Jump to content
Sign in to follow this  
VIPER

Plecati Dintre Noi...

Recommended Posts

Mda, bravo lor. As vrea sa iti amintesc ca Romania avea vreo 23 milioane de locuitori. Poate vrei sa calculezi un procent, ceva ...

 

Dintre cei 23 milioane, cati au ridicat linsul in cur la nivel profi? Nu intreb cati dintre aia 23 de milioane au primit vila de la statul comunist... Nu intreb nici macar cati dintre fruntasii comunisti au prins loc la vila...

  • Like 5

Share this post


Link to post

Pot sa va linistesc un pic? Pun si eu o intrebare: cine stie cine a inventat sintagma "Epoca de Aur" si mai ales ce face respectivul in aceste timpuri?

 

 

Share this post


Link to post

Daca n-a plecat putin, nu-si are rostul, aici.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Sunteti nemilosi. Macar omul a lasat ceva in urma: http://www.realitatea.net/averea-lasata-de-adrian-paunescu--estimata-la-3-700-000-de-euro_769281.html

Nu stiam ca in Romania sunt asa instariti poetii, ca poate ma orientam si eu.

Acum e usor de inteles cat de simplu e sa vorbesti frumos despre egalitate si fraternitate cand e complicat sa-ti numeri casele.

 

Baga Mircea si raspunsul, acum sa nu ramane in aer cu intrebarea :)

Share this post


Link to post

Baga Mircea si raspunsul, acum sa nu ramane in aer cu intrebarea :)

Octavian Paler :-? ?

http://www.nandos.ro/2010/02/03/sint-cintarea-romaniei-si-epoca-de-aur-creatiile-lui-octavian-paler/

 

Din cauza averii uriase (aprox. 4 milioane euro) lasate de bardul care se plângea peste tot ca nu mai are ce mânca, au început sa apara copii nelegitimi (pe lânga cei 3 legitimi si înca 2 gemene):

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/EXCLUSIV_O_grefiera_de_la_Tribunalul_Bucuresti_sustine_ca_e_fiica_nelegitima_a_lui_Adrian_Paunescu_0_370163088.html

Share this post


Link to post

Logica de pe urma.

 

Daca avea cash se interna la Viena, nu la Floreasca cu poporul.

Share this post


Link to post

Exact Florinilor, Octavian Paler! Acelasi Paler care ne dadea lectii de democratie in decembrie 89 si in anii care au urmat, acelasi Paler pe care l-ati plans cu ceva pagini in urma pe acest topic! Asta daca vreti sa intelegeti ceva. Ce este de apreciat la Paunescu si multi nu vad este faptul ca el nu a negat niciodata ceea ce a facut inainte de 89 si mai mult, a ramas comunist declarat in continuare, spre deosebire de altii care au devenit brusc "democrati", "taranisti", "liberali" sau chiar "regalisti".... Gata, s-a dus, lasati-l sa-si gaseasca odihna vesnica, da socoteala in fata Altcuiva acum.

  • Like 1

Share this post


Link to post

De ce? In megalomania lui, asta si-a dorit toata viata, glorie dupa moarte si recunoasterea "meritelor". Uite ca nu se poate. Cel putin nu in momentul asta.

Share this post


Link to post

acelasi Paler pe care l-ati plans cu ceva pagini in urma pe acest topic!

 

Unde ?

 

Bine ca l-ati adus in discutie pe Paler, acum m-am convins... oameni bolnavi de ura, nici macar una productiva... razboi cu fantomele.

 

Bai nene lumea nu alba sau neagra ... e gri.

Share this post


Link to post

A murit actorul Leslie Nielsen.Am vazut pe CNN.Dumnezeu sa-l ierte.http://en.wikipedia.org/wiki/Leslie_Nielsen.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Fie ca ne plac sau nu, versurile lui Paunescu isi au locul bine determinat in literatura romana si istoria sa. Nu atat de sus pe cat sustin unii astazi, dar au. Cat despre cenaclul Flacara, la vremea lui a fost un simbol si o raza de speranta. Poate ca noua ni se pare ca nu era cine stie ce, dar intrebati-i pe parintii vostrii: nu aveau prea multe. Este clar ca a existat si o mare doza de compromis in atitudinea omului. Personal nu ma numar printre fanii sai, nici ca om nici ca poet. Dar sunt sigura ca, peste 50 de ani de-acum incolo, o istorie al literaturii romane decenta va cuprinde trei poezii si cinci randuri de referinte biografice despre Paunescu. Valoarea literara nu are nici o legatura cu personalitatea si corectitudinea morala a omului. Voltaire a fost ateu intreaga viata, iar spre sfarsitul acesteia a construit o capela pe care sta scris si astazi "De la Voltaire pentru Dumnezeu". Si numeni nu i-a aruncat cartile din biblioteca. Sigur, Paunescu nu e Voltaire. Dar intr-o epoca in care Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Catalin Botezatu scriu carti (si m-am abtinut sa o amintesc pe Simona Senzual!), prefer sa rasfoiesc "Iubiti-va pe tunuri" si sa tratez cu o oarecare ingaduinta decaderile morale ale unui om care, macar, era poet. Se poate si mai rau decat Paunescu. Daca ne raportam la acea perioada, in care sa faci rau era mai usor decat sa gasesti paine proaspata, atunci faceti un exercitiu de informare si cercetare si descoperiti un personaj cu adevarat odios: Lazar de la Rusca.Revenind la Paunescu, faptul ca suscita asemenea dezbateri e un semn ca omul a lasat o urma. Eu nu sunt de parere ca moartea te absolva automat de pacate si nici nu cred ca trebuie, neaparat sa le iertam mortilor orice. Cu asta se ocupa Doamne Doamne! Dar pana la urma bine zice cineva pe aici, omul nu a fost chiar Poll Pot, iar valoarea creatiei sale o va confirma sau infirma testul timpului.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Urat accident (nu ca altele ar fi frumoase)! Dumenzeu sa-l ierte!

Share this post


Link to post

A plecat dintre noi Cristian Paturca, RIP !

  • Like 1

Share this post


Link to post

Pace vesnica acestui om chinuit de viata! Macar de-ar avea liniste intr-o lume mai buna! Un boem, un idealist , un neadaptat...acum nu mai conteaza...Daca exista o a doua sansa, sper sa fie mult mai buna...

Share this post


Link to post

Oare cine ii va inlocui? Se mai nasc oare astfel de talente?

Share this post


Link to post

Iti dai seama cat de gibon a fost cel care a venit cu afirmatia asta?

 

Ce te face sa crezi ca dupa moartea lui x, chiar daca viata pe pamant a mers inainte, ea a mai putut fi vreodata la fel ca atunci cand x era in viata?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Nu stiu, nu am ascultat muzica lui, nu ma intereseaza, nu e o bucurie pentru nimeni moartea unui om, dar de aici pana la a afirma ca nu se mai invarte Pamantul daca cineva trece in nefiinta, e cale lunga. Intotdeauna a aparut altcineva in loc, poate mai bun, iar omenirea a trait din ce in ce mai bine cu fiecare deceniu al existentei vietii si o va face in continuare.

Edited by laurentziu83
  • Like 2

Share this post


Link to post

...de pro-fundis ! (ce nu cunosc, nu există, deci... nu mă poate răni!)

No comment .

  • Like 1

Share this post


Link to post

A murit si Ioan Grigorescu.

 

S-a născut la Ploieşti, în ziua de 20 octombrie 1930. Activitatea literară, publicistică şi cinematografică a lui Ioan Grigorescu s-a desfăşurat de-a lungul unei jumătăţi de secol.

A condus revistele de cultură „Contemporanul” şi „Cinema”, apoi, ca vicepreşedinte al radio-televiziunii române, a iniţiat festivalul „Cerbul de Aur”. Între 1993 şi 1999 a fost ambasador al României la Varşovia. Ioan Grigorescu a semnat 15 volume de proză, 20 de scenarii cinematografice pentru filme artistice de lung-metraj şi peste 400 de episoade ale serialului „Spectacolul lumii”. În anul 2001 i s-a decernat „Premiul Academiei Române” pentru „Spectacolul Lumii”. Pe parcursul activităţii sale a fost distins cu importante premii naţionale şi internaţionale. În 2004 - 2006 a realizat încă un serial documentar de 26 de episoade despre România, difuzat pe TVR-Cultural, precum şi un film dedicat lui Nichita Stănescu (2008). La începutul acestui an (2011) au fost lansate 4 volume de sinteză din suita „Spectacolul Lumii”, iar alte două volume vor fi tipărite în viitorul apropiat. Ioan Grigorescu a îmbinat în lunga sa carieră talentul de scriitor cu cel de gazetar, fiind în acelați timp o personalitate marcantă a mass-media din România. Despărțirea de Ioan Grigorescu va avea loc în orașul Ploiești marți 29 martie 2011.

Slujba religioasă va avea loc în ziua de 29 Martie, ora 12, la Catedrala Sfantul Ioan din Ploieşti și va fi urmată de ceremonia funerară de la Cimitirul Eternitatea.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...