Jump to content

77DML

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About 77DML

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/05/1977

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    TIMISOARA
  • Din
    TIMISOARA
  • Auto
    DAEWOO
  • Model
    MATIZ
  • An
    2007
  1. Chiar nu are nimeni nici o idee ce ar putea fi baiul? Din ce am mai vorbit cu uni si alti am aflat ca daca ar fi discurile de frana ar trebui sa se simta si in pedala de frana o trepidatie. Astept in continuare parerile celor care au patit la fel sau au o idee.
  2. Buna! Am si eu o problema la matiz (an fab. 2007 km. 22500) revizie facuta la 20000 km. Merg cu el 90-95km/h franez, totul este normal pana masina ajunge la 70-60km/h cand se simte volanul trepidand totul revenind la normal (nu mai trepideaza) sub 60km/h. Am incercat sa franez si de la viteze mai mari 110-120km/h acelasi comportament totul frumos pana la 70km/h si sub 60km/h. Ma gandesc ca daca ar fi discurile de frana deformate ar trepida volanul si la viteze mai mici sau mai mari. Astept parerile voastre.
  3. In urma unei spalari facute acasa (deci avand timp sa studiez vopseua) am constatat ca pe praguri si in partea de jos a usilor, cam pe unde bate noroiul de la roti, am cateva lovituri mici (dar se vede chitul) si vopseaua sa matuit putin de la nisipul si sarea care s-au gasit din abundenta pe sosele. Masina este din 2007 si are culoarea verde deschis mai precis cyber gren. Intrebarea mea ar fi daca si alti au observat aceste probleme la alte culori sau doar culoarea asta este mai "sensibila"?
  4. Daca vrei pe 14 gasesti mai multe modele dar atunci trebuie si cauciucuri deci investitia e mai mare. Eu inafara de Kormetal, Alessio si Borbet (pe 13) nu am gasit nimic, iar Alessio erau 350ron. Nu stiu daca toate modelele pe 13 de la ei au distanta intre prezoane de 4*114.3 cred ca au 4*100 un singur model avea distanta ca la matiz. Trebuie sa suni.
  5. Cauta pe net Kormetal 13 si gasesti mai multe oferte numa trebuie sa suni ca nu toti au pe stoc. E adevarat ca arata mai fain decat borbet, dar nu mai bune. Un coleg are ceva turcesti pe o solenza, a fost sa le indrepte si i sa spus ca e prea riscant, fiind turcesti risca sa se crape. Mai prietene stai linistit ca stiu ce inseamna acea protectie care o au unele cauciucuri si spunand perfect tocmai la aia ma refeream.
  6. Daca s-au facut jante de aliaj pe 13 de ce sa nu se gaseasca si cauciucurile care sa se potriveasca perfect pe ele???
  7. Jantele de tabla sunt de 4.5 late iar cele de alij de 5,5 din cauza asta marginea jantelor (buza) iasa putin inafara caucicului, trebuie o mai mare atentie la boruri si gropi.
  8. In sfarsit am pus jantele cu cauciucurile originale de pe matiz, dar ar trebui cauciucuri mai late. Si vreo doua trei poze!
  9. Nu m-am lovit la cap, dar un coleg a spus ca un prieten de-al lui cu folie omologata tot a avut probleme cu politia l-au amendat si i-au spus sa dea folia jos ca a doua oara ii ia talonul. Inca mai stau pe ganduri de care sa pun. La un magazin mai mare de piese din Timisoara au folie omologata (nu stiu de care ca nu am ajuns sa merg sa vad) cam in jur de 100lei.
  10. Inca nu am pus folie dar ma bate gandul si vroiam sa stiu cat de greu se da jos folia (in caz de probleme cu politia) mai ales de pe luneta. Multumesc
  11. A dat cineva folia de pe luneta jos? Este posibil ca atunci cand dai folia de pe luneta jos sa se deterioreze cumva dezaburitorul? Cum se da folia jos?
  12. Mersi! Am gasit pe cartuning.ro 280ron buc. la comanda peste vreo 2 saptamani
  13. Da dar de unde gasest borbet ca se zice ca nu se mai fabrica?
  14. Alta solutie nu prea gasesc, unele nu se mai fac, altele sunt turcesti si cu astea de spark e problema pt. ca cei din Timisoara nu prea stiu nici ce au pe stoc sau ce se poate comanda si nici de pret nu au habar.
 

×
×
  • Create New...