Jump to content
Sign in to follow this  
Shenck

Oglinzi Laterale Tico

Recommended Posts

Ai mei au firma, dar nu au mai facut comert. Eventual sa import prin firma lor si apoi sa vand cu adaos comercial minuscul? Ne-ar putea lamuri un economist/contabil.

Share this post


Link to post

Nu am rezolvat nimic. Am tot intrebat la dastia care importa piese (cunostinte) si mi-au spus ca nu se baga. Am sa aduc banutii maine la intalnire. Daca puteti ajunge-senna, aztec, pedala, satori (pt. topser). Imi pare rau ca nu am reusit am tot incercat dar nu am rezolvat. Topser (zicea ca a vazut la cineva) sa incerce sa-l intercepteze pe respectivul poate ne da vreo solutie. Pana una-alta dam banii inapoi (bine ca nu i-am dat la FNI) :(

Share this post


Link to post

Din pacate nu s-a reusit cumpararea oglinzilor, asa ca banii se vor returna

O pate din bani au ajuns la mine si ii voi returna , la cine este din bucuresti sper ca la intanlire, iar lui Alex Diaconescu, fiind din iasi, prin mandat.

I-mi pare rau ca nu s-a finalizat totul..

Share this post


Link to post

Alexandru D, am nevoie de datele tale pentru a trimite banii, ti-am dat PM dar nu am un raspuns inca..

Banii sunt la mine, ai tai si ai lui dragosman, dar din pacate nu am putut ajunge la intanlire si in urmnatoarele 2 saptamani nu cred ca voi putea accesa netul.. va trimit prin PM nr de telefon in caz ca vreti sa-mi dati telefonic datele

Share this post


Link to post

pai de ce n-am aflat eu de asta pana acum..am eu cunostiinta un mare importator de piese auto(Motormania), imi facea el comanda pe firma..

Share this post


Link to post

Sotto nu e tarziu. Vorbeste cu amicul tau si intreaba-l la ce pret ne scoate si noua setul de oglinzi. La cati ne strangem nu e o suma foarte mare le poate cumpara el si sigur nu ramane cu marfa. Numai sa ne afle un pret. Noi scosesem la 21 euro/set.

 

Linkul producatorului este: http://www.ajs.pl/index-1.htm

Share this post


Link to post

eu vb. cu el . dar cine vb. poloneza acu. sau caut si traducator ?

Share this post


Link to post

Eh hai ca stiu si aia engleza. Nu ai zis ca e importator? Cu alti furnizori cum vorbeste? In romana? :rolleyes:

Share this post


Link to post

Ce se mai aude de oglinzi ca vreau si eu.

Share this post


Link to post

Am vorbit cu mama si se poate ea ocupa de import - asta face de o viata. Importul se va face pe firma mea eu urmand sa bag la adaos fix darile ce vor trebuii platite la stat (vama, impozite, tva). O sa o pun pe mama sa demareze "negocierile" si de asemenea sa verifice respectiva firma (fabrica) sa nu avem surprize.

Daca totul va merge ok sunt sanse sa avem oglinzi si in romania. Singura prezicare pe care o voi face este aceea ca importul nu il voi putea face decat dupa ce voi avea suma de bani necesari importului stransa.

PS. Cine stie cele mai multe detalii despre oglinzi, ce ati negociat, etc sa dea un e-mail la vali_cherbis@yahoo.com sa stie exact mama despre ce este vorba.

PPS. sa fie doar un e-mai nu 10 :)

Share this post


Link to post

Sper ca nu va suparati [-O< ,eu m-am desteptat mai tarziu,m-ar interesa si pe mine niste oglinzi laterale de Tico fixe cu reglaj din interior,ale mele au fost rupte in parcare :spumelagura: si apoi reparate dar acum nu mai stau deloc cum trebuie,mai ales la drum lung cand mai trece cate un tir,sunt nevoit sa deschid geamul si sa o asez cat de cat.

Va rog sa ma ajutati :osanale: si sper ca nu am venit prea tarziu.

 

P.S Eu nu stau prea mult pe acasa :lavolan: asa ca va rog sa ma anuntati pe adresa de mail Sthall_services@yahoo.com daca se poate rezolva si sa-mi dati pretul fix sau cel estimativ si cum as putea trimite banii.

Edited by CARABUSU

Share this post


Link to post

@leutzu: Am scris mai sus cam cum au mers negocierile. Ca pret ei mi-au spus ca oglinzile costa 21 euro setul de 2. Pret final.

Share this post


Link to post

Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine [-O< ,chiar daca sunt din Piatra Neamt,v-as fi foarte,foarte recunoscator :osanale:

Daca se fac liste ma bag si eu,numai sa ma anuntati cand si cum se strang banii,abia astept sa schimb vechile oglinzi.

:thumbl:

Edited by CARABUSU

Share this post


Link to post

@carabusu Am eu un verisor din Piatra Neamt acum in capitala la studii, daca vrei iti trimit setul prin el cand mai merge acasa. Mai intai sa vina oglinzile in tara, restul e simplu.

Share this post


Link to post

Iti multumesc ca ma ajuti  <img src= "> ,apreciez asta foarte mult :drinkers: ,dar trebuie sa vedem ce facem cu importul oglinzilor,asta e cel mai important.

Share this post


Link to post

Buna ziua .Acesta este primul meu topic pe forum .

 

Deci .. citeva intrebari pentru cei care au contactat firma respectiva din Polonia :

 

1. care este cantitatea minima care vind ?

2. ce modalitati de plata ???

3. a cumparat cineva de la fabrica respectiva ?? sint oglinzi de calitate ???

 

Eu am trimis acum citeva minute un e-mail in engleza la fabrica respectiva , sper sa-mi raspunda direct la intrebarile de mai sus .

 

Am firma ,am mai facut import si am nevoie urgent de o oglinda dreapta de tico . :lavolan:

Edited by chrisrotlmacin

Share this post


Link to post

Sa dea domnul sa reusesti,ca astept de o luna un raspuns nou.

Daca se rezolva va rog sa ma contactati si pe mine.

Share this post


Link to post

Mama lor de nenorociti!!!!!  <img src= ("> Ieri noapte mi-au rupt ambele oglinzi...si nu sa le fure...doar asa de placere...dupa care au jucat fotbal prin parcare cu ele(cam asa arata).Am fost azi prin magazine si nu am gasit decat de dreapta.Stanga nix :grumpy: aici in Cluj ,cel putin.Daca stiti careva...si second e bun...ca azi am circulat fara...si am transpirat copios+entorsa la gat privind dreapta/stanga spate... :mda:

Share this post


Link to post

Se mai aude ceva despre acele oglinzi???

Share this post


Link to post

Se pare ca importul este destul de greu de facut...cel mai bine vorbim cu o firma care a mai facut astfel de importuri.

Share this post


Link to post

In conditiile unui import pe firma se adauga transport, vama, comisionul firmei, TVA. E de asteptat o crestere semnificativa a pretului.

Chiar daca e un servciu amical, se poate scade numai comisionul firmei.

Edited by gomez99

Share this post


Link to post

Sa speram ca de la anul va fi ceva mai simplu..

Share this post


Link to post

Si eu sper, dar oricum nu ma astept sa le iau la mai putin de 30eur. La polonezi VAT este 22% + ce mai pune magazinul de acolo + transport (asta daca ti-l trimite cineva). La noi ar fi VAT 19% + comision firma + transport. Diferenta ar putea fi de la transport, ca una e posta la kg si alta e cind vine intr-un container cu alte alea.

Edited by gomez99

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...