Jump to content

androklys

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About androklys

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/20/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female
  • Yahoo
    androklys@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    GLEE
  1. Update topic Pentru cei care au probleme cu pedala de frana sau modul ABS (bloc ABS) recall-ul este in continuare valabil. Puteti verifica daca masina este rechemata pe www.chevrolet.com la categoria Owners apoi Recall Center si aveti posibilitatea sa aflati instant in ce situatie va aflati. Ideal este sa luati problema pe cont propriu si sa nu asteptati sa o patiti in trafic sau sa asteptati mult si bine sa va instiinteze cineva (de ex pe mine nu m-a contactat nimeni, nu am aflat de problema decat multumita voua asta in momentul in care am fost pusa in fata situatiei sa platesc ~3000lei pentru reparatie si am inceput sa fac sapaturi adanci). Masina (Spark 2007) a prezentat de 3 ori probleme la franare in ultimii 3 ani, in mod special in sezon rece si la actiune ABS, a fost dusa in 3 service-uri la diagnosticare (de fiecare data pana sa ajung in service frana isi revenea ca prin minune la parametri normali neputand fi diagnosticata). "Simptomele" - la franare pe suprafata alunecoasa actiona ABS-ul masina frana in mod normal fara incidente insa apoi pedala se inmuia si se ducea la podea. La fiecare actionare se auzea suflu puternic in partea dreapta undeva (sunet de aer care trece cu putere) dupa ce pompam de cateva ori sau stationam, pedala isi revenea. S-a aprins o singura data ledul de ABS pe bord. Totul pana acum o saptamana cand dupa o frana brusca cu actiune ABS, pedala s-a dus la podea iar capacitatea de franare era, apreciez eu, undeva la 10-20% (ultimii 2 cm din cursa pedalei "prindeau") - in rest ca sa o mut din service in service m-am bazat pe viteza redusa, frana de motor si frana de mana. Eu am apelat la Radacini (desi inainte de recall apelasem si la ei si nu au "gasit" buba), reparatia a fost facuta in 2 zile fara sa mi se puna "bete in roate". Bafta! si fara incidente!
  2. chiar asa... ce cotiere se potrivesc la spark? are cineva ceva idei?
  3. sa se indure sa raspunda... despre asta vorbeam...
  4. mi se pare ca merge fata de groove cu spatele de trax )) macar sa rupa normele la estetica neconventionata beatul e prea peugeot... traxul e prea jeep de buzunar - cum am citit mai inainte... groove - are spate de dric... prrrrrr
  5. androklys

    Matiz E3

    si asa am ajuns la final... chiar am stat sa citesc tot balamaua (sau damblaua ta ) ) nu e chiar atat de rea, poate putin prea mare (nu ma iau de ea) maciuca in schimb... cred ca stii si tu cum e... macar da-i pe "cap" un rosu - negru ceva... si lasa lateralele de inox ca se duc bine cu balamaua... acuma.. ai ramas tot cu "radio" ala? argintiu asa? vrem poze... am citit cu sufletul la gura sa vad ce te-a mai traznit... si m-ai lasat cu ochii in soare... ps: totul e spus dpdv estetic al unei femei... si dunga?? dunga e super tare ) daca o sa vedeti un spark cu dunga...e al meu!!
  6. niki e bine ca tu ai gasit... eu am fost la autonet si nu aveau decat e si e gpl... si restul peste 45 de zile, si daca mai vroiam eu si un sun roof sau ceva mai dura inca pe atat... sa o stapanesti sanatos!!! eu m-am intors spre spark... si apropo... cineva cu un spark... ce dealer a ales? si ce bonusuri a avut???
  7. ok.. deci e de bine vad eu?? pt un viitor posesor care inca nu si-a ales culoarea ) (azi sau maine o termin si pe asta - vreo idee?) aveti ceva sa ma sfatuiti la ridicarea masinii? mi-am ales PLUS de 800 - ca are cam tot ce imi trebuie mie - restul il pun dupa gustul meu (ma ref la difuzoare si radio) nu se indura nimeni?
  8. tipic romanesc... eu am o "cheie" data pe toata partea dreapta, si masina nu sta pe vreun trotuar ci in parcare special amenajata unde nu incurca nici pe dracu (si la birou si la bloc si in curte si la tata si peste tot - sunt aproape fara probleme la locuri de parcare)
 

×
×
  • Create New...