Jump to content

moga1688

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About moga1688

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/16/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    timisoara
  • Din
    timisoara
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    tm11mhn

Recent Profile Visitors

1215 profile views
  1. Faruri 120lei(cel stang are un piciorus rupt) Proiectoare 50lei set Bara spate 50lei Clima 300lei Fuzeta completa 80lei Evacuare completa 100lei Stopuri 50lei/buc Scaune fata 80lei Bancheta spate 60lei Etrieri 13 cu disc 70lei Capota motor 100lei Aripi 50lei/buc Pompa servo 50lei Pompa frana 50lei Vas antigel 30lei Vas lichid parbriz cu motor 30lei Ansamblu stergatoare cu motor 70lei Panou climatizare 50lei Cutie 150lei Planetare 120lei Masca fata (doar pentru modificare cu plasa) 25lei Radiator caldura 50lei Butone bord 10-15lei/buc Motoras geam +macara 50lei Buton geam electric 15lei Usa completa/goala 150lei/70lei Capota portbagaj 80lei Inchidere centralizata completa 70lei injector 30lei/buc Rampa injectoare 40lei Clapeta acceleratie 50lei(fara IAC) Chiulasa 200 lei(necesita semeringuri) Bloc motor 200lei Termocupla 35lei Aeroterma 30lei Pentru mai multe produse cumparate pretul se negociaza.
  2. Dezmembrez Daewoo Cielo ,an 1996,geamuri electrice,aer conditionat,inchidere centralizata tip cheie briceag, cd player blaupunkt etc. contact: 0721.821.098,moga1688@yahoo.com
  3. Am si eu o nelamurire, vreau sa cumpar etrieri de cielo executive cu tot cu discuri,cumpar jambele cu totul,intrebarea e ,daca se potrivesc oare la planetarele de cielo gle jambele de cielo executive?
  4. Merg si de Calibra ,am eu montate, sunt la fel la prindere ca cele de cielo.
  5. Ce sa fac petrica nu prea multe doar am pregatit-o de iarna.Modificari vor fi din primavara. Eu zic sa te mai uiti inca o data ca nu sunt matuite farurile,posibil din cauza oglinzi sa ti se para. Acum m-am uitat in spate la poze si am vazut (cred ca la aia te referi) ,farul de la sofer se vede mai rau decat cel din dreapta (matuit cum zici tu) dar pentru ca sunt farurile foarte murdare.
  6. Asta e ornamentul care se vopseste .
  7. Ma si asteptam la asa raspunsuri din partea voastra.Zmeulet nu se matuieste oglinda,inauntru in far este un ornament de plastic ,acel plastic este vopsit.Tolin daca ai pati si tu cu asigurarile ca mine ,nu ai mai vorbi asa in necunostiinta de cauza.
  8. Zmeulet stai tu linistit ca nu fac riduri,nu am de ce.Sticla innegrita???(macar daca ai sti ce se vopseste inauntru) ,mare cunoscator mai esti si tu. Capota arata asa din cauza oamenilor priceputi la toate si service-uri foarte bune(facuta pe asigurare).Si stai linistit ca dotarile esentiale sunt ok.
  9. Farurile eu le tin tot timpul jos de tot atat din reglajul electric cat si din cel mecanic,deci nu prea cred ca "orbesc" pe cineva,iar prin primavara masina va avea si lupa in far si spalator de faruri.Daca ma gandesc eu bine cred ca acum 15 ani nici macar masinile mai rasarite nu aveu xenon,exista xenon acum 15 ani???nu prea cred. Zmeule ia stai tu in banca ta cu cazanu tau cu tot, aaaa pardon cu bolidul fermecat.
  10. Arata bine si astea ce le ti pentru iarna,dar nu se compara cu cele pentru vara
  11. Plasticele nu s-au ingalbenit ,e culoare crem iar in legatura cu proiectoarele am cu ce sa le curat insa nu am si timp.Scaunele sunt de pe opel calibra ,le-am primit cadou de la un verisor de al meu urmand sa iau si bancheta cand ajung la el in Craiova. In legatura cu "compania" puteti sa comentati pana vi se ia vopseala de pe tastatura.Pentru voi o masina veche e automat cazan,dar unele cazane au dotari la care voi visati
  12. Acolo in poza aia sa isi puna tommy masina poate cad schelele pe masina si o sa aibe si el o cazatura.Ai acum o Toyota si gata esti mare ,ce sa iti zic. Draga zmeule daca tu gasesti cielo ca al meu ca dotari si optionale la 400 de euro eu iti cumpar 3 masini,daca nu stai in banca ta si nu mai comenta tu atata ,mare atotstiutor. Nea ketchup de unde sti tu ca nu avem bani de gaz dintr-o pompa in alta ,stai cumva la mine in rezervor???sau te-au bagat astia de la daewoo in bord la cielo???Bravo tie ca aveai cielo atunci,dar acum nu inseamna ca cine are cielo are o cazatura ,aia cu daciile saracii ce mai zici de ei???
  13. Englishman spune-mi te rog care sunt detaliile care le ignor ca eu nu imi dau eu seama,Tolin din ce a scris Tommy rezulta cu totul altceva nu ceea ce zici tu ,din mesajul lui poti sa intelegi clar ca nu ii place masina,si sa fim seriosi ce poze voiai sa pun daca alea au fost modificarile ???? Voiai sa pun poza de aproape cu janta vopsita sau???
  14. Pai si ce are masina mea de domnul, cu masina perfecta, spune ca e o cazatura ???Ca are jante de aliaj ,xenon,scaune de piele,muzica ,faruri facute cum au majoritatea.Spuneti-mi exact ce va deranjeaza la masina.
  15. Nu era nici o lipsa de idei voiam sa vad ce ziceti cum arata cu jantele albe,si de proiectoare nu am avut timp sa dau de tot jos "smoala".Am zis ca o sa le fac pe interior negre.Si daca masina mea face 400 de euro care e problema , bagi tu banii in ea???E bine ca te-ai nascut tu in avion,si poze da fac cu telefonul din comoditate ,o rezolutie de 3.15 nu e ok??Ce vrei acum poze profesionale sa fi tu incantat.Plasticele din interior o sa le fac toate negre sa fie in ton cu scaunele,doar ca nu am timp acum.
 

×
×
  • Create New...