Jump to content
Sign in to follow this  
csergogaby

Locuri unde sta Politia la pomana.

Recommended Posts

Radare frecvente mai sunt:

- In Bacau: 1. La iesire spre Iasi, adica Pe rectiliniu ala pana in Bogdan-Voda si chiar si dupa curba in Bogadan-Voda.

2. Cum mergi spre Moinesti, dupa pod e un rectiliniu mare, la capat se pune radar, sau chiar inainte.

- In Roman sunt cei mai criminali: cand iesi spre Iasi, Aproape de iesire din oras este un gard de beton pe stanga. Gardul se intrerupe la un moment dat si are o placa lipsa. Prin gaura aia te ia, cand il pun acolo e jale, zici ca il vezi dar e prea ascuns.

- Cum mergeti Comanesti - Bacau via Moinesti, in Moinesti e radar la orice ora.

 

- Bucuresti: radarul se mai pune(mai rar de cand s-a aglomerat zona) pe Virtutii acolo in curba aia nasoala si seara cum vii pe Splai De la spitalul universitar spre unirii.

- uitasem de Valul lui Traian spre Constanta

Edited by Wichedcoder

Share this post


Link to post

Bucureşti: ăla de la Muzeul Ţăranului, pe Kiseleff, imediat până în Piaţa Victoriei (încetiniţi oricum acolo că e groapă nasoală), la Petromul de la Cotroceni cum vii dinspre Politehnică pe Splai.

 

Pe DN1 nu prea e locaţie fixă, de obicei era pe la Potigrafu sau Bărcăneşti.

 

În Ploieşti, fie la sensul giratoriu de la Gara de Sud (te ia cum vii pe bulevard, chestie oricum nerecomandată pentru că sunt treceri de pietoni nesemnalizate şi rişti s-o dai în belele mai mari decât o amendă de radar), fie în centru vizavi de sediul primăriei.

Share this post


Link to post

De la Casa Presei Libere...putin mai sus de city center...exact dupa ce treci pe sub pod sta pe dreapta la vedere... valabil si pt celalalt sens. Atentie este o dacie solenza alba cu bara nevopsita!!!

Share this post


Link to post

Pe Giulesti la pasajul Grant, cu ochii catre stadion "geană" pe cei care nu dau prioritate la pietonu' care este.(exista pasaj subteran pe care noi toţi l-am platit din impozite DEGEABA)

In orice loc unde exista zece metri de cale ferata pe care oricum nu mai trece nici un tren NICIODATA dar exista indicator si daca nu opresti sa te asiguri, ţi-ai luat-o.

La Arcul De Triumph sa te pandeasca daca ciupesti galbenul. (esti scutit daca ai de la Merţan in sus)

La Charles De Gaulle (IDEM anterioara)

La pasajul de la Elvilla -= RADAR PHYTON (pe direcţia Nicolae Caramfil si daca-l vezi, degeaba, tot esti luat)

Mai am o gramada, mai vreţi?

Share this post


Link to post

Pe Vasile Milea, intre Iuliu Maniu si Grozavesti, si pe o parte si pe alta (nu simultan).

 

:o fftopic: Erau duminica acolo, cum urci spre Apaca, putin mai jos de Connex, urcati pe trotuar. Era noapte, aveau faruri stinse. Eu veneam dinspre Grozavesti, cu vreo 70-80 la ora, deci cum ar veni le-am bagat farurile in ochi. Credeti ca au putut sa ma ia? nu am reusit sa vad daca aveau sau nu tun d-ala. Thanks

Share this post


Link to post

Si eu i-am vaz acolo tot seara(cred ca am trecut aprox in acelas timp)si stai "linistit" ca aveau tun de ala de noapte ca am vazut lumina aia vrezuie de la monitor cum batea in ei :mda: .

Sa imi zici si mie cand iti vine plicu' acas' :D

Ce au am avut 60km/h cand am trecut pa langa ei nu stiu cum da i-am mirosit de jos si nu i-am dat pedala :D

Share this post


Link to post

Shit happens...problema e ca amenda se va duce la firma de leasing, inseamna ca nu mai pot beneficia de chestia aia cu jumate de suma daca platesc in 48 de ore?  <img src= S"> Sau plateste intii firma de leasing, si mi-o charge mie later?

Share this post


Link to post

Asta nu stiu sa iti zic ramane sa vedem cine stie poate erau in probe si nu te-au luat :thumbl: .

Share this post


Link to post

Se mai intampla sa intoarca tunul invers, adica ia pe cei care vin din spatele masinii, asta ca sa nu dea oamenii blitzuri si ca sa dezinformeze...

Share this post


Link to post

Atentie ! Phytoanele astea au o rezolutie de se văd si muştele moarte de pe numarul masinii, asa ca odata ce te-a luat, luat eşti.

 

Locuri de radar: Splai, dinspre Grozavesti catre Cotroceni. Pe urma in continuare tot pe splai intre Izvor si Calea Victoriei si tot asa pana in Timpuri Noi inca o data si dupa Vacaresti inspre AutoVit.

 

Alte capcane tipic politiei circulatie. In orice loc unde peste noapte se schimbă ceva , vezi: indicatoare noi, schimbari de prioritate, etc, a doua zi dis-de- dimineata SIGUR va fi un echipaj care sa te "ardă" că nu ai respectat ce au schimbat, zic ei de " doua saptamani" (citat), chiar dacă tu treci zi de zi pe-acolo iar indicatorul este imaculat de nou.

Share this post


Link to post

Calea Plevnei, duminica la pranz, 6 benzi, zona cu limitare la 50 km/h, nici o masina pe strada... poate doar Solenza inchisa la culoare parcata invers pe partea ta cu fata inspre tine!... Poate pica ceva! :mda:

Share this post


Link to post

Ziceati ceva interesant mai tarziu si m-ati facut curios. Daca iti trimit amenda acasa si tu nu vrei s-o primesti, adica nu semnezi pentru ea, ce se intampla? Si ii tot amani asa pana trec cele 30 de zile? :thumbl:

Share this post


Link to post

:D ... iti vin baietii cu floricele la usa... :thumbl:

Share this post


Link to post
Shit happens...problema e ca amenda se va duce la firma de leasing, inseamna ca nu mai pot beneficia de chestia aia cu jumate de suma daca platesc in 48 de ore?  <img src= S"> Sau plateste intii firma de leasing, si mi-o charge mie later?

 

Nu, la firma vine doar instiintarea ca trebuie sa "il dea pe mana militiei" pe cel ce a condus masina cutare in data cutare, la ora cere zic ei acolo. Acum, fie te instiinteaza ei pe tine, fie le trimit politistiilor numele si adresa ta si iti vine acasa rugamintea sa te prezinti la ei unde iti fac procesul verbal platibil la jumatate in 48 de ore.  <img src= ("> Intelegi ? :-? Oricum nu ti se ia dreptul de a plati la jumate... :banana:

Share this post


Link to post

Asa mai nestiutor va spun urmatoarele:

DN 1 Bucuresti Ploiesti de la Baneasa la Otopeni (ORIUNDE)in special in boschetii de pe dreapta de dupa academie

DN1 Bucuresti Ploiesti la Prisma dupa chioscul care este la intersectia ce duce la Corbeanca

DN 1 Bucuresti Ploiesti in Saftica pe dreapta pe prima straduta la dreapta cu botul spre DN 1 sau la 1000 m la motel dupa un gratar de piatra (Atentie ca erau intr o zi in ambele locuri )NOROC CU TILICA pe bord ca nu mai tacea(TILICA e detectorul meu :tongue: :lavolan: :tongue: )

DN 1 Bucuresti Ploiesti in Tancabesti la intersectia ce duce la Snagov sat (in special noaptea) Tot in Tancabesti pe dreapta imediat dupa prima trecere de pietoni dupa un gard sau dinspre Ploiesti pe strada cu posta(langa aceeasi trecere)

DN 1 in Ciolpani la prima trecere de pietoni pe drepta bagati pe drumul ce duce la Izvorani

Pe E85 in localitatea MOVILITA ATENTIE MARE MARE!!!!!In dreptul sectiei de politie este montata camera ce filmeaza 24/24 si iti calculeaza viteza dupa film Camera e montata in asa fel incat nu o vezi de pomi dar EA TE VEDE PE TINE CAND DEJA E PREA TARZIU!!!

Deocamdata atat.

Share this post


Link to post

Acum ca a venit sezonul estival sa vedem unde avem radar in Constanta:

 

- IESIRE SPRE STATIUNI - dupa ce treceti de gara bd 1 Mai langa biserica

- Pod km 4-5 Doraly Mall

- Statie Rompetrol - iesire din constanta - intrare in lazu

- Agigea - la intrare imedia dupa curba de pe pod sau la iesire dupa ultima curba

- Eforie Nord centura - dupa prima intersectie mare

- Eforie nord - Eforie sud drumul care le leaga in dreptul taberelor si a sanatoriului

- Eforie sud - dupa curba de la intrare sau imediat dupa pasaj

 

 

IN MAMAIA

- la intrare dinspre delfinarui

- imediat dupa bariere la 200 m

 

Cel putin asha stiu eu

 

ATENTIE 30 RADARE ACTIVE IN CONSTANTA IN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL

Share this post


Link to post
ATENTIE 30 RADARE ACTIVE IN CONSTANTA IN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL

:o fftopic: Si daca ar sta in [...] in afara localitatii sa-i opreasca pe figurantii care merg cu 200 pe acolo ar fi bine, dar marlanii stau in localitati ca sa te ia la peste 60 si si se cheama ca previn accidentele. Mai bine faceau Cta-Mangalia drum comunal ca oricum nu poti sa mergi cu mai mult la cate localitati sunt.

Share this post


Link to post

Asta vara toata vara au stat in fata portii mele in eforie sud, si le-am zis ca le cer taxa, sa nu dea amenda la mine. vis-a-vis de rompetrol sau ce peco e asta aici. cred ca si vara asta o sa stea la fel, si o sa ia ce vine dinspre mangalia, in rest vara in cta gasesti radar oriunde, chiar si in afara localitatilor + ca ia si din mers.

Share this post


Link to post
:o fftopic: Si daca ar sta in [...] in afara localitatii sa-i opreasca pe figurantii care merg cu 200 pe acolo ar fi bine, dar marlanii stau in localitati ca sa te ia la peste 60 si si se cheama ca previn accidentele.

 

Stau si daca ai peste 100 ti-ai furat-o!

Altele de prin Bucuresti:

Bucurestii-Noi, la cimitir la Straulesti, fie chiar in dreptul cimitirului fie dupa ce se termina cimitirul, bagat in lateral pe breteaua pe care intorc troleibuzele (ATENTIE ca nu se vede) Solentza alba sau albastra nemarcata (iar de multe ori este o solentza albastra parcata acolo, nu stiu care o fi boul care nu se gandeste ca ne trage teapa). Apoi, in fata restaurantului 2 cocosi, e o curba misto la dreapta acolo, peste un pod unde TOATA lumea ii da talpa, cand i-ai vazut e prea tarziu. Apoi, tot pe bulevardul Bucurestii Noi in fata la biserica sau la parcul Nicolae Balcescu, pe strada Jiului, undeva in zona Apromatco.

Apoi, la iesirea pe Bucuresti Pitesti, chiar dupa Praktiker, pe partea dreapta intre copaci.

Pe-ala de la Agigea l-am luat eu asta vara, m-au oprit si mi-au aratat o poza cu masina mea franand cu viteza de 75 km/h pana in dreptul placii pe care scria Agigea. Le-am ras in nas si m-am luat cu ei in gura si n-au avut tupeul sa-mi dea amenda. I-am amenintat ca-i reclam, ca n-au voie sa stea ascunsi si ca oricum eram in afara localitati si masina mea era capabila sa franeze de 75 la 50 in 5 metri =))

M-au lasat in pace...

Share this post


Link to post

Noptea, pe prima trecere de pietoni de la Sincai spre Palat, parcati perpendicular si pe trotoar, un pic mai in spate fata de celelate masini. Nu-i vezi :( nici cind treci pe linga ei daca nu te uiti.

Share this post


Link to post

Pe autostrada spre Pitesti: la fiecare trecere in alt judet, politie cu radar. Mai stau si ascunsi dupa pasarele. Grija mare sa nu va fure spre 150 la ora :D

Share this post


Link to post
Asta vara toata vara au stat in fata portii mele in eforie sud, si le-am zis ca le cer taxa, sa nu dea amenda la mine.

Si de ce nu le-ai aerisit putin anvelopele ? :D

Sau macar sa faceti parte-parte castigul. :) )

Share this post


Link to post

vsv de Adesgo. Solenta alba fara inscrisuri.

Share this post


Link to post

In Bucuresti, in Drumul Taberei mai precis, i-am vazut stand la panda in urmatoarele locuri:

- pe Drumul Taberei, langa parc, pe sensul spre Piata Drumul Taberei, venind dinspre str. Valea Ialomitei (pe trotuar);

- pe Drumul Taberei, vis-a-vis de parc, in dreptul blocului cu BRD si Alpha Bank, cum mergi spre Tricodava, ascunsi printre masinile parcate pe dreapta;

- pe Drumul Taberei, inaintea statiei RATB "Liceul Eugen Lovinescu", cum vii dinspre Tricodava spre Raul Doamnei, ascunsi printre masinile parcate pe dreapta;

- pe str. Brasov, langa parc, vis-a-vis de statia Shell, mergand pe sensul dinspre Piata Drumul Taberei spre Tricodava, urcati pe trotuar;

- pe bd. 1 Mai (fost Compozitorilor), pe sensul spre Tricodava, vis-a-vis de Munplast, unde este o restrictie de viteza la 40 km/ora.

Tot in Bucuresti, pe Calea Grivitei, pe sensul dinspre Gara de Nord spre Podul Grand, in apropierea statiei RATB "Stoica Ludescu" (cca 300 m inainte de Podul Grand) ascunsi printre masinile parcate pe dreapta.

Sper sa va foloseasca. :)

Share this post


Link to post

Si ar mai fi un radar la Sighisoara la cateva sute de metri inainte de a intra in oras venind dinspre Brasov - sunt cateva curti du garduri mari, iar dupa gard ...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...