Jump to content
Sign in to follow this  
arp

Surse Alimentare Pc Real Power, Pret De Importator

Recommended Posts

Firma pe care o administrez importa si distribuie carcase pc, surse alimentare pc, diferite modele. Pentru membrii clubului am o oferta speciala si anume preturile sunt cele de distributie (en-gross).

 

Oferta speciala saptamana aceasta:

 

Sursa alimentare RETAIL, BLACK 400W real power, SUPER SILENT (<18dBa), ventilator 12cm, standard ATX 2.2, aprobata INTEL& AMD.

 

cablaj: 20/24 pin Flexible cable/M/B 1x4pin 12V2 Intel 2.0 requirements 6pin PCI express 7x4pin CD/DVD driver 2x4pin (small) Floppy driver 2xSata Serial ATA-150MB

+3.3V- 28A

+5V- 35A

+12V1 - 14A

+12V2 - 15A

-12V- 1A

+5Vsb -3A

 

Maxim -e +5V&+3.3V = 225W

Total power = 400W

 

PRET: 36.9 USD fara TVA.

GARANTIE 3 ANI.

 

http://www.jj-computer.com/psu2_jj-400ppba.htm

Relatii: 0744139670

email: arp@arpcomputers.ro

post-172-1152260794_thumb.jpg

post-172-1152260810_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Sunt sursele pe care le luase Unq Viper la testat? caci, daca sunt super silentioase, cum zici matale, as vrea si eu una, + carcasa mai de soi...

Share this post


Link to post

da, acelea sunt...vezi rezultatul testarii la http://www.astraclub.ro/index.php?showtopic=1261

 

 

Da-mi un telefon sau un mail si discutam...

 

DE ASEMENEA CAUTAM DISTRIBUITORI IN BUCURESTI SI IN TARA> Oferim conditii de livrare si termene de plata avantajoase, plus discounturi semnificative in functie de cantitatile comandate!

Edited by arp

Share this post


Link to post

La recomandarea UnQ-ului Viper am profitat de oferta colegului ARP si am achizitionat sursa + o carcasa Delux MG415 cu LCD front panel ( fan controller + 3 senzori de temperatura). Nu ma pricep eu prea mult la decibeli si alte dracii insa sursa este intr-adevar super-silentioasa, zgomotul este insesizabil.

 

Reducerea promisa a fost si ea destul de consistenta : la o valoare de ~320 RONi reducerea a fost de ~50 RONi (suma finala de plata ~270 RONi), evidentiata pe factura.

 

In concluzie, super-incantat de achizitie :osanale:

 

Mersic mult, Razvan!

post-17-1153206167_thumb.jpg

Edited by Sebian

Share this post


Link to post

PROMOTIE: pana la sfarsitul lunii august, la fiecare sursa achizitionata se oferta gratuit un mouse optic negru/argintiu in valoare de 5 USD fara tva.

Share this post


Link to post

Salut!

 

M-ar interesa si pe mine o carcasa+sursa stabilizata de 400w asa cu a achizitionat userul Sebian.

M-ar interesa o oferta finala de pret si eventual daca-mi puteti trimite pe mail o oferta mai amanuntita de carcase si surse.

Email: margaritisflorin@yahoo.com

 

Va multumesc!

Share this post


Link to post

Am trimis.

Share this post


Link to post

Multumesc mult Arp, foarte tare carcasa(cea cu display LCD), v-o recomand la toti, omul super ok.

 

Nota 10!

Share this post


Link to post

Ma alatur si eu corului laudatorilor sursei 400ppba.

Am cumparat zilele trecute una pentru compu de acasa.

Aseara am montat sursa, e super ok, ventilatorul de la procesor suna ca un motor de Raba pe langa ventilatorul sursei... asa ca i-am pus gand rau. Trebuie altul!

O pot compara fara probleme cu surse cu pret dublu la silentiozitate si la stabilitate. La ora actuala varful de sarcina la calculatorul de acasa e de 280W, dar dupa ce montez HDD-urile SCSI o sa vad cum merge si la o incarcare de peste 320W pe perioada lunga.

Share this post


Link to post

Acum de Sarbatori m-a lovit si pe mine... Cum sursa mea a binevoit sa-si dea obstescul sfarsit, intreb si eu: Zilele astea e disponibila o astfel de sursa? Pentru mine, evident, cea veche o voi repara si o sa primeasca o insarcinare secundara...

 

Un raspuns, oricare ar fi el e binevenit.

 

Sarbatori Fericite!

 

Cu stima,

Costel

Share this post


Link to post

Suna-ma sau da-mi un mail si vedem cum rezolvam...

Share this post


Link to post

Salut!

Mai e disponibilă carcasa care apare în postul #4? Mă interesează cu tot cu sursă (silenţioasă). Şi dacă da, la ce preţ?

Mulţumesc.

 

PS: La mine nu arde (nu s-a ars... încă :uff :) , dar mă tentează.

Edited by rzvpopa

Share this post


Link to post

Da, e disponibila. Pretul pt carcasa + sursa JJ400PPBA este de 240 lei inclusiv tva. Daca nu ai nevoie de o sursa atat de puternica da-mi un mail cu configuratia pe care o ai si-ti pot recomanda o sursa mai ieftina.

Share this post


Link to post

E şi la mine în casă linişte, în sfârşit. Prin bunăvoinţa lui @arp am acum carcasa Delux MG415 şi sursa 400ppba. Sursa e cu adevărat silenţioasă şi, cu ajutorul carcasei, am mai făcut o ghiduşie care rezolvă definitiv orice pitic de pe creier: am conectat cooler-ul de la procesor la front panell-ul carcasei, astfel că îi pot reduce turaţia până la ... 0. Practic, îl pot da cât de încet cere piticul. Am controlul temperaturii pe LCD-ul carcasei. Din păcate, un pitic s-a dus, altul s-a născut: trebuie să-mi caut o unitate floppy neagră, deoarece cea veche, albă, îmi stă... pe creier. Şi nici să renunţ la floppy nu pot deoarece cu serviciul port "corespondenţa electronică" doar pe floppy (USB inhibate la serviciu).

Ideea e că atât sursa, cât şi carcasa merită fiecare bănuţ. Recomandat cu toată căldura celor cu pitici (şi nu numai). :) )

Share this post


Link to post

Ceva oferte la surse supersilentioase?

Share this post


Link to post

Pentru raspunsuri prompte va rog PM/mail/telefon cu incredere, intru mai rar pe forum din motive de timp, multumesc..oferte am multe...

Edited by arp

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...