Jump to content
Sign in to follow this  
Nu_stiu_totul

Vine iarna...

Recommended Posts

Cred ca deja s-au vindut toti sacii de ciment din Buc. Prietenii stiu de ce :lol:

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Cine nu stie cu volanul isi ia AWD.. :D

Share this post


Link to post

E de preferat saci cu nisip si sare/ material antiderapant...

Se poate folosi si in alte scopuri :)

Share this post


Link to post

Ştie cineva dacă pe şos. Giurgiului sunt probleme până în Jilava?

 

Impecabil. Numai dus. post-1549-0-63302400-1327612475_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Cine nu stie cu volanul isi ia AWD.. :D

Cine nu stie cu volanul are impresia ca din punct de vedere al sigurantei, AWD nu va fi intotdeauna superior FWD sau RWD. Plus ca, cu varsta, unii uita ca odata visau la un STI.

Impecabil. Numai dus. post-1549-0-63302400-1327612475_thumb.jpg

Si mai si confunda DN5 cu Soseaua de Centura.

Ştie cineva dacă pe şos. Giurgiului sunt probleme până în Jilava?

 

E OK, in ambele sensuri. Eu am ajuns atat acasa in 1 Decembrie, cat si la munca in Pipera, asa ca no worries. Se merge "in conditii de iarna", cum e cliseul acum, dar se merge.

 

Apropo de Soseaua de Centura, la ora 20:00, in seara asta, inca nu o deblocasera. Stateau tirurile in continuare parcate in Jilava in zona intrarilor spre Centura. Si e blocata de ieri de la 16:00. Sunt oameni acolo blocati in masini :( .

Eu noaptea trecuta nu am avut curent deci nici caldura, si mi-a fost foarte greu, dar daca ma pun in pielea celor blocati in zapada, cred ca am fost chiar privilegiat...

Edited by balanel

Share this post


Link to post

la ora actuala, soseaua de centura pe segmentul de est si sud, intre DN2 (Afumati) si DN 6 (Bragadiru) este blocata. Se lucreaza dar nu se stie daca pana dimineata se poate circula. Mai sunt pe alocuri zone deblocate dar politia interzice accesul pe aceste segmente pana la deblocarea totala.

Share this post


Link to post

E OK, in ambele sensuri. Eu am ajuns atat acasa in 1 Decembrie, cat si la munca in Pipera, asa ca no worries. Se merge "in conditii de iarna", cum e cliseul acum, dar se merge.

 

Mulţumesc pentru răspunsul la obiect.

 

LE: într-adevăr, se circulă OK, asta şi pentru că traficul e redus. Se merge în general pe o singură bandă, dar... se merge.

 

_____________

 

D-l Salex: să termine cine a început. Eu n-am nominalizat şi n-am atacat pe nimeni - am folosit doar două forme de alint ("musca din... zona calului" şi "...cetăţeana din baie"), pe care şi le asumă doar cine se simte - aşa că postul meu a fost modificat abuziv.

 

Dar nu contează, nu suntem în agora...

Edited by rm.popa
Terminati cu atacurile la persoana

Share this post


Link to post

Din nou: cand mi-am gasit si eu sa plec 8-|

 

I'll just leave this here:

 

Share this post


Link to post

Mmm...ati mutat postul dragutilor...Special am deschis unul nou. Scopul meu a fost sa atrag atentia in special, nicidecum sa ne dam cu parerea. In fine.

Share this post


Link to post

Pai cine intra pe forum vede unde s-a scris, n-are nici un rost sa avem saptispe topicuri cu aceeasi tema.

Share this post


Link to post

Corsa mea s-a cam saturat de frigul asta si de dimineata mi-a dat un ultimatum. "azi e ultima oara cand mai pornesc daca mai scade temperatura" :)

 

Diseara trebuie sa-mi pun jumpstarterul la incarcat ;) , bateria ei e probabil din 2004 fiindca are semnul opel si scrie in nemteste :D

 

In rest, scutul de metal sa traiasca la ce sleauri sunt pe stradutele laturalnice.

Share this post


Link to post

Da bine ba, de ce nu mergi in Siberia daca-ti place sa infrunti mama natura (vor zice unii). :) )

Astept cu nerabdare sa infrunt nametii, e o provocare. :spumelagura:

Share this post


Link to post

Nici eu nu ma dau inapoi in general, numai ca acum o sa fie cea noua peste cea veche inghetata si nu stii in ce dai de faci masina praf.

Daca as fi stat si eu la casa n-as fi avut nici o problema insa in Bucuresti unde si asa e greu cu parcarile, acum se apropie de imposibil.

Zapada veche nu s-a ridicat absolut deloc, cel putin in sectorul 3, doar s-a dat deoparte de pe drum blocand toate locurile de parcare si daca atunci cand era proaspata mai ieseai, acum e "beton" vii cu dalta si ciocanul :) Deja nu mai e nici un fel de distractie.

Share this post


Link to post

Eu mi-am ocupat un loc de parcare de care tin cu dintii ;) iar bateria este in...casa. Am avantajul ca pana la job, pe un drum fara zapada imi trebuie 10 minute. In conditiile de acum, ceva mai mult. In rest..taxi; cu toate ca ies mai ieftin cu masina. Dupa cum spuneam intr-un alt post, m-am saturat sa fac partie ca sa o ocupe altii.

Share this post


Link to post

Cred ca noua romanilor ne cam lipseste simtul civic, pe romaneste "a pune osu' la treaba":

 

1. La intrarea din spate a blocului (catre parcare) se pusese destula zapada, caci timp de 5 zile nu a mai dat nimeni zapada. Am intrebat cativa vecini si le-am zis: haideti sa dam zapada! Unii zic, oh nuuu, ca trebuie asociatia sa angajeze pe unul sa vina sa dea zapada ... si vineri seara, pe la ora 10 noaptea m-am apucat sa dau si eu zapada. Un vecin de la parter s-a mirat cand m-a vazut si mi-a zis ca pana acum numai el si cu un alt vecin au dat zapada si nimeni din bloc nu a mai venit. Blocul e de 10 etaje, 44 apartamente, vreo 120 persoane.

2. Ieri, la o petrecere, discutam cu un amic despre dezapezire: el spune ca primaria nu face nimic ca ea ar trebui sa bage plugurile pe strazile laturalnice si prin parcari. Eu zic ca mai bine punem noi mana...

3. Azi am iesit si eu cu masina, ca sa merg cu fetita la spital. Probleme am avut pe unele stradute, alei unde s-au format sleauri, zapada afanate este de 20 cm si pe dedesubt gheata. Multi oameni nu si-au dezapezit masinile, sau daca au facut-o nu au curatat si strada/aleea din dreptul masinii lor, desi la cativa metri exista gradini unde se poate depozita zapada!!!

4. Discutie pe strada intre doi oameni: - Ce faci mah? - Pai, dau zapada... - Pai vezi mah, daca n-ai invatat carte?

 

Propun ca sa discutam despre:

- cum trebuie sa dezapezim o parcare, o strada, etc;

- e bine sa curatam zapada inainte sa se taseze si sa se transforme in gheata sau nu;

- ce soluti putem utiliza pentru topirea/spargerea ghetii;

- unelte necesare: lopata, tarnacop, mini-utilaje (pt cei care stau la curte);

As vrea ca fiecare sa vina cu exemple (poze), sa vedem si noi cum trebuie si cum nu trebuie sa facem treaba ...

 

Noi astia de la bloc ne-am invatat sa nu ne pese de ce se intampla pe scara sau in fata blocului si tot timpul sa dam vina pe altii ... Haideti sa lasam aruncarea responsabilitatilor pe seama altora si sa punem noi mana pe lopata sa dam zapada!

Share this post


Link to post

Mai bine pui burta pe carte decit sa prestezi munca patriotica.

Nu ridic in slave pe nimeni, insa asta-i adevarul. Pe strada mea (la tara) dimineata la ora sase toate aleile si iesirile din curti sint curate, inainte de a ajunge picior de om pe nametii proaspeti. Am dat zapada si la miezul noptii, nu conteaza la ce ora. Daca ninge si nu sint acasa, vecinul imi curata aleia fara sa-i cer, cum dealtfel procedez si eu daca ies primul la dat zapada. Cred ca fiecare poate sa-si ia o lopata si un maturoi acolo, dar ce mai, astea trebuesc folosite domnule. Doar imi inchipui cum ar arata in jurul acelui bloc cu 44 apartamente daca macar cite un membru din 20 apartamente ar iesi la dezapezire pentru 30 min. Dar nu, n-avem tip, tare ne grabim. Mai bine injuram in cor si ne credem mult mai inteligentisi mai scoliti decit fraerii cu bun simt.

Share this post


Link to post

Cateva poze din jurul blocului:

 

post-20884-0-21984600-1328621220_thumb.jpg post-20884-0-04503900-1328621252_thumb.jpg post-20884-0-86049000-1328621299_thumb.jpg post-20884-0-40882400-1328621338_thumb.jpg post-20884-0-40684900-1328621361_thumb.jpg post-20884-0-21008700-1328621525_thumb.jpg post-20884-0-47110700-1328621546_thumb.jpg post-20884-0-85086800-1328621567_thumb.jpg

 

Va las pe voi sa apreciati!

Share this post


Link to post

Obisnuieste-te cu noile mentalitati...

De ce sa iasa la dat zapada daca poate sa parcheze pe locul vecinului care tocmai a facut curatenie ?

In parcarea din spatele blocului sint vreo 30 masini...din toti proprietarii au iesit 2 la dat zapada...

Eu nu ma pun la socoteala ca am loc separat impreuna cu alti 2 vecini...pe "spatiul verde"...toti am iesit la "curatenie"...

Ca a 2 a zi cum plecai cum aparea cite unul pe locul tau e alta poveste...deja vrei sa folosesti lopata in alte scopuri...

Share this post


Link to post

Eu sunt unul din aia care nu au dat la lopata in nici un an(cam ca toti de pe la noi din cartier de altfel :) ). Doar am deszapezit vre-o 2 locuri publice cu masina, pe care de altfel le-au ocupat altii logic (ca de altfel in fiecare an), si pe urma m-am hotarat lunea asta sa o las pe la munca deocamdata.

Cand aveam cauciucurile noi, intram unde altii nu aveau curaj, dupa care venea altul, il ocupa, iar deszapezeam unu si tot asa, pana se terminau toate :)

Trebuie sa te integrezi, sau bagi munca patriotica pentru linistea sufletului tau, fara sa te enervezi dupa ca altcineva a ocupat locul. E public asa ca, aia e, ai muncit degeaba.

 

De altfel nici nu am loc platit asa ca...ce rost are? :D Parchez pe unde apuc, de altfel si asta e greu cu toti nametii lasati de lama agregatelor de deszapezire in fata parcarilor libere sau ocupate de pe strada.

 

@Iperisoara Si la mine e cam la fel, poate mai rau un pic, acolo mai vad un loc deszapezit, la mine nimic..

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

E, imagineaza-ti cum e sa dai la lopata, sa iti cureti locul propriu (ma rog, inchiriat de la primarie) de parcare si ... evident, sa iti lasi masina tot pe unde apuci X( . Chiar saptamina trecuta am avut locul blocat intre Duminica si Miercuri, acum nu am mai scos masina din parcare tocmai din acest motiv.

Share this post


Link to post

Sper ca ai gasit locul liber cand te-ai intors.

Multumesc si aici ptr ajutor. :osanale:

Share this post


Link to post

Blocat de zapada sau vre-un "berbec"?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...