Jump to content
Sign in to follow this  
Moshu

Steaua Bucuresti In Liga Campionilor

Pana unde va ajunge Steaua?  

113 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Bai baieti sunt speechless!!N-am mai vazut meci asa fain...Senzational meci au facut baietii astia BRAVO!!!!....Daca rezista sa joace asa nu stiu daca le mai poate sta cineva in cale ...Oare cei 20.000 USD prima de caciula o fi contat !?!? :banana:

Share this post


Link to post

Respect Steaua pentru evolutia de aseara. Au dovedit curaj si maturitate. Bafta in continuare! :thumbl:

Share this post


Link to post

Superb meci, multumim Steaua!!! :banana:

Share this post


Link to post

Eu, la 1-4, am schimbat canalul, ca nu vroiam sa vad cum ajunge cumva scorul la 5-4 si sa fac un preinfarct :mrgreen: ...

 

Frumos! Felicitari!

Share this post


Link to post

Intr-adevar, superb meciul. Felicitari, Steaua!! :) >-

Share this post


Link to post

Ma au jucat super. Adevarul ca si Dinamo Kiev a cazut-normal poate dupa ce si-au furat-o in minutul3. Ma uitam cu o seara inainte la Roma-Shaktior (sau cum s-o scrie..) si eram uluit de viteza la care se juca. Uite ca si aseara s-a jucat la fel. Cata diferenta de la liga lu' Mitica pana la "şampion lig" (vorba lui Giovani Becali).

 

Ateptam Lionu. :twisted:

Edited by dreaQ

Share this post


Link to post

Chiar un meci superb! FELICITARI STEAUA!

Share this post


Link to post

Un nou prilej de "imbecalizare a Romaniei" ?

Share this post


Link to post

Posibil. Chiar probabil, insa asta nu prea are de a face cu ceea ce a reusit Steaua in ultimii 2-3 ani pentru fotbalul romanesc. Eu sunt primul care recunoaste ca nu dadeam nici o sansa Stelei in meciul contra Kievului, dar acum spun "Jos palaria, au jucat excelent". Asta insa nu ma face nici sa il simpatizez pe GG, nici sa il votez la urmatoarele alegeri si nici sa il urmaresc noaptea la DD sau la Nasul. Pur si simplu imi este indiferent omul, ca personaj politic. Ma intereseaza doar ca patron al echipei mele favorite, iar din punctul asta de vedere performantele Stelei i se datoreaza intr-o masura extrordinar de mare.

Asa ca nu pot sa spun decat BRAVO STEAUA! BRAVO GIGI BECALI (pentru ceea ce ai facut la Steaua, nu pentru altceva)! :osanale:

Share this post


Link to post

Aseara, in jur de ora 21:00 incepe povestea cu un sfarsit de film. Undeva in zona Dorobanti, ma urc in masina impreuna cu logodnica mea sa ne ducem la un coleg de-al meu de servciu pentru a viziona meciul. Merg pe linia lui 41 si pe masura ce ma apropiam de destinatie se inmulteau oamenii care mergeau la meci, care se grabeau spre casele lor, cateva grupulete care scandau "Romania, Steaua, Europa, Steaua, oriunde steaua, CAMPIONII DIN GHENCEA". Atmosfera incepea sa para ca Steaua joaca pe Ghencea, dar nu era asa, Steaua era doar pe TV. Ajung la destinatie, imi aprind o tigara, imi torn niste suc ... pentru ca de ... bere nu se poate, ma asez confortabil si astept. Nici nu vorbesc cu amicul meu bine de niste asa - zise pronosticuri ... si vedem mingea in poarta, undeva in min 3, isprava lui Ghionea. Pentru cateva secunde nu am zis nimic, nu ne venea sa credem. Dupa ce am realizat am izbucnit amandoi intr-un racnet GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

OOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!! Eu nu am mai auzit pana acum CE SE POATE AUZI IN GHENCEA cand da STEAUA GOL!!!!! Parca eram pe stadion. Radem, ne bucuram, dar ... hai, era minutul 3, mai sunt 87 cel putin, sa speram ca facem fata. Undeva peste 15 min primim un gol, o faza desenata parca, ceva banal, un marcaj prost al unui atacant de la ucrainieni, Carlos atinge totusi mingea dar nu o poate respinge ... Ne ramanea sa speram ca Steaua nu va lasa capul in pamant si va lupta. Parca se auzea de undeva de afara "LUPTA STEAUA<LUPTA STEAUA<HEH>HEH". [-O<

Sperand din ce in ce mai mult, la un moment dat, vad o pasa geniala a lui Dica catre mezinul de 22 de ani Vali Badea care sare mai bine decat cel care il marca si cu o lovitura imparabila de cap trimite mingea in poarta ajutat putin de bara laterala. Eram in culmea fericirii, poate chiar mai fericit decat la prima reusita a Stelei. Dupa acel gol stiam ca Steaua nu va face egal sau va pierde, drumul spre victorie fusese ales. Undeva inainte de sfarsitul primei reprize asist la uimitoarea executie a lui Dica, decarul Stelei. Un gol profesionist, un gol care poate ca reuseste o data la 10 lovituri la un antrenament, cu zid improvizat. Pauza a trecut repede si ne gandeam putin la isprava de la Middlesbrough ... Incepe meciul, Steaua a fot prinsa putin in corzi, Carlos a scos niste mingii grele, nu il mai critic de acum incolo, vreau sa tin minte ispravele frumoase, nu gafele, nu iesirile neinsiprate. In final, cand il vad pe Dica cu acea interceptie pe undeva la mijlocul terenului ca pleaca aproape singur spre poarta ... ma ridic si astept golul. Era clar ca atunci nu exista presiune, nu exista frica de ratare ... a vrut sa isi arate clasa si a facut-o prin acea scarita, acel lob. Finalul a fost foarte linistit, ucrainienii nu mai aveau putere psihica sau fizica. Au capitulat.

 

PS: Acum revenind la o exprimare normala si lasand gluma la o parte. Cred ca Steaua va iesi pe locul II in grupa in spatele lui Lyon ... Real Madrid scartaie si scartaie rau. Prea multe vedete, prea mult individualism. Sunt sigur ca va avea probleme in Ghencea. De Kiev ... mai are rost sa spunem ceva? Eu nu cred ...

PS2: Mai are rost sa spun ce era pe strazi in Ghencea dupa meci ... ? :)

 

BRAVO STEAUA si tineti-o tot asa. Voi fi pe stadion la meciurile de pe Ghencea cu Lyon, Real si Kiev.

Edited by Frankie_Carbone

Share this post


Link to post

Ghionea a fost cel care a marcat in minutul 3, nu Goian.Ghionea, cel care in 8 ani de liga a lu' Mititca nu a reusit decat doua goluri. :) >-

Share this post


Link to post

Nu stiu de ce am scris acolo Goian ... probabil dn cauza ca am continuat postul dupa ce am revnit de la masa ... si imi pierdusem gandurile. Acum este ok, am editat.

Share this post


Link to post

Lasa Frankie nu te mai scuza atata, din partea mea puteai sa zici ca golul l-a dat MM dintr-un croseu de dreapta, numai sa bata Steaua.

Eu sa fiu sincer, acum, cand stiu ca Steaua are sanse de calificare, parca imi tremura si mai tare chilotii  <img src= S"> .

FORTZA STEAUA!!

Share this post


Link to post

@dreamlike> Lasa izmenele alea, pune-ti tanga si nu se mai vede!

Sincer asa un joc nu credeam sa vad, cu toate ca sunt stelist impreuna cu toata familia mea de moshi si cielofani. Acum si eu parca incep sa intru in stress, sanse deja au destule.

 

 <img src= S">

Share this post


Link to post

Ce ne facem cu Lyonul, ca la cum a jucat Steaua in ultimele trei etape plus indisponibilitatile, tare mi-e ca ne rup in doua francezii.

Voi ati vazut ce echipa au si cum pot juca "muschetarii" aia? Eu ii vad chiar favoriti la castigarea ligii.

Share this post


Link to post

Fiind mai optimist din fire,"prevad" un meci egal... :D

Share this post


Link to post

Nu te lua dupa aparente. Trebuie sa aibe si dinamo o felie, macar in campionat.

 

PS Am postat odata cu Osirus. Raspunsul e pentru dreamlike :D

Share this post


Link to post

Dupa ce am vazut golurile lui Lyon in ultimul meci din campionat, am mari emotii, intr-adevar ii masina de fotbal. Imoprtant e sa nu o luam la scor...ar fi demoralizant, pentru sanse de victorie sau egal is tare mici, oricat de optimist as fi.

Share this post


Link to post

Mici, dar sunt. Forza domnilor!

Share this post


Link to post

Sper sa facem egal (chiar si un urat 0-0);

Vreau sa invingem machiavelic , la un gol, chinuit.

Visez sa-i batem la fel ca pe ucraineni;

Cred ca vom pierde (suportabil ar fi la un singur gol, dupa un meci in care sa se daruiasca la fel ca la Kiev, nu rusinos...)

Mi-e frica insa.

Share this post


Link to post
Ce ne facem cu Lyonul, ca la cum a jucat Steaua in ultimele trei etape plus indisponibilitatile, tare mi-e ca ne rup in doua francezii.

Voi ati vazut ce echipa au si cum pot juca "muschetarii" aia? Eu ii vad chiar favoriti la castigarea ligii.

 

Tu si comentatorii aia de la ProTV :D

 

Ii urmaresc serios de vreo 5 ani, cam de cand mi-am dat seama ca fotbalul francez si cel spaniol sunt mult mai pe gustul meu decat SeriA sau chiar Premiership.

Au multe avantaje...spre deosebire de madrileni, sunt o echipa de mercenari. Jucatori ce-si dau viata pe teren si joaca mereu ca o echipa adevarata. Au un staff exceptional (nu neaparat antrenor, cat preparatori si scouteri) si o organizare de invidiat: mijlocasi la inchidere munctiori si vanduti pe banda rulanta, extreme extraordinar de rapide si si si acel Fred...

 

Nu sunt chiar echipa ce poate castiga liga, insa sunt o echipa si rar se abat de la drum. Zic eu ca pentru a obtine un egal, Carlos tre' sa fie de 5 ori mai bun decat a fost la Kiev. Totusi, nu cred ca ne-o vom lua la scor, pentru ca Steaua e poate singura echipa din RO care m-a obisnuit cu meciuri europene de calitate (both sides), fara prea multe gafe.

 

In concluzie, ne trebuia Radoi...  <img src= S">

 

[-O< Steaua ;)

Share this post


Link to post

Am facut cateva poze cu impresionantul autocar al francezilor, autocar ce a costat 450.000 EUR :o

Batem cu 2-0, asa cum apare si in poze, sa nu spuneti ca alti colegi de-ai mei ca de fapt in poze se vede 2-3 ;)

post-2771-1159185602_thumb.jpg

post-2771-1159185609_thumb.jpg

post-2771-1159185620_thumb.jpg

Share this post


Link to post

:o fftopic: Pai asa se vede!!

 

Eu sper ca Steaua a vrut sa-si pacaleasca adversarul prin ultimele doua meciuri, astea cu Dinamo si Gloria !Altfel lucrurile sunt incurcate rau !...

Share this post


Link to post

Da' astia si-au trimis autocarul "pe jos"? Ca ei banuiesc ca au venit cu avionul! Asa se face? De ce? Ce rost are sa compreseze motorina pina aici?

 

Si mie nu mi se pare impresionant de loc. Mare smekerie... un autocar foliat! Am vazut si autocare mai destepte!

 

 

Io vad un 3-2 pt Steaua! ;)

Share this post


Link to post

Iar 400 de mii de dolari costa autobuzele alea noi de prin Bucuresti. :D

 

Cat despre meciul de acum e putin important, mai important e ce face sau, mai bine zis, ce nu ar fi bine sa faca Kievul cu Real.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...