Jump to content

gigi-kent

Membru
  • Content Count

    135
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About gigi-kent

  • Rank
    Prim Secretar

Contact Methods

  • AIM
    --
  • MSN
    --
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    --

Profile Information

  • Location
    -
  • Interests
    --
  • Din
    -
  • Auto
    -
  • Model
    -
  • An
    -
  • Nr. Inmatr.
    -
  1. gigi-kent

    Reciclare

    Da, sunt rasist, xenofob, etc, si urasc toate rasele care prin comportament, gandire, si mod de exstenta jicnesc rasa umana.Toate popoarele civilizate au aruncat aceste specimene la lada de gunoi a civilizatiei, iar noi romanii pt ca am fost obligati(sub sanctiunea neintegrarii in nato si ue) i-am scos, i-am scuturat de praf, i-am numit romi, le-am dat cetatenie si ii exportam in alte state sub denumirea de romani. Degeaba o sa ma combateti si o sa spuneti ca nu e asa pe forum(de ochii lumii), in sinea voastra o sa-mi dati dreptate.Si nu stiu de ce am fi obligati ca pe un forum public sa ne tinem gura, atat timp cat traim intr-o tara in care libertatea exprimarii este garantata de constitutie.Probabil din cauza mentalitatii care ne obliga sa ne punem cenusa in cap. @andrew. Sa stii ca si pana acum am pus gunoiul in sac menajer si l-am aruncat in tomberon.Dar in urma mea vine tiganul si il desface sa vada ce am aruncat, dar repet in conditiile actuale de colectare a gunoiului nu vreau sa fac munca tiganilor. De acord, jmecherii din ML nu se ocupa doar cu reciclarea.Unii fac trafic de droguri, trafic de persoane, fura masini, dau in cap in tari cu apa calda.Nu e musai sa fii tigan ca sa ai ML sau ca sa ai o afacere dubioasa .Inainte de '89 unii vindeau guma turbo si schimbau valuta, acum au diverse fime pe diverse profile.Cu ce bani le-au facut nu i-a intrebat nimeni si deacum e prea tarziu... Faza cu scuipatul semintelor din ML a fost o chestie generala, o eticheta pusa parvenitilor si imbogatitilor pe spatele naivilor. @rm.popa Nu ma roade invidia.Daca as fi invidios pe un tigan ar insemna sa-mi doresc sa fiu la fel ca el si crede-ma ca nu as vrea.Nu imi place aurul atarnat la gat, chiar daca uneori mai ascult manele nu le ascult la maxim cu geamul deschis, in general imi place curatenia, imi place sa ma spal nu sa dau cu parfum peste jeg,in general stiu sa acord subiectul cu predicatul chiar daca uneori mai fac intentionat dezacorduri,daca ar avea 100 de mii de euro disponibili pt o masina nu mi-as lua un mercedes ultimul tip cu care sa ma dau smecher prin oras ci probabil mi-as lua un land rover pe care l-as rupe prin delta la pescuit...si as avea inca 100 de motive pt care nu sunt invidios pe tigani. Iar pe restul parvenitilor nici atat nu sunt invidios.Multumesc lui Dumnezeu am casa unde sa stau, am masina, am cu ce ma imbraca, am ce manca...asa ca imi ajunge.Recunosc ca e loc de mai bine dar pt asta nu simt nevoia nici sa dau in cap si nici sa profit de altii. Deci inca o data: nu sunt invidios ci doar nu vreau sa profite altii de pe urma mea. Ca sa nu se creeze flame-uri: Este un topic despre selectarea deseurilor asa ca va rog sa vedeti postul meu doar ca pe o paranteza si ca o parere personala!
  2. gigi-kent

    Reciclare

    Am spus ca as selecta gunoiul in anumite conditii. Daca preferi sa se imbogateasca unii de pe urma ta...asta e ...naivi au fost si vor fi.Multi s-au imbogatit dupa urma naivilor...Sa nu te miri daca un tigan borat scuipa seminte dintr-un ML pe Matizul tau
  3. gigi-kent

    Reciclare

    Pt ce sa sortam gunoiul? Ca sa facem treaba tiganilor care cauta in tomberoane? Tiganul cu hartia sa se duca la tomberonul albastru, tiganul cu plasticul la tomberonul verde etc... Sa fim seriosi, nici platit sa fiu si n-am face treaba asta in conditiile actuale. Daca as vedea ca portile de la tomberoane sunt inchise mai exact incuiate, tomberoanele asigurate, ar fi alta treaba.Da cand vad carute parcate in fata tomberoanelor, tiganii cum scormonesc si eventual dau si gunoiul afara, caii cum pasc pe spatiul verde(fost parc de joaca, dezafectat pt ca nu corespundea normelor UE) chiar ca-mi trece cheful sa mai fiu cetatean european si sa selectez gunoiul.Atata timp cat platesc o taxa pt gunoi la primarie chiar nu ma intereseaza selectia. Se presupune ca banii obtinuti de primarie din reciclarea gunoiului ar trebui folositi in interesul cetateanului.Probabil ca odata cu introducerea noului sistem de colectare se va mari si taxa ca vorba aia...modernizarea costa.Asa ca scuzati-mi nesimtirea, dar pana n-o sa vad o schimbare gunoiul o sa-l arunc pe tot la gramada.Si chiar daca o sa se instituie amenzi pt nerespectarea legii gunoiului bat pariu ca n-o sa ma puna nimeni sa desfac sacul menajer(care si asa e negru si nu se vede ce-i in el) ca sa vada daca am facut selectie sau nu.
  4. Daca apa ajunge in casa fisura trebuie reparata.Daca ajunge la vecinu de jos imbarliga-l sa-si faca casco la casa.
  5. Pot sa-ti dau o idee cum sa faci sistemul de deschidere inchidere rapida.Asta il fixezi pe un suport din tabla si gata. Una bucata sarma otelita un pic mai groasa, o faci cerc cat sa cuprinda stingatorul si ii faci doua semispirale in cap- ca o comparatie cum erau inainte clamele alea late pt par-sistemul de inchidere. Daca mai imi vine in minte o comparatie o s-o expun.Faci un suport de tabla, fundul sa tina fix flaconul si la treimea superioara atasezi colierul de fixare. Mi-ai dat o idee f buna o sa incerc sa fac eu suportul si apoi o sa-i fac o poza.
  6. gigi-kent

    Kitsch-URI

    WTF e chestia aia neagra de deasupra lunetei?
  7. Am auzit si eu stirea in seara asta la radio.O masura cica ar fi sa dea ignore la apelurile cu numar privat.Din cate stiu eu, ei vad numarul chiar daca teoretic e privat.Oricum chiar daca sa presupunem ca nu l-ar vedea tot nu e solutie buna.De exemplu tel meu fix e neinformabil si daca sun de pe el apare numar privat.Probabil ca mai sunt nenumarati abonati care au numarul neinformabil.E decizia mea daca vreau sa sun cu secret sau nu dar nu cred ca e o solutie constructiva sa se respinga apelurile de acest tip. O alta solutie cica ar fi sa se dea ignore la numerele de unde s-au mai dat apeluri false.Pai daca apelurile false s-au dat de pe telefoane publice atunci ce facem? De unde sa stiu eu ca un tel public e ignorat pt ca un idiot a sunat de pe el si a injurat-o pe operatoare?
  8. Daca buburuzele nu sunt puse cu dusmanie si au spatiu de o palma intre ele se pot incadra rotile din dreapta in asa fel incat sa treaca printre buburuze.Pentru asta trebuie sa fie spatiu intre buburuze si rotile relativ inguste.Daca reusesti sa incadrezi rotile bine nu se mai simte deloc zdruncinatura. Aceiasi chestie se poate aplica si la cele puse pe doua randuri in zigzag doar ca se trece cu masina oblic si pentru asta e nevoie de spatiu ca sa treci de pe-o banda pe alta.
  9. Rasina epoxidica de la Bison sau Poxilina. Poti s-o modelezi f frumos, dupa ce s-a intarit poti s-o si slefuiesti cu smirghel, si apoi poti s-o si vopsesti ca prunde f bine vopseaua pe ea.
  10. gigi-kent

    Kitsch-URI

    A se observa puradeii care se uita cu maxima atentie. Cand se fac mari...
  11. Eu am avut mai demult o solutie speciala pt curatat motoare(recipient cu pompita ca alea pt geamuri.Spala f bine mizeria gen vaselina si ulei ars. O facea o firma din galati "super a+k". Ai casco?
  12. Omologarea individuala e in jur de 250 de roni.
  13. gigi-kent

    Kitsch-URI

    Nope.Am sperat atunci ca o sa-mi dea dauna totala dar n-am avut decat vreo 80 mil paguba.Mai trebuiau vreo 50 ca sa ma incadrez si n-am avut de unde sa-i scot.
  14. Pe mine ma roade o intrebare.Cine a avut interesul sa se bage detectoarele? Nepotul carui senator are firma care importa asa ceva? Cu scosul nu-i problema ca stim ca militia nu-si mai face planul de amenzi.
  15. gigi-kent

    Kitsch-URI

    Am schimbat si haionul intre timp...
 

×
×
  • Create New...