Jump to content
Sign in to follow this  
LYM

Help Urgent Problema City Center

Recommended Posts

Uiatati care este treaba:

 

- in urma cu ceva timp, masina prieteni mele a fost lovita in spate de un taximetrist. Avarii: bara spate, toba, podea portbagaj(indoita rau).

- a dus joi masina la service City Center (langa Romana).

- astazi, mama ei, deh, vrand sa faca un bine se face ea viteaza si se duce si-i ridica masina fara macar sa-i spuna.

 

Pe seara, cand ajung acasa si ma uit la masina: STUPOARE

 

Masina a fost "reparata" (daca putem spune asa) intr-un mod ABSOLUT BARBAR

Este INCA INDOITA, iar peste "lucratura" s-a dat cu vopsea (CU TOTUL ALTA NUANTA) CU PENSULA!!! DA, in anul 2006 se repara masini NOI cu PENSULA.

Sa nu mai spun ca de la ciocanele pe care si le-a luat saraca masina s-a cascat tabla unde era imbinata si se vede din portbagaj in strada (ei s-au multumit sa acopere frumos cu un strat GROS de vopsea, care la prima atingere s-a rupt si se vede gaura).

 

Bara spate i-au lasat-o neprinsa! M-am uitat sub masina si in partea lovita este nefixata (si nici nu se vede ca ar putea fi fixata in ceva - probabil suportul ala nu l-au mai prins).

Sub masina au dat cu un fel de smoala ORIBILA, FOARTE GROASA, tot asa, sa mascheze lucratura de RAHAT.

Toba de esapament NU au schimbat-o, ci au indreptat-o intr-un mod foarte HIDOS

 

 

Ma rog, nu mai are rost sa-mi fac nervi. SI-AU BATUT JOC, LA PROPRIU.

 

CE PUTEM FACE ACUM?

 

Maine dimineata ma duc cu masina inapoi la nenorocitii aia.

Partea proasta e ca maica-sa a semnat hartia aia .. cum ca e multumita de reparatie ... etc. (s-a facut pe asigurarea idiotului de taximetrist)

O sa le cer s-o ia inapoi in primire si s-o faca BOBOC, altfel jar mananca.

 

Pot sa le solicit o masina la schimb?

Va rog sa-mi dati mai multe detalii ! Cui sa ma adresez? La Craiova?

post-3148-1161014670_thumb.jpg

post-3148-1161014679_thumb.jpg

post-3148-1161014684_thumb.jpg

Edited by LYM

Share this post


Link to post

Reparatia respectiva trebuie sa beneficieze de garantie (parca 3 luni).

Share this post


Link to post

Aha, bine zici!

 

Dar ce garantie tata?!?! FARA NICI CEA MAI MICA EXAGERARE - daca aveam un ciocan, un borcan de vopsea si niste kit as fi facut lucrarea mai bine decat au facut-o astia. Aici deja nu mai e vorba de garantie ... este bataie de joc!

Share this post


Link to post

Mie mi-au facut masina super OK cei de la CC Poligrafiei,la capitolul tinichigerie vopsitorie excelent(stiu toti cum arata masina mea in primavara,cand fu lovita).Acum am la ei bara spate pt vopsit,sper sa iasa la fel cum a iesit in primavara.

Share this post


Link to post

LYM@ La CC Dorobanti sunt doi "mari" sefi : Ionescu si Miron. Mergi maine la ei si arata-le "lucrarea" .

 

Mi-e greu sa cred ca nu vor lua masuri,desi in tara noastra mult iubita totul e posibil,chiar si sa iasa excelent,o lucrare la masina mea in acelasi service.

Share this post


Link to post

Am facut deja o reclamatie la ANPC.

Stie cineva cum ma pot adresa fabricii de la Craiova, pt. a le pune la dispozitie niste poze cu lucrari efectuate in "service-uri autorizate DAEWOO" ?

Share this post


Link to post

Mai rapid si mai util decat link-ul de masi sus ar fi sa apelezi direct la Dl. Iovan (s-a mai discutat pe aici pe undeva de dansul)

Numarul lui e 0251 581 676. Chiar astazi am vorbit cu dansul si in 3 ore s-a gasit piesa pe care o comandasem de 5 saptamani si, chipurile, nu se gasea nicaieri.

E foarte saritor omul, te ajuta fara nici o retinere si e foarte pornit impotriva service-urilor.

Share this post


Link to post

Juliaen - multumesc pt. recomandare!

Ce functie are acest domn Iovan?

Share this post


Link to post

Functia exacta nu o cunosc, dar cu siguranta nu e un simplu ofiter de relatii cu publicul. Cei de la service-uri se cam tem cand aud de dansul. Oricum, el nu iti va raspunde niciodata la numerele de pe site-ul Daewoo.ro (foarte mirat, prima data cand l-am contactat, de unde am numarul).

Suna-l cu incredere, pe mine m-a rezolvat de 2 ori pana acum.

Share this post


Link to post

OK, multumesc mult!

btw, de unde-i zic ca am nr? :D

Share this post


Link to post

Am dus masina inapoi in service si am vb. cu Dl. Miron. Dupa ce a vazut masina a oprit-o in service fara sa comenteze absolut nimic. A zis ca maine dupamasa va fi gata.

Sa vedem ...

Share this post


Link to post

Ai mare grija in continuare ... Ce circ am facut eu cu Dl. Miron mai acum vreo 3 luni ... Si de masina mea si-au batut joc, dar speram ca doar la mine s-a intamplat. City Center profita de faptul ca sunt in buricul Bucurestiului si sunt cunoscuti si isi bat joc. Nu pricep ce vor ca sa-si faca treaba ... probabil bani, dar pentru bani trebuie sa mai si muncesti si sa stii sa-ti tratezi clientii ... Mult succes in continuare si tine-ne la curent !

Share this post


Link to post

Am trecut azi pe la ora 13.00 pe-acolo si am vazut masina. Dadusera mizeria aia de kit jos si o indreptasera. Era inca nevopsita dar arata destul de bine lucrarea.

 

Eu i-am spus lui Miron ca daca maine se cunoaste diferenta intre ala si un matiz nou o s-o refaca iar, si tare mi-e ca o mai las inca o zi in service ...

 

O sa-l pun sa-mi demonteze bara spate sa ma uit ce minunatii au mai facut pe sub ea. Au fost platiti pentru o lucrare, s-o faca asa cum trebuie!

 

LaterEdit: acum mi-am adus aminte ca am facut niste poze cu telefonul sub masina cand am fost s-o vad azi. M-am uitat acum mai atent si ... bineinteles ... baietii n-au indreptat-o sub bara, ci s-au multumit s-o puna peste.

post-3148-1161122402_thumb.jpg

Edited by LYM

Share this post


Link to post

Am ridicat astazi masina.

Rezultatul a fost ... satisfacator. Se putea si mai bine. Nu se mai vede unde a fost lovita dar daca te uiti atent iti poti da seama destul de usor ca a vost revopsita. Noua vopsea avea o "taietura" ... nu stiu din ce cauza. Am trecut cu vederea, ca nu era mare, si am zis ca daca s-o marii i-o aduc iar ca doar cica dau garantie 3 luni.

Inainte sa iau masina am urcat-o pe un elevator si m-am benoclat bine pe sub ea ... parea destul de ok, dar se vedea ca s-a lucrat pe-acolo. Bineinteles ca bara spate era prinsa in graba, mai sa cada. Aparatorile de noroi la fel (nici nu aveau toate suruburile - cand i-am atras atentia s-a dus pana in spate si a luat 2 suruburi de la un alt matiz venit in service ... deci care aveti masinile pe-acolo sa va uitati la aparatori :) ) )

 

Ce sa zic ... service neasteptat de SLAB! Nu m-as mai duce acolo nici sa ma bati.

 

Muncitori de toata jena ... . Cand eram cu masina pe elevator venisera toti sa-si dea cu parerea "aa, ce bine a iesit domne, ca nici nu se cunoaste", "ce bine arata masina, cati km are?" .. si alte chestii de genul asta, menite sa-mi atraga atentia. I-am expediat rapid cand le-am zis ca le arat pozele cu prima "lucratura" :D

 

Recomandarea mea: NU MERGETI LA CITY CENTER PENTRU NICI UN FEL DE LUCRARE LA MASINA!! ESTE UN SERVICE PLIN DE PUTORI SI DE NESIMTITI! NU VA DUCETI ACOLO NICI DE-AR FI ULTIMUL SERVICE DE PE LUMEA ASTA.

You have been warned.

 

Sa auzim de bine  <img src= ">

Edited by LYM

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...