Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Eu il votez 100% din convingere. Nu inteleg ce spui.. din ce altceva ai putea vota? Din neconvingere? :)

 

Respect convingerea si ... fara resentimente ;) . Insa, daca te uiti pe ultimele 20 pagini ale topicului, vei vedea ca sint multi cei care voteaza pentru Basescu din alte motive. :)

Share this post


Link to post

Eu il votez 100% din convingere. Nu inteleg ce spui.. din ce altceva ai putea vota? Din neconvingere? :)

 

Eu chiar vreau insa sa guverneze altii decat PDL. E invartirea istoriei facuta la tv. NU conteaza asta insa.

Ok, vrei sa guverneze altii iar evident basescu numeste guverne ,,boc facelift". Cum se potrivesc cele 2 concepte? :mrgreen:

 

Mai mult, nu mi-ai raspuns cum sunt pedelistii liberali? Prin faptul ca au amanat un an intreg sa miste un pai in reducerea numarului de bugetari? Sau ca le-a luat 9 luni sa faca o lege a salarizarii unice cand era clar ca era necesara cu mult timp inainte (si asta doar dupa ce a venit FMI-ul si i-a impins de la spate). Ca au dat o solutie temporara si de 2 bani la deficitul bugetar (concediu fara plata 10 zile) in loc sa rezolve o problema majora? Ca au introdus un impozit care a inchis peste 50.000 de firme cand Planul National de Dezvoltare si toate documentele de planificare strategica ale Romaniei spun ca avem un decalaj imens fata de statele vest-europene la acest capitol (atat ca numar/1000locuitori cat si ca CA).

Share this post


Link to post

Ok, vrei sa guverneze altii iar evident basescu numeste guverne ,,boc facelift". Cum se potrivesc cele 2 concepte?

El asteapta guvernul boc, varianta "sunt o admiratoare a dnei udrea". Apropo, udrea nu dezminte ca ar fi dat telefon la turcescul printr-un raspuns naucitor: nu stie daca a fost ea sau nu, ca era la munte, iar raspunsul depinde de ce vor spune ceilalti, in schimb este de-acord cu ce a spus "admiratoarea" !!!

Share this post


Link to post

Andrei, tu ai cateva convingeri de nezdruncinat, cum e cea cu masura lui pogea privind asa zisul impozit forfetar, am dezbatut-o si acum cateva zile,

dar e clar ca ea te macina. Sper insa ca nu ai fost afectat direct, nici nu vad cum de altfel :)

Eu ti-am mai zis parerea mea, nu stiu ce am mai putea vorbi despre ea. Initial si eu am avut o parere proasta despre pogea si boc, dar stand sa analizez

mi-am schimbat-o complet.

Boc trebuia sa fie premier pe timpul cand aveam 8% crestere economica, in mod sigur nu aveam deficit bugetar, un lucru absolut inimaginabil pentru 2008.

Aveam in mod sigur ceva rezerve la intrarea in 2009.

Mai mult, tariceanu a venit cu o scuza absolut ridicola, deficitul nu se mosteneste de pe un an pe altul :)

Domnul Tariceanu, deficitul nu, dar datoria da.

 

Bun, sa trecem la liberalism, eu ti-am zis ca sunt un tip de dreata, de altfel de pe urma muncii mele vin dolari in tara,

asa ca sunt cu atat mai mult indreptatit sa imi doresc liberalism.

Toata Politica financiara pusa la cale PD+PNL a fost favorabila investitiilor straine, a expotului a cresterii economice.

Pacat, repet, ca tariceanu a golit visteria anul trecut.

Cu toate astea, dorinta mea este un guvern de DREAPTA: PNL+PDL, ordinea mi-e indiferenta, la fel si reprezentarea.

Daca nu se poate, sa guverneze stanga, asta e, m-am impacat cu ideea, nu am ce sa sufar eu personal.

 

Cat despre Boc 14 sau cum vreti sa-i spuneti, eu nu le gasesc cusur, si sa enumar:

Videanu a fost un primar grozav, a facut un plan pe termen lung, pe care capabilul chiruug il cio.cuvânt_urâtste dupa bunul plac.

masurile luate in criza gazului din iarna au fost ceas, ireprosabile.

Berceanu, a fost cel mai curajos ministru de dupa 89 inchizand pierderile din lignit, aduceti-va aminte in ce conditii.

Blaga, respectat de absolut toti, inclusiv psd, pnl, udmr.

Negoita, vino sa vezi la mine in sector ce a facut, strazile sunt spalate cred de 2 ori pe zi, numai flori, banci noi, parcuri, nu exista niciodata vreo problema cu apa calda (exceptie cand ma inunda proasta de deasupra, dar o lecuiesc). Drumurile arata exceptional.

Ma opresc ca monopolizez discutia.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Ce vrei sa spui cu jignire in afirmatia mea ca pnl-istii sunt niste loaze , vrei sa exemplific cu intamplari de la alegerile interne , sau cum se trasau directivele ?E mult prea mult de zis si in nici un caz nu voi scrie aici . Intre patru ochi pot spune multe inclusiv sa dau si numele unora care au fost parlamentari , sa-ti spun cam cu ce se ocupa .Adevarul supara ?

PS E vorba de organizatia de la Ploiesti.

Dupa ce i-am vazut pe ceilalti , si eu votez base 100% desi nu sunt fan al sau .

Motivele mele :

1. Nu vreau sa vad niciodata o odrasla de mare securist la conducere ( deci se exclude geoana si oprescu )

2. floricelu ( aka crinuletul - cacofonie intentionata ) mi se pare o papusa dezarticulata in mainile lui patriciu si ale altora + dupa declaratia lui orban sa nu mai aud de pnl.

3.Becali , vadim si altii sunt cu diazepamul la purtator .

Deci...

Share this post


Link to post

Mda, halal coleg... Din prietenie, nu? Pedelist si tu? Pacat.

 

Asta insemand ...

 

Mai, eu de salariul ala depind. Cu el imi platesc masina, telefonul curentul etc. Daca tu stai cu mama si iti plateste ea tot, bravo tie. Eu sunt pe picioarele mele si muncesc pentru a SUPRAVIETUI, nu pentru a "trai bine". Cu un salar de 10 mil eu NU traiesc bine, cum ne promitea tatucu' bashe.

Da, de salariul ala depinzi tu si inca o gramada de bugetari. Care e ideea?

 

 

Eu mi-am expus o parere la inceput, ceilalti au sarit pe mine. Nu i-am indemnat eu pe nimeni sa sara cu gura (pe unii chiar ii consideram apropiati, intr-o oarecare masura). Si apoi, e un forum, mi-am expus parerea.

Imi pare rau, la inceput ai reusit doar sa te faci penibil. Intr-o tara cu reale probleme atat in sectorul privat cat si in sectorul bugetar, cu oameni din privat fara locuri de munca, cu altii de la stat de asemeni si cu restul bugetarilor care se gandesc cu groaza la ce vor pune pe masa, cu ce isi vor plati ratele sau intretine copiii, dupa ce sindicatele lupta sa scoata in evidenta ca viata de bugetar e grea, vii dumneata si dai bomba: "din cauza lu' Basescu nu mai pot sa fac revelionu'". Halal bugetari, ce-i doare pe ei la basca de cele de zi cu zi,...

 

 

Tommy, nu am declarat niciun venit (de ce as declara?!

Pentru ca...teoretic si in conformitate cu legea, asta inseamna munca la negru si evaziune fiscala?

 

Se poate vota de mai multe ori. Nimeni nu urmareste chestia asta. :)

Faza naspa stii care e? La fiecare Carte de Identitate se elibereaza o Carte de Alegator-asta incepand cu prima C.I. eliberata. De atunci nu s-a folosit niciodata aceasta carte. Ma intreb de ce oare.

 

Recunosc ca nu stiu de unde a pornit ultimul episod al acestei discutii, dar ma framanta ce-mi zice nevasta-mea de o saptamana incoace: daca ies la vot toti "maghiarii din Romania"?

Incepi sa inveti ungureste?

 

Prin faptul ca au amanat un an intreg sa miste un pai in reducerea numarului de bugetari?Sau ca le-a luat 9 luni sa faca o lege a salarizarii unice cand era clar ca era necesara cu mult timp inainte (si asta doar dupa ce a venit FMI-ul si i-a impins de la spate).

Chestia asta s-a vehiculat de ani de zile, dar de fiecare data s-a reusit cresterea numarului de bugetari prin infiintarea de noi directii si mama naibii mai stie ce. La fel si cu salarizarea unica.

 

Ca au dat o solutie temporara si de 2 bani la deficitul bugetar (concediu fara plata 10 zile) in loc sa rezolve o problema majora?

Pai ce sa-i faci? Au constatat ca doar din reducerea lefurilor celor din functiilede conducere nu se poate face economie. Sa renunte la bani pe o perioada mai indelungata...sa fim seriosi. In concluzie aplicam modelul la toti bugetarii, mai ales ca daca un angajat se descurca cu 600-700 lei /luna, nu moare daca 2 luni ia mai putin cu 30%.

Share this post


Link to post

Bre, ma lesi? Ce dreq ai devenit asa acid? Se opreste lumea la mine? Ce te doare capu' ca fac eu evaziune? In viata ta ai platit de fiecare data la stat cand ai facut un amarat de leu? Ce dreq ti s-a pus asa de tare pata pe mine- iei bani de la baselu si iti creste leafa daca ma spurci? Hai, o la revedere placuta. Chiar m-ai enervat. Daca cineva nu voteaza cu tatucu, ii pui sabia la gat. Mi-e greata. Altii dau tunuri de milioane de euro, si eu iau 4 mil la o nunta (din care mai bine de 2 mil sunt pozele, benzina, curentul)- si tu vrei sa declar profit. Hai, PA!

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post
... Cu toate astea, dorinta mea este un guvern de DREAPTA: PNL+PDL

PD-ul nu este partid de dreapta, nucleul sau dur este format din aripa de dreapta a FSN-ului, deci, centru-stanga. Prin atragerea "grupului draga Stolo", cel mai de dreapta din stanga, ajunge cu ingaduinta la centru. Doar ca, intretimp s-a imbogatit la conducere cu "grupul generalilor tradatori", de la pesedei si a facut un pas lateral la ... stanga. Un partid de dreapta are in centrul preocuparilor intreprinzatorii stimuland cresterea sanatoasa a veniturilor, pe cand pedeleii sunt protectorii functionarilor publici crescand cheltuielile.

Share this post


Link to post

...pe cand pedeleii sunt protectorii functionarilor publici crescand cheltuielile.

 

Pana la urma pedeleii sau pesedeii? :-B

Share this post


Link to post

Lucian, te rog frumos a doua oara, adreseaza-te civilizat si expune-ti argumentele.

Ti-am mai spus, pina a veni tu au fost doar vreo 2 iesiri dar oamenii si-au revenit repede. Nu strica discutia, daca tot esti profesor deci intelectual adreseaza-te civilizat.

 

Legat de zilele de concediu, ar fi bine sa vedem cat sute de miliarde au utilizat de exemplu US sau DE si apoi sa vorbim de masuri,

si tot nu au reusit sa o starpeasca de tot. Din Contra. Criza nu este de la noi, nu aici s-a provocat dar pot fi vazute si aici speculatiile imobiliare de exemplu.

Indiferent cine va veni, va da mai multe de concediu fara plata.

 

Tolin, funny rationamentul tau, admirabil ca intotdeauna. Programul PD este unul profund de dreapta, deschis spre scaderi de impozit si relaxari fiscale :)

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Tommy, pentru ca ai vorbit frumos, am sa ma conformez.

Totusi sa vada si colegu' zeneseu barna din ochii sai, sa nu creada ca fac evaziune de miliarde pe an. Over and out. Sa aiba un revelion portocaliu, fara grija mea.

Share this post


Link to post

Daca Base pierde ganditi-va numai la baronii locali gen mazare ce vor acoperi cu ciuma rosie judete intregi,oameni buni eu cred ca-mi mut firma in vreo comuna limitrofa ca cu sacalul asta numai pot,locuiesc in orasul asta de cand ma stiu eu si acu sa plec din cauza la mafia sta rosie? daca platesc toate taxele lui corect+ sponsorizarile cerute de el si gasca lui dau faliment. Dati-i va rog un vot de blam prostancului and hrebe,iliescu, vanghele si mai nou bercea mondialu.

Share this post


Link to post

Totusi sa vada si colegu' zeneseu barna din ochii sai, sa nu creada ca fac evaziune de miliarde pe an.

 

Omule, ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. Care e problema? Da, munca fara forme legale se numeste munca la negru, veniturile nedeclarate duc la evaziune fiscala. Nu inteleg ce te ataci asa aspru. Vrei cumva sa-ti plang de mila. Hai mai Luciane, tu chiar nu vrei sa iesi din penibilul asta?

 

P.S. Data viitoare abtine-te sa mai pui intrebari daca nu esti in stare sa faci fata raspunsurilor. ;)

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

Daca ar fi candidat Termopan in locul lui Mirciulica, ce te faceai?

Le numaram/masuram/cintaream domnu' ca inca nu a aflat nimic despre cele cu pricina 24000000.gif

 

Intrebare: Cum poate fi catalogata tentativa cuiva de a re-re-propune un guvern (aceeasi platforma, aceiasi oameni) care a fost deja respins de Parlament ?

A, inca o chestie. Daca memoria nu ma inseala (ma puteti corecta) Gabriel Oprea a fost exilat (nu mai spun de catre cine) pentru ca facea parte din mafia lui Natase. In ultimele luni a fost promovat (profesional) si acum e propus ca ministru.

a. BoC 1,2,3,Reloaded etc...Inca nu ati prins ideea ca asa e procedura sa ajunga cu Boc in alegeri? Si culmea si PSDNL-ul vrea asa cu toate ca maninca kkt cu lingura in episoade pe la tembeliziuni...adicatelea e teatru TV pt fraieri...

Isi baga ... in interesul national, bani de la FMI etc...lasa ca prostii o sa plateasca dobinzi cit China...

b. Se cheama rotirea cadrelor de la o functie la alta, de la un partid la altu... parca si Gioana era prin altu'...

 

TopSer 77000000.gif77000000.gif77000000.gif77000000.gif77000000.gif intr-un final niste explicatii rezonabile...

Apropo de faza cu Insula Serpilor pescuita de la ucrainieni uitasemmm...dar e o mica ciupeala fata de flota lui Baselu...NU?headscratch.gif

 

Recunosc ca nu stiu de unde a pornit ultimul episod al acestei discutii, dar ma framanta ce-mi zice nevasta-mea de o saptamana incoace: daca ies la vot toti "maghiarii din Romania"?

Si cu putin turism electoral...am pus-o...

 

 

Apropo de invatamint dupa cite stiu dobitoaca de Andronescu a mai fost pe acolo si inainte...si parca nu e PDL?

Apropo de ce zicea si Wolf ( sa traiesti batrine drunk.gif ) macar piticu si gasca lui a avut oo si a incercat ceva chiar daca stia ca isi taie craca singur in alegeri... in fine i-o taie lui Baselu'...

Bune/rele au fost niste masuri ...

NOI uitam ceva...situatia asta de kkt e rezultatul a 20ani de guvernare de kkt nu a ultimelor luni...

Situatia in imobiliare cine p...siii a creat-o...ca e de ani de zile...sa ajunga sacul cu ciment la 50RON cind el era sub 20...?

Vezi preturile la apartamente/terenuri etc...

Apropo de asta mincau ciuperci ca 1/3 din darile incasate de stat erau din constructii/imobiliare...

Nebunia furibunda la imprumuturi cu "bulitinu" cine a creat-o? S-a bagat "prostimea" la ele ca la borcanu cu miere...si acum o dau din colt in colt ca nu mai au bani de piine...

Agricultura e pe chituci...un deget nu s-a miscat...in loc sa exportam noi importam sa avem de pus pe masa...

De turism ce sa mai zic...putin si prost...exceptie pe ici pe colo ala de curte...ne legam de afacerile lui UDREA...a furat ok dar macar a incercat sa faca ceva...spre deosebire de altii care au furat si atit...

Eram pe plus si datorita capsunarilor care aduceau bani in tara si consumau, acum s-a dus si asta...si erau ceva bani...

Multi in loc sa trimita acasa bani (pt cheltuit) au venit ei si "cersesc" de la STAT...

Sa mai zicem ca sau intors si baietii veseli ...vezi furturi/tilharii/omoruri in stil mare...

Mai e de spus...dar ma opresc ca tre' sa plec acasa 10000000.gif

In final hai sa vedem si PADUREA nu numai LIZIERA...Baselu&Co au facut si bune si rele dar sa vedem ce au facut si restul...

ei au preluat o situatie de kkt intr-o conjunctura si mai de kkt... bici sa pocneasca nu prea e posibil...mai ales cu masuri mai mult sau mai putin bune...

Zeneseu lasa ma baiatu in pace parca ai coborit din copac ieri...parca ar fi primul care nu plateste nimic pt mica ciubucareala...ai incercat sa faci un PF sa vezi cum e? Mai ales pt un o afacere de weekend? Rideti va dau voie, eu am fost destul de dobitoc...

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Domnu lascarica, incepeti sa deveniti Baso-fanatic domne... Se poate asa ceva domnu' Lascarica? :) )

Share this post


Link to post

Omule, ai pus o intrebare, ti s-a raspuns. Care e problema? Da, munca fara forme legale se numeste munca la negru, veniturile nedeclarate duc la evaziune fiscala. Nu inteleg ce te ataci asa aspru. Vrei cumva sa-ti plang de mila. Hai mai Luciane, tu chiar nu vrei sa iesi din penibilul asta?

Iti las adresa completa sa-mi trimiti politia acasa? Hai, baga-ma la inchisoare. Halal coleg de forum. Si slabeste-ma cu penibilul. Sunt dezgustat.

Mi-am stricat seara degeaba.

Share this post


Link to post

@lucian m: pai se poate, coane... intai ne ameninti ca votezi presedinte cu par, ca te-a lasat chelu fara gume si revelion, ca dupa cateva pagini sa recunosti verde ca esti penelist, si mai mult, ca nu ai fi votat cu basescu nici batut. Daca spuneai cinstit de la inceput ca ai optiuni politice ferme, intelegea toata lumea, dar sa spui ca nu mai votezi cu chelu ca-ti taie el gumele si revul, asta a fost o mare bazaconie. Si inca o chestie de mare ipocrizie: nu-ti platesti darile catre buget (pt activitatile independente), si dupa aia tipi ca nu iti primesti salariul de la buget. Pai bugetul ala e constituit din dari platite de contribuabili, nu vin martienii sau americanii sa il alimenteze. Cand ai sa te intrebi data viitoare de ce nu-s bani de salarii, ai sa afli raspunsul chiar in ograda ta.

 

@domnii anti. Vad ca se inmultesc intrebarile de bun simt, gen: esti normal, sau votezi cu base?

 

Pctul meu de vedere: eu vad Romania maniheist: Binele si Raul. Binele = partea din societate reformista, modernista, capitalista. Raul=mult mai usor de definit, este reprezentata de Iliescu (si jumatatea de tara care sta in spatele lui).

Intrebare: care din cei 3 este cel mai antagonic cu Iliescu? Geoana - deloc. Crin - ar fi avut sansa sa se delimiteze, dar din motive ce-mi scapa, s-a cuibarit si el la pieptul bunicutei ("Iliescu este de laudat ca nu ne-a impuscat pe toti in 90..."). Basescu: 180 grade opus lui Iliescu.

Asa ca va intreb si eu politicos: cum puteti vota cu raul absolut al romaniei, cum puteti vota cu Iliescu?

Edited by zet

Share this post


Link to post

Adica daca ma uit si la birnele din ochii celorlalti inseamna ca sint fanatic?

Asta e din ciclul "Dictatura lui Baselu'" ????

Chiar nu se realizeaza ca orice partid ar fi fost la guvernare in ultimul an tot in kkt eram...ca mirosea putin mai mult sau mai putin e altceva...acum este si cu esenta de trandafir...dar asta se uita...

 

@lucian m: pai se poate, coane... ... Cand ai sa te intrebi data viitoare de ce nu-s bani de salarii, ai sa afli raspunsul chiar in ograda ta.

Pctul meu de vedere:.....

Asa ca va intreb si eu politicos: cum puteti vota cu raul absolut al romaniei, cum puteti vota cu Iliescu?

ZET lasa-l pe Lucian ca nu din cauza lui nu sint bani la buget smilies56.gif daca facea cite 5.000RON pe luna nu se mai plingea de salarul de bugetar ...

Am mai scris pe aici apropo de asta...am fost destul de dobitoc sa fac PF pt o "afacere" gen LucianM...e din ciclul "nu faceti ca mine"...lasati-o ca macaie...v-ati gasit de cine sa va luati...45000000.gif

Ca argumentele lui contra Baselu' scirtie e alta poveste...inseamna ca manipularea cu tembeliziunea functionaza eficient...

In rest la pct tau de vedere ai o nuca (alba) ok.gif

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

..("Iliescu este de laudat ca nu ne-a impuscat pe toti in 90... ").

 

Si sa se conduca singur?

 

 

Iti las adresa completa sa-mi trimiti politia acasa? Hai, baga-ma la inchisoare. Halal coleg de forum. Si slabeste-ma cu penibilul. Sunt dezgustat.

Mi-am stricat seara degeaba.

 

Asta e tot ce poti? Luciane, sincer, imi pare rau pentru tine.

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

ZET lasa-l pe Lucian ca nu din cauza lui nu sint bani la buget smilies56.gif daca facea cite 5.000RON pe luna nu se mai plingea de salarul de bugetar ...

Am mai scris pe aici apropo de asta...am fost destul de dobitoc sa fac PF pt o "afacere" gen LucianM...e din ciclul "nu faceti ca mine"...lasati-o ca macaie...v-ati gasit de cine sa va luati...45000000.gif

Pai nu l-am acuzat ca devalizeaza bugetul. L-am provocat sa isi faca bilantul debit credit in relatie cu bugetul de stat (ca o consolare personala pentru el, gen: nu imi da bugetul asta de stat banii, da si eu i-am tras-o, nu i-am dat banii).

 

Mi-e greu sa ma pun in pielea lui (nu am primit niciodata niciun banut de la buget), dar un minim fair play: nu te plangi ca te pacalesc cei pe care tu ii pacalesti.

Edited by zet

Share this post


Link to post

Madre de Dios, ce pasiuni pe aici...

@Tommy, cu siguranta nu voiam sa-ti aduc vreo atingere tocmai tie, crede-ma, cred ca ai fi ultimul coleg de forum pe care as dori vreodata sa-i aduc vreo ofensa.

@Wolfmane, penultimul. :mrgreen:

Deci nici pe departe jigniri premeditate, doar o revolta vis-a-vis de ce se intampla in mirificul nostru sistem de educatie/ sanatate, vis-a-vis de traiul mizer in care multi se scalda fara voia lor.

Nu stiu ce decor de basm aveti in jurul vostru, dar pentru 90% dintre oamenii obisnuiti din jurul MEU, haituiti de munca si cu ochi bulbucati de foame, actualul regim este un cosmar.

Asta e realitatea pe care o ascult, vad, traiesc, zi de zi, astea sunt durerile oamenilor pe care ii cunosc, nu vorbesc de pe pereti.

 

O avea Base niste balls of an ox, dar pentru ei este egal cu zero.

Edited by Englishman

Share this post


Link to post
... Programul PD este unul profund de dreapta, deschis spre scaderi de impozit si relaxari fiscale

Intreaba-i pe cei din invatamant ce cred depre programul pdl, eu nu dau doi bani pe minciunile de acolo.

 

PDminusL a ajuns in familia populara pentru c-a incercat sa intre in familia socialista si a fost respins pe un motiv simplu: nu se primesc doua partide cu aceeasi idiotlogie din aceeasi tara, adica nu se incurajeaza rupturile. Or fi si strainii si cei de aici nepriceputi la geografia politicii, dar cererea de aderare au scris-o pedeleii. Daca nici asta sa nu credem, de ce am mai crede orice ar scrie ei ?

Edited by tolin

Share this post


Link to post

Sunt oameni care nu au bani de o aspirina, si ei se bat in afise de metri*metri, care il are mai mare si mai sus. Stiu.

Share this post


Link to post

ZET la LucianM e o coincidenta apropo ca e si bugetar... teapa care o poate trage el statului apropo de impozit pe kkt profit paleste de teapa care io trage statul lui...oricum v-ati luat de el ca s-a nimerit prin preajma...circotasilor...sau ca nu mai aveti argumente pro si contra Baselu si restul de "candindati"...

Da' vad ca stati prost cu memoria... apropo de invatamint...

Proasta de Andronescu parca a fost prin comisia permanenta invatamint etc cit a fost deputata, adicaltelea 1996-2008, si kkt ministru educatiei 96-2000 si 2008-2009...

Si a facut o droaie de cretinisme in domeniu, oficial 32 ...asa s-a ajuns sa intri de ex la Fac de matematica cu nota de la sport...

Si stupoare e PSD...si parca mai stim o chimista care se dadea rotunda...

Cum pxxxxxsiii o chimista la invatamint? Si va mirati de Pogea la finante 24000000.gif

Apropo de invatamint ... cei care au copii, si le pasa inteleg de ce sint putin mai pornit pe tema asta...

Unde dracu sa pomenit ca un copil de cls 3-4 sa care la scoala un geamantan de carti si caiete? Sa faca teme(in toata regula) la Religie, Educatie civica, si aberatiile continua si sa se tina cont de note la astea, la examen in a 5 a, a 8a, etc...

De unde si pina cind e Piticu vinovat de invatamint? Apropo de Legea salarizarii unice? Pai aia a atacat toti bugetarii de ce aducem aminte numai de invatamint? Parca tin minte ca erau si PSD-ii in guvern cind a "emanat" legea asta?

Ma mira faptul ca al dracu toti(sau in fine o mare parte) ati uitat ce s-a intimplat in guvernele anterioare...memoria de lunga durata va joaca feste...? Si cine au fost majoritari in parlament 20ani?

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...