Jump to content

florin ghe

Membru
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About florin ghe

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Drobeta Turnu Severin
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  1. Aduc stelele..:)

  2. ”Băi” băieţi, merci pt sfaturi. Am resetat ECM-ul şi e ceva mai bine. Nu mai moare motorul, relantiul este stabil. Maşina merge destul de bine, trage mult mai bine. Dau o bere la fiecare. Virtuală. )
  3. Ok, scuze, m-am grabit. Vă mulţumesc mult. >
  4. bai baieti va multumesc. am citit acum si pe topicul dedicat si am vazut ce se poate face. O sa incerc si va tin la curent. ms mult
  5. sal baieti am si eu urmatoarea problema: problema se manifesta astfel - dupa ce se incalzeste motorul (atunci cand ajunge la temperatura optima-cand e rece nu e nicio problema pt ca intra socul) intra in trepidatie si relantiul variaza (scade, creste, iar scade samd). Iar catedodata, cand intra in sarcina mare (accelerare brusca), in viraje sau intersectii, se opreste. Pana acum i-am schimbat injectoarele, sonda de retur de pe rampa de injectoare, urmeaza sa-i schimb si rezervorul pt ca am gasit mizerie in rampa si filtru. Si se presupune ca ar fi mizerie mare in rezervor.
  6. ok dar haideti sa fim toti obiectivi, da?!?! merci
  7. in poza de mai de jos se vede ca domnul Lao are ceva rugina la aripa spate. Dar nuuuu, asa cum zice domnul Lao aici dar e mai bine sa faci tunning cu masina ruginita ca zici ca-s flacari, nu?!?!?!
  8. 1. nu tine apa - au o folie autoadeziva de mastic care e lipita f bine 2. intre aripa si protectie sunt strnse cu niste clipsuri prin niste suruburi 3. am vazut la loganul din poza si nu intra deloc apa si in plus protejeaza impotriva pietricelelor care sar de pe roata si a tuturor chestiilor care sar de pe drum. Eu zic ca sunt super utile.
  9. Ceva in genul celor din pozele de mai jos. Sunt de pe logan.
  10. am si eu parbrizul spart. urmeaza sa-l schimb. Prin craiova ceva ieftin nu stie nimeni? Un pret ceva..
  11. Salut baieti! Sunt nou pe aici si ma intereseaza daca se gasesc protectii de aripi pt cielor (care se lipesc pe marginea interioara a aripii)? Scuze daca mai este un topic la fel. Nu am cautat. Numai bine
 

×
×
  • Create New...