Jump to content
Sign in to follow this  
sp67

Dent removal kit

Recommended Posts

Frati matizari, una din durerile noastre e sa vedem cum se umplu trotinetele noastre de adancituri, de preferinta pe unde nu putem sa dam un pumn pe partea ailalta. Tortionarii din service-uri nu au decat barbara solutie de a da cu chit si vopsea peste prea-devreme indoita si mult-delicata tabla.

 

Solutia chinurilor, framantarilor si noptilor noastre nedormite se numeste Ding King Twist-A-Dent Kit ( http://www.dingking.tv/dingking.asp ), dar, vai, e mult prea departe de meleagurile natale.

 

Se gaseste vreun suflet caritabil care sa comande/aduca cateva kituri, pentru care in afara de cuvenita plata, va avea si vesnica noastra recunostinta?

Share this post


Link to post

Sa zic si eu ca am ramas fara baterie la masina acum cateva seri dupa ce am uitat-o cu pozitiile si cass-ul deschis vreo ora (nu zic ce am facut atunci) si cu prietena in dreapta. M-am uitat la bord si am vazut luminile cam slabe. Nu va zic cat de prost ma simteam pt ca m-am facut de kkt :roll: :flaming: :flaming: . Prietena era cu toace in picioare . Noroc ca am reusit sa o imping singur si sa porneasca. Banuiesc ca este foarte util dispozitivul dupa cum mult mai utila ar fi la masinutele astea ar fi un Bosch Silver de 55 Ah pus invers. Asa ca o sa fac investitia. Am incercat si incape. Mai am 2 ani de tarfultate inainte si nu vreau sa se repete istoria. Cu prietena mea mai merge mai intelege, dar cand ma intorc in Is :roll: ?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...