Jump to content

CatalinCJK

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About CatalinCJK

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/02/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo Platinum Hatch
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    CJK
  1. Root, merci pentru sfatul "parintesc". Bucuros de cadoul pe care il primeam de la amic nici nu am mai luat in calcul ce-i mai rau, saltatul talonului, asta pe langa cei 2 cm - distanta redusa intre cauciuc si aripa.
  2. Salutare tuturor. Am si eu o intrebare legata de schimbarea anvelopelor de vara (185/55R15) la Chevy Aveo Hatch cu anvelope de iarna. Un amic face pomana cu 4 cauciucuri de iarna rulate max 1000 Km, numai ca dimensiunea difera: 185/65R15. Va rog spuneti-mi daca aceasta dimensiune este ok pentru inlocuire.
  3. In ceea ce priveste "scartaitul ca o caruta" subscriu si eu (la denivelarile de la trecerile pentru pietoni - limitatoarele de viteza; gropile mai adanci atacate cu viteza redusa si, cred ca cel mai elocvent, la coborarea unei borduri) - am sa insist la service pentru gresarea bucsilor. Totusi, troncanitul din dreapta ma scoate din minti. Clar trebuie inlocuit ceva, iar dilema este ce anume? Cum spuneam, cand masina este rece zgomotul este mai acut; se atenueaza dupa cativa km parcursi. Multumesc wwillym pentru sugestia cu sprijinirea bratului inferior pe trepied. Am sa il rog pe mecanicul de la service sa verifice bucsa de la bara stabilizatoare si, eventual, bieleta antiruliu (schimbate ambele acum cateva luni - caraia puternic in momentul in care "luam" volan stanga-dreapta). Zack - ai putea sa-mi spui la ce service faci reviziile?
  4. C PARERE AVETI????? Salut Mimel; salutare tuturor. Am citit despre problema ta si fix cu aceeasi problema ma confrunt si eu, doar ca sunt inca la inceputul drumului parcurs de tine (Aveo Hatch - 38 mii km). Deocamdata sunt la level 1 - "mi-au schimbat caseta de directie" (Radacini Timisoara), zgomotul (un troncanit la roata dreapta fata, accentuat cand masina este inca rece) se diminueaza dar nu dispare dupa 10 km parcursi. Urmatoarea programare la service este pe 26.03 - sa fie vorba, ca si in cazul tau, de level 2, 3 ,4...?? Ma gandeam ca Tolin si ceilalti ne pot sugera ceva; daca nu-i de la caseta, nu-i de la amortizor, nici de la bieleta antiruliu...ce-ar putea fi? Despre zgomot, sa fiu cat mai exact...o troncaneala persistenta chiar si pe drum drept (fara denivelari majore). Daca ar fi fost vorba de batrana Dacie, as fi jurat ca-i vreo bucsa pacatoasa. Insa asa... Astept cu interes raspunsurile voastre. Multumesc.
  5. Aduc stelele..:)

  6. Salutare tuturor, Stiti cumva daca in prezent noile Matiz (modelele SE) sunt dotate cu CD PLAYER? In oferta de pe www.daewoo.ro se specifica acest lucru, insa citeam aici pe forum ca numai modelele pentru export au in dotare asa ceva, restul (pt piata autohtona) ar avea in continuare vechiul model de radio casetofon. Multumesc pt raspuns.
  7. Salutare tuturor, Sunt nou pe aici, de o luna intru zilnic pe forum, am gasit sfaturi foarte interesante si toate mi-au intarit concluzia la care ajunsesem deja, ca Mati merita cu adevarat achizitionat. M-am hotarat asupra modelului SE POWER PLUS-EURO 4 numai ca mai am putin de asteptat datorita faptului ca, momentan, pana pe 20 august, fabrica se afla in remont (reparatii/revizii). Despre acest lucru am aflat trimitand un mail la clienti@daewoo.ro deoarece aveam oarecare suspiciuni legate de productia, in continuare, a modelelor cu AC (temerile mi le-a "bagat in cap" un oarecare ofiter de credit ... speram sa nu fie nici pe departe asa!). Cei de la Craiova mi-au raspuns imediat (in aceeasi zi) scriindu-mi urmatoarele: "Stimate Domn, Daewoo Automobile Romania este in remont (reparatii/revizii) pana in data de 20.08.2007, perioada in care procesul da fabricatie este oprit. Dupa aceasta data se va lansa in fabricatie toata gama de autoturisme (exceptie facand autoturismele Cielo Euro III). Productia de autoturisme va incerca sa acopere comenzile/solicitarile clientilor, in ordine cronologica. Va recomandam sa luati legatura cu un agent de vanzari autorizat Daewoo, din localitatea dvs., unde sa faceti o comanda. Acesta va va anunta cand autoturismul comandat de dvs. va fi disponibil. Va multumim pentru interesul fata de produsele noastre." Acum astept cu nerabdare sosirea Matizului si, binenteles, urmand traditia (multumiri lui Maverick SS pentru toate detaliile postate), va voi tine la curent cu tot ceea ce voi descoperi bun (sau mai putin bun :rolleyes: ) la noua achizitie (inclusiv fotografii). Toate cele bune.
 

×
×
  • Create New...