Jump to content
Sign in to follow this  
Moshu

Lansare Logan Break Mcv

Recommended Posts

Astazi a avut loc lansarea oficiala a modelului Loga break MCV in showroom-urile Dacia, Renault-Nissan. La Galati show-ul a avut loc la dealerul PRISMA, pe soseaua dintre Galati si Braila. Mult fast, lumini, spectacol care, trebuie sa recunosc, le face cinste.

Prezentarea a incepu cu un film a caror personaje, o familie obisnuita, nu stiu ce bagaje sa ia pentru a incapea toti in masina veche. In timp ce filmul ruleaza, personajele apar in mijlocul publicului si continua scena. Intr-un moment in care toti cei prezenti sint cu ochii la actori, dintr-un perete lateral apare loganul in tromba, spargand structura din cutii (gen BCA) si franeaza in mijlocul publicului. Sincer, scena a fost de efect. Lumini stinse, reflectoare pe masina. In final familia isi ia bagajele enorme, le baga in masina, se suie toti in break si pleaca din showroom printr-o usa de sticla, care se deschide in fata masinii.

Totul se continua cu dezvelirea unui alt break, pentru accesul publicului.

Dupa prezentare, concert cu A. Selis (cred ca am scris bine), live. Si bufet la greu, udat cu vinuri de calitate si visichi. Pentru ceilalti, sucuri si apa minerala.

Intr-un cuvant un spectacol la inaltime, iar masina privita pe viu nu e asa urata cum pare. Ba din contra as zice. Lucrata ingrijit, dotata decent si foarte spatioasa, inclusiv la spate, locurile 6 si 7.

De maine se poate face test drive la orice dealer Dacia-Renault.

Fiecare participant a primit o cheie de Logan, cu care are dreptul sa incerce sa deschida orice break din orice showroom din tara. Daca se potriveste cheia, masina e a ta.

 

Cateva poze

 

post-2385-1161204494_thumb.jpgpost-2385-1161204790_thumb.jpgpost-2385-1161205311_thumb.jpgpost-2385-1161205433_thumb.jpgpost-2385-1161205796_thumb.jpgpost-2385-1161206055_thumb.jpg

post-2385-1161205925_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Hm la MCV cadranele ceasurilor de bord nu sunt albe ca la "noul" logan?

Share this post


Link to post

:-& Mai incapeau citeva nuante pe plansa de bord.

Share this post


Link to post

@NFS Stai sa ii vezi spatele, aduce foarte mult cu spatele uni vagon CFR. =D>

Share this post


Link to post

Nu pun la indoiala faptul ca loganul nu e foarte reusit ca arătare dar e atat de amuzant-pe forumul dacia unii zic acelasi lucru despre matiz, cielo etc...  <img src= )"> Schimb de experienta. Acum revenind la loganul brec imi pare ca, spunea si nfs, plansa de bord au facut-o prea pestrita. Oricum nu are nicio linie care sa ii dea putina personalitate. Au incropit un bord sa fie...Acum vreau sa vad masila "live" ca de poze spion sau de la saloane auto m-am saturat.

Share this post


Link to post

Un spectacol jalnic si penibil in esenta lui, menit sa ia ochii naivilor si tristilor sortii. Cazanul nu e doar unul monstruos ci si foarte scump. In aparenta costa putin, in esenta pretul va fi de 3 ori cat masina de 5000 (cu mici prostii pe ea), francezii au reusit cu nesimtire sa o duca spre pretul unei Octavii, oferind scump iluzia unei masini.

 

Cred ca ar trebui mutat la dacia logan, nu vad de ce trebuie doua subiecte, in fond, vorba frantuzului, it's_same_bull_shit.

Share this post


Link to post

Chiar arata binisor MCV. Mie imi plac portierele alea din spate, cu deschidere laterala. Portbagaj de 700 de litri... oferta foarte tentanta, am familie de 4 persoane, se simt limitele portbagajului de 400 de litri cand mergem in concediu. Sincer, este o oferta reusita de la Dacia, si-au spalat putin rusinea cu designul berlinei.

Share this post


Link to post
Acum vreau sa vad masila "live" ca de poze spion sau de la saloane auto m-am saturat.

Chiar ieri am mers in spatele unuia prin Baneasa. Era cu nr. de AG, banuiesc ca era de la fabrica. Stranie aparitie, nici frumos, nici urat, dar socant ca ceva nou. Concureaza mai degraba Reno kangoo si Fiat Doblo, decat breakurile, zic eu.

Share this post


Link to post
Mie imi plac portierele alea din spate, cu deschidere laterala.

Da' de alea din fata, cu deschidere laterala, ce zici?  <img src= S">

Share this post


Link to post
Da' de alea din fata, cu deschidere laterala, ce zici?  <img src= S">

Cred ca ai inteles ca ma refeream la usile din spate, cele care inlocuiesc hayonul.

Share this post


Link to post

Fiind o sectiune de stiri, va rog sa pastrati discutia in jurul evenimentului lansarii Loganului MCV, comentariile cu privire la logan postandu-le pe celalalt topic.

Share this post


Link to post

Sa revenim la discutie, este o masina care are un suprapret. De la lansare pana acum a crescut pretul ei cu 500 euro, varianta de top ajungang la 14000 euro. Este enorm de mult, in fond este dacie, si cam tot ce scrie made in romania stim noi ce fiabilitate are  <img src= S">

Share this post


Link to post

mah, pana acuma se pare ca nu au existat probleme MARI la logan.. e dubioasa bascula aia care cica se @-) sparge, insa in rest..

oricum, pretul e nesimtit!!

Share this post


Link to post

Parerea mea (am vazut pe viu masina la un showroom): masina este o strutocamila intre o utilitara si un suv... Nici vorba de breck! In interior seamana cu maxi-taxi-urile de pe vremea impuscatului, alea cu sapca, plafonul beneficiind de o inaltare cu o treapta. Parerea mea este ca aceasta masina, cu o tractiune integrala si cu roti de minim 18", plus o suspensie robusta, ar fi fost mult mai bine primita, chiar daca ar fi fost in jur de 12 k euro.

Masina aduce mai mult cu un suv, insa rotile mici si usile din spate gen furgon ii strica acest aspect. Nu stiu ce mecanica au folosit si nu stiu ce transmisie, dar daca au folosit-o pe cea de la berlina...nu vad bine masina asta, in conditiile in care va avea o sarcina utila mult mai mare. Dupa parerea mea, o integrala sau o propulsie ar fi fost mult mai eficiente. Nu vreau sa ma gandesc cum se va comporta incarcata, pe drum alunecos, iarna, cu vant lateral, in viraje...

Mi-a placut noul spoiler fata, redesenat, care s-ar potrivi mult mai bine pe o masina mai sportiva.

Share this post


Link to post

Daca aveti putina rabdare pana deseara, va mai pun poze luate la nivel de element (far, roata, portiera, incuietoare etc). Inclusiv bordul luat din fata, si poze cu usile deschise, mai ales spatele. Un lucru imbucurator la o dacie, este faptul ca apare lucrata extrem de ingrijit. Din pliantele primite de mine, pretul variaza intre 8200 si 11000 euroi varianta de varf.

Share this post


Link to post
Din pliantele primite de mine, pretul variaza intre 8200 si 11000 euroi varianta de varf.
Dacia a dat lovitura cu MCV-ul, asta e parerea mea. Arata bine, spatiu imens, la un pret de 11 mii (merge spre 12, cu niste optiuni), nu gasesc varianta mai buna.

Share this post


Link to post

aiptek,

 

"De la lansare pana acum a crescut pretul ei cu 500 euro, varianta de top ajungang la 14000 euro"

 

unde ai vazut tu ca se cer 14000 euro pe o Dacie ?

Share this post


Link to post

Loganul cel mai cel costa 12500E, fara covorase de cauciuc, alarma, bare portbagaj si alte maruntisuri. M-am jucat in configurator.

Share this post


Link to post

Vorbesti de MCV, da?

Mai joaca-te, e 13180 de euro. Alege Laureate 7 locuri, cu dCi si toate optionalele + vopsea metalizata.

Share this post


Link to post

Full cu motorul de 1,6 16v costa 12500e si 1,5 dCi costa 13180. :)

Share this post


Link to post

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie insa am o intrebare referitoare la Portile Deschise Dacia: pentru test-drive trebuie indeplinite anumite conditii? Intreb, deoarece in weekend as vrea sa testez un Break dar am carnet doar de 2 luni jumate si mi-e frica sa nu ma lase din cauza faptului ca "nu as avea destula experienta"...

Share this post


Link to post

@adrian , sorry am gresit, 13000mii de euro am vrut sa scriu :lavolan:

Share this post


Link to post

Am vazut-o si eu astazi la Constanata ,nu am stat prea mult dar adevarul ca realitatea bate filmul !!! :) >-

Share this post


Link to post

Apropos de pret, eu l-am luat din pliantul de prezentare. Pentru ca am citat din memorie, acum va zic exact ce scrie: "Tarifele sale, care se vor esalona intre 8200 si 11600 euro, pret client cu toate taxele incluse, raman fidele spiritului Logan..."

De asemenea: "Logan MCV este primul dintre cel 5 modele care vor fi dezvoltate plecand de la berlina Logan in cadrul programului Contract Renault 2009. (...) Capacitatea de productie a Logan MCV este estimata la 360 vehicule/zi. ... au fost facute investitii in valoare de 110 mil de euro..."

Citatele sunt luate din mapa de prezentare a dealerului Prisma.

 

Am promis ca revin cu inca cateva poze.

 

post-2385-1161279969_thumb.jpgpost-2385-1161280117_thumb.jpgpost-2385-1161280162_thumb.jpgpost-2385-1161280210_thumb.jpgpost-2385-1161280294_thumb.jpg

post-2385-1161288433_thumb.jpg

Edited by Moshu

Share this post


Link to post

Am remarcat ca au schimbat si cauciucurile, au trecut pe Continental.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...