Jump to content

allen_g30

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by allen_g30

  1. Vand Chevrolet Lacetti , benzina, februarie 2007, 72.000km reali, 1665cmc, CP, AC, airbag, servodirectie, A.B.S., proiectoare ceata, inchidere centralizata, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, cauciucuri vara + iarna, filtru particule, radio-cd, torpedou refrigerat, cotiera, revizii la zi, inscris PF, excelenta, ITP iun2015, puternica, spatioasa. tel 0725 486 662 pret: 4300 euro - negociabil
  2. Vand Chevrolet Lacetti 1.6, 16V, 110 CP benzina, februarie 2007, 72.000km reali, 1665cmc, CP, AC, airbag, servodirectie, A.B.S., proiectoare ceata, inchidere centralizata, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, cauciucuri vara + iarna, filtru particule, radio-cd, torpedou refrigerat, cotiera, revizii la zi, inscris PF, stare excelenta, ITP iun2015, puternica, spatioasa. tel 0725 486 662 pret: 4300 euro, negociabil
  3. am descoperit problema. nu e nici o siguranta sau releu. e mai rau. idiotii de la service, cand au demontat ornamentul de pe stalpul dreapta spate, au rupt clema de pe luneta. o sa incerc sa o lipesc la loc cu o solutie bicomponenta care are in compozitie si metal. am testat aseara si dupa intarire este un bun conducator de electricitate. nu imi surade ideea sa schimb luneta acum, e o galagie de bani. va tin la curent daca imi reuseste operatia.
  4. da, am avut toata partea dreapta facur praf, mai putin portiera dreapta fata. am reparat masina la CityCenter. o sa verific mai intai papuci de pe spate si apoi sigurantele si releele. intrebare: un link cu partea de sigurante si relee se poate? ca am pierdut pdf-ul cu manualul de service si nu mai stiu exact de unde i-am facut download.
  5. salut. la mine a aparut problema asta dupa ce am avut masina la service la reparat in urma unuio accident. apas butonul, se aprinde, dar geamul nu se dezabureste. in schimb oglinzile de incalzesc. sa fie de la mufa de pe luneta? sau e din alta parte. am observat comportamentul asta acum o saptamana, pe ploaie, cu geamurile inchise, s-a aburit luneta. am dat dezaburire si numic. ceva sfaturi? multumesc anticipat.
  6. merge 100% cu polish. eu am avut cateva zgarieturi pe bara spate si pe capota (de la un vecin binevoitor) si au iesit cu polis, nu se vede nici o urma. dar sa dai si cu ceara, una, arata bine, doi, protezeaza vopseaua (parerea mea).
  7. salutare. nu prea scriu eu pe aici, dar citesc toate posturile voastre. sau aproape. miercuri am fost la service la Di-bass pt revizia de 1 an. schimb filtre, ulei... toate bune si frumoase, da masina (lacetti 1.6, 16V) parca tragea greu fata de cum mergea inainte. asa ca azi... ma apuca cheful de reset si idle learn. so... scot siguranta de la ECM timp de 1 tigare, o pun la loc, apoi urmez pasii invatati de la voi: contact 5 sec, oprit 5... pornit, AC... etc. si apoi un drum de 7 Km condus in stilul meu, cu schimb la 2800 - 3000 rpm. diferenta: f mare, fuge masina de rupe. maine fac plinul si apoi am sa va spun si consumul. precizez sa in ultima vreme am bagat benzina numai de la Moll din 13 sept, de 95.
  8. saluti. nu stiu de ce va tot complicati cu aparate f scumpe. eu fol de aproape 1 an, Mio P550, cu I-Go My Way 2006 Plus. merge perfect combinatia, rutarile f bune. am vazut si tom-tom la lucru si mi-a placut, dar prefer in continuare I-go. pt cei care vor, gasiti aici kitul de I-Go, cu setarile facute ca la carte, skin Riks 4.6 H. PS: are si toate camerele si radarele din Ro setate. in kit am pus doar base map si harta Ro, restul de harti le gasiti pe net.
  9. multzam tuturor! si voua de asemenea multi... multi KM fara probleme!
  10. salut, azi am descoperit forumul asta si mi-a placut ce am citit pe aici. asa ca am sa va prezint masina mea: Chevrolet Lacetti Sedan Elite Culoare Bej Melange (acel auriu metalizat) an fabricatie 2007 - ianuarie, cumparata de la un prieten acum 2 saptamani cu 9200Euro, 1600km reali pe bord (si-a luat Peugeot 407... mare tzeapa si-a luat). cred ca la ora actuala, este masina ce-a mai buna, raport calitate/pret super. ma gandeam sa imi iau astra 2, la 11.000 euro din olanda (SH), dar nu poti fi sigur niciodata ce iei, asa ca am preferat masina asta. poze in curand ca nu am apucat sa descarc cardul aparatului.
 

×
×
  • Create New...