Jump to content

adeamus

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

About adeamus

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/26/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    SUN
  1. Da, este mult 100. Recunosc ca nu am testat piata. Am fost la un service de pe Uverturii, in Militari. Cumnatul meu a fost la un altul, tot prin Militari, si la acelasi pret a facut ITP-ul, in august-septembrie, nu mai tin minte. Se pare ca asta e pretul zonei. Nici nu am avut timp sa intreb in stanga si in dreapta, dar data viitoare ma interesez din timp.
  2. Am venit de la IPT. Am trecut. Nu s-a uitat la dimensiunea anvelopelor. A scormonit-o peste tot, dar nu a avut treaba cu anvelopele. Nici cu trusa sau triunghiul. Pret 100 lei.
  3. atunci sa ma duc cu ele cat mai jegoase. Bine ca ploua si e noroi. Multam pentru raspuns.
  4. Am o intrebare. Daca a avut cineva cazul meu. Am un Cielo din 1995. Pe talon scrie dimensiunea jantei de 175/70 R13. Dar cel care mi-a vandut-o a pus pe ea jante normale din tabla nu din aliaj, de 185/65 R14. Cat or sa comenteze cei de la ITP ca nu este aceasi dimensiune? Ma pot intoarce?
  5. La magazinul de langa Apaca, fise Packard - 58 RON.
  6. Pentru Cielo GLE: fise Packard (de la magazinul Daewoo peste drum de Apaca)> 53.5 lei bujii NGK (Augsburg): 53 lei schimbat bujii si fise: 20 lei curata IAC: 20 lei schimbat senzor turatie (sper ca nu gresesc, o mica piesa electrica aflata sub IAC): 88 lei si dupa cum se preconizeaza, cred ca va fi necesar sa schim pompa de benzina. Am 2 variante, cumprata de la magazinul peste drum de Apaca la 250 lei si instalata in service, dar fara garantie, sau luata de la service (au magazinul lor) si costa 350 lei, si are garantie. Cred ca, la urma urmei, dau un ban mai mult dar am garantie, sa le dau cu ea in cap in caz de sucombare.
  7. Am o intrebare. Vreau sa ung macaralele geamurilor si sa rezolv problema cu butonul de deschiderea usii (butonul de siguranta, de inchidere nu mai percuteaza cand deschid masina din telecomanda sau din deschidere centralizata) si trebuie sa trag serios de el ca sa se ridice si sa deschid usa din dreapta. Am desfacut suruburile dar nu am putut scoate fata. E prinsa in clame? Am tras de ea si nu vrea sa iasa. Manerul usii dreapta mai are niste suruburi in spate pe care nu le-am putut desface, nu am avut asemea surubelnita mica. Din cauza asta nu am putut-o scoate? Ma puteti ajuta cu sfaturi, ca sa pot sa curat eu nu sa mai platesc pe la vre-un service? Multumesc anticipat.
  8. Am o idee. Nu am intalnit pana cum asta, si ma gandeam daca se poate, daca e avantajos, sau daca se poate. Ma gandam sa pun un subwoofer pe policioara din spate, intre cele 2 boxe. In ceea ce priveste wooferul ar fi acesta, sau ceva echivalent http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_a...nergy_ES_250_D/ Nu ma intereseaza pentru zgomot, ci pentru intensificarea sunetelor. Are cineva asa ceva? A incercat cineva? Multumesc
  9. Vad ca de mult nu s-a mai scris pe acest topic. Eu am o intrebare. De fapt am nevoie de ceva ajutor. Vreau sa cumpar o antena satelit, interesandu-ma programele tv grecesti si germane. Daca cineva are, sau stie cam cum sta treaba cu antenele satelit, receiver, LNB, etc... sa-mi spuna ceva concret, cam ce ar fi mai bun, o firma sau orice alte date utile. Multumesc anticipat
  10. In decembrie, cand mi-a murit bateria (am tinut prea mult casetofonul aprins si bateria era cam veche), neavand cabluri, am pornit-o prin impingere. Deci merge sa fie pornita asa, dar bateria sa aiba ceva energie in ea. Dar nu mai fac asa ceva... Mi-am luat cabluri. Chiar in cazuri disperate nu recomand folosirea acestei metode. Este riscant si daunator.
  11. adeamus

    ACR

    Cine a mai auzit de celebrul ACR (Automobil Club Roman)? Este cineva membru? Am dat de site-ul asta http://www.acr.ro/_9/514/IMPORTANT!.htm cand cautam disperat o firma de tractari (imi crapase capul de planetara ). Este interesant sau mai prezinta vre-un avantaj? Ei dau pe site diferite avantaje pentru membrii, pentru suma de 220 RON/an. Mai merita sa fii membru ACR? Merita banii astia?
  12. Pentru cine mai este interesat de un Casco pentru masini "atat de vechi", Omniasigul este singurul care mai face astfel de asigurari.
  13. La multi ani! La cati mai multi Kilometri parcursi pe drumuri bune cu cat mai putine probleme pt. membrii acestui MARE FORUM!!!!!
  14. nu tragi de el, ci il rotesti 45 de grade inspre portiera si apoi iese.
  15. Am citi mai toate topic-urile legate de paravanturi, deflectoare si astfel de siteme. S-a vorbit si lamurit problema instalarii, dar nu s-a raspuns si nici lamurit problema desprinderii lor (manuale) de pe usa. Acum 2 saptamani mi-am luat o pereche de pe site-ul autodaewoo, din plastic, cu dublu adeziv. Problema mea face parte din ciclul "nu mai lasa pe altii sa se atinga de masina ta". Am lasat 2 prieteni sa le monteze, eu fiind plecat. Iar ei le-au instalat foarte sus, aliniate cu margina de sus a usii, nu imediat deasupra geamului. Pentru ei a primat principiul esteticului (dadeau mai bine asa) decat cel practic. Acum am niste paravanturi estetice si mai putin practice, fiind cam sus, pot sa dau geamul destul de putin jos. As vrea sa le dezlipesc si sa le lipes ceva mai jos, la locul lor, cu un alt dublu adeziv bun. Care ar fi procedeul, daca incerc sa le dezlipesc, plec cumva cu vopseaua, rup plasticul? A mai scos cineva paravanturile?
 

×
×
  • Create New...