Jump to content

Mengelaus

Membru
  • Content Count

    252
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mengelaus

  1. Readuc topicul la viata cu o intrebare. Casetele de directie la Matiz sunt la fel indiferent de an? Ma refer la cele fara servo. Soacra-mea are un Matiz din 2003 la care s-a dus caseta si vreau sa-i iau una din dezmembrari, dar aia nu stiu sa-mi zica anul din care era masina. Multumesc frumos
  2. 450 lei sau schimb cu laptop si dau diferenta.
  3. Multumesc, dar in principiu nu intentionez sa vand pe bucati.
  4. Vand sistem AMD SEMPRON 2600+, merge la 1.61 Ghz, -1 GB Ram -placa video Nvidia GE FORCE FX5200 -audio 5.1 On board -hard de 80 GB -DVD LG -DVD RW RDL Monitor LG FLATRON L1752S de 17'' Sistem 5.1 Trust 2000P. Tastatura si mouse cam uzate...le dau si pe astea pe gratis. Carcasa e neagra, arata bine, are doar o zgarietura pe o parte. Monitorul e in stare perfecta. Ca si defecte...desktopul are si floppy dar nu a functionat niciodata. Ori nu am stiut eu sa-l pun ori naiba stie...dar nici nu mi-am batut capul prea tare. Monitorul are un pixel mort rosu, undeva in partea stanga. Nu se vede si nu deranjeza( cel putin pe mine) dar exista. Pret 600 ron tot pachetul, se vinde in Cluj si imprejurimi din motive evidente. In functie de distanta asigur transport in jurul Clujului.
  5. N-am citit tot topicul asa ca raspund la intrebarea din primul post. Am facut cu Matizul 1200 km non-stop din care 800 pe autostrada. Mers cu 120-130 fara nici cea mai mica problema. Cu o singura mentiune, la intrare in Austria am crezut ca am pana, tragea foarte tare dreapta asa ca am tras repejor pe banda de urgenta dar nu era decat vantul care batea de rupea Tine mai bine de volan cand treci pe langa tiruri si in rest nu sunt probleme. @Nasul nasilor...cine te pune sa mergi cu 160 km pe ora cu Matizul? Zi merci ca mai esti pe aici sa ne impartasesti experientele tale.
  6. Pacat ca s-a pensionat, era foarte de treaba nenea. Eu am mai facut unele lucrari si revizii la Auto Doc. Curati, muncitori, te lasa sa stai langa masina dar am auzit ca de vreo luna s-au scumpit si ei. Si tind sa cred ca asa e. Mi-au dat pret pentru distributie la un Focus de 700 ron si la Proton am facut-o cu 500.
  7. S-a vandut, se poate inchide.Multumesc.
  8. In momentul asta este rezervat pentru cineva aparatul.Dar, chiar daca nu se vinde, pretul este de 350 lei la care se adauga transportul.Mai jos de atat prefer sa-l pastrez ca back-up.O seara buna.
  9. Mengelaus

    CATERINCA

    Pozat ieri in Cluj
  10. Nu ne-ai mai spus cum e service-ul.Care a fost costul?Ai fost multumit de cum au lucrat?
  11. Pai de aia nici nu l-am luat, nu eram sigur ca e ceva de capul lui.Ei mi l-au "recomandat" pentru ca doar pe ala il aveau si au zis ca au tot vandut.Multumesc closchkutza.
  12. Salutare.Am fost ieri la un magazin de piese Daewoo sa-mi cumpar ulei pentru cutie si cei de acolo mi-au recomandat ARAL ATF 22.Pe cutie nu scria specificatiile.Pe internet am vazut ca e sae 75w.Stiti ceva de uleiul asta?Este bun?Multumesc. LE: Astea sunt specificatiile gasite: ATF 22 75WAral Specificatii / Aprobari : ? Mercedes-Benz 236.6; FORD MERCON; FORD ESP-M2C166-H; BMW, RENK, ALLISON C-4, ZF TE-ML 03, 04D, 09A, 11A, 14A, 17C; General Motors ATF Tip II D; Detroit Diesel Allison C-4; Caterpillar TO 2; MAN339 TIP II D; IVECO 18-1807 AG 2 ? Ulei de transmisie pentru cutii de viteze automate conform specificatiilor GM ATF Tip II D. Este recomandat pentru utilizarea in cutii de viteze automate, manuale, ambreiaje hidraulice, si sisteme de directie.
  13. Reducere de pret: 350 lei. Se trimite si in tara.
  14. Desi au spus-o multi hai sa incarc si eu pagina.La mine merge greu de la inceputul lui ianuarie, cand au fost probleme mari cu forumul.Nu e tot timpul la fel.Cateodata merge asa cum trebuie dar in 90% din cazuri de abia misca.Trebuie sa dau de vreo 3 ori refresh ca sa se incarce o pagina.
  15. N-am incercat, dar eu sincer nu cred ca vor fi probleme,chiar daca e din Uk "matizul-mama".
  16. Am instalat azi butonul de comanda A/C mai mult pentru a verifica daca am instalatia electrica completa.Va dati seama ca am inceput sa ranjesc singur in masina cand am vazut o mufa care statea parasita pe acolo si se potrivea exact Mi-a cam tremurat mana cand am aprins farurile dar totul e ok, martorul s-a aprins. M-as apuca maine sa montez ce am primit de la Banzay, dar din pacate stau la bloc si chiar in strada nu m-as apuca
  17. @mcrusu, daca tot te ocupi cu detectoare radar, nu ma ajuti si pe mine(contra cost bineinteles) cu un cablu de alimentare pentru un detector Cobra? Am cautat peste tot si nu am gasit cablul separat.
  18. Mie mi se pare mult mai simpla ideea lui Qrelian.Macar nu te mai chinui sa faci rost de furtune si altele.Singura chestie e ca trebuie sa umpli de mai multe ori recipientul.
  19. Eu mai degraba cred ca i-au spus "doi vecini"
 

×
×
  • Create New...