Jump to content
Sign in to follow this  
vonLeeb

Service Daewoo

Recommended Posts

Salut!Topicul asta e pentru constanteni si nu numai.Sa-mi zica un constantean sau altcineva din tara care a trecut prin Constanta , un clasament cu serviceurile cele mai bune din oras , pentru Daewoo.N-am nici o idee care ar fi cel mai bun si ieftin.Pe unde mergeti voi?De asemenea magazine de piese ptr Daewoo , si alte consumabile.

Merci.

Share this post


Link to post

Eu merg numai la Service Daewoo Arrow - este dupa podul de la butelii pe partea stanga cum mergi spre CET.

Mecanicii sunt baieti foarte tineri, de treaba, dar fac doar ceea ce le spui sa faca, asadar iti recomand ca inainte de a merge la revizie sa stii ce au de verificat ca altfel iti schimba doar uleiul si-ti dau vreo cateva ture pe langa masina. In schimb grija mare la facturarea timpului de lucru ca te rup baietii. Stai o jumatate de ora si-ti factureaza 3 ore (si ora de manopera e 315 000) - explicatia - atat dureaza procedurile de verificare pentru o revizie. Data viitoare le arat eu proceduri! :spumelagura:

De piese inca nu am avut nevoie si stiu doar doua magazine Daewoo unul pe Poporului si unul pe Bratianu spre iesirea din C-ta. Chiar m-ar mai interesa si alte magazine.

Share this post


Link to post

Aia e nu ora de manopera, e ora conventionala. Manopera nu este exprimata printr-un tarif, care ar fi variabil de la model la model, ci prin nr. de ore conventionale. Lucrarile sunt normate la ora conventionala, iar tariful ei se declara. Asta nu are legatura cu timpul efectiv de lucru. O operatiune nu cuprinde doar salariul acelui mecanic, ci toate cheltuielile legate de existenta acestei posibilitati. Lucru asta s-a scris si s-a rescris pe acest forum, nu s-a inteles inca ? Asa ca nu mai dezinformati.

Share this post


Link to post

Mie asa mi-a scris pe factura: manopera 3,5 ore - cost 1 100 000 lei, lucru pe care l-am observat din pacate acasa si nu am putut sa cer lamuriri, iar daca s-a mai scris, desi imi petrec destul timp pe acest forum, nu cred ca e chiar la indemana oricui sa citeasca aproape 120 000 de posturi chiar si cu optiunea "search".

Nu mai fiti asa inchizitori!

Share this post


Link to post

Desi bucurestean, masina imi este inmatriculata in Constanta iar ca origine tot de acolo ma trag. Iti recomand ANDROMEDA SERV. La iesirea din Constanta spre Valul lui Traian... Treci de salupa, treci de service-ul renault/dacia, urmatoarea este ANDROMEDA. Tot baieti tineri si destul de priceputi... Parerea mea

Share this post


Link to post

Dar stii cumva daca pot merge la alt service decat cel cu care lucreaza dealerul de la care am luat masina in rate? (In speta Arrow).

Share this post


Link to post

Poti merge la orice service agreat de Daewoo Automobile Craiova.

Pentru constanta avem:

 

ANDROMEDA SERV S.R.L.

DN 897 (DN 3A KM 254+436 DR), CONSTANTA, jud. CONSTANTA

Telefon: 0241/661635;0241/661633

Fax: 0241/508352;0241/661633;0241/661635

Web:

 

AUTOKLASS

STR. AUREL VLAICU NR.133, CONSTANTA, jud. CONSTANTA

Telefon: 0241/642491

Fax: 0241/642847

Web:

 

S.C. ARROW

STR. ARHIEPISCOPIEI NR.6, CONSTANTA, jud. CONSTANTA

Telefon: 0241/515006;0241/606511

Fax: 0241/515006;0241/550411;0241/606512

Web:

 

S.C. RAVER S.R.L.

SOS. MANGALIEI NR.150A, CONSTANTA, jud. CONSTANTA

Telefon: 0241/606589;0241/589589

Fax: 0241/587660;0241/626589

Web:

 

(sursa: http://www.daewooauto.ro/servicii/ )

 

Eu merg la AutoKlass... se face o fisa cu absolut toate interventiile care se fac la masina si daca ai ceva de comentet dupa o interventie, verifica ce si cum s-a facut si remediaza problema. Se lucreaza repede si eu unul nu am avut niciodata probleme cu ei.

Share this post


Link to post

Am o mica problema si stau in cumpana unde sa merg?

Mi s-a mai recomandat Autoklass dar eu am fost tot timpul la Arrow, ma mai gandesc inca, unde sa ma duc.

Astea sunt serviceuri, dar magazine de piese daewoo, mai stii si altele in afara de cele mentionate deja?

Share this post


Link to post

La Autoklass, fiind ditamai service-ul, au cam de toate pe stoc... daca nu le au in magazia lor, in aceeasi zi le aduc din depozit.. nu am avut niciodata probleme la ei cu piesele... Partea de vopsitorie mi se pare ca e comuna cu service-ul mercedes... Da un telefon si spune-le despre ce e vorba si intreaba cat dureaza. Eu nu am avut nevoie de partea de tinichigerie de la ei.. doar mecanica si electrica. La capitolul asta stau bine.

Share this post


Link to post

Pana la urma merg tot la Arrow pentru ca BT Asigurari (acolo avea asigurare vinovatul) are decontare directa cu serviceul, ceea ce inseamna ca dupa ce e gata masina, ma duc, semnez, iau masina si-am plecat, nu ma doare capul cu altceva. Acum sa vedem si cum lucreaza. Oricum reparatia e minora, duc masina astazi si maine o iau inapoi. Daca mai aveti sa-mi dati sfaturi pana luni, cand duc masina, va astept cu interes.

O sa va tin la curent ce si cum.

O sa incerc sa vad si daca are influenta autocolantul dwc.

Share this post


Link to post

Uitasem de promisiune asa ca revin - am vopsit masina la Arrow - DE RAHAT - teapa totala, dupa ce ca era o bucata cat pui mana, masina era toata numai praf in interior, iar vopsea era si pe la incuietori si pe plastice, pana si pe telescopul de la hayon. Nu mai vorbesc de cele doua picaturi care ies in relief pe marginea usii - probabil au vopsit-o cu pensula. In consecinta - BAN, nu mergeti ca patiti ca mine.

Ca sa inchei, m-au facut sa dau si 2 ture intre Arrow si BT pentru a semna devizul fara sa imi dea masina, (am mai dat si la taxi vreo j-de mii) iar tipul de la asigurari s-a luat de ei ca trebuia sa vin cu masina sa-i faca si ei receptia. Motivul inginerului - daca nu mai venea inapoi cu devizul !!!  <img src= S"> .

Trageti singuri concluziile.

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

X(

Daca as patii asa ceva i-as ruga sa imi vopseasca masina , din nou, sa fie cum a fost de noua ( doamne, si a ta, daca este ca in avatar, este din 2005 ! ) daca nu, m-as duce la OPC !

Adica, nemernicii, dupa ce ca este service autorizat si agreeat de o societate de asigurari, nu pot sa scoata nici macar ce pot sa faca samsarii ? Am vazut in targ masini revopsite, care jurai ca au vopseaua din fabrica ! X(

 

 

Imi pare rau, dreamlike ! :(

Share this post


Link to post

Acum ce naiba sa fac, nu m-as risca sa ma duc sa-mi vopsesca toata masina, in plus m-as certa cu morile de vant.

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

De cand am lansat subiectul asta, am fost de patru ori in service, si de patru ori la Autoklass, m-am gandit ca daca sunt mana in mana cu Mercedes fac treaba buna. Si asa si este. Sunt multumit de ei, chiar daca sunt mai piperati la preturi. Macar stii ceva sigur de la ei. Lucreaza rapid si curat, iar banii pe care ii dai in plus ii recuperezi prin timpul economisit, pentru ca in alte parti pe unde am fost se calcau in picioare clientii.

Share this post


Link to post

tocmai am renuntat la a mea dacie (CN 1998) pentru un cielo 1997, cu A/C. geamuri electrice etc. si 125kkm. suma de achizitie cred ca e mai mult decat rezonabila, 100 mil. masina e luata de la o ruda destul de apropiata asa se explica pretul. problema e ca as dori sa retusez usa de pe dreapta spate si nu stiu unde as putea merge ca treaba sa fie facuta bine si, bineinteles, pretul... asa ca, pentru un nou daewoo-dian, o informatie ceva, va rog!

Share this post


Link to post

Bine ai venit printre noi (poti sa-ti schimbi si datele din profil acum :D )!

Dupa cate stiu (vad ca si von Leeb a comis-o) cei de la Autoklass fac treaba buna, insa, am aflat de la un prieten ca cei de la Trans Atlantis (ford), au doi vopsitori foarte buni. Merita sa dai un telefon acolo, pentru ca totul e pe baza de programare - la numarul 698.044 - si sa te interesezi de lucrare.

 

Off topic - te asteptam pe la intalnirile din Constanta - vezi ca in week end vrem sa o punem de o plaja, cu cortul, la Vadu  <img src= "> .

Share this post


Link to post

salut ... .pt membrii constanteni...stiti cumva un service bun daewoo? vreau sa-mi iau un tico si vreau sa-l verific inainte...sa nu am probleme dupa... eventual costuri verificare daca stiti :osanale:

Share this post


Link to post

vasiledintomis iti recomand AutoClas

Share this post


Link to post

Cum spune o veche vorba din popor, de ce ti-e frica nu scapi. Ma duc astazi ca un posesor de cielo civilizat cu el la revizia de 10.000 la un service din Cta (daca mi se da voie, pot sa fac un post ulterior cu numele lui si alte patanii pe acolo). Vorbit totul dinainte, negociat suma cu nenea de acolo, intrebat si confirmat ca ii pot aduce uleiul eu (pt ca nu am incredere in tot ceea ce inseamna Daewoo nici de aici pana la primul colt), si vine si ziua cea mare. Ajung acolo, iar omul vadit nervos ca nu am vrut sa ii cumpar uleiul, imi incarca devizul estimativ cu vreo 2 milioane cu produse variate (2 l de antigel, desi era la max la nivel si masina are 3 luni si 10.000km, curele de distributie, filtru aer, filtru benzina, desi e pe gpl, lichid de frana + multe ore de manopera). Evident ca nu am semnat, si i-am aratat in ghid exact ce are de facut. Mi-a aratat in sictir filtrul meu de aer, care era mai curat ca mine la ora aia, si il arunca tot in sictir pana sa apuc eu a zice ceva intr-o pata de ulei pe jos...nu am avut ce comenta si l-a schimbat. In schimb, i-am stat cu ochii pe ceas de cand a pus mecanicul cheia pe masina si pana a terminat si i-am platit fix 1h si 34 min (ca deh, el vroia sa ii platesc si pauza de masa probabil). Toate astea, ca la sfarsit sa ma anunte cum ca am pierdut garantia pt motor pt ca am folosit alt ulei decat ce mi-a recomandat el (Castrol Magnatec Synth 5w40 e mai prost ca Daewoo?!?!?!). Nu era firesc sa ma avertizeze inainte? Este cazul sa ma ingrijorez?  <img src= S">

Share this post


Link to post

1. Da numele service-ului sa stie sa se fereasca si altii.

2. Daca nu a consemnat nimic in cartea service nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Share this post


Link to post

Cu mandrie si stima pentru cei ce urmeaza sa mai calce pe acolo: Autoklass Constanta, dealer "mergedes" si chrysler de altfel. motto: Hotie, incompetenta, calitate 0.

 

Singura mentiune facuta pe cartea de garantie este la pagina cu uleiul, unde desi initial a scris Daewoo 10w30 si intr-o paranteza ulei client, a taiat cu o linie peste unde a scris "daewoo" cand s-a enervat.

 

O fi ceva? Sa ii dau un acatist? :) )

Share this post


Link to post

Eu am inteles invers,el a vrut Castrol,nu mecanicul.

Share this post


Link to post

Intr-adevar eu am avut Castrol. Si nu cred ca e o solutie OPC si alte institutii de gen (fantome, cum le spun eu). Intrebarea mea devine astfel: la ce sa ma astept pe viitor? poate sa imi faca probleme o linie trasa de aiurea peste un inscris? corectura nu ar fi trebuit, daca s-ar fi facut vreuna, sa fie insotita de o stampila? :rolleyes:

 

Si ca o lamurire pt Miste_R si totodata cu scuzele de rigoare, cuvantul Magnatec e in plus :) >-

Share this post


Link to post

Eu zic sa stai linistit, daca te intreaba cinev la alt service despre ce e vorba spui ca era idiot cel ce a completat (ceea ce se intampla in multe cazuri...).

Share this post


Link to post

Dupa o nedorita tamponare, masina mea are nevoie de catva timp de tinichigerie si o mana priceputa. Sincer, nu stiu ce sa cer nici unde sa ma duc si asta pentru ca vreau sa platesc cat mai putin. Nu stiu, as vrea macar sa am un loc unde sa ma duc cu masina si sa intreb cam cat face, ca sa stiu. Nu tin neaparat sa fie un service autorizat. Din cate am auzit, daca ai noroc nimeresti la cate un nene care lucreaza in garajul propriu si face minuni. Deci, pentru Constanta, cine stie, tinichigerie la bani putini.

P.S.:ca damage la masina, necunoscator fiind, capota indoita, aripa fata stanga, aparatoare stanga, si grila fata; asta in caz ca stie cineva sa-mi spuna un pret aproximativ.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...