Jump to content
Sign in to follow this  
sprite

INJECTOR INFUNDAT = mers impleticit Matiz

Recommended Posts

Cred ca am sa ajung in service, ultima solutie...

Share this post


Link to post

Posibil sa ai o supapa care nu mai inchide pe cilindrul cu problema.Verifica compresia in cilindri si e posibil sa gasesti problema.

 

Share this post


Link to post

Merg in service si revin cu detalii. Mersi mult!

Share this post


Link to post

Salutare! Am reusit cu succes reparatia masinii in service.Defectul...supapa de la cilindrul 3 nu inchidea. Reglare supape si totul functioneaza! :D Multumesc tuturor pentru ajutor!

Share this post


Link to post

La mine dupa 194.000 de km, o bujie nu prea mai simtea nimic atunci cand scoteam fisa. Am dat jos injectoarele si injectorul care avea legatura la bujia cu pricina era foarte infundat. In afara de acesta am mai gasit inca unul dar mai putin infundat.

Simptomele, erau check aprins, mers sacadat sau fara vlaga, pornire greoaie, oprire motor. Dupa curatarea injectoarelor motorul functioneaza ca si atunci cand l-am cumparat in 2005.

Dupa toate astea am facut schimbul de ulei cu unul de 10W40 de la aral, filtru aer, filtru ulei, bujii champion, curatat IAC, reglat culbutoarele, verificat pompa de benzina, schimbat filtru de benzina.

Ramane sa mai fac distributia si ma declar multumit de un matiz din 2005 care in afara de consumabile, schimbat ambreiajul, cureaua de la alternator si a doua baterie care are deja 6 ani (Varta), acum 5 ani cred ca este suficient.

Edited by geo

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...