Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Stie cineva unde gasesc si eu de cumparat un set de deflectoare de aer pentru Nubira II? M-ar interesa ceva cat mai aproape de original, sau chiar originale daca exista. Au avut pe www.autodaewoo.ro si acum nu mai au, si nici nu mi-au putut spune cu exactitate cand si daca mai primesc.

Dupa cum probabil ati observat, ma refer in special la posesorii de Nubira, cand ploua este imposibil sa mergi cu geamul intredeschis pt. ca te ploua pe fata, ploua pe usa, pe consola de la geamuri. E o boala generala la masinile moderne din considerente de design si aerodinamica. Insa eu sunt fumator si oricat as vrea sa ma abtin nu se poate, asa ca vreau sa gasesc neaparat.

Daca ma poate indruma cineva astept cu nerabdare sugestii. Multumesc anticipat.

 

Silviu.

Share this post


Link to post

Gata, am rezolvat. Am gasit pana al urma la autodaewoo.ro la un super pret (55RON) toate 4, pt. ca in rest erau ~100 RON numai cele din fata.

Share this post


Link to post

Fotografii cu ele montate pui ? :)

Share this post


Link to post

Fac tot posibilul sa fac maine cateva poze. Se monteaza super usor, au o banda autoadeziva 3M si care spre surprinderea mea chiar tine. Am incercat sa trag de ele si sunt strong lipite. Nu stiu voi, dar eu fumez si cand ploua nu numai cand e soare si acum pot in sfarsit sa am aerisire naturala :) .

Share this post


Link to post

Pentru Cielo http://www.auto-accesorii.ro/ pretul final pentru toate cele 4 usi la deflectoare aer este de 1,85 mil + taxe curierat ( 10 RON ) asadar aproape 2 mil ... hm... cam scump !

 

La autodaewoo.ro au numai pentru fata la pret de 50 RON si momentat nu mai au nici d-alea.

 

In alte parti, eventual aici in Bucuresti unde sa se gaseasca pentru toate cele 4 usi stie cineva ??

 

Scuze daca am deranjat ca am postat pentru alta masina, nu am gasit insa alt post !

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Scuze pt delay-ul considerabil insa abia azi am apucat sa fac cateva poze, desi initial voiam sa poze alta operatiune :) ).

 

Iata cum arata deflectoarele pe Nubira II, cele luate de la autodaewoo:

 

post-2134-1172007728_thumb.jpg post-2134-1172007734_thumb.jpg post-2134-1172007740_thumb.jpg post-2134-1172007747_thumb.jpg

 

Se monteaza cu autoadeziv, si eu le am de prin toamna si stau ok.

Share this post


Link to post

@silviustel - sincer mie nu imi plac astea cu autoadeziv.La masina mea se dezlipeste banda adeziva pe pe deflectorul de aer.Nu prea mai am curajul sa ma avant la viteze mari cu ea :D

Cat despre cele de la cheder...mi-am stricat o macara de la geam cu incercatul lor.

Share this post


Link to post

Imi pare rau ca ai patit asa... La mine inca stau bine si le am de prin toamna, cred ca au jumatate de an. Masina sta afara, nu am garaj pt ea, si inca nu dau semne de dezlipire. Depinde probabil si de autoadezivul respectiv, astea ale mele au venit cu niste benzi pe ele, marca 3M.

Share this post


Link to post

Absolut intimplator am achitionat si montat (nu-l aveam) deflectorul de aer de sub spoilerul fata. Sper sa nu imi umfle capota.  <img src= )">

Share this post


Link to post

am achizitionat recent de la Radacini deflector de aer care se monteaza pe geamul lunetei...am vazut asa ceva la poze din Ucraina...Uzbekistan..ei au acolo deflectoare de aer ptr. orice si orice model...mai nou Nexia (cielo) fabricat inca in Uzbekistan are deflectoarele de aer laterale din fabrica si in culoarea caroseriei! :lollol:

Share this post


Link to post

@silviustel - sincer mie nu imi plac astea cu autoadeziv.

 

Off: la matiz am de vreo 3-4 ani!?! In fine, inca nu s-au dezlipit.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...