Jump to content
Sign in to follow this  
FLEX

Evitati discutiile inutile in aceasta sectiune a forumului!

Recommended Posts

Aici incercam sa creem o baza de date cit mai cuprinzatoare pentru tot ce tine de domeniul auto, nu numai modele Daewoo; este esential ca informatia sa fie clara, concisa, pentru a fi usor de receptat.

 

Rugamintea noastra e sa incercati sa va abtineti pe cit posibil de la comentarii pe marginea subiectelor, daca doriti sa detaliati anumite aspecte, folositi cu incredere celelalte sectiuni ale forumului.

 

Asta nu inseamna ca nu puteti cere detalii privind aspectele care tin strict de aspectul informativ al subiectelor postate: localizare, nr.telefon, etc.

 

Va multumim pentru intelegere!

Share this post


Link to post

Alte reguli ce dorim sa fie respectate:

1. Nu va abateti de la tema topicului, nu divagati

 

2. Daca doriti sa postati incercati sa aduceti o informatie noua, completare a celor existente, argumentat pe situatii concrete. Nu intrati in polemici pe aceasta sectiune, daca se doreste o discutie in contradictoriu puteti deschide un topic la sectiunea Diverse iar concluziile le postati la Utile.

 

3. Pentru topicurile inchise, daca se considera ca o informatie nu mai este de actualitate sau se doreste adaugarea de noutati adresati un mesaj privat unui moderator de pe aceasta sectiune si o vom adauga.

 

4. Nu este necesar sa postati numai pentru a multumi pentru informatiile gasite, faptul ca v-am putut ajuta si pastrati topicul ,,curat'' este suficient.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...