Jump to content

mariusvoicu

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About mariusvoicu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2005
  1. Salutare, Am si eu o problema.Am scos panoul de a/c,ventilatie ca sa schimb beculetele care erau arse dar am scos din greseala si futunele de ventilatie din panou si acum nu mai stiu care este ordinea in care se le bag.Am observat ca ele sunt pe culori,unul are doua dungi alge,altul una albastra,doua furtune au dunga rosie si unul nu are nicio dunga.In carte ca se le montezi la loc nu sunt trecute pe culori ci pe numere.Stie careva care este ordinea lor de introducere inapoi in soclul lor? Multumesc anticipat.
  2. Buna Am si eu o problema.Cielo 2006 cu GPL Lovato din fabrica.Dupa ce merg cu masina 30 min functionand deja pe gaz imi sare intr-una de pe gaz pe benzina,are momente cand nici nu mai vrea sa stea pe gaz.Care sa fie problema?? Multumesc anticipat.
  3. Trecerea benzina-gaz,gaz-benzina am inteles-o si eu ca nu trebuie sa o fac cu ambreajul apasat,dar inainte cand era masina stationa,faza sa fie bagata in viteza daca apasam accelesatia fara ambreaj si trecea de 3000 ture imi trecea pe gaz si ramanea pornita,acum daca fac asa imi trece pe gaz si brusc imi variaza turatiile si moare motorul.Maine cand ma duc,o sa le spun sa imi verifice tot ce mi-ati spus,fise,bujii,pasii motorului bypass.Sper sa o rezolv.Imi recomendati anumite marci de fise,bujii?Banii nu ar fi o problema atata timp cat masina merge bine.Merci mult de tot pentru rabdarea care ati avut-o cu mine.
  4. Deci sa ii spun sa imi regleze motorasul bypass,am inteles.Dar de ce mi-au sarit clemele,care e explicatia?
  5. Merci,legat de faza ca imi moare motorul cand o trec pe gpl cu ambreajul calcat ai idee? Am observat ca turatia variaza,nu merge lin motorul pentru cateva secunde pana se stabilizeaza. PS:Astia din Autonet mi-au spus ca nu era de loc de vina modulul de la instalatia de gaz.
  6. Deci nu e toba de vina,ca deja ma gandeam la cele 3 milioane care o sa le dau pe toba,mai eram dator cu niste raspunsuri.Am fost la Autonet si baietii mi-au reinvatat masina la mersul pe gaz si de atunci nu am probleme cu ea,cu exceptia detonarilor astea si a faptului ca daca o trec pe gpl cu ambreajul calcat moare motorul.Are ceva daca merg cu ea asa,cu clemele sarite,maine am programare in service.
  7. Problema:am reparat instalatia gpl,de 3 ori cand am trecut pe gpl s-au auzit detonari,ca niste mici explozii,de atunci masina e foarte zgomotoasa,de parca s-a spart toba.Care sa fie problema??
  8. Buna, Am scris si eu in alt topic legat de problema mea la instalatia de gaz,azi mi-am facut programare la Autonet.Sunt curios daca astia or sa-mi gaseasca problema la instalatia de gaz,cei din Ferdinand de 1 an nu au reusit de loc sa ma rezolve.O sa revin maine dupa ce ma intorc de la service-ul din Giulesti.Sper sa am noroc,daca nici de data asta nu rezolv problema o vand,m-am saturat sa tot merg la service...
  9. Mai nu e de la temperatura,si pe gaz si pe benzina acul sta la jumatate.La penultima verificare mi-au schimbat(citesc din cartea de service) ,bloc motor lambda.Nu am dat de tipul de la service sa imi spuna codul de eroare, ceva cu oxigen ...a fost eroarea initiala.Nu inteleg de ce au ajuns tocmai la acel modul de care v-am spus mai sus???.Cand am codul de eroare o sa-l pun pe forum.Oricum o sa incerc si la un service de gpl ca ma omoare benzina in bucuresti...
  10. Mai nu stiu,ca niciodata nu mi-au spus codul de eroare si nici eu nu am intrebat.Sun maine la tipul de la Radacini sa imi spuna,poate ma lamuriti voi ce trebuie sa fac, ca vad ca astia nu isi dau interesul chiar daca am fost atent cu ei.
  11. Au pus,au conectat calculatorul la ea,au reglat-o initial si apoi tot asa mi-a facut.Acum,ultima oara au conectat calculatorul si la modulele de care v-am povestit ca sunt sub bord la pasagerul din dreapta(am vazut ca sunt 3 sau 4 la numar si pe toate scria lovato) si au ajuns ei la concluzia ca unul din acele module nu isi face treaba...Le-am spus ca il schimb si pe acela,mai ales ca masina e in garantie,are doar 26.000Km dar surpriza,de 2 luni nu il au... Din ce am citit pe forum pot sa ma duc cu ea si la un service numai de gpl dar mi-e teama ca tot la fel o sa patesc,sincer nu mai stiu nici cum e sa mergi pe gpl,cred ca ultima oara am mers acum 4 luni pe gpl. PS: prima oar mi-au reglat-o cu calculatorul,a doua oar au umblat undeva sus intre stergatoare,au tot turat-o pana a iesit un fel de fum sau abur din acel loc,nu mi-am dat seama exact, apoi au schimbat ceva la toba,cam pe la jumatatea ei iar acum mi-au spus ca e de vina acel modul.
  12. Salutare, Am si o problema care ma urmareste de 1 an de zile.Mi-am luat cielo st/ac cu gpl.De cand am cumparat-o mi se aprinde intr-una check engine dupa ce merg 50 km pe gpl.De fiercare data imi schimba cate o piesa,acum mi-au zis ca nu functioneaza cum trebuie un modul de la instalatia de gaz(l-a scos de sub bord de pe partea pasagerului din dreapta).Minune,acest modul de 2 luni imi spun ca nu l-au adus de la craiova,ca este inca in asteptare.Sincer nu mai stiu ce sa cred,intr-un an de zile am reusit sa fac si eu 5 plinuri...si sincer masina asta am luat-o tocmai pt ca avea gpl,alerg foarte mult cu ea prin bucuresti. PS: cand mi se aprinde legul se si opreste motorul in timpul mersului sau la relanti iar dupa ce o pornesc din nou si o dau pe benzina dupa alti 50 km mi se stinge legul... Ce sfaturi imi dati,ma gandeam sa ma duc si la un service de firma ce instaleaza numai gpl,pana acum am fost numai la Radacini de pe Ferdinand... Am dat acest mesaj ca reply pt ca nu am stiu cum sa scriu altfel,o sa stau sa ma uit mai bine pe forum. Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...