Jump to content

ctropet

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ctropet

  1. Am fost plecat pana in Austria cu matizache "E classe" la sfarsitul lunii august. Acte controlate la iesirea din tara: Granita Ro-Hu 1. pasapoartele 2. cartea verde 3. asigurarile de sanatate 4. talonul masinii Granita Hu-Au 1. pasapoartele 2. talonul masinii Acte controlate la revenirea in tara: Granita Hu-Au 1. pasapoartele Granita Ro-Hu 1. pasapoartele 2. talonul masinii Controlul efectiv a durat max 5 min la fiecare punct de control (la coada am stat mai mult....) si nu a fost nevoie nici macar sa opresc motorul.
  2. Pentru cei care au reusit sa activeze becul din bordul lui Matizache pentru usi deschise, rog, un post cu instructiuni si POZE.
  3. Poze cu turometrul pentru matiz gasiti in sectiunea Electronica auto, tuometru pentru tico si matiz Poze turometru matiz
  4. Posesor Matiz "E klasse" fara AC din iulie 2004 am prestat urmatoarele asupra bietului nevinovat: 1. imediat dupa achizitionare, inchidere + alarma (Eaglemaster) 2. CD player+ radio(JVC) + 4 boxe(SAL - membrana cauciucata) 3. sezor perimetru suplimentar 4. proiectoare ceata - model Polonia 5. deschidere electrica portbagaj 6. montat stingator langa picior stanga 7. montat turometru. Modificarile le-am facut singur, pe bordura, in timp de un an. Acum sunt multumit de cum arata, dar parca asi incerca ceva si cu spatiul folosit de airbag-ul la pasager. Ceva... un fel de torpedou suplimentar...
  5. Functionalitate indicatorului din bord e nula deoarece practic e legat in paralel cu plafoniera. Vreau sa montez becul doar ca sa am o facilitate suplimentara similara cu cea a unui model mai scump. E o chestie mai degraba de tuning. E inutil, dar arata bine... vezi cielo. De montat e usor, nu trebuie demontat nimic, ci doar o mana indemanatica care sa plaseze becul in locasul din cluster si sa-l roteasca cu 90 grade pentru fixarea in bord.
  6. O modalitate rapida de activa o optiune suplimentara pe MATIZ "E klasse" o reprezinta montarea in bord a indicatorului pentru usi deschise. La fel ca la "alea scumpe". Problema e ca nu am gasit sa cumpar becul din bord. E model special Daewoo cu tot cu suport. (Oarecum asemanator cu becurile din bord de la Dacia CN). In rest toata cablaraia e trasa. Doar trebuie montat becul. Please HELP!!!
 

×
×
  • Create New...