Jump to content
Sign in to follow this  
Satori

Vreau cotiera si huse

Recommended Posts

Imi cer scuze daca postez gresit dar nu am gasit in alta parte si nu mai avea rost sa deschisd alt topic pt o simpla intrebare. Stie cineva daca in locul indicat de sageata pe interior sunt fire electrice? Ca vreau sa-mi montez o cotiera si trebuie fixara cu suruburi si nu vreau sa am vreo surpriza.

 

 

--->l-ati mutat repede. intr-adevar aici e mai potrivit. :) :P

 

imi raspund tot eu ca n-am mai avut rabdare sa primesc alte raspunsuri, si mi-am montat cotiera. am desfacut bucatile din consola centrala de sub frana de mana ca sa ma asigur ca nu sunt fire electrice. singurul fir este cel de la priza( pt cine are priza acolo) dar este mult mai in fata si n-am avut nicio problema. mai este parca un fir de la frana de mana, nu stiu sigur daca este electric, oricum n-am avut nicio problema in montarea cotierei din aceasta privinta.

post-21374-1254045653_thumb.jpg

Edited by vieri

Share this post


Link to post

Firul de frana de mana este electric, dar in cel mai rau caz daca il pui la masa ti se va aprinde martorul de frana trasa de pe bord.

Share this post


Link to post

O poza cu o cotiera montata din fabrica are cineva? Care mai sunt preturile pentru cotierele de Aveo? Cum se monteaza?

Share this post


Link to post

Cotiera originala fabricapost-12023-098498500 1290685784_thumb.jpg

 

Cotiera Armster montata post-12023-007548500 1290685381_thumb.jpg

 

Modalitate montare(4 suruburi prinse de consola centrala) post-12023-038682600 1290685448_thumb.jpg

 

 

Pret: intre 250 si 300, depinde de site si promotii

Edited by raresh20

Share this post


Link to post

Mersi fain. Acum sunt lamurit. Ai dreptate in legatura cu pretul ,am gasit la 250 ca cea din poza. Dupa montare ai avut probleme de genul sa joace cotiera, sau sa se slabeasca suruburile?

Share this post


Link to post

Banuiesc ca 250 + transport. Cotiera nu joaca, doar consola centrala.Nu a avut timp sa se slabeasca, e montata de maxim o luna

Share this post


Link to post

salut sunt nou pe forum, am un aveo sedan 1,4 din 2010,acum 3 luni am avut un accident, a intrat unu cu scuterul in spatele meu, reparatia a fost facuta la GTT,si de atunci am revenit cu masina in service de 3 ori pt revopsire capota portbagaj deoarece se cojeste vopseaua deasupra ornamentului,acum sunt nevoit la doar 4 zile de cand am scos masina din service sa ma duc a 4 oara. A mai avut cineva problema asta, sau a mai fost cineva fraierit de astia de la GTT Bucuresti  <img src= S"> :scarpin:

Share this post


Link to post

@ Cristi despre ce GTT este vorba? Eu am avut o problema la GTT PALLADY dar am observat-o dupa ceva timp de cand am luat masina de la ei. Am schimbat bara spate care era lovita in stanga pe lateral si cand am avut ocazia sa ma uit si eu pe sub masina am observat ca armatura mea de la bara era inlocuita cu una sparta si legata cu sarma... evident nu am avut ce sa fac ca am vazut dupa 2 luni de cand luasem masina de la GTT. Dar cu faza cu vopseaua la mine a fost ok vad ca inca mai tine nu s-a decojit nimic.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...