Jump to content

LibRah

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About LibRah

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/11/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    LibRah1978

Profile Information

  • Auto
    Espero 1,8 CD
  1. mike.b Problema sta in felul urmator: si eu am acele mufe de care vorbesti tu,si am incercat sa le cuplez, rezultat : intr-adevar sta aprins becul ala,dar atunci cand folosesc sprituitoarea mi se arde siguranta!!! (de la stergatoare) Am vb. cu un mecanic si mi-a zis ca acele mufe nu tre' sa le conectezi intre ele,ci ele vin bagate in capacul borcanului de apa pt. parbriz, doar ca io nu am asa ceva (capac cu mufe si senzor) si nu cred ca are nimeni care are Espero fara ABS Bafta!
  2. Hellcat, m-am uitat la aia veche cu foaaaarte mare atentie avand in vedere ca m-a scos din sarite pe vremea cand era pusa pe masina si nu am observat nimic suspect.Este foarte posibil sa se fi dus circuitul ala pe care se plimba plutitoru, da' nu-s sigur.Oricum nu erau im mod sigur de vina papucii aia din exterior unde vin mufele ca i-am curatat ca lumea si degeaba.
  3. ... la mine cand fac plinul acul se duce pana sus de tot.Scade normal pana la jumate si dupa aia destul de repede.Kestia cu becul e destul de ciudata : din cauza ca am ramas in pana prostului chiar dupa ce am cumparat masina (din cauza ca nu s-a aprins becul)am schimbat sonda litrometrica cu totul (515.000 lei nou-nouta).Dupa aia am facut plinul si am mers pana s-a aprins becul si mi-am fortat norocu' sa vad cat mere cu becul aprins! ... am aflat : 47 km in oras.Aveam si io un bidon (de 10L in care bagasem doar 3 litri,ca io ma gandeam ca imi ajunge) cu benzina in portbagaj tocmai ca sa pot sa ajung la o benzinarie, pe care i-am bagat in rezervor si... surpriza:nu a pornit.Deci nus cum i-a pornit lu' gagiu ala cu 3 litri ca io am sunat un prieten care lucra la reprezentanta OPEL din Timisoara si mi-a zis ca la Opel (ca si la Espero) nu porneste pompa de benzina daca nu sunt minim 4,5 L in rezervor .Deci daca nu va indica bine sau nu se aprinde becu' chiar daca nu e ars va sugerez sa va schimbati sonda litrometrica (nu doar plutitoru', ca nu merita)mai ales ca nu e scumpa, si va fi ok! Bafta!
  4. Mah io nu's cum > am io asa un consum mare la barca mea (16% !!!!!) avand in vedere ca am tot verificat la ea tot ce se putea,asa ca va intreb pe voi, astia mai experimentati : acu' iarna asta cu frigul ce a fost faceam drumuri super scurte (1-2 Km) si foarte rare (o data la 4 ore aprox.), ma gandesc ca conteaza si asta,nu? adica io practic meream numa cu motoru' bocna, banuiesc ca asta e ca afara din oras nu consuma mult (7-max 8 daca o calc) , huh? ce ziceti?
  5. Salutare lume! Io-s nou pe aici si tocmai mi-am luat un Espero 1,8 CD si ca veni vorba de clopotelu' ala vreau sa zic ca la mine clinchane doar cand pun contactu' si nu am centura pusa,sau cand is luminile aprinse si deschid usa! Tre sa faca si altceva???
 

×
×
  • Create New...