Jump to content

vialy

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About vialy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/29/1984

Contact Methods

  • MSN
    vialy
  • Website URL
    http://in curand
  • Yahoo
    vialy_tico

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico

Recent Profile Visitors

1458 profile views
  1. Vand jante unicat pt TICO/MATIZ , se potrivesc la FIX , nu trebuie sa mai faceti nici o modificare ! Distanta 4x114.0 (114.3) ! Le dau cu tot cu cauciucuri ! Jantele sunt NEZGARIATE , Nelovite ! Sunt luate din germania , au mers pe masina mea 1 an ! ps: le dau pt ca mi-am schimbat masina. imi tre jante pt opel ! contact: 0740.327995 sau 0768.168482 Pret: 350 euro discutabil !
  2. cred ca in targ gasesti sigur ! la 10 Ron perechea ! - ceri becuri albe de pozitii cu lupa ! intrebare : telescoape pe ulei fatza spate pt tico ? pretul ? arcuri de tico sau de matiz sport ! ? pretz ?
  3. Si daca tot se uita cam la tot la masina , o sa mareasca si valabilitatea RaR'ului ? eu o aveam pana in 2007 decembrie !
  4. pai ideea e ... daca fac RAR'u .. daca ma ia la purificat cu toate accesoriile ... DECI se ia de alte chestii gen " capota modificata " ... sau se uita doar la seria de la motor .. si face omologarea ?
  5. Vreau sa schimb culoarea masinii ! PLS, vreau sa ma ajutati si pe mine , unele persoane zic ca va trebuii sa fac iar RAR'u, altele zic ca o sa se faca doar o recunoastere a masinii si ca nu e nevoie sa fac RAR'u ! PLS .. daca stiti spuneti-mi si mie pls !
  6. Vreau si eu pe tico, sunt din craiova ! Am inteles ca H4 Philips Vision plus sunt cele mai bune calitate/pret ! Vreau sa ma ajutati si pe mine , deoarece pe site'ul Aspad nu pot comanda nimic , sa-mi spuneti pt Craiova daca stiti un loc la sigur unde pot sa intru in posesia unor asemenea becuri ! Multumesc !
  7. Eu unu as vea sa pun pe tico angel eyes'uri, chiar credeti ca nu ar da bine ? Daca as avea capota stil Bad boy si sa se vada 3 sferturi din cercu din far, nu s-ar vedea misto ? Cat de matiz , ar da bine ca masina e tot rotunda, dar nu cred ca ar da bine din cauza farului care este destul de ciudat !
  8. vialy

    Daewoo Tico

    Multzam frumos ! Felicitari pt masinutza ! Bafta in continuare ! Nu mai folosi limbaj IRC.
  9. Jante pe 14 special tico sau matiz , gumele 185/50 sunt putin uzate ! Second ! pretz 9 milioane neg! contact : vialy_tico telefon: cosmote : 0765.624245 orange : 0742.134855
  10. Pt un tico la cat m-ar ajunge autocolantul care imita fibra de carbon doar pt capota ??
  11. La cat ma ajung si pe mine fisele siliconice tesla + bujii in 3 electrozi ! astept un raspuns !
  12. M-am uitat pe poza aceea cu lista de preturi si am vazut un pret de 200 Ron la " o finala de inox 100% " ! Atat este o finala de inox pt tico ???? daca da .. o sa-mi fac imediat comanda !
  13. Eu unu chiar as vrea sa pun pe tico ! ar arata super bine ! mai ales cu farurile astea noi clare !
  14. Am si eu o intrebare, am cautat un topic care sa contina raspunsul si nu am gasit ! Am schimbat jantele pe tico , am pus unele mai mari. Problema este cu acele piulitze care intra pe prezoane ca sunt cam mici , mi-ar trebui unele mai mari mari groase care sa prinda mai bine janta pe butuc ! intrebare : se gasesc piulitze mai mari pt prezoanele de pe tico ? sau se potrivesc de la alta masina " unele mai mari " pe tico ! multzam astept un raspuns daca stie cineva !
 

×
×
  • Create New...