Jump to content

Justed

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Justed

  1. Multumesc, Valentino. Mai caut. Prefer gri metalic. Daca arata bine, poate scutesc si vopsitul...
  2. Eu am achizitionat rulmentul pentru roata dreapta/fata cu 80 lei, tot de la KingAuto. Inainte de cresterea TVA-ului. L-am montat si e ok acum. Mai nou am probleme cu rulmentul de la ambreiaj. Trebuie sa achizitionez kit-ul. Imi puteti recomanda vreun producator/magazin? Eventual un pret aproximativ. Multumesc.
  3. Sper sa nu gresesc topicul. Am nevoie de bara fata Nubira 2. Multumesc.
  4. Nasoala chestia cu apa... eu tocmai am schimbat parbrizul... trebuie sa o duc la spalat sa vad daca e lipit bine! Sper sa nu am probleme!
  5. Salut tuturor! Sunt proaspat inregistrat in club. Am aflat curand de existenta lui si mi-a placut ideea. Implinesc peste trei zile 6 luni de cand sunt fericitul posesor al unei Nubira II. Nici macar nu e noua (august 2004), insa, dupa 10.000 km pot sa ma declar incantat de ea. Am citit mai multe post-uri. Sunt constient ca este o masina ieftina, insa raportul calitate/pret mi se pare mai mult decat satisfacator. Am cumparat-o la 64.000 km, i-am schimbat distributie, ulei, filtre, cauciucuri, "executat" geometria rotilor, cam tot ce am auzit ca se face la o masina sh, la un pret mai mult decat rezonabil. Insa, vad ca sunt o gramada de lucruri despre care nu am habar. Sunt dornic sa invat si multumesc ca imi oferiti ocazia! Edy
 

×
×
  • Create New...