Jump to content

aktymel

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About aktymel

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/20/1987

Contact Methods

  • MSN
    aktymel
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    AG-21-NEO
  1. aktymel

    Cielo Std

    de unde ai luat paravanturi cu 60 ron !?(si fata si spate) vreau si eu !!!
  2. aduc stelele..:)

  3. nustiu daca este cel mai bun loc in care am postat insa nu am gasit in alta parte Poate imi spune si mie cineva ce distanta este intre prezoanele de cielo korea 96? vreau sa-mi iau si eu jante dar nustiu exact marimea de 98 mm sau 100mm? multumesc!
  4. aktymel

    Statii Gpl Din Ro

    Agip pitesti 1,55. eu am Gpl de curand si sunt foarte multumit cum merge masina... Bft All
  5. pai la varianta cu consumul de ulei la km parcursi stau cam nasol .. in doua luni a papat 2,5 l de valvoline 5 W 30... acum am bagat 10 w 40 ... si un aditiv 2+2 cu teflon... Sa vad cat ma tine ... si o sa stau cu ochii pe joja
  6. salutare tuturor! nustiu daca este in tema .. dar se pare ca si eu am ceva probleme la al meu cielo din 96. Am mai deschis un topic cu problemele masinii de cand am luat-o ... insa acum au aparut altele. problema mea ar fi ca dimineata la pornire scoate un fum albastru....(papa ulei? trebuie segmentat motorul ? de la ce sa fie)... Cand o sa termin de bagat bani in ea o sa va anunt... ca de 2 luni de cand am masina... nu mai am bani nici de un "cico" cu prietena ... am pierdut sirul la bani investiti ... cu respect!
  7. @BImadi s-ar putea sa aiva ceva pori conducta ta si in timp sa se piarda freonul. vezi ca in freon se baga un ulei fosforescent pt a urmari eventualele scurgeri. @Ovi Eu am rezolvat conducta mea Am fost la un nene foarte priceput(probabil singurul din oras care sudeaza in argon) ce a facut: a taiat conducta in doua a bagat o tevusca mica de cupru prin cea de aluminiu si apoi a incarcat cu sudura. arata destul de inestetic dar pana la urma am scapat cu 40 ron+80ron reumplerea buteliei cu freon. Acum functioneaza! sa vedem cat ! Bft all !
  8. ok am inteles ar fi usor si ideal de schimbat conducta. dar ma costa 150 ron . Eu nu mai dispun de atatia bani + ca mai trebuie si freon bagat din nou... Mi-a zis cineva de sudura in argon (as scapa mai ieftin undeva pe la vreo 50 ron) intrebarea mea este: Tine? o fi bun !? sau .. treaba de mantuiala .. nustiu ce sa fac .. sunt in gaura rau de tot ... Va multumesc!
  9. Salutare all ! De curand sunt posesor al unui cielo corean '96... am bagat o gramada de bani ca sa-l aduc cat de cat la linia de plutire ... si mi-a mai ramas in ultima instanta sa bag si freon si sa verific instalatia ...Zis si facut... am fost la un service de specialitate... mi-a verificat instalatia .. si au zis baietii ca e ok ... Mi-au bagat freon .. a mers aerul cond... pana ieri seara cand am ajuns acasa... cand am oprit masina am avut impresia ca se aude un fasait... initial am zis ca am spart un cauciuc...dar cand am ridicat capota... tot freonul se scurgea pe radiator in jos si cand am miscat de butelia aceea micuta de freon a sarit si mai tare ... de am crezut ca bubuie... nu am avut ce sa fac decat sa ma zgarii pe ochi si sa ma uit cum se duc pe apa sambetei banii mei si freonul din instalatie... Ce s-a intamplat: una dintr-e tevile de aluminiu prin care circula freonul s-a frecat de chestia aia de plastic de deasupra radiatorului...ceea prin care intra aer la motor... paana s-a subtiat si a cedat... intrebarea mea este: Ce sa fac? cum pot eu repara/suda/lipi conducta asta ? Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...