Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Matiz "desfiintzat" la "aUTOrUN"

Recommended Posts

Lazarus loveste din nou de data asta renault si se pare loveste cu argumente serioase ... :|

 

Mestere ISO, te rog zi shi tu ce a mai regurgitat auto_nanistul lAzArUs sa dezbatem aici problema. Ne lasi asha cu ochi'n soare? 8) BTW, aici pa unde sint eu nu prind tele7. :oops:

Share this post


Link to post

domnilor. mea culpa. :lol: :lol:

pana in 2000 am mai lucrat si eu la telel 7 dar m-am carat ca se cam imputise treaba .

dar tin sa va amintesc ceva , ce voi parca vad ca nu ati bagat de seama, si va mai mirati de ce a fost o emisiune "comandata".

azi se lanseaza Logan'u...

Credeti ca poate fi o legatura...? :twisted: :twisted:

Share this post


Link to post

Iata ce'a zis-facut nea' lazarus pe tele7(espero16v-povestitor :lol: ) :

 

"Urmaream pe Tele 7 o emisiune in care astia dadeau in Renault si prezentau un nene care-si cumparase un Symbol cu defect de fabricatie care nu s-a remediat niciodata.Cum si l-a cumparat , omul a plecat la mare.La Lehliu i s-a oprit motorul in mers si nu a mai pornit deloc.A stat vreo 55 de minute pe dreapta cand deodata masina s-a racit si a pornit foarte bine.A fost la garantie cu ea de zeci de ori si nu i-au dat de cap.A trimis OPC-ul pe capul celor de la Renault care i-a tras o amenda.A dat in judecata firma dar a pierdut.Deasemenea Renault a dat in judecata si OPC-ul care deasemenea a pierdut.Drept care omul a terminat garantia si a ramas cu masina in aceeasi stare.

Mai prezenta cazul primului Megane II cumparat din Romania caruia nu-i baga aer rece cand dadea drumul la AC.Compresorul pornea dar degeaba.La fel, omului i-a iesit din garantie si in continuare nu are aer rece pe AC.

A mai aratat cativa flacai care nu aveau boxe in usi, cu toate ca daduse bani pe ele (tot la Megane II). "

Share this post


Link to post

Eu nu am vazut emisiunea , pt ca-n general nu ma uit la postul asta ... Pai daca este adevarat , nasol ; asta este o pata mare neagra pt Renault . Asa tepe n-as fi acceptat nici de la o Dacia berlina ... Acum stiu ca atunci cand iti iei masinutza noua , nu te uiti la toate chestiile prin ea daca exista si daca merg , pt ca abia astepti sa pleci de la dealer si sa o conduci ... da' nu este totusi o scuza . Cu alte cuvinte , aici au fost de vina si cumparatorii ca nu au verificat un aer conditionat , existenta boxelor platite ...etc . Cand iti iei masina cu AC ( pe care platesti bani buni ) , eu zic ca este normal sa testez daca functioneaza ...

Concluzie : avetzi grija ce platiti si ce vi se da atunci cand va luati masina noua . Se pare ca nu numai cand iti iei sh trebe sa fi atent !

Share this post


Link to post

mai da cumva in reluare emisiunea s-o vad si eu ? :D

Share this post


Link to post

Simbata(premiera) de la 13.30 , duminica reluarede la 14.30 pe tele7 .

Lazarus a promis si altele ... :shock:

Share this post


Link to post

Iata ca acest lAzArUs, a recidivat, acum in vizor aflindu-se nimeni alta decit celebra, de pe acum, firma Reno. Nush' de ce acest individ, tot timpul vede jumatatea goala a paharului (poate e platit pt. asta :twisted: ). De ce draq nu poate sa fie la subiect shi sa zica partiile bune shi proaste ale mashiniilor testate de el, fara sa exagereze, shi gata. Tot timpul tre' sa zica povesthi din astea, care chiar daca sint adevarate, nu ishi au locul intr-o emisiune de auto profesionala. Vorba aia, sh.t happens. Nu e nici primul producator shi nici ultimul la care se pot intimpla rateuri. Treaba e ca producatorul de mashini respective sa nu faca o obishnuintza din asta (nu dau nume ca se supara anumitzi forumisthi :P ).

Share this post


Link to post
Iata ca acest lAzArUs, a recidivat, acum in vizor aflindu-se nimeni alta decit celebra, de pe acum, firma Reno. Nush' de ce acest individ, tot timpul vede jumatatea goala a paharului (poate e platit pt. asta :twisted: ). De ce draq nu poate sa fie la subiect shi sa zica partiile bune shi proaste ale mashiniilor testate de el, fara sa exagereze, shi gata. Tot timpul tre' sa zica povesthi din astea, care chiar daca sint adevarate, nu ishi au locul intr-o emisiune de auto profesionala. Vorba aia, sh.t happens. Nu e nici primul producator shi nici ultimul la care se pot intimpla rateuri. Treaba e ca producatorul de mashini respective sa nu faca o obishnuintza din asta (nu dau nume ca se supara anumitzi forumisthi   :P ).

 

Partea proasta e ca daca se intimpla nici nu rezolva omu' care a dat banu' si nu in ultimul rind a investit incredere in marca :( . Daca mai vede pe linga lipsa de profesionalism si bine-cunoscutul "sictir" romanesc atunci mai bine sa se apuce de altceva :spume:

Share this post


Link to post

cu scuzele de rigoare ziaristilor care au reusit de-a lungul vremii sa isi pastreze obiectivitatea (si ii felicit din toata inima pentru asta):

 

nu va mai mirati atata despre povestile auto ale celor 2 bozo de la tele7. articolele care favorizeaza o companie in detrimentul concurentei se nasc in 4 feluri:

1. seful redactorului comanda articolul.

2. compania favorizata isi "exprima" dorinta de a cumpara publicitate pe bani frumosi de la respectivul post.

3. "reportajul pozitiv" reprezinta parerea personala a redactorului.

4. fripturistii. daaaa... nu va mirati! este acea categorie de reporteri/redactori care sunt acreditati pe un anumit domeniu si scriu articole partinitoare cu intentia de a fi bine vazuti de catre institutiile care i-au acreditat.

 

si am sa va spun o mica poveste..

candva, eram acreditat la un minister militar. biroul de presa al respectivului minister organiza tot felul de deplasari prin tara, la diverse unitati militare, aplicatii.. etc. pe cheltuiala lor, bineinteles!

si odata ne-au plimbat prin oltenia la o aplicatie comuna. dimineata, in programul zilei era trecut "mic dejun la um. xxxx - veti avea ocazia sa va convingeti cum isi hraneste patria soldatii.. blah, blah, blah". ne-am asezat la masa langa soldati si au inceput sa apara: cafea, lapte, cacao, ciocolata, gem, unt, branza, margarina.. ce mai, un mic dejun pentru campioni. m-am uitat uimit in jurul meu si am observat privirile pline de pofta ale bietilor soldati si l-am intrebat pe unul dintre cei cu care schimbasem cateva vorbe mai inainte: "dar vad ca va hranesc bine, auzisem ca in armata mancarea nu este buna.." la care bietul soldat s-a uitat la mine cu o fata lunga si mi-a zis "domnule, nu va suparati.. dar chiar mai credeti in basme? de ce nu veniti intr-o zi obisnuita si fara sa stie vreun ofiter.. sa vedeti atunci cum mancam numai ceai cu paine sfoiegita".

indignat pentru teatrul prost jucat de minister, i-am reprosat unui ofiter de presa circul pe care ni l-au servit. urmarea ? dupa discutia avuta si mai ales dupa publicarea reportajului meu nu am mai fost chemat la nici-o deplasare desi stiam cand aveau loc si unde. cu toate astea privirea soldatului dar si alte discutii avute cu alti camarazi ai acestuia nu le-am uitat si imi amintesc mereu ca ma aflu intr-o piesa proasta pusa la cale de autoritatile acestei tari.

 

revenind la reportajul cu pricina..

punem pariu ca cei doi bozo au atacat concurenta in speranta castigarii unui loc pe listele cu ziaristii care beneficiaza de o atentie "speciala" din partea pitestiului ? poate chiar au sperat la doua locuri pe listele cu deplasarea in turcia.. iar atunci cand au vazut ca au fost tepuiti (ca de.. hotii isi fura unul altuia palaria)cum spuneam.. cand au vazut ca au fost tepuiti au reactionat in consecinta si asa a aparut si atacul violent la adresa reno. cred ca acum le-au atras atentia celor de la dacia, iar daca marketingul astora de la pitesti ii va considera periculosi o sa vedeti ce bine le va fi celor doi bozo..

ca doar suntem in romania, nu ? asa ca nu mai visati cai verzi pe pereti.. articolul are un scop stiut numai de cei 2 bozo. eu inclin sa votez cu punctul 4  <img src= ">

 

 

succes si sper sa scapam de aceste jeguri umane :)

Share this post


Link to post

din pacate cred ca nu exista ziaristi complet obiectivi si integri in romania. probabil doar pe la o gazeta de perete... toti ii pupa pe aia care le dau banu. uitati-va la tuca, a doua zi dupa ce s-au logodit psd cu pur, l-a invitat pe iliescu in emisiune si i-a servit minge dupa minge la fileu... nimeni nu e suficient de puternic in romania ca sa-si permita sa fie obiectiv. decat daca obiectiv inseamna sa tragi cu psd-ul, atunci da, tzara e plina de ziaristi obiectivi ! :lol:

 

pe de alta parte, si ziaristii sunt pacaliti de mai sus, cum e cazul cu mancarea in armata asa e peste tot... in "controale" la hoteluri, la restaurante, s.a.m.d. Si "pacaleala" incepe de sus de tot, a fost odata un control cu opc-ul la gogoserii de cartier si a zis un ziarist "hai sa mergem la mcdonalds, acuma, sa vedem daca n-au chiar nici o problema" iar inspectorul a zis: "pai nu, nu putem sa mergem neauntzat"... :shock:

 

revenind la alde lazarus, am vazut in ultima emisiune ca aveau doua cazuri cu un crysler parca ?? si inca o masina din acelasi concern parca... si loveau tare in service-ul auto-run??? din constanta ... nu mai stiu exact cum se numea... va rog sa ma corectati :)

Share this post


Link to post

Deci baietzi parerea mea e ca emisiunea aia are un rating ca si postul respectiv... Nu cerd ca se sinkiseste vreun producator de ce spun aia doi !..sa fim se3riosi cerd ca mai mula publicitate le facem noi aici pe forum !..Da-i in (cuvant frumos) mea!!!

Share this post


Link to post
Da-i in (cuvant frumos) mea!!!

 

 

subscriu!

hai sa inchidem topicul ca nu are sens sa mai continuam. cei doi bozo nu merita atentie.

Share this post


Link to post

lazarusmedia@rdsnet.ro

 

Hit it ! ;)

Share this post


Link to post

suuuuperrrr...doar ce am luat un mailbomber dragutz zilele trecute...am pe ce sa-l testez...ceva de genul :yousuck: lazzzaruse

Share this post


Link to post

Inca unii care dezinformeaza a.k.a. Evenimentul Zilei: http://www.expres.ro/vest/?news_id=167230

"Motoarele sunt de 800 cmc, consuma 6 l la suta in oras si 4 in afara". Mai scot si eu un 5 la limita in afara, dar 4???

"Soferii au o senzatie de nesiguranta, cind trec pe linga un TIR. De asemenea, daca dai intr-o groapa, ai impresia ca masina se da peste cap". Sa-mi bag picioarele daca pot sa zic ca se da masina peste cap. Iar chestia cu instabilitatea cand se trece pe langa un TIR, asta e o poveste perpetuata din tata in fiu. Ok, nu e la fel de stabila ca un tanc, dar still, nu pot sa zic ca mi-e frica sa trec pe langa un TIR.

"Tablaraia este satisfacatoare, fiind rezistenta la coroziune. Fabricantii o garateaza 12 ani." Eu nu am gasit nicaieri aceasta garantie, dar aici au dreptate cu rezistenta la coroziune.

"Exista Matizuri dotate cu [...] si halogene": Nu toate Matizurile de la inceputurile lor au avut halogene?

Share this post


Link to post

Va salut , unde gasesc si eu ceva materiale video sau foto despre emisiunea aia ??

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...