Jump to content
Sign in to follow this  
ticolino

Pe cine veti vota ca presedinte al Romaniei? - revizuit

Pe cine veti vota ca presedinte al Romaniei?  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ta-daaaaaa!

 

In urma evenimentelor din ultima saptamana, am considerat de cuviinta sa fac un nou chestionar. Basescu in locul lui Stolo, unii membri vor vrea sa-si schimbe votul, etc.

 

Ia sa va vad acu! :-D

Share this post


Link to post

Deci io tot cu Aliantza raman. Nu-mi place de Basescu, nu-l consider potrivit ca Presedinte (poate doar la mine pe scara), dar n-am cu cine altcineva!

Share this post


Link to post

yeah...basescu are 100% :headbanger:

Share this post


Link to post

Voi vota cu Basescu si nu pentru ca nu am cu cine. Pe zi ce trece incep sa vad lucrurile intr-o noua lumina. Incep sa cred ca pentru vremurile pe care le traim Basescu este un om potrivit k presedinte. Limbaj suburban, chior, mitocan. Discutabil daca se regaseste in toate acestea.

Spre exemplu m-am privit "in oglida" zilele acestea. Stiti ce am descoperit. Ca pot sa injur k la usa cortului, cu "organul" si multe altele, pot injura in feluri in care putini stiu/pot sa injure. Dar in acelasi tip, daca doresc, pot aborda un limbaj elevat, la un nivel aceptabil intr-un mediu select. Faptul ca Basexu abordeaza un limbaj colorat nu presupune neaparat o lipsa totala de tact. E posibil sa fim surprinsi de evolutia lui la electorale. Votul meu este pozitiv, mie chiar imi place de Basescu.

Share this post


Link to post

Mai oameni buni, nu mai punei la misto voturi pentru Nastase. Pe bune, unii nu stiu de gluma. In general pe langa un vot in poll e bine venit si un post cu explicatiuni. Poate cine stie, ma convinge cineva si pe mine sa votez Nastase :P

Share this post


Link to post

Mai baietzi cu parere de rau va spun ca o sa ve dea unu motive destule sa -l votati pe NAstase !!!....DECI VADIM!! De n-om ajunge noi sa-l votam pe Adelu numai sa nu iasa VAdim sa-mi spuneti mie cutzu!...Aseara avea 62% intr-un survey pe B1 tv (5000 de oameni ) sigur esantion nereprezentativ dar oricum!!!!

Share this post


Link to post

Cand votati sa nu uitati ca de fapt "alesul" il puneti la "naftalina" pe cinci ani mari si lati !! Poate ar fi mai bine sa votam cu al de care vrem sa scapam !!

Share this post


Link to post

am votat Basescu. prin excludere . Nastase + gasca PSD tr neaparat inlaturati de la putere . iar vadim este dement.

Share this post


Link to post

l-am vazut pe nastase la nasu.

a zis ca a vorbit de 2 ori cu basescu sa-si uneasca partidele...si basescu n-a vrut.

a mai zis ca oricum dupa alegeri o parte din pd intra in psd si o parte in pnl...deci unde va mai fi pd-ul?????

Share this post


Link to post

...da m-am rasgindit catre bomba cu neutroni ... :(

Share this post


Link to post

Mamaaaaaa parca vad ca o sa-l plangem noi pe Ilici nenica!!!....

Share this post


Link to post

Basescu all the way!

Zeule, singura lacrima pe care am sa o vars pt ilici va fi cand psd-ul o sa treaca in opozitie :machiavelic:

 

ps. si lacrima aia o sa fie de fericire.. nu de altceva :mrgreen:

Share this post


Link to post

Sper să mă înşel, dar presimt că-n turu' 2 va ieşi Vadiiiim... şi cum alegerile vor fi mai mult ca sigur aranjate, va fi dispută între Năstase şi Vadim.

Share this post


Link to post

parca nu l-as vota pe marinelul chel, dupa ce m-a lasat o sapatamina sa inghet de frig in casa, si dupa ce a facut varza traficul din Bucuresti, ma mai gindesc, Nastase oricum nu e o optiune PSD :yousuck:

Share this post


Link to post

BasescuBasescuBasescu

Share this post


Link to post

Stiu ca ma pis contra vantului ca sa zic asa da"(cu opinile mele socialiste) mie mi se pare cam ciudata campania asta impotriva lui nastase (ca sa nu zic ca s-ar putea sa se obtzina efectul invers ) ma rog pana la urma astea-s campaniile electorale !!Eu unul cred ca nu mai votez deloc, prea sunt toti disperatzi dupa placinta ...

Aseara ma uitam la plutistul ala de Popescu Tariceanu cum o tinea el una si buna cu "sa facem patura mijlocie" "sa dregem, sa trala la !!"...Ca daca scadem impozitele si punem unul unic mama sa vezi ce creste patura mijlocie !!...Mai tetelu' da' astia ne cred chiar papagali pe bune acum de unde pana mea o sa faca rost de bani la buget nene nu stiu !!...Ah oricum omu n-a auzit de America de Sud unde tot asa au trambitzat astia de patura mijlocie si acum e vai mama lor !!Deci aia n-au fost never comusti nu putem sa le spunem ca din cauza comunismului sunt in halul ala (economic vorbind)...

Bine si Geoana are si asta o fatza de PM de iti vine s-o iei la fuga !!Il intreba dom' moderator ceva si el o lua mereu pe aratura !!..Eu cred ca s-a suparat Pamantul pe ei si a inceput sa le arate obrazu aseara...Feresca Sfantu sa bata din picior!!!....

Share this post


Link to post

Spicuim din candidaţi :rotfl:

 

CANDIDATUL FARA DOMICILIU. Un "potential candidat" la Presedintie este si Gheorghe Tipus, care a spus ca este din Satu-Mare, dar are buletin de Hunedoara "fara domiciliu". Declarandu-se reprezentant al RDCRSR (Republica Democrata Comunista a Republicii Socialiste Romania), Tipus a depus la BEC o lista cu 302 sustinatori, dintre care mai multi aveau numele Tipus. Pentru ca nu a putut oferi la BEC date precise de contact (neavand domiciliu si declarand ca are telefonul "stricat"), Tipus a promis ca va reveni pentru a afla decizia BEC.

 

INVENTATORUL PLUGULUI. Si tamplarul Nicolae Boanca, din Calmatuiul de Jos – Teleorman, inventator al "plugului care face dintr-un hectar doua", a venit la BEC hotarat sa-si depuna candidatura la prezidentiale. El a sustinut ca plugul pe care l-a inventat, "care ara, la 50 de centimetri, circa 500-600 de hectare de pamant in 24 de ore si merge cu curent de la grup", este un motiv suficient pentru a fi votat de romani.

 

Cetateanul din Calmatui a recunoscut ca a venit la BEC fara macar o semnatura de la sustinatori, dar ca, daca intentia sa de a candida va fi "publicata la televizor", acestia isi vor trimite semnaturile "urgent". Boanca a declarat ca va fi sustinut de toti agricultorii carora, de altfel, le-a promis ca le va cultiva pamantul pe gratis, folosind tractorul-minune. Inventatorul a precizat ca si orasenii il vor sustine, pentru ca locuintele lor vor fi incalzite gratis cu motorina economisita prin folosirea in agricultura a inventiei sale. El a mai spus ca vrea sa infiinteze un partid politic care sa aiba ca sigla un tractor si care sa se numeasca "Partidul Independent Boanca Nicolae".

 

Restul, în Jurnalul National.

Share this post


Link to post

PC(N)

Situatie inedita la BEC. Partidul Comunistilor (nepeceristi) – PC(N) – si "candidatul sau la alegerile din noiembrie" au contestat "candidaturile peceristilor la functiile de presedinte, senator si deputat" si au cerut respingerea acestora, fara insa a-i nominaliza. Semnatarul "protestului-motiune", presedintele Gheorghe Ungureanu, precizeaza ca "in Romania postdecembrista nu exista decat un singur partid: cel al comunistilor".

 

beton ... Partidul Comunistilor (nepeceristi) :lollol: :rotfl:

Share this post


Link to post

Duminica, PSD-ul vrea sa scoata 1.000.000 de morti la vot.

 

PSD-ul e pe duca. Si a inceput sa tremure bine. De aceea:

 

• Nu a scos de pe listele electorale cei aproape 1.000.000 de decedati inregistrati intre ultimul recensamant si pana in prezent. Astfel, PSD va lua de la prefecturile sale liste cu persoanele decedate si le va distribui apropiatilor, pentru ca acestia sa voteze in locul celor decedati. Astfel 1.000.000 de decedati vor vota duminica. Fara voia lor.

 

 

• PSD se foloseste de sondaje mincinoase pentru a descuraja reprezentantii opozitiei. La fel ca si in alegerile din iunie, cand, conform IMAS, Basescu era la egalitate cu Geoana (43%-43%), iar rezultatul a fost 55% pentru Basescu si 29% pentru Geoana.

 

• Tipografiile clientilor PSD tiparesc buletine de vot si le distribuie apropiatilor PSD pentru a le falsifica.

 

• PSD vrea sa cumpere voturi cu bani si produse alimentare.

 

• PSD asigura mijloace de transport pentru a-si duce oameni sa voteze in mai multe locuri, ceea ce dovedeste imperfectiunea planificata a sistemului de vot.

 

PSD fura si de la vii si de la morti. Si vrea sa dea inca o teapa duminica. Mai bine da-le tu una! Convinge-i pe toti sa nu dea votul la hoti.

 

Pentru binele tarii NU votati PSD-ul, daca se instaleaza si de data asta nu o sa mai scapam de ei!!  <img src= ">

Share this post


Link to post

exitpoll: nastase 41 basescu 38 vadim 12 bela 4 gigi 2 ciuhandu 1

Share this post


Link to post

La tv au zis mai inainte de o diferenta mult mai mare :wallbanger: :spume:

Share this post


Link to post

Vom vedea în turul 2. Ăsta a fost CURS, Insomar zice: nastase 43, basescu 37, la senat psd 40, da 33.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...