Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Nu mai se aprind semnalizările la armat/dezarmat alarma

Recommended Posts

Din curiozitate, ce tip de alarma ai? Eu am un Ungo cu o singura telecomanda :( si cand am intrebat la firma care se ocupa cu distributia acestui tip de alarme (Oma ... parca) mi-au spus ca nu au telecomenzi dar mi-o pot schimba cu una noua (de alta marca) + 100Euro. Asa ca am renuntat. Si am aceeasi situatie ca tine la indicarea armarii/dezarmarii dar eu m-am cam jucat cu telecomanda si banuiesc ca am dezactivat aceasta functie.

Share this post


Link to post

Nu ştiu ce alarmă e, că n-am luat-o de nouă... am eu nişte bănuieli, dar neconfirmate încă  <img src= "> şi de dezactivat funcţia asta din telecomandă nu cred că se pune problema, de obicei la reprogramare trebuie folosit şi butonul valet.

Share this post


Link to post

Telecomanda ta are o forma de 8 deformat?

Share this post


Link to post

Nu... ca un ou asimetric pe axa verticală. Mâine am programare la service pentru alarmă, poate aflu mai multe ;)

Share this post


Link to post

Si dupa ... muuulta vreme, i-am dat de cap. Am descoperit alarma, am desfacut toate firele, le-am verificat, curatat, una din mufe avea un papuc miscat si d-aia nu mai clipocea. Acum merge ca noua :)

Share this post


Link to post

miam luat un expero cu alarma scoasa si nu stiu unde se mufeaza mufa aia. alarma si telecomanda o am dar nu gasesc nenorocita aia de mufa. am scoso de sub casetofon dar nu era mufata. help :osanale: am cautat vreo doua ore dar nimik :roll:

Share this post


Link to post

da nu ma ajuta nimeni?

 

Share this post


Link to post

in sfarsit am gasit si eu mufele alarmei cabluri etc, dar cand leam mufat pe toate legat fire imi ticaie intruna si nici telecomanda nu merge, sa se fi ars cutia aia neagra? ce o fi aia

Share this post


Link to post

Cred ca este cam greu sa te poata ajuta cineva pe "neve". Exista sute de modele de alarme fiecare cu algoritmul ei specific (deci ar cam fi necesara si documentatia). Deasemenea nu trebuie neglijata starea instalatiei alarmei si interconectarile cu cablajul masinii. Pentru inceput verifica ce este mai simplu: starea bateriei din emitator (telecomanda).

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...