Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Tolin, care infrangere sa si-o recunoasca Base? Cea din exit poll-urilor pro-psd? Pai am recunoscut, Gioana e presedintele excit-poll-urilor.

 

Leutzu, vezi ca ai incurcat borcanele prin omisiune si uitare, cel care "a lins unde a scuipat" e ala pentru care ai adunat tu semnaturi in frig, stimabilul Crin, nu Basescu, el a fost constant adeptul unui guvern cu PNL.

Uite aici daca ai uitat: http://www.youtube.com/watch?v=LOlNEouKaig&feature=player_embedded si vezi-l te rog pina la capat, e un discurs foarte bun, chiar emblematic as spune. ;)

 

Tocmai pentru ca imi pasa am zis tot ce am zis - cu ceva rautate poate dar tb sa fac ceva ca sa vedeti si cealalta fateta. Sincer daca ma gandeam la mine spuneam numai ca nu-mi pasa. Sunt de acord cu tine ca Geoana e cam prostut ... dar Base nu mai e o solutie pentru Romania din vina lui.

Ce anume te faci sa-ti arogi puteri de a vedea mai mult ca altii? Zi-mi si mie, care sunt un simplu muritor, ce calitate, expertiza, fibra de geniu etc posezi ca sa te cred, pentru ca argumentele pe care le-ai spus pina acum intr-o romana deficitara pe mine nu m-au convins.

Edited by Tommy
  • Like 1

Share this post


Link to post

... Brrr, m-am pierdut ...

 

Las' ca o sa iti desenez. 10000000.gif

 

 

@body Da, "capsunarii" erau buni doar de sarbatori cand se intorceau in tara si bagau euro la greu. Erau buni si atunci cand banii lor cica au ajutat la o crestere economica pe vremea lui Tariceanu. Cand isi exprima votul contrar asteptarilor unora, nu mai sunt buni de nimic.

 

Legea spune că, în condiţiile în care se demonstrează că, prin modalităţile în care s-a desfăşurat votul, a fost influenţat rezultatul final şi ordinea candidaţilor - şi numai în asemenea condiţii - se reia votul. Fiecare fraudă în parte trebuie dovedită prin probe indubitabile"

 

Eu unul astept cu nerabdare aceste probe.

 

L.E. Paradoxal, daca cumva in mod ciudat in urma anchetelor se dovedeste ca psd a fraudat alegerile, nu se va intampla nimic pentru ca nu a fost influentat rezultatul final si ordinea candidatilor. Oricum jionel iesea pe locul 2. 21000000.gif

 

Din acelasi articol:

 

Şerban Nicolae a spus că numărul de voturi nule este dublu faţă de diferenţa dintre cei doi candidaţi în cursa prezidenţială, Traian Băsescu şi Mircea Geoană."Sunt în jur de 140.000 de voturi nule, în timp ce diferenţa de voturi dintre cei doi candidaţi este de 70.000", a spus Şerban Nicolae.

 

Bai, care v-ati anulat voturile? Fraudatorilor 24000000.gif

 

Nica a cerut arestarea şefului Direcţiei de Evidenţă a persoanei de la Sectorul 3, considerând că acesta se face vinovat de operaţiunea de fraudare care a fost pusă la cale prin eliberarea de cărţi de identitate.

 

Ar trebui arestati toti sefii directiilor de evidenta informatizata a persoanei din tara. Cum adica sa elibereze noi carti de identitate celor carora le expira cu cateva zile inaite de alegeri... 21000000.gif

Edited by zeneseu
  • Like 1

Share this post


Link to post

Leutzu, vezi ca ai incurcat borcanele prin omisiune si uitare, cel care "a lins unde a scuipat" e ala pentru care ai adunat tu semnaturi in frig, stimabilul Crin, nu Basescu, el a fost constant adeptul unui guvern cu PNL.

 

No shit? Si in toata acea perioada cat a fost tariceanu premier si nu era saptamana in care sa nu se certe...

Ca Basescu e in stare sa se pupe cu oricine exact in locul in care l-a scuipat stim cu totii. Ar pune si o maimuta prim-ministru, daca ii aduce voturi pentru majoritate in Parlament.

Insa Tariceanu, cit poate sa fie de masochist sa accepte asa ceva? O fi politica o curva, sau, ma rog, arta compromisului, dar chiar asa, fara minimum de demnitate personala? Cum sa te duci iar in bratele aluia care te-a facut sac de box timp de 4 ani, te-a terfelit in fel si chip, te-a terorizat, amenintat, santajat?

Share this post


Link to post

@leutzu Sa-ti aduc aminte ce bate pe spate a luat pnl ( la propriu )de la minerii chemati de ilici si ai lui in 90 .

Si pnl s-a dus cu ilici , pardon , rectific , crinuletzul s-a dus cu ilici.

Share this post


Link to post

De ce nu l-am votat pe geoana:

 

 

 

 

 

"Pentru că Geoană este prost. Şi nu unul de duzină, este însăşi perfecţiunea Prostiei. Ce înseamnă asta? Multe. Că ia forma vasului în care îl torni şi se simte bine în orice fel de recipient. Când preia ştafeta de la Iliescu, este de stânga, când se întâlneşte cu Vântu cel malefic devine capitalist de cumetrie, iar cind se incuscreste cu Antonescu are senzatia ca e "de o suta de ani"impreuna cu el, deci unul din urmasii lui Bratianu. A luat forma unicameralului, caci "poporul a vorbit" si daca i se va spune, va deveni un fervent sustinator al republicii prezidentiale. A devenit insasi cota unica in actiune, renuntind la impozitul progresiv cu viteza cu care a batut palma reconcilierii cu PNL. L-a infiat pe Johannis cu acte semnate de altii. Nu are optiuni sau principii, dar are aplomb in a le afirma atunci cind i se spune ca i-ar fi in avantaj. Asta il face cu atit mai periculos, pentru ca poate pacali pe multi.

 

Mai inseamna si ca nu intelege nimic din ceea ce i se da spre invatare. Ca dovada legea responsabilitatii fiscale, pe care bietul om o recita pe de rost cu greseli cu tot. In general, nu-i place sa-si incarce memoria cu detalii precum cursul de schimb, rezultatele ultimului recensamint, programul "rabla" sau contractele Romaniei cu tarile vecine si prietene. Din neatentie ar putea cere retragerea trupelor din Irak dupa ce acolo nu va mai ramine urma de soldat. Ideile altor devin propriile sale visuri: rosiile romanesti adunate gramada pe tarabe, medicamentele expediate prin Posta inca neprivatizata, cei 25.000 euro pentru cei care nu vor cu niciun chip repatrierea. Nu-mi plac cei care nu sint capabili nici macar sa viseze cu propria minte.

 

Nu-l votez pe Geoana pentru ca este un las. A beneficiat fara scupule de o campanie murdara, nefiind in stare sa lupte cu Basescu onest si cu arme albe. A avut nevoie de televiziunile mogulilor, de propaganda si minciunile lor pentru a intra in turul doi. A inlocuit dezbaterea de idei si programe cu Hayssam si cu filmulete trucate de compania oligarhului Patriciu. A dat bir cu fugitii din fata confruntarii, lucru de inteles dupa seara fatala de joi. A plecat pe usa din spate de la Timisoara, neavind curajul sa-si infrunte contestatarii. Se ascunde in spatele lui Johannis, mintind astfel electoratul liberal.

 

Nu-l votez pe Geoana pentru ca nu-mi plac stapinii lui. Nu cred ca Romania are nevoie de mai mult de un singur presedinte. Deci, nu vreau ca presedintii romanilor in urmatorii cinci ani sa fie cei din tagma Vintu, Patriciu &Voiculescu. Nu-l vreau pe Vintu presedinte si nici ca politica tarii sa fie aranjata fie la telefon fie in sedinte colective de relaxare. Nu-l vreau presedinte nici pe Patriciu si nici nu cred in programele lui economice sau in viziunile lui asa-zis liberale. Nu-l vreau presedinte nici pe Voiculescu impreuna cu echipa lui de indoctrinare de la Antene. Nu-i vreau presedinti si nici macar ministri pe Hrebenciuc, Vanghelie, Fenechiu, Nicolai, Ponta, Dragnea sau Vosganian. Cu alte cuvinte, nu vreau sa votez un fals presedinte. Marioneta unor indivizi pe care ii consider nocivi si nefrecventabili.

 

Nu-l votez pe Geoana din cauza celor care l-au sustinut in aceasta campanie murdara. Pentru ca nu-mi plac toti cei care s-au aliniat in spatele lui si au incercat sa ma minta, sa ma manipuleze si sa ma intoxice in ultimii doi ani. Imi displac profund Mugur Ciuvica, Rosca Stanescu, Bogdan Chireac, Cosmin Gusa, Claudiu Saftoiu, Cornel Nistorescu, Stan-Laptop, Gadea, Firea, Badin, Ciutacu, Razvan Dumitrescu si multi altii (lista e neincapatoare) din echipele televiziunilor si ziarelor moguliste. Imi repugna faptul ca acestia au inteles sa-si arate simpatiile politice sau sa raspunda la comezi tavalind in noroi normele elementare ale jurnalismului. Nu-mi plac listele negre si nici macularea programatica a intelectulilor care sint pe alte pozitii. Cred ca este o virtute sa te afli in dizgratia acestora. De aceea, vazind pe cine si pe ce s-a bazat Geoana in aceasta campanie mi-e pur si simplu imposibil sa-l votez.

 

Nu-l votez pe Geoana si pentru ca nu-mi place aceasta "Alianta Anti". Mi se pare ceva dubios cind atitia indivizi, despartiti pina acum de ideologie, principii si istorie isi dau mina. Nu inteleg exact ce-i mina in lupta, dar am suspiciunea ca vor sa ajunga la putere pentru a bloca, asa cum au mai facut-o in ultimii 20 de ani, reformarea Romaniei. Ei sint aceeasi care au vrut sa-l debarce pe presedinte, care s-au opus deschiderii dosarelor Securitatii, care au boicotat reforma in Justitie si au indepartat-o pe Monica Macovei, care tropaiu la condamnarea comunismului si au denaturat dupa aceea sensul gestului. Ei sint cei cercetati pentru coruptie, pasibili de viitoare condamnari in instante, cei care s-au constituit ca nimeni altii intr-o caracatita economico-mediatica si au vrut sa-l infringa pe Basescu prin linsaj mediatic si informational. Sint cei care au capusat orice guvernare, jucind mereu, ca Vintu si Patriciu, la doua capete, pentru a fi bine cu toti. Nu-mi plac coalizariile intre oameni pe care ii banuiesc de alte intentii decit cele afirmate public. Si, in general, imi ridica mari semne de intrebare cind personaje dubioase, provenite din zone extrem de diferite, se unesc impotriva unuia singur.

 

Nu-l votez pe Geoana pentru ca nu am votat niciodata FSN-ul lui Iliescu si orice provine de aici." Sursa:

 

 

Cred ca (si) de asta nu l-au votat majoritatea romanilor pe gionel, pt. cine mai are nevoie de explicatii.

Edited by Wolfman

Share this post


Link to post

No shit? Si in toata acea perioada cat a fost tariceanu premier si nu era saptamana in care sa nu se certe...

Ca Basescu e in stare sa se pupe cu oricine exact in locul in care l-a scuipat stim cu totii. Ar pune si o maimuta prim-ministru, daca ii aduce voturi pentru majoritate in Parlament.

Insa Tariceanu, cit poate sa fie de masochist sa accepte asa ceva? O fi politica o curva, sau, ma rog, arta compromisului, dar chiar asa, fara minimum de demnitate personala? Cum sa te duci iar in bratele aluia care te-a facut sac de box timp de 4 ani, te-a terfelit in fel si chip, te-a terorizat, amenintat, santajat?

 

Cred ca te referi la Gioana care ar pune-o premier si pe soacra lui Basescu numai sa iasa presedinte, vad ca reusesti performante incredibile in transferuri de fapte :) Remember Gioana plecaciuni la: Vadim, Becali, Crin, M. Bella, JoHannis, Jurnalisti, Moguli.

 

Spre deosebire de Crin care se pare ca a fost politician o luna prin bunavointa si interesul lui Patriciu, Tariceanu stie ce face.

Crin, a fost nevoie de el sa fie scos in fata pentru ca e aproximativ curat (sa nu uitam insa de "neclaritatile" cu terenuri BTT) si ca e bun de gura,

dar acum ia o pauza pentru ca la masa se aseaza oamenii mari, buna dimineata, campania electorala s-a incheiat.

 

"Crin Antonescu îşi va flutura demisia în cadrul reuniunii CEx de astăzi"

 

http://www.realitatea.net/crin-antonescu-isi-va-flutura-demisia-in-cadrul-reuniunii-cex-de-astazi--sustine-gandul_691101.html

Edited by Tommy
  • Like 1

Share this post


Link to post

@Limbajul folosit de domnul cittat de tine nu este intru tocmai unul elevat. Mai mult, tema mogulilor este una cu destinatie pentru alt tip de electorat (cel care saliveaza pe teve cand aud pesedeul promitand subventii). Sunt sute de motive de a nu-l vota pe Geoana (stanga, cam prostanac, insipid, necarismatic si lipsit de personalitate proprie, prost documentat si demagog), dar daca motivatia ta este tema ,,mogulii" este profund gresita.

 

Termenul de mogul in lumea civilizata nu are nici un fel de conotatii negative, mai mult daca un britanioc sau american ar aborda astfel de teme ar fi linsat de mass-media si de opinia publica in general.

 

Cat desspre SOV la Hotnews interviul se poate rezuma la : DT insinuant, ezitant, nesigur, agresiv uneori fara tinta, chiar timid in fata lui SOV sigur pe sine, pregmatic, dominant chiar si carismatic. Pe scurt, SOV a dovedit inca o data ca este un individ puternic, inteligent chiar daca lipsit de scrupule si de un pragmatism dur. Atitudinea lui rezuma oamenii de afaceri de tranzitie: plecati de jos, au luptat cu toate armele la dispozitie si au exploatat toate slabiciunile unei societati/multimi naive si lipsita de valori si repere.

 

LE: Din pdv-ul meu Crin sa lase macaiala cu consecventa si sa treaca la pragmatism, daca nu isi merita linsarea. A jucat o carte proasta, a pierdut so get the fac over it. Sa lase declaratiile poetice si sa treaca la treaba de politician, pupat in fundulet in stanga si dreapta si lins unde a scuipat. Sa abandoneze prostiile cu ,,caracter", ,,personalitate" ca nu de aia e om politic. Daca avea asa de mult caracter si verticalitate nu era in groapa cu noroi numita politica.

Share this post


Link to post

Crin nu judeca, e parerea mea. Daca liberalii nu vor accepta sa intre la guvernare, inca un segment zdravan se va desprinde din PNL.

Share this post


Link to post

Un banc misto !

Q: Ce inseamna PSD si PD-L?

A: PSD - Presedinte in Seara de Duminica

PD-L - Presedinte din Dimineata de Luni =)) =))

Share this post


Link to post

" Daca liberalii nu vor accepta sa intre la guvernare, inca un segment zdravan se va desprinde din PNL."

 

Ok si ce propui? Sa dispara de tot PNL-ul (prin absorbtie )? Mai bine sa plece o parte care oricum nu are gandire liberala ci doar gustul ciolanului. PD-L sa-si faca guvern minoritar cu sustinere de la PSD si eventual PNL pe proiectele importante si sa-si aplice politicile. Vom vedea la urmatoarele alegeri din 2012 (daca se ajunge pana atunci) cat de bine o ducem...Si sa-l vedem pe Base ce mai spune...Pe Boc l-am vazut: "Romania a iesit din criza" 21000000.gif

Share this post


Link to post

@body: tu nu esti reprezentativ si nici nu ai fost pentru capsunari = cei care lucreaza in afara.

 

Marea lor majoritate intr-adevar trimitea bani in .ro dar banii aia ajungeau in consum, unul dintre motivele principale pentru care este economia in kkt acum.

A taia dreptul de vot la romanii din afara este doar un ideal, o idee care nu se poate pune niciodata in practica. Irlandezii intr-adevar au pus-o in practica dar noi nu ne comparam cu ei...

 

Eu as interzice votul in afara localitatii de domiciliu. Daca vrei sa votezi, stai acasa.

 

In orice caz, lamentarea fraudarii voturilor este futila, nimic nu se mai schimba, e clar.

Share this post


Link to post

@alx De la mine din birou suntem 3 in situatia asta , extrapoland pe toata firma suntem vre-o

20 in situatia asta .

Daca aduni de la toti , da o suma frumusica adusa in tara si investita asisderea .

Aproape toti si-au construit case/cumparat aparatmente , TVA + bani dati la stat pt autorizatii etc.

Cum sa poti taia dreptul de vot pt cei de afara ? Eo aberatie , in state se voteaza si prin corespondenta parca .

De ce sa nu votezi si in afara localitatii ?

Eu as fi aplicat treaba cu controlul automat al CNP-ului si se elimina aproape in totalitate fraudarea.

Share this post


Link to post

Alx, ce iute esti tu la taieri de drepturi :) Asta e finalul ratiunii si recunoasterea incapacitatii de a gasi solutii, taierea de drepturi.

Nu ar fi mai corect sa fie o aplicatie online in care sa se inregistreze in real-time doar CNP-ul, nu si votul?

 

Critics, ia o foaie de hartie alba si imparte in 3 variantele PNL-ului si apoi ne spui ce ti-a iesit. In alta ordine de idei nu toata lumea e in criza, sau crizata.

Share this post


Link to post

Mah, deschide geamul sa vezi ca mai e lume si in afara biroului tau. Sunt milioane de romani in afara, 20 pe care-i cunosti tu inseamna fix pix.

 

In Germania votarea in afara localitatii de domiciliu se poate face doar daca ai obtinut in prealabil o imputernicire de la Primarie.

 

Eu as interzice din cauza faptului ca numai asa s-ar opri fraudarea. Ponta a zis-o foarte clar: PDL a furat mai mult ca noi. Si este foarte clar asta, doar d-aia le-au trebuit internele, sa fim seriosi.

Eu sunt sigur ca rezultatul votului ar fi fost acelasi dar ar fi fost unul curat, nu jegos si urat mirositor ca asta de acum.

 

Putem dezbate mult pe problema votului celor de afara... De ce ar avea un cuvant de spus fata de ceea ce se intampla in .ro daca ei nu locuiesc in .ro? Sa zicem ca as fi de acord ca cei plecati sub 1 an sa poata vota dar ceilalti?

 

Ne meritam soarta, ideea ca am fi un popor inteligent este pentru mine cea mai mare aberatie. Inteligenta medie a poporului este sub cea interbelica, ne asemanam cu cei din Congo - apropos pentru cei care vor sa emigreze acolo...

 

@tommy: NU. Tu ar trebui sa stii cel mai bine faptul ca informatic se poate fura cel mai usor. Sa-ti spun ca baza de date cu persoanele cu drept de vot e electronica? Stii ca bunica-miu figura alaturi de numele meu desi e mort din 1994?

Edited by alx

Share this post


Link to post

Inca unul:

Stiti cum se baga la loc dopul la o sticla de sampanie?

Daca nu stiti, intrebati-l pe Geoana.

Share this post


Link to post

Alo, sefu, usurel, ca nu am numarat colegii tai de birou. Numararea ta e la fel de buna ca cea de la exit-poll ca sa gasesc o formula on-topic.

 

Interzicerea drepturilor de a vota unui cetatean nu este un ideal decat pt psd, pentru restul de oameni e o aberatie incredibila.

 

Daca Ponta tot stie cu furatul, apropo ei au scos manualul furaciunii la vot, atunci trebuia sa isi impuna legea electorala, pentru ca cea pe care noi votam e intocmita de maestrul Nica.

 

Nu am zis votarea electronica, te rog sa mai citesti o data, am zis doar marcarea CNP-ului. Poti adauga si sectia usor, ma rog.

In rest votarea pe hartie.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

tommy uite-te mai sus de postul tau. tie ti-am raspuns in edit. Numararea mea este din statistici si informatii publice. Tu crezi ca colegii lui body sunt reprezentativi pentru romanii din afara granitelor sau doar iti bati p*** de mine?

 

ORICE mijloc electronic de verificare a votului inlocuieste o verificare manuala si este supus fraudei. Repet, in ceea ce priveste votul, prefer sa pierd 20 de voturi valabile decat sa accept 100 false. Parerea mea.

Edited by alx

Share this post


Link to post
... Daca Ponta tot stie cu furatul, apropo ei au scos manualul furaciunii la vot, atunci trebuia sa isi impuna legea electorala, pentru ca cea pe care noi votam e intocmita de maestrul Nica ...

Alta purtare de zvon. Pe cei platiti pentru asta ii inteleg, trebuie sa manance.

Share this post


Link to post

Critics, ia o foaie de hartie alba si imparte in 3 variantele PNL-ului si apoi ne spui ce ti-a iesit. In alta ordine de idei nu toata lumea e in criza, sau crizata.

 

Nu am ce sa impart si nici PD-L nu mai are ce pt ca e izolat, indiferent ce ar face...si asa va ramane. Ma bucur sa aud ca nu toata lumea e in criza, poate ca aia de la Money Channel sunt niste incapabili...Pardon, sigur sunt niste incapabili, pt ca nu sunt din PD-L.De aceea astept, dar nu prea mult, te asigur, sa va duceti la fund cu tot cu carmaciul vostru.

Share this post


Link to post

Tu crezi ca colegii lui body sunt reprezentativi pentru romanii din afara granitelor sau doar iti bati p*** de mine?

1. Nu stiu cine ce a lucrat sau cat de reprezentivi sunt.. chiar nu-mi pune intrebari de astea :)

2. Nu-mi bat p..a de tine sa fim seriosi, cred ca nu ai primit raspunsuri precum al lui Critics :) )

 

ORICE mijloc electronic de verificare a votului inlocuieste o verificare manuala si este supus fraudei. Repet, in ceea ce priveste votul, prefer sa pierd 20 de voturi valabile decat sa accept 100 false. Parerea mea.

 

Eh, pai hai sa nu platim prin banca atunci ca se poate frauda, hai sa nu luam bilete de avion prin plata online si tot asa..

Nu verificarea votului era referinta mea, mai ales ca e dreptul fiecaruia sa il alba secret, ci doar daca a mai votat.

  • Like 1

Share this post


Link to post

2. Nu-mi bat p..a de tine sa fim seriosi, cred ca nu ai primit raspunsuri precum al lui Critics 21000000.gif

 

Tommy, fara resentimente, am raspuns la ironia ta cu "lumea crizata" cu o alta ironie...de fapt am gresit, carmaciul nu se poate duce la fund, ca nu are cu ce...imi cer scuze

Edited by cristics

Share this post


Link to post

Buey, imi vine sa plang...

Nu-mi mai pot stapani lacrimile.

Reformele pot continua.

Romania a intrat in Top10. Mai exact pe locul 10 in lume in topul tarilor cu cel mai mare risc de faliment. SA CONTINUE REFORMELE, FLORINBAD ! Tot inainte Boc si Basescu, ca e bine asa !

http://www.corporatenews.ro/articol/Consultanta/34710/Romania-in-Top-10-al-tarilor-cu-cel-mai-mare-risc-de-faliment.html

 

Felicitari pentru cei care au castigat ceva si se bucura sincer.

Eu zic ca de azi Romania este oficial in rahat - astept restul confirmarilor ... (curs de schimb, nesemnarea acordului cu FMI ... samd) .

Usor-usor, incep sa vina confirmarile ... Si la curs dolarul a pierdut o gramada de joi pana azi. Daca plateam vineri niste bani, scuteam vro' douaj' de milioane. Dar de, am fost prins cu politichia.

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

Usor-usor, incep sa vina confirmarile ... Si la curs dolarul a pierdut o gramada de joi pana azi. Daca plateam vineri niste bani, scuteam vro' douaj' de milioane. Dar de, am fost prins cu politichia.

 

1. Nu e de vina cine a castigat pentru evolutia cursului. Au zis-o atatia, in linii mari planul de guvernare e acordul cu FMI.

2. Contestarea alegerilor cine a facut-o dupa ce duminica seara il ruga pe Basescu sa nu conteste rezultatul? Asta apropo de stabilitate.

3. Eu stiu ca in fiecare an in decembrie cursul are o evolutie mai putin fericita. Ia uite aici:

 

a. 1 dec 2008

EURO 3.7794 ron

31 dec 2008

EURO 3.9852 ron

 

b. 1 dec 2007

EURO 3.4973 ron

31 dec 2007

EURO 3.6102 ron

 

Valorile sunt luate de aici

Edited by andrew

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...