Jump to content
Sign in to follow this  
keluboss

Motociclism

Recommended Posts

Daca zici ca in doua-trei zile o sa fie pe picioare, nu pot decat sa zic: BINE CA N-A FOST MAI RAU!

 

In 2-3 zile iese din spital. O sa aiba de tras insa si va mai fi nevoie de o interventie chirurgicala pentru indepartarea fieratanilor.

Oricum, ai dreptate, in ghinionul lui a avut mare noroc, putea sa fie mult mai rau.

 

Nu are rost sa culpabilizam taximetristul mai mult decat o va face legea, intr-un fel si el este o victima a situatiei. A avut o atitudine potrivita dupa accident, era si el foarte speriat de ceea ce se intamplase.

 

Cam asa arata motorul.

La prima vedere, pagubele sunt destul de mari: maneta de frana rupta, ghidon stramb, rezervor lovit pe ambele parti, prinderile rezervorului rupte, toba stanga rupta, pedala de frana si schimbatorul indoite, carena spate rupta, posibil si probleme cu furca fata - ghidonul loveste rezervorul acum.

Avand in vedere ca este si foarte vechi motorul, practic nu prea mai merita reconstruit, mai ales ca banii din asigurari o sa fie foarte putini.

16072008197.jpg

16072008198.jpg

16072008199.jpg

16072008200.jpg

16072008201.jpg

Share this post


Link to post

Doamne-fereste de asa ghinion (si totusi, cum bine s-a zis, partea buna e ca nu s-a intamplat mai rau). Multa sanatate si insanatosire grabnica :)

Share this post


Link to post

Cand ma gandesc ca duminica dupa-amiaza era bine sanatos...

 

Oricum:

INSANATOSIRE GRABNICA !!!!

Share this post


Link to post

Insanatosire grabnica colegu'  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sate faci bine repede, VAXXi! Imi pare rau pentru cele intamplate.

Share this post


Link to post

Imi pare rau pt accidentul suferit, insanatosire grabnica iti doresc si multa sanatate.

 

P.S. Cei din Bucuresti, il luati pe sus la Lepsa si-l facem bine acolo cu leacuri "babesti".

Share this post


Link to post

Multa bafta avu Desavarsitul nostru, slava Domnului ca e pe picioare!

Regret ce s-a intamplat, sper sa-l revedem cat mai curand la intalniri, ca sa primeasca autografe pe gips :osanale: !

Vaxxi, daca esti pe receptie, insanatosire grabnica!

Share this post


Link to post

Uau, nasola treaba, insanatosire grabnica si multa sanatate!

Share this post


Link to post

Desavarsitul acum este tunat > :) bine ca nu a fost mai rau asa cum zicea si cineva mai sus. Nu pot decat sa ii doresc sa aibe multa bafta si insanatosire grabnica.

Share this post


Link to post

Doamne ajuta! Bine ca nu a fost mai rau...

 

INSANATOSIRE GRABNICA !

Share this post


Link to post

Operatia a decurs bine. Urmeaza recuperarea.

 

Multa sanatate VAXXI.

Share this post


Link to post

Bine că e... aproape bine.

Însănătoşire grabnică!

Share this post


Link to post

Doamne fereste de asa situatii. Sanatate maxima Vaxxi. Am patit si eu ceva similar dar cu Matizul (eram la interiorul vehiculului si nu pe exterior ca Vaxxi) cand mi-a sarit in fata pe Ploiesti Campina sezutul unei canapele prinsa prost pe acoperisul unei Dacii de pe contrasens. La 120 kmh am franat cat am putut, tras dreapta de volan (banda 1 libera din fericire) si am calcat pe ea doar cu roata stanga fata (mi-am spart un capac doar). Oricum sperietura maxima ca am vazut canapeaua (cu rama de lemn) fluturand in aer in fata mea pana sa se aseze pe sosea.

Share this post


Link to post

Regret cele intamplate, numai intr-o tara ca RO este posibil asa ceva :wallbanger: Amenzile sunt mari pt crearea de obstacole pe drumuri publice dar din pacate...nu se prea dau :(

 

VAXXI, Refacere rapida si usoara!!!

Share this post


Link to post

Incredibil,sa fii atent ,sa-ti pazesti pielea de tampeniile altora si in cele din urma sa te loveasca un 'profesionist' din spate:CURAT GHINION !

I-mi pare tare rau !

I-ti doresc :INSANATOSIRE GRABNICA !

Ma gandesc ca reclama aia: 'responsabilitatea in trafic si indiferenta ucide' nu este o idee rea dar, urechile multora dintre noi nu vor sa auda...

Share this post


Link to post

Multa sanatate Vaxxi si recuperare rapida! :)

Take care!

Share this post


Link to post

Insanatosire grabnica VAXXI !!!

Share this post


Link to post

Buna seara dragilor.

 

Sunt pretty ok, in afara de mana rupta in 2 locuri, la umar si humerusul (osul dintre umar si cot) si ceva julituri. Am avut mare noroc la cadere. Accidentul s-a petrecut cam ca in poza desenata. Eu am evitat salteaua fara sa ies din banda, taxi a venit tare din spate a tras brusc dreapta pe banda 2 sa evite salteaua, si ca sa nu loveasca masina care mergea mai incet pe banda 2, a tras iar stanga de volan sa intre pe banda 3. Acolo eram eu.

 

Eu aveam cam 70-80 (culmea ironiei, daca aveam viteza mai mare scapam). Taxiul era praf in partea din fata, faruri, bara, masca si radiatoare sparte. Tinand cont ca m-a lovit in mers cred ca avea cam 110-120. Echipamentul si-a facut datoria. Ghiozdanul din spate e harcea parcea. Salvarea a venit in 4-5 min, f. profi. Drumarilor nostri le doresc sa mearga si ei pe drumurile noastre cu mana fracturata si intinsi pe o targa rigida. Dorm mult, iau antibiotice si antiinflamatoare. 2 saptamani bratul imobilizat, 4 saptamani exercitii de recuperare, dupa 6 luni mi se vor scoate placuta de titaniu si cele 10 surubruri.

 

multumesc pt urari si ganduri.

scan0002.jpg

Share this post


Link to post

WB sefu' !...

Bine ca ai scapat cu bine...idiotii astia de la Fly nu stiu cand or sa se potoleasca...intotdeauna merg cu viteze peste 100 pe acolo...

 

 

P.S. acum scrii cu stanga? :D

Share this post


Link to post

Eu ti-am zis ca ai fi putut sa pici pe saltea dar tu nu si nu, sa pici pe asfalt... :D

Share this post


Link to post

Bine ai revenit! Ne bucuram ce esti bine!

Ca spirit de gluma- cred ca e cam aiurea sa scrii cu o singura mana :D .

Recuperare rapida si putin dureroasa!

Share this post


Link to post

welcome back :rock: :headbanger:

scrii ca asta: :compupunch: ??

post-163-1216331420_thumb.jpg

Edited by john

Share this post


Link to post
cred ca avea cam 110-120.

Cum am mai spus, astia de la Fly taxi circula foarte tare, nebuneste, in special in zona Aeroport Otopeni-Bucuresti, cu mult peste viteza legala.

Motivul este ca, fiind singura firma autorizata la Aeroportul Otopeni, duc clienti la aeroport sau ii aduc la Bucuresti si se grabesc sa se intoarca pt. ca avioanele vine la anumite ore fixe si atunci se face profitul!

Bineinteles si politia stie asta dar nu ia nicio masura! Ia sa ia acolo 20-30 permise de la Fly sa vezi cum s-ar cumintii. Nu ma mir daca o sa te roage aia de la politie sa te declari tu vinovat ca soferul de taxi sa nu-si piarda painea :wallbanger:

 

In alta ordine de idei, ma bucur ca esti teafar si in viata.

 

Poate merita sa dai firma Fly taxi in judecata pt. ca ei sa plateasca despagubiri serioase, desi s-ar putea sa te lupti cu moriile de vint.

Nu stiu ce sa zic, e usor sa dau sfaturi daca personal n-am mai trecut prin asa ceva.

 

Insanatosire rapida!

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Asta e ca aia cu "tot baietii buni o patesc"!....Hai recuperare rapida si gata cu motoarele...Eu unul am zis clar vehiculul asta nu e pentru Romania...Ai grija!!!!...Doamne Ajuta!!!....

Share this post


Link to post

Astazi era sa intind pe jos un idiot pe o motoreta.

Veneam dinspre Calea Giulesti, intrasem pe Plevnei, eram pe BANDA 1 si vroiam sa intru in Carrefour Orhideea. Mai aveam aprox 50m pana sa fac dreapta la intrare, cand de-odata ma trezesc cu un idiot pe-o cazatura de motoreta ca ma claxoneaza disperat si ambala la motor ca zor ca nu mai avea loc. (mentionez ca aveam maxim 10-15km/h viteza)

Eu fiind, repet, pe BANDA 1, s-a gasit el istetul lui peste sa ma depaseasca pe dreapta, intre masina mea si bordura. Bineinteles ca n-a avut loc si cand a ajuns la mijlocul masinii a inceput sa claxoneze disperat.

Cand l-am observat pe prost am tras repede stanga de volan si aproape ca am intrat intr-o masina care era in dreptul meu, pe banda 2.

Dupa toate astea, nesimtitul ala mai are si tupeul sa vina la mine la geam si sa inceapa sa ma injure de toate cele ca "de ce nu te uiti ma?!". Pai f**** m**** m**** de idiot ce esti, trebuie sa am eu grija de curul tau!? se baga singur ca vaca sub masina si tot el e cu gura mare mai apoi.

 

Acum stau eu si ma gandesc ... daca loveam masina de pe banda 2 ce pateam? nu ramaneam eu cu permisul suspendat din cauza unui bou?

Intr-un cuvant ... "feriti motociclistii", ca ei n-au cap sa se fereasca singuri.

Pun pariu ca daca l-as fi lovit ar fi fost de vina "conservarul", ca n-are 10 perechi de ochi sa se uite in toate partile de-odata dupa sinucigasi.

 

Respect pt motociclistii civilizati si _I_ pt cei nesimtiti in trafic!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...