Share this post


Link to post

Exact la asta:

ma refer!

N-am facut pe nimeni prost, iar cine ma jigneste spunand ca aberez este un nesimtit. Sa-i spui uni persoane ca abereaza mi se pare o mare jignire. "Mister" inseamna "domnule" in engleza, prieten este prieten, deci de acolo te poti lega doar de "Bai" care formulat ca "bai prietene" nu mi se pare tragedie.

  • Like 2

Share this post


Link to post

... deci de acolo te poti lega doar de "Bai" care formulat ca "bai prietene" nu mi se pare tragedie.

Asa cum consideri tu jignire cand ti se spune ca aberezi exact asa poate fi vazut si apelativul din citat.

 

Revenind, CCR a hotarat renumararea voturilor nule...sa continuam in directia asta.

Share this post


Link to post

mai bine sa nu continuam in directia asta ca nu are sens, e praf in ochi :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...