Jump to content
Sign in to follow this  
FLEX

Formula1-2004

Cine va cistiga in acest sezon?  

5 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

De aia va invit sa urmariti WRC!!!! E mai greu de urmarit la TV (se dau noaptea pe Eurosport rezumatele zilei) dar acolo lupta e la maxim pana in ultima secunda a Campionatului! Pentru amatori, am inregistrarea live de la finalul de anul trecut cand a iesit Solberg Campion Mondial. Exceptionala lupta! Si, parere sincera, cei din WRC sunt adevaratii piloti, nu cei din F1...

Share this post


Link to post

Dragii mei, ginditi-va un pic ... nu e vina lui MS ca nu are adversar ... si nu e vorba numai de masina si tehnicieni, e vorba de pilotajul pur ... MS nu e cel mai rapid, nu e cel mai bataios, nu e cel mai spectaculos, dar cistiga intotdeauna deoarece piloteaza perfect, nu prea l-am vazut rupind aderenta sau "innodind" volanul pentru redresare, alearga cu o lejeritate remarcabila.

 

La ce i-ar folosi sa depaseasca? face 6 tururi extrem de rapide inainte SAU DUPA pit-stop si victoria e a lui! ce il impiedica pe Ron Dennis sau pe Frank Williams sa conceapa o strategie asemanatoare pentru pilotii lor? nu cumva valoarea acelor piloti? cine sa-l bata? Montoya cel spargator de motoare si suspensii? Kimi cel ghinionist si timid? Ralf fratele cel mic? Jenson cel inca necopt? Sato kamikaze? Coulthard cel blazat?

 

Categoric, dominatia lui MS e conjuncturala si pina nu se schimba un pic sistemul (in sensul promovarii pilotilor pe criterii de pilotaj, nu de citi bani aduce in geamantan) nici nu se va schimba ceva ... sa nu uitam ca a mincat ani de-a rindul piinea amara a abandonurilor si infringerilor, dar in final, impreuna cu echipa, a construit arma perfecta ... cred ca tehnica masinilor Ferrari i se datoreaza cel putin 10%.

 

Mi-a fost extrem de antipatic pe vremea cind alerga pentru Beneton, dar incrincenarea cu care si-a dus crucea de cind s-a imbracat in rosso mi-au cistigat respectul si admiratia ... e pilotul de curse total, are o motivatie fantastica, uitati-va la Mika Hakkinen ce a facut dupa 2 titluri mondiale ...

Share this post


Link to post

Aha, deci te dai cu dusmanul... :lol:

Share this post


Link to post

schumi, te vrem :decapitat: . Jihad impotriva robotilor, Moarte lui Schumi. vom invinge! :rambo:

Share this post


Link to post
Aha, deci te dai cu dusmanul... :lol:

 

Eu sint cu "dusmanul" din sezonul al 2-lea facut la Ferrari, m-am convertit ... acum ma uit la F1 ca sa vad ce mai inventeaza, fiindca isi permite sa faca orice pe pista ...

 

PS: oare n-am putea sa tinem discutia in limitele unui limbaj urban? asta cu "moarte lui cutare" nu e buna nici de gluma  <img src= ">

Share this post


Link to post

Sa ma ierti, nenea Flex, dar MS a aratat in acest week-end si o alta fata, aceea a unui om nervos si plin de greseli! In antrenamente s-a invartit la greu, a iesit si pe campii de vreo 2 ori!!! Un pilot total, cum zici tu, e, poate, Tommi Makkinen, insa in nici un caz MS, care e doar un robot! Pilotul total e cel care stie sa iasa din absolut orice situatie, iar ilustrul MS a gresit copilareste in niste curbe penibile! Cine a urmarit pe RTL tot week-end-ul F1 stie ce zic! Alt pilot total, daca vrei: Jean Alesi! A alergat excelent in F1, acum alearga excelent in DTM! Dar, inca o data, MS e doar un produs al tehnologiilor foarte inalte de la Ferrari! Intrebi ce ii opreste pe unul si altul sa fie la fel de buni? Nu "slabiciunea" propriilor piloti! Hai sa-i punem pe toti intr-un campionat gen Formula Renault! Sa nu uitam ca Ferrari au in spate o Facultate de Mecanica Ferrari, la Maranello!!! Care produce oameni la cheie, exact cum ii trebuie lui MS pentru a fi 100% castigator!!!

 

Parerea mea...

Share this post


Link to post

shumi a luat 2 titluri cu beneton(dar iar ajungem la masina(motor Renault...best atunci...revin: renault d-aia s-au retras ...n-aveau adversar)).

shuni nu e talentat ca senna...dar e riguros ca un neamt

Oricum e printre cei mai talentati dintre actualii concurenti.

daca ar fi pe aceeasi masina cu actualii adversari tot el ar cistiga.

Mansell mai avea talent...dar nu era neamt :?

Share this post


Link to post

VIPER, a fost cioaca cu invirtelile din precalificari! chiar s-a chinuit echipa de pseudo-comentatori de la TVR sa explice ce s-a intimplat: se anunta ploaie in sesiunea de calificari si deoarece se pleaca in ordine inversa a timpilor, toti s-au straduit sa mearga cit mai incet, pentru a prinde pista uscata.

 

De fapt, care-i problema? dati-mi un PILOT care sa puna presiune pe MS si o sa vedeti atunci spectacol ... sau poate ca nu, oricum titlul de anul asta il are in buzunar ... dar acel pilot nu exista, parerea mea ...

 

Masina ... la ora actuala sint cel putin 3 echipe capabile sa puna probleme Ferrarinei in termeni de putere motor si aerodinamica, dovada comportamentul uneori mediocru al lui Barichello, care cu aceeasi masina ar trebui sa iasa pe 2 neconditionat ... el n-are voie la 1, dar 2-ul ar trebui sa-l faca fara probleme ... evident e mai putin dotat decit Michael.

 

Sti ce e nasol la WRC? masinile alearga pe rind, nu sint bara la bara pe viraje ... iar DTM-ul si ETCC-ul, desi spectaculos, e evident mai lent (masini sub 300CP, fata de ~900 in F1) ... pina la urma ne ramine MotoGP, ca macar acolo Rossi trage de mirtzoaga lui si cistiga in ultimul viraj, dupa 5-7 tururi in care se joaca de-a-v-ati-ascunselea cu alti 2-3... :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post

Lasa faza cu mersul incet, eu vorbesc de MS care a iesit de 2 ori pe aratura intr-un loc si mod total penibil, mai ales pentru el...

 

Zici de WRC ca nu e spectaculos: hai sa vedem impreuna niste imagini cu masini care fug cu 120/h prin niste culoare prin care mie mi-ar fi frica sa merg cu 50 (vezi Monte Carlo), sau pe gheata, etc...

 

Zici de DTM, ETCC, etc... Pai in DTM se alearga cu o medie muuult mai mare decat in F1!!! Nu mai zic de NASCAR, sau altele...

 

No offense, dar MS nu e deloc stralucit, e doar neamt riguros, cum bine zicea brusli... Atat... Chiar nu as vrea sa-i vad pe pilotii de top pe masini identice... Barichello zici ca e mai putin dotat decat MS... Dupa mine e mult peste el!!! Doar ca nu are voie... Ti-ai adus si tu aminte cum fugea pentru Stewart! Are o mica sclipire "a la Senna"...

 

Parerea mea...

Share this post


Link to post

Fiecare cu parerea lui, pina la urma :lol: :lol: :lol:

 

Sti cum e? ca la fotbal :lol: : daca se mai joca inca 6 campionate europene in urmatoarele 6 luni n-o sa mai cistige vreodata Grecia (echipa disciplinata, cu putere de lupta, pregatire fizica exceptionala, fara nici o stralucire insa); de aceea nu mi se pare corect sa spui ca MS e un pilot obisnuit, disciplinat si corect ... n-ar fi cules 80 de victorii in acest fel, cel mult una, ca Alesi :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post

Eu incerc sa zic ca daca MS era pe vremea lui Senna etc, nu mai pupa 80 de victorii... Dar ata ete... E bun ca pilot (dar nu stralucit), are o masina exceptionala si o echipa tehnica de extraterestrii... = 80 victorii (si o sa mai aiba...)

Share this post


Link to post
Fiecare cu parerea lui, pina la urma   :lol:   :lol:   :lol:

 

Sti cum e? ca la fotbal   :lol: : daca se mai joca inca 6 campionate europene in urmatoarele 6 luni n-o sa mai cistige vreodata Grecia   :lol:   :lol:   :lol:

 

...FLEX, asta-i atac frontal...  <img src= "> ...te maninc cand te vad...

Share this post


Link to post
Eu incerc sa zic ca daca MS era pe vremea lui Senna etc, nu mai pupa 80 de victorii... Dar ata ete... E bun ca pilot (dar nu stralucit), are o masina exceptionala si o echipa tehnica de extraterestrii... = 80 victorii (si o sa mai aiba...)

 

Well, asta e situatia, ce sa facem ... am zis, avalansa asta de succese e conjuncturala in mare parte (in special in ultimele 3 sezoane), survenita pe fondul lipsei unor adversari de valoare, dar totusi ... mi se pare mult a spune ca MS e un pilot comun :shock:

Share this post


Link to post

Nu am zis ca e comun, am zis ca e bun, dar nu stralucit...

Share this post


Link to post

Chiar daca a inceput ca un Chestionar, acum il ridicam la rangul de subiect lipicios!

Share this post


Link to post

Foarte bine, e vorba de regina sporturilor cu motor ... cine o fi regele? :lol:

 

Sezonul a fost decis la Spa, unde MS s-a incoronat a 7-a oara ... felicitari, dar mi-e frica sa-i zic "La mai mare!", ca nu mai am la ce ma uita anul viitor.

 

Personal, ma stept la o reprezentatie de gala la Monza din partea Ferrarinei (ce idee buna sa puna ultimul MP european in cazanul ala nebun!), asta asa, pentru tifosi ...

 

Concluziile sezonului 2004 le-am putea trage de pe acum, fiindca nimic interesant nu se mai poate intimpla ... cu exceptia clasarii lui Sauber pe locul 3 sau 4 la constructori :lol:

 

Interesant mi se pare ca Ferrari nu va putea utiliza ultimele 3 curse non-europene pentru dezvoltarea masinii de anul viitor, deoarece se poarta discutii aprinse in jurul viitorului http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&amp;module=extras&amp;section=boardrules]regulament[/url]'> Tehnic ... si cred ca indecizia e mentinuta cu buna stiinta de FIA (citeste Ecclestone) pentru a nivela oarecum sansele in 2005 ... poate vedem ceva batalii mai incinse.

 

PS: Dintr-un anumit punct de vedere mi-a placut cursa belgiana ... pacat ca a fost vorba de carambolaje si explozii de cauciucuri, nu de lupte roata la roata ... o singura intrebare mai am: cind o sa-si bage mintile in cap bezmeticul de Montoya?

Share this post


Link to post

Schumacher Rulezzz!!!Nu aveti ce sa spuneti de el.Poate o fi o fire mai temperamentala dar pe perioda 96-04 a aratat ca este regele.Dovada clara sunt rezultatele.Nimeni si nimic nu-i poate lua asta.Si mie inainte sa-mi placa schumacher tineam cu Sena dar in acest spot cu motor ca,calitate primordiala este felul de a conduce.M.S a aratat ca este cel mai bun. 8) Asha ca Schumy - Rulezzz

Share this post


Link to post

Nimanui nu-i place mufa lui sasului, dar este cel mai bun din toate timpurile. Uitati-va la o cursa pe ploaie cum da ture in jurul celorlalti, chiar daca merge in gumari. Apoi, noua masina FELALI este creatia sa. Masinile de F1 sunt personalizate deoarece proiectantul nu stie ce trebuie sa faca, el stie doar cum sa faca ce-i spune pilotul. Comparatiile se pot face doar cind pilotii alearga roata la roata pe aceeasi masina, motiv pentru care F3 mi se pare mult mai interesanta si mai reala. F1 este o afacere, adica un blat, un hollywood pe micul ecran. In rest, conteaza numarul de cupe, iar Fritzu are cele mai multe. Bine ca n-a facut-o pe mertzane, ca nu mai aveai loc de ei. Si inca ceva: sasu' nu merge la risc, el are taietura cea mai buna, zici ca-i croitor. Sena era un gambler, cel mai bun dintre ei. Din pacate, l-au omorit cei din echipa. Nici aceia nu sunt vinovati, o masina de F1 este un experiment continuu care se termina intr-o bariera de protectie.

Share this post


Link to post
Nimanui nu-i place mufa lui sasului, dar este cel mai bun din toate timpurile. Uitati-va la o cursa pe ploaie cum da ture in jurul celorlalti, chiar daca merge in gumari. Apoi, noua masina FELALI este creatia sa. Masinile de F1 sunt personalizate deoarece proiectantul nu stie ce trebuie sa faca, el stie doar cum sa faca ce-i spune pilotul. Comparatiile se pot face doar cind pilotii alearga roata la roata pe aceeasi masina, motiv pentru care F3 mi se pare mult mai interesanta si mai reala. F1 este o afacere, adica un blat, un hollywood pe micul ecran. In rest, conteaza numarul de cupe, iar Fritzu are cele mai multe. Bine ca n-a facut-o pe mertzane, ca nu mai aveai loc de ei. Si inca ceva: sasu' nu merge la risc, el are taietura cea mai buna, zici ca-i croitor. Sena era un gambler, cel mai bun dintre ei. Din pacate, l-au omorit cei din echipa. Nici aceia nu sunt vinovati, o masina de F1 este un experiment continuu care se termina intr-o bariera de protectie.

 

si sumi merge la risc...dar ceva de genul la limita de jos a riscului 8)

aaaaaaaaaaa ca nu risca in depasiri ...asta e altceva...depaseste doar la boxe :shock:

Share this post


Link to post

@brusli > Esti sigur ca n-ai vazut alt film? Sasu depaseste si pe podium.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...